Dodaj do ulubionych

Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe gad...

IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 10:14
Półki puste jak w PRLu.
Obserwuj wątek
    • Gość: poka poka Re: Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe g IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 10:26
      Ponieważ Bicykl Cafe otwarty jest już od godz. 8, można tu przyjść przed rozpoczęciem pracy

Ja zaczynam pracę o 7.30 i bardzo to sobie chwalę!
    • Gość: Maciek Stojaki IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 13:06
      Jako kawiarnia rowerowa mogli się jednak postarać o prawdziwe stojaki rowerowe zamiast łamikółek...
      • Gość: qqryq Re: Stojaki IP: *.home.aster.pl 18.11.12, 15:48
        Też chciałem to napisać, ale z użyciem nazwy wyrwikółka :) Do prawdy żenująca rzecz, zważywszy na reklamowanie się jako miejsce dla rowerzystów.
    • Gość: Maślak Nie ma gdzie zostawić roweru... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 13:07
      Niby kawiarnia przyjazna rowerzystom a na zdjęciach widzę że zamiast porządnego stojaka rowerowego są wyrwikółka...
    • wswxxx Ja wolę w centrum 18.11.12, 16:37
      Gocław to gdzieś na kresach wschodnich! Mnie znacznie bardziej się podobuje WygodnyRower Cafe w Al. Jerozolimskich.
      • rezoon Re: Ja wolę w centrum 18.11.12, 18:19
        Są różne rodzaje marketingu. Ten można nazwać buraczanym.
        • wswxxx Re: Ja wolę w centrum 21.12.12, 09:27
          Trafny komentarz do artykułu :D
    • Gość: ele do Słowian Re: Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe g IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 18:31
      Widzisz mmmOOO ! ja moge zapomniec sie podpisac ale mój styl pisania i moja żarliwa walka o prawa dla wszytkich Obywateli w Polsce jest od razu rozpoznawalna !!!!

[ co do podpisu to jak wiesz rubryka autor jest mała i sie nie miesci wszytko ! a ja chciałem ostrzec internautów piszac ,,Uwaga mmmmOOO !! ]

Słowianie ! zydzi i chazarzy w normalnej dyskusji sa słabi ! oni unikaja jak ognia otwartej rzeczowej dyskusji ! bo oni nie maja w reku zadnych argumentów ! oni maja za to
      Nepotyzm
      Rasizm
      Kamufalaż
      Chciwość
      widzicie sami ze to nie sa argumenty do rzeczowej dyskusji ! dlatego nie odpowiadaja na
      pokazywany film GINĄCE NARODY ! jak zydówka rasistka bezwstydnie głosiła ze nas
      europejczyków zamierza skundlic z innymi kolorowymi rasami !!!!!

mmmOOO widziałes ten film i zero reakcji !!! to typowa zydowska taktyka !!! uniku !!!

PO TYM RASISTOWSKIM FILMIE [ Ginące Narody ] WIEM !!! ZE KAZDA NACJA MA MIESZKAC WE WŁASNYM KRAJU !!

Odpowiadzią na waszą rasistowska polityke WIELOKUTUROWOSCI ! ODPOWIADAMY
      JEDEN NARÓD !
      JEDNA KULTURA !
      JEDN NACJA !
      JEDNO SŁOŃCE !

Dla was zydów i chazarów IZRAEL jest waszym miejsce na ziemi !!!!
      Dla muzumanów i murzynów miejscem na ziemi jest Afryka i Azja !!

EUROPA JEST DLA EUROPEJCZYKÓW ! europa o tożsamosci greko-chrzescijańska-ARYJSKA !

Słowianie ! JEDNOKULTUROWOŚĆ JEST NIEUNIKNIONA W EUROPIE I W POLSCE !!

Bogowie ! dajcie nam Siłe i Wole DLA WYZWOLENIA SŁOWIAN OD REŻIMU TOTALITARNEGO

Kartka wyborcza bedzie nasza bronią przeciw ohydnym rzadom syjonistów w Polsce !
    • Gość: tymoN Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe gad... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 19:33
      ale fajnie!! muszę tam wpaść!!
      ja to sie nie moge doczekac nowego sklepu Velove.pl który w przyszłą sobotę otwiera się przy Górczewskiej 15.. ma być alleycat, i byłoby fajnie mieć przelot na Gocław!
    • Gość: spruce Kawiarnia dla cyklistów. nie istnieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 11:50
      Przestała istnieć z dniem 16 grudnia 2012
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka