viki1976
10.09.12, 23:31
Witam,
chciałam zapytać Was jakie macie wrażenie i ocenę odnośnie naszego patio/podwórka?
Nie wiem czy ktokolwiek kto nie ma dzieci czasami przyjdzie na patio żeby np. posiedzieć na ławce i poczytać gazetę - bo ławki są w całym patio. Ja czasami przychodzę z synkiem, ale jest na tyle mały, że nie bawi się z innymi dziećmi tylko ze mną...
Ostatnio zauważyłam, że nowa trawa ładnie rośnie jest gęsta i zielona - naprawdę duży sukces w porównaniu z tą która była wysuszona i tak jakby prawie jej nie było.
Jednak moje wątpliwości budzi to co jest posadzone na środku - to są jakieś mini kosodrzewinki, o małych listkach lub igiełkach - ledwo wystających ponad ziemię w odstępach chyba 60 cm. Nie ma tutaj trawy tylko kawałki kory, w rogu patio jakieś mini krzewy co mają przypominać chyba takie krzewy jak te które są zasadzone wzdłuż płotu na parterze wokół firmy Cekom. Tam rosną ładnie.
Czy Wam się drodzy sąsiedzi to nasze patio podoba? Co byście chcieli zmienić?
Ja wyobrażam sobie że można zrobić w tej części owalnej więcej, posadzić zieleni, falujących traw, większych krzewów. Jak dla mnie to wygląda bardzo skromnie i zieleni jest mało.
Co myślicie? Jakie mielibyście pomysły na to, aby np. w przyszłym roku inaczej zaaranżować zieleń na patio?
Pozdrawiam Viki