Dodaj do ulubionych

BUDOWAĆ METRO! Autostrada miejska TO ŚREDNIOWIECZE

IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.06.04, 17:26
Puszczać autostradę przez ŚRODEK MIASTA to LATA 60-siąte UBIEGŁEGO WIEKU!
NOWOCZESNE MIASTA, czytaj: Paryż, Berlin, Sztokholm, Kopenhaga..., TERAZ
WYRZUCAJĄ MOTORYZACJĘ Z MIASTA!
Jeszcze dalej poszedł Londyn: ZA SAM WJAZD DO ŚRÓDMIEŚCIA SIĘ PŁACI!!!
(nie to co w Wa-wie, jak podniesiono larum, że opłaty za parkowanie...)

W NOWOCZESNYCH STOLICACH EUROPY BUDUJE SIĘ ULTRaNOWOCZESNE METRO!
OTO JEST NOWOCZESNOŚĆ!

Nie te 6 km na krzyż "metra" warszawskiego, tylko GĘSTA SIEĆ METRA!
TAKICH TUNELI CHCĘ W WARSZAWIE - BAAAARDZO DUŻO TUNELI METRA - 20x WIĘCEJ NIŻ
TERAZ!
CHCĘ TUNELI METRA NA PRAGĘ, NA ŻOLIBORZ, NA BEMOWO, NA TARCHOMIN - TO JEST
DOPIERO COŚ !!!
To jest właśnie PRAWDZIWA NOWOCZESNOŚĆ XXI wieku !!!

Autostrada pod oknami setek tysięcy Ursynowian i innych dzielnic
TO DEBILSTWO i ZBRODNIA - KTÓRY ZACOFANY CIEMNIAK to wymyślił?!
Kto TO PROMUJE?! OSOBY ODPOWIEDZIALNE TRZEBA "ZAREKLAMOWAĆ" W WOLNYCH MEDIACH!
Niech CAŁA POLSKA - a może i jak najbardziej PRO-EKOLOGICZNA Komisja
Europejska - SIĘ PRZYJRZĄ SKORUMPOWANYM IMBECYLOM U WŁADZY!
Obserwuj wątek
    • indris Popieram... 30.06.04, 17:42
      ...ale jak wiadomo w III RP nigdy na nic nie ma pieniędzy (poza przypodobaniem
      się Bushowi). Może więc zobaczyć, jak zrobili to inni i to nie Paryż, Londyn
      czy Nowy Jork, ale np. Kair (zaczął później niż Warszawa), Mińsk, Petersburg
      albo i Moskwa.
      • vampi_r Re: Ja też popieram... 30.06.04, 18:35
        Zbudujmy metro do Poznania i Berlina, a nie autostradę!!!

Kolego, co ma metro do autostrady? Metrem jeżdzisz po mieście, a autostrada
        jest po to, żebys mógł wygodnie i szybko dojechac autem do Berlina, Poznania,
        Konina, Gdańska.
        • Gość: gość Re: Ja też popieram... IP: *.acn.waw.pl 30.06.04, 19:21
          > Kolego, co ma metro do autostrady? Metrem jeżdzisz po mieście, a autostrada
          > jest po to, żebys mógł wygodnie i szybko dojechac autem do Berlina, Poznania,
          > Konina, Gdańska.

Ale koniecznie spod samego domu? Wszyscy mieszkańcy Ursynowa codziennie jeżdżą
          do Berlina albo Poznania? Nie, większość nie pojedzie tam nigdy, niektórzy raz w
          życiu, bardzo nieliczni raz na parę lat, a pojedyncze osoby jeżdżą regularnie.
          Gdyby ci ostatni byli bardziej kumaci, pewnie by pojechali pociągiem, pociąg do
          Berlina jedzie około 6 godzin. Ale niech im tam będzie, zbudujmy im autostradę.
          Koło Góry Kalwarii oczywiście, te parę km sobie dojadą.
          • vampi_r Re: Ja też popieram... 30.06.04, 19:29
            Już widze, jak ursynowiacy chcący pojechać autostradą do Poznania będą na nią
            wjeżdżać w G. Kalwarii. Już to widzę.... Bedą się raczej pchać przez miasto by
            wyjechać z Warszawy na Sochaczew i w Sochaczewie (lib daj Boże w Konotopach)
            wjechac na autostradę.
            Niestety ursynowiak to taka nacja, że jak komuś innemu smrodzi swoimi
            spalinamim to wszystko OK.

Budujmy metro i budujmy autostradę. To sa dwie niezalezne inwestycje, które
            maja słuzyć warszawiakom.
            Pisanie, że zamiast autostrady wystarczy metro to zwykłe pomylenie pojęć.

Budujmy metro, zamiast nowego lotniska !!!!
            • Gość: jacek wampir popiera wszelkie przekrety IP: *.u.mcnet.pl 01.07.04, 10:55
              uzyje najglupszego argumentu, zeby podreperowac kiese mafiosow z sld

jolka tez czeka na wykup swiezo nabytych terenow pod A2

pozal sie Boze co cwok ...
    • jaa_ga Nie spamuj, facet... 30.06.04, 23:22
      ...i nie drzyj się.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=11866244
      Jesteś rozchwiany psychicznie i masz rozdwojenie jaźni.
      PS.Ale radź sobie sam. W nosie to mam.
      • Gość: przeciętny wawiak to nie KOMERCJA, to nie spam, WROGU WOLNOŚCI SŁOWA IP: *.chello.pl 01.07.04, 13:38
        TO NIE SPAM! GDZIE tu są niby treści KOMERCYJNE ?!
        Po prostu jako przeciętny i NIEZRZESZONY korzystam tutaj z prawa do wypowiedzi
        aby BRONIĆ interesów wielu znajomych i ich rodzin mieszkających na tym osiedlu
        którzy mają JEDNOZNACZNE ZDANIE! (Kto ma jeszcze CZELNOŚĆ wmawiać, że to "w ich
        interesie"!)

Nie łamię również NETYKIETY. Owszem używam wielkich liter, ale jakbyś miał
        więcej SPOSTRZEGAWCZOŚCI to zauważyłbyś, że robię to WYBIÓRCZO, chcąc w ten
        sposób zaakcentować kluczowe słowa lub frazy - po to tylko, ażeby poprawić
        CZYTELNOŚĆ tekstu...

A ty co niby? Jesteś wrogiem WOLNOŚCI WYPOWIEDZI?
    • Gość: Mar a ja nie będę z motłochem jeździł IP: *.skorosze.2a.pl 01.07.04, 13:41
      metrem, razem z brudasami, śmierdzuchami i zawszonym plebsem. Wolę postać w
      korku niż patrzeć na obce ludzkie mordy w pociągu podziemnym jak kret.
      • Gość: gość Re: a ja nie będę z motłochem jeździł IP: *.atman.pl / *.atman.pl 01.07.04, 14:01
        > metrem, razem z brudasami, śmierdzuchami i zawszonym plebsem. Wolę postać w
        > korku niż patrzeć na obce ludzkie mordy w pociągu podziemnym jak kret.

E tam, generalizujesz, chyba na podstawie obserwacji swoich ziomali
        z lumpenosiedli na Skoroszach. A pomyśl jak cały dzień sam śmierdzisz
        jak już wyjdziesz spocony po dwóch godzinach stania w korkach w
        swoim samochodziku.
        • mar_elx Re: a ja nie będę z motłochem jeździł 01.07.04, 15:00
          Gość portalu: gość napisał(a):

> > metrem, razem z brudasami, śmierdzuchami i zawszonym plebsem. Wolę postać
          > w
          > > korku niż patrzeć na obce ludzkie mordy w pociągu podziemnym jak kret.
          >
          > E tam, generalizujesz, chyba na podstawie obserwacji swoich ziomali
          > z lumpenosiedli na Skoroszach. A pomyśl jak cały dzień sam śmierdzisz
          > jak już wyjdziesz spocony po dwóch godzinach stania w korkach w
          > swoim samochodziku.

Chciałbyś tak smierdzieć, ćwoku, po wyjściu spod prysznica, jak ja "śmierdzę"
          po całym dniu. A poza tym ja w korku nie stoję, bo po pierwsze SIEDZĘ w fotelu,
          a po drugie NIE UDAJĘ się do miasta w godzinach szczytu, BO NIE MUSZĘ.
      • Gość: ` to zamieszkaj w Tworkach PSYCHOPATO-WARCHOLE ! IP: *.chello.pl 01.07.04, 14:27
        > metrem, razem z brudasami, śmierdzuchami i zawszonym plebsem.

Ocho! WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA!

Facet, to tacy jak ty, co pełni NIENAWIŚCI DO LUDZI mają PROBLEMY OSOBOŚCIOWE i
        najwidoczniej potrzebują opieki psychiatrycznej - NAMI RZĄDZĄ?!

JEDŹ BURAKU DO BERLINA, SZTOKHOLMU czy Kopenhagi - a potem wyjdź na ulicę,
        wyjmij LUSTERKO i PORÓWNAJ SOBIE CZY TWOJA MORDA PASUJE do tamtejszego "plebsu",
        CIEMNIAKU!

Ponieważ nie masz wyobraźni, to ci pomogę: wyobraź sobie, że to czego chcesz
        tak unikać tu w Polsce to "dzieło" tak zwanych polskich "elit" - TO WASZE
        ZWIERCIADŁO - psychopatyczni INDOLENCI!

Widać jak na dłoni, że cały problem Polski to, że DO WŁADZY DORWAŁO SIĘ BYDŁO!
        Do władzy powinni byc wybierani LUDZIE NA WYSOKIM POZIOMIE etycznym etc., tacy
        co KOCHAJĄ LUDZI, lub najlepiej nadawaliby się ludzie o BŁĘKITNEJ KRWI
        a nie takie ĆWOKI dopiero oderwane od pługa co im na widok całkiem przeciętnego
        samochodu SODÓWA "UDERZA" do głowy!
        • mar_elx nie każda morda pasuje do...wagonu bydlęcego metra 01.07.04, 14:53
          Gość portalu: ` napisał(a):

> JEDŹ BURAKU DO BERLINA, SZTOKHOLMU czy Kopenhagi - a potem wyjdź na ulicę,
          > wyjmij LUSTERKO i PORÓWNAJ SOBIE CZY TWOJA MORDA PASUJE do
          tamtejszego "plebsu"

Berlin i inną Kopenghagę to ja widziałem w TV i na żywo, i stwierdzam, że
          poulicach wałęsają się głownie Turcy, Jugosławianie i Polacy oraz chmary
          bachorów dwóch pierwszy nacji. Warszawa jest miastem stworzonym do jazdy
          samochodem - są szerokie ulice, mnóstwo miejsca na parkingi.... Tylko się
          MYŚLEĆ NIE CHCE. A metro ewentualnie pasowałoby w Krakowie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka