Dodaj do ulubionych

Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik

• Gość: my-namee Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:14
      ja korzystałam z polandtransfer.com - przejazd ma stałą cenę i dziel się go na ilość pasażerów więc w granicach 40 zł można dojechać klimatyzowanym busem z miłym kierowcą, który pomoże z bagażem etc. według mnie to najwygodniejsze i najbardziej opłacalne rozwiązanie tym bardziej, że dowodzą "od drzwi do drzwi" :)
      • Gość: gość Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.205.110.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 13:43
        Ja w cenniku widzę cenę 58Eur za transfer...
        • Gość: my-namee Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 15:40
          przełącz sobie na wersję polską, to będą polskie ceny :) ale nawet tak to 58*4/6 jeśli jedziemy w 6 osób to nawet niecałe 4 dyszki :) a ich minibusy mogą zabrać nawet 14 osób
          • Gość: qwaq Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 00:49
            239 zł cena za kurs
            PRZEWOZY Z LOTNISKA WARSZAWA MODLIN - WARSZAW
            to z www.polandtransfer.com/pl

jakiś żart pod lotniskiem czekają tańsze taksówki
    • Gość: TAXI MODLIN AIRPOR Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 00:03
      TAXI MODLIN AIRPORT - WARSAW CENTER
      tel. +48 511 633 440
      www.taxindm.pl
    • Gość: modlin Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 19:57
      korzystać z taksówek rekomendowanych przez lotnisko 200 pln i jedziesz jak pan
      inne dziady niech jadą pociągiem i nie zawracają głowy panom taksówkarzom
    • Gość: filin Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 23:19
      mozna PolandTransfer wynajac bezproblemowo :)
      • Gość: gosc Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 01:38
        no mozna ale dlaczego tak drogo
    • tumachawk Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por 28.10.14, 11:37
      Ja polecam transfery na lotnisko modrlin z ath-fides
      transfer na lotnisko modlin
      • Gość: Dobra dusza Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.centertel.pl 25.11.14, 02:03
        Warszawa - Modlin w dzień powszedni:

TaxiModlin 180zł.
        TaxiGlob 99zł. (149)
        modlinrtansport.pl 120zł.
        NigtDrivers 90zł.
        Transportmodlin.com 80zł.
        Modlinbus 33zł.
        Autobus/pociąg 12-20zł.
        Piechotą 0zł.+ból w kolanach ;)
        . .
        Takie oto zestawienie rzetelnych przewoźników jakby ktoś nie chciał przez przypadek zostać w polu ;)
    • Gość: Sarperita Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.e-wro.net.pl 02.04.15, 06:17
      Dobry poradnik i potrzebny, bo ja pierwszy raz leciałam tydzień temu i byłam lekko w szoku. Posiłkowałam się tymi wskazówkami, ale i tak zdziwiłam się, że to jednak kawałek od centrum Warszawy.
    • Gość: Milklena Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.e-wro.net.pl 02.04.15, 06:18
      Dobry poradnik i potrzebny, bo ja pierwszy raz leciałam tydzień temu i byłam lekko w szoku. Posiłkowałam się tymi wskazówkami www.fru.pl/bilety-lotnicze/promocje/pg/lotnisko_modlin.html ale i tak zdziwiłam się, że to jednak kawałek od centrum Warszawy.
    • Gość: Marcin Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.centertel.pl 14.05.15, 16:20
      Ja jechałem z firmą transportmodlin.com dobre ceny wszystko zgodnie z planem, foteliki dla dzieciaków tez są.
    • darvv Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por 05.07.15, 16:33
      Powinni wprowadzić małe samolociki (powiedzmy 15 osób) na trasie między lotniskami Okęcie <-> Modlin... 10 rejsów dziennie powiedzmy. Jeżeli taki kurs kosztuje 500 PLN (w przeliczeniu średnio za paliwo, obsługa/pilot/serwis i opłaty lotniskowe) to za kurs mogłoby być 500PLN/15 osób=35 zł (w tym 2 za bagaż ;-) ) około a na miejscu za 10-15 minut a sporo jest takich osób co między tymi dwoma lotniskami musi się przemieszczać, pociągiem KM czy SKM też można ale długo trwa (około godziny) a tutaj wygodnie nad Warszawą :-) Jako bonus zwiedzanie Wa-wy i okolic z samolotu :-P
    • tomcie99 Najtaniej? Translud! 10.07.15, 21:13
      Polecam, tydzień temu przetestowane. zero problemów, autobus pusty (choć po godzinach pracy może być już zapełniony wracającymi do domu..(?) )
      • Gość: pasażer jasne że Translud IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.07.15, 10:38
        tanio, bez oszukiwania jak u tych z Modli...usa gdzie jeden bilet jest w promocji a reszta droga...
        także polecam Translud, taniej niż z Transludem nie dojedziecie
    • Gość: Tomek Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.centertel.pl 09.09.15, 14:59
      A znacie jakieś połączenie z Wilanowa (Polski Bus Wilanowska) na lotnisko w Modlinie?
      Obecnie korzystamy z tych tanich taksówek transportmodlin.com ale jak znalazło by się coś jeszcze tańszego i szybkiego to z chęcią skorzystamy.
    • Gość: Kinga Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz poradnik IP: *.play-internet.pl 22.01.16, 11:37
      Korzystałam już z wielu rozwiązań dotarcia na Modlin i chyba podróż komunikacją w walizką nie należy do najprzyjemniejszych :/ Od jakiegoś czasu korzystam z transportmodlin.com i zdecydowanie wole zapłacić troszkę więcej, ale dojechac na czas, wygodnie, a pan kierowca też zawsze pomoże z bagażem. Nie muszę się martwić i ciągle patrzeć na zegarek :)
    • Gość: gość Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.play-internet.pl 09.02.16, 14:03
      Zawsze korzystam z transportmodelin.com Polecam
      • Gość: gość Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por IP: *.play-internet.pl 09.02.16, 14:04
        strzeliłem literówkę. miało być www.transportmodlin.com
    • sonia453 Re: Jak dojechać na lotnisko w Modlinie? Nasz por 28.03.18, 22:28
      Artykuł o tej samej tematyce: warszawa.naszemiasto.pl/artykul/wygodny-dojazd-na-lotnisko-w-modlinie,3683663,art,t,id,tm.html Polecam przeczytać, ale w skrócie rzeczywiście z komunikacji publicznej bus wydaje się najwygodniejszą opcją. Dojazd pociągiem wiąże się z przesiadką na stacji Modlin w autobus. Oczywiście parkingi często oferują też transfer na lotnisko, więc to też jest wygodne rozwiązanie, jeżeli i tak zostawiamy samochód w mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka