Dodaj do ulubionych

Restauracja na Komunię 12 maja

12.11.12, 11:37
Witam, czy ktoś mógłby polecić niedrogą restaurację na przyjęcie komunijne w maju? ok. 20 osób. Najchętniej z ogródkiem, okolice Arkadii, czyli centrum, Żoliborz, Wola, Bemowo.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Re: Restauracja na Komunię 12 maja IP: *.itsa.net.pl 12.11.12, 13:23
      ja na Twoim miejscu zrobilbym popijawe tam, gdzie robiles przyjecie weselne.
      Albo tam, gdzie lubisz z zona chodzic do knajpy. Skoro mieszkasz w Warszawie to chyba znasz jakies lokale?
      Zawsze mozesz zrobic popijawe w miejscowosci, z ktorej przyjechales.
    • 5jagodka1990 Re: Restauracja na Komunię 12 maja 08.02.13, 14:55
      Polecam piękną Restaurację w Klubie Sosnowym w Warszawie ul. Trakt Lubelski 40 A
      Bylam tam na komunii jako uczestnik przyjecia, bylo bardzo fajnie, piekny, zielony teren, dla dzieci dmuchance i duzo atrakcji. Kuchnia przepyszna i duzo, bo wszystko bylo w bufecie, polecam ta forme bo sie sprawdza nie trzeba wybierac. Bardzo ladny obiekt, polecam!
      • 1-buc Bezmyślny SPAM 08.02.13, 17:41
        Dzis sie na SPAMIE skupilas? Wszędzie reklamujesz ten sam lokal. Trakt Lubelski? To na Żoliborzu? Na Bemowie? Bezmyślny SPAM Link do SPAMU
      • teodor03 Re: Restauracja na Komunię 12 maja 18.02.13, 13:26
        polecam nową restaurację Sauté na warszawskim Ursynowie na Lanciego. Bardzo fajne eleganckie miejsce. I super kuchnia. Właścicielem jest szef kuchni z Zalewajki z Konstancina. A jak ktoś zna te smaki to wie o czym mówię. Polecam.
        • Gość: Zniesmaczony Spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 01:11
          Sanepid nie zajmuje się Zalewajką w Konstancinie? Skoro znów spamujesz...
      • Gość: szary Re: Restauracja na Komunię 12 maja IP: *.ip.mgk.pl 28.02.13, 11:32
        bylem na pikniku po godzinie głodny chodzilem bo nic nie bylo do jedzenia. a i jakis bezdomny chodzil i wyjadal jedzenie i spijał wino.
    • horpyna4 Re: Restauracja na Komunię 12 maja 08.02.13, 19:00
      Jak na Bemowie, to może Latisana? Nie wiem tylko, jak tam obecnie karmią, bo dawno nie byłam. Jest z ogródkiem.

Może tylko być za dużo chętnych na przyjęcia komunijne, bo dość blisko jest kościół.
      • monika.baka Re: Restauracja na Komunię 12 maja 16.02.13, 01:33
        Klub gejowski jest kolo Arkadii bylam tam kiesys z kumplem, slaby. Polecam kolo Arkadii taki duzy brzydki duzy dom, dziecko wstapi do domu bozego i dostanie prezenty, Ty udasz, ze jest cudownie a Twoj maz z wujkiem Zenkiem pojdąmdo pokoików na górze. Oczywiscie jestes bzydka i znowu udasz, ze nie wiesz, ze mezus zabawia sie z ladnymi dIewczynkami bez fałd smalcu przykrytymi twoim obwisłym biustem. Miłej imprezy, popij duzo, bedzie ci lzej i kup dziecku kłada, odjedzie w siną dal.
    • Gość: komunia Re: Restauracja na Komunię 12 maja IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 13:19
      Arkadię odradzam! idealnie byłoby na Czaki ,,Atmosfera Żoliborza!!!
    • Gość: matyldamak Re: Restauracja na Komunię 12 maja IP: 178.62.93.* 22.05.19, 09:20
      ja polecam Literatkę na Krakowskim Przedmieściu na przyjęcie komunijne ;) mój syn w tym roku miał tutaj zorganizowane przyjęcie i byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi, wyboru miejsce i przede wszystkim z obiadu i deseru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka