Gość: Szwejk IP: *.chello.pl 16.06.04, 23:31 Co za tendencyjny artykuł! Rodem z "Trybuny Ludu"! Co to za zdanie "z wyboru deputowanych powinniśmy być zadowoleni"? Nic nie powinniśmy! Ja nie jestem! Zł*dzi*j Rosati i d**a Geremek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudy rydz Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić IP: *.kom / *.man.kn.pl 16.06.04, 23:40 Co za tendencyjny komentarz Szwejku! Rodem z Gazety Polskiej.A tak na marginesie. Dobrze by było gdybyś bezpodstawnie nie rzucał oskarżeń i wyzywał osób Ci nieznanych.Nie jest to eleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ??? 17.06.04, 08:00 Cytat z filmu "Sami swoi": "Sąd sądem ale racja musi być po naszej stronie". To były wybory. Nie były manipulowane. Wyborcy wybrali. Trzeba to zwyczajnie uszanować, choćby nie wiem jak się niepodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ??? IP: *.wlan.pl 20.06.04, 12:11 Zmanipulowana była ordynacja wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.06.04, 08:27 Artykół z wyraźną nutą PiS-owską. Wynik PiS-u jest b.dobry, jednak zwracam uwagę na wynik lewicy 13,8 + 7,1 = 20,9 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bawolski Zdrowy rozsądek??? IP: 195.245.213.* 17.06.04, 09:28 Pierwsze miejsce Geremka ma się nazywać zwycięstwem partii zdroworozsądkowej? Ja pamiętam jak jego partia UD i UW przeforsowała korupcjogenny i okłamujący społeczeństwo program NFI oraz wiele innych rozwiązań które zaowocowały że mamy dziś nasze państwo w takim opłakanym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić 17.06.04, 10:58 Tu w Warszawie mieszkaja ci którzy spowodowali nędzę reszty kraju to na zubożeniu reszty kraju Warszawa czerpie profity ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Do pana Michnika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 11:20 Panie Redaktorze Michnik! Wywal Pan tege pismaka bo to wstyd mu pęsje płacić. Od dzis nie kupuję Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Do pana Michnika IP: *.pai.net.pl 20.06.04, 11:53 No, jak piszesz pensję, no . jak, a może i dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jstar Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić IP: *.iem.pw.edu.pl 17.06.04, 17:01 "Krytyczną oceną rządów SLD-PO można też tłumaczyć doskonały - blisko dwa razy wyższy od średniej krajowej - wynik PiS w Warszawie." Dlaczego właśnie krytyczną oceną? Bo się PiS-u nie lubi? A może tłumaczyć to dobrą oceną rządów Kaczyńskiego? A może też wysokim odsetkiem ludzi, którym trafia do przekonania to, co PiS mówi i robi? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić 17.06.04, 17:07 Warszawa nie ma się czego wstydzić. Wybrałą rozsądnie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.06.04, 20:40 Jezu, nie żebym był wyborcą Samoobrony czy Ligi Palskich Sem'iej, ale od 1989 nie czytałem takiego bezwstydnego paszkwilu. Ach profesorowie, ach nie mamy się czego wstydzić.. straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Warszawa nie ma się czego wstydzić IP: *.chello.pl 17.06.04, 23:55 brrrr, co za artykul, jak mozna pisac takie tendencyjne pierdoly, chyba tylko po to zeby tej pietnowanej klasie robotniczej jeszcze bardziej we lbach namieszac, paskudztwo, dajcie spokoj, przestane czytac ta zalosna prase:( Odpowiedz Link Zgłoś
niech A co dla stolicy zrobila UW? 17.06.04, 23:58 Bo zdaje sie ze stolica miala okres rzadow koalicji PZPR-UW. Sorki - SLD-UW. I co im zawdzieczamy? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A co dla stolicy zrobila UW? 20.06.04, 13:20 Niechu jesteś zwolenikiem Po, a włodarze tej partii byli architektami porozumienia i kolaicji z SLD.... to schizofrenia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Dobry wynik UW, PiS i innych 18.06.04, 11:43 Ten dobry wynik UW należy tłumaczyć: dobry wynik prof. Geremka. Główna lokomotywa warszawskiej UW już pojechała; wagony teraz jadą siłą rozpędu. Przy następnych wyborach może być gorszy wynik. Wynik PiS natomiast potwierdza zaufanie jakim Warszawiacy obdarowali ponad rok temu w wyborach samorządowych prezydenta Kaczyńskiego. Wynik LPR mógł zostać osłabiony przez głośną Młodzież Wszechpolską, SLD-UP i PO chyba na długo rozstaną się z urzędowaniem w samorządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dobry wynik UW, PiS i innych 20.06.04, 13:21 PiS sporo stracił więc nie wiem z zcego sa tak zadowolenie. Wynik PO jest kleska. Ale ta partia nadal zachowuje się jak kobieta, która chce uchodzić za dziewice, choc wszyscy wiedzą że jest sprzedajna dziwka pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars Ale tendencyjny tekst IP: *.chello.pl 21.06.04, 11:55 Ten tekst jest żenujący. I nie chodzi mi o to, że sympatyzuję z Piskorskim, LPRem czy Samoobroną, ale jest on po prost mocno tendencyjny. Jeżeli wasza gazeta będzie dalej tak pisała, chyba przestanę ją kupować Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wstydzić się można tylko za siebie... 21.06.04, 12:40 Ja bym się wstydził, gdybym głosował na taką świnię jak Rosati albo za takim głosowaniem agitował. Ale za innych wstydzić się nie mam zamiaru, bo nie miałem na nich wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś