Gość: burro Lotnisko w Modlinie już działa. I już burdel IP: 85.222.116.* 16.07.12, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wielki... IP: 178.212.169.* 17.07.12, 08:18 A urzędasy zapomniały o dwupasmówce z Jabłonnej do Modlina !!!! Przecież do podstawowe połączenie z Warszawą !!!! Będzie syf bo wszystkie drogi będą zakorkowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Parkowanie w Modlinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.07.12, 20:35 parking-modlin.net 55 zł tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena331 Re: Parkowanie w Modlinie 29.08.12, 11:25 Byłam, korzystałam zdecydowanie godnym polecenia jest ten parking : www.lotnisko-parkingi.pl/wspolpraca-parkingi.html nie musiałam na nich długo czekać,, zostawiasz samochód, pan z parkingu dzwoni po kierowcę i zanim wypakujesz bagaże, zamkniesz samochód kierowca już czeka i zawozi Cię BEZPŁATNIE na lotnisko, dostajesz numer telefonu kierowcy i po powrocie dzwonisz i informujesz, że jesteś. SUPER ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wielki... IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 01:47 totalny burdel z komunikacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wielki... IP: *.80-203-16.nextgentel.com 29.07.12, 16:42 29 lipiec - Jedna wielka pomyłka !!! totalna pustynia - zero sklepów, automaty ewentualnie nieczynne lub puste - nic nie zjesz i nie wypijesz , o zakupach zapomnij ... pierwsze odloty ranne z godzin 5 do 6 - opóżnione o 20 - 40 min !!!! ( samoloty stoją na płycie ) Obsługa lotniska zaspana i zakręcona ( bagaże pomiędzy samolotami wozili około godziny ) , niekompetencja i olewactwo ....sale odpraw malutkie ( około 40 miejsc siedzących na 180 czekających ) , kiepska wentylacja - idzie sie udusic...( była godz 5 rano ) Dojazd do lotniska - BRAK OZNAKOWANIA !!!!! przed samym lotniskiem mała strzałka - ledwie widoczna Jak będziesz jechał od Gdańska czy od Warszawy , czy z innej strony - NIC , ZUPEŁNIE NIC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Tanie parkingi wokół Lotniska Modlin IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.12, 14:07 Jak na razie "wielki" biznes, który jak grzyby po deszczy wyrasta wokół Lotniska Modlin, to przed wszystkim tzw.: "tanie" parkingi. Co rusz widzę jakiś nowy w coraz bardziej zaskakujących lokalizacjach. Sam mieszkam kawałek od Lotniska, dlatego byłem zmuszony poszukać jakiegoś miejsca na mój samochód. Wynik moich poszukiwań (zasięgnięcie języka znajomych z Modlina) to "Park52" przy Dworcu PKP na Mieszka I. www.park52.doprzodu.com/ mają naprawdę konkurencyjną ofertę, a i mój samochód pewnie nie narzekał na tą "zieloną" oprawę;) Szczerze polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
inrig Re: Tanie parkingi wokół Lotniska Modlin 12.05.14, 10:58 Ja od siebie mógłbym dorzucić Parking Modlin, niskie ceny, dobra lokalizacja i możliwośc rezerwacji online co jest według mnie dużym plusem. Sam skorzystałem z ich oferty i byłem zadowolony, myślę że nie mogłem trafić lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Tanie parkingi wokół Lotniska Modlin IP: *.hapay.pl 12.05.14, 11:54 Z tego co słyszałem to www.parkingpodwiatrakiem.pl/ serwuje niskie ceny, do tego ma rezerwacje online co jest wielkim plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wielki... IP: *.man.poznan.pl 05.08.12, 11:12 To ja może napiszę jak dojechać do Lotniska Modlin z Chełma. Samolot Modlin - Malmo - sobota 10.30 Trzeba wsiąść o 19.10 po pociągu w Chełmie, przesiąść się o 21.37 w Dęblinie na pociąg do Warszawy (21.44) modląc, żeby udało się to w 7 minut, bo pociągi na siebie nie poczekają - wiadomo dwie różne spółki. Następnie o 23.51 wysiąść na Dworcu Centralnym i dźwigając 30 kg walizę po nieczynnych schodach tylko z nazwy ruchomych przejść na peron, z którego odjeżdżają pociągi do Modlina. Potem po odczekaniu 2 i pół godziny wsiąść do pociągu do Modlina by być tam już o 3.20. Przejść z rzeczoną 30 kg walizką schodami przez kładkę, wsiąść do autobusu (obie operacje za cenę taką samą jak za pociąg z Lublina do Warszawy) i jest się na miejscu skąd już tylko pozostaje czekanie 6 godzin do odlotu samolotu. W super komfortowych warunkach - zero infrastruktury oprócz stada "umilających" oczekiwanie much, jak w jakiejś oborze. Zastanawiam się kto z imienia i nazwiska jest odpowiedzialny za tę skandaliczną sytuację. Trzeba być do cna pozbawionym wrażliwości cynikiem albo debilem, albo palantem (niepotrzebne skreślić), żeby wypuścić w XXI wieku, w stolicy państwa taki logistyczny bubel. Wszystkiego najlepszego lotnisko MODLIN - wiele będzie się musiało zmienić, żebym z Waszym portem zachciała mieć kontakt ponownie. I będę teraz zawiadamiała każdego człowieka, z którym się zetknę, za pośrednictwem wszystkich możliwych mediów, że usiłując skorzystać z Waszych usług, zostałam potraktowana jak bydło, nie człowiek. Mam nadzieję, że wielu osobom zaoszczędzę w ten sposób niepotrzebnych trudów i upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wielki... IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.12, 19:20 to prawda jest bardzo dużo parkingów przy lotnisku w modlinie. korzystałam z parkingu w Zakroczymiu "OL-PARK" i mogę go śmiało polecić. proszę zajrzeć www.parkowanieilatanie.pl tel.506-231-307 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizz Re: Lotnisko w Modlinie już działa. Ściągnie wiel IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 21:37 A ja polecam porkowaćbezpośrednio na lotnisku . tanio i wygodnie . www.modlinairport.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś