Dodaj do ulubionych

Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych stan...

IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 20:09
Tego burdelu nie uratuje nic. Mialem ostatnio podroz do gdanska. Odwolali lot. Z zdieckiem na reku ganialem od checkin do biletowni C, 2 razy. Gosc w ticket office zmienil bilet na pozniejszy lot ale stanowisko checkin tego nie widzialo.... Ludzie. Spalic, zaorac, oddac niemcom
Obserwuj wątek
    • typson Zieeeeew.... 22.09.12, 01:13
      No, to może jeszcze 15 lat i bedzie można samemu nadać bagaż...
    • g.pr Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych stan... 22.09.12, 01:26
      Nigdy nie udało mi się na Okęciu znaleźć działającego automatu do automatycznych odpraw. A miałem okazję próbować kilkukrotnie.
      • Gość: o_O Re: Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych st IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 03:36

g.pr napisał:

> Nigdy nie udało mi się na Okęciu znaleźć działającego automatu do automa
        > tycznych odpraw. A miałem okazję próbować kilkukrotnie.

ciekawe co prawisz, bo np w takiej lufthansie MUSISZ miec karte pokladowa i jedyna opcja na jej pozyskanie na lotnisku jest wlasnie kiosk check-in - zwykle stanowiska sluza jedynie do nadania bagazu. no chyba, ze wczesniej zrobisz odprawe online i przyjdziesz na lotnisko z wydrukiem albo karta pokladowa na komorce.
        • ned_pap Re: Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych st 22.09.12, 05:12
          Niekoniecznie musisz mieć kartę pokładową. Ja zrobiłem check-in online, ale padła mi drukarka w domu i nie miałem szansy wydrukować karty gdzieś indziej. Więc pojechałem na lotnisko tylko z paszportem. Z kiosku nie udało mi się skorzystać - upierdliwy system Lufthansy każe sobie podawać mnóstwo danych, które są na bilecie - a tego też nie miałem, bo nie miałem jak wydrukować. Więc poszedłem na stanowisko odprawy, powiedziałem, co i jak, i dostałem bez żadnego problemu karty pokładowe.
    • Gość: mika Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych stan... IP: *.amgen.com 22.09.12, 01:30
      super - da sie to porownac do reszty dobrej czesci Europy.

malkontentom proponuje lot np. do Wiednia - maja tam nowe lotnisko (znaczy, budynki), koszmar i przygnebiajaca designowa masakra, chyba w mysl zasady 'pokazmy ze mamy kryzys'...

niech tez polataja sobie po starym berlinskim lotnisku, albo paryskim...
      w naszej czesci swiata dorownuje nam chyba tylko Bukareszt (sliczne! nowe budynki), reszta niech sie chowa.
      • Gość: zyzio Re: Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych st IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.12, 03:53
        Wszystkie berlińskie lotniska są stare
    • ned_pap Re: Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych st 22.09.12, 05:09
      Kolejny hrabia, któremu w głowie nie może się pomieścić, że systemy mogą działać z pewnym opóźnieniem. Szczególnie jak się dostaje bilet niedługo przed lotem.
    • Gość: Jasio Re: Samoobsługowa odprawa na Okęciu. 15 nowych st IP: *.bchsia.telus.net 22.09.12, 05:39
      Ostatnio mialem okazje troche latac z Okecia. Zwykle na cztery wystawione przed stanowiskami LOT-u kioski, co najmniej dwa sa zepsute, a do stanowisk klebi sie dziki tlum.

Troche lepiej jest (bylo) w Air France/KLM, bo tam odprawiaja po staremu.

Udalo mi sie tez w koncu odkryc, gdzie jest schowane stanowisko kontroli bezpieczenstwa dla pierwszej klasy i Elity. Dzieki temu pozbylem sie wyjatkowo chamskich kontroli.

Ostatnio okradziono mi tez nadany bagaz przy przylocie do Warszawy. Poniewaz latam czesto, a podobna historia nie przytrafila mi sie jeszcze, to podejrzewam, ze to jest nowe "osiagniecie" Okecia. Swoje przypuszczenie opieram na tym, ze wtedy czekalismy wyjatkowo dlugo na bagaz. Chlopcy mieli czas na wsuniecie lapek do walizek.
    • indimenticabile korekta do artykulu 22.09.12, 08:04
      "Wszystkie są własnością portu i zostały zakupione pod kątem obecnych wymogów przewoźników lotniczych oraz światowych trendów w dziedzinie technologii odpraw pasażerskich"

winno brzmiec "światowych trendów SPRZED KILKU LAT w dziedzinie technologii odpraw"

kiedy wreszcie bedzie lufthansa_pl (dawniej nieLOT)
      • Gość: GoŚĆ Re: korekta do artykulu IP: 80.72.47.* 22.09.12, 17:53
        A jakie są najnowsze?
        • Gość: Jasio Re: korekta do artykulu IP: *.bchsia.telus.net 06.10.12, 08:15
          Przelc sie po swiecie, to zobaczysz.

Pozdrawiam
          Jasio Wedrowniczek (nie mylic z Johnny Walkerem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka