Gość: obiektywny IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 10:14 Półki puste jak w PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poka poka Re: Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe g IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 10:26 Ponieważ Bicykl Cafe otwarty jest już od godz. 8, można tu przyjść przed rozpoczęciem pracy Ja zaczynam pracę o 7.30 i bardzo to sobie chwalę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Stojaki IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 13:06 Jako kawiarnia rowerowa mogli się jednak postarać o prawdziwe stojaki rowerowe zamiast łamikółek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Stojaki IP: *.home.aster.pl 18.11.12, 15:48 Też chciałem to napisać, ale z użyciem nazwy wyrwikółka :) Do prawdy żenująca rzecz, zważywszy na reklamowanie się jako miejsce dla rowerzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maślak Nie ma gdzie zostawić roweru... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 13:07 Niby kawiarnia przyjazna rowerzystom a na zdjęciach widzę że zamiast porządnego stojaka rowerowego są wyrwikółka... Odpowiedz Link Zgłoś
wswxxx Ja wolę w centrum 18.11.12, 16:37 Gocław to gdzieś na kresach wschodnich! Mnie znacznie bardziej się podobuje WygodnyRower Cafe w Al. Jerozolimskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Ja wolę w centrum 18.11.12, 18:19 Są różne rodzaje marketingu. Ten można nazwać buraczanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Słowian Re: Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe g IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 18:31 Widzisz mmmOOO ! ja moge zapomniec sie podpisac ale mój styl pisania i moja żarliwa walka o prawa dla wszytkich Obywateli w Polsce jest od razu rozpoznawalna !!!! [ co do podpisu to jak wiesz rubryka autor jest mała i sie nie miesci wszytko ! a ja chciałem ostrzec internautów piszac ,,Uwaga mmmmOOO !! ] Słowianie ! zydzi i chazarzy w normalnej dyskusji sa słabi ! oni unikaja jak ognia otwartej rzeczowej dyskusji ! bo oni nie maja w reku zadnych argumentów ! oni maja za to Nepotyzm Rasizm Kamufalaż Chciwość widzicie sami ze to nie sa argumenty do rzeczowej dyskusji ! dlatego nie odpowiadaja na pokazywany film GINĄCE NARODY ! jak zydówka rasistka bezwstydnie głosiła ze nas europejczyków zamierza skundlic z innymi kolorowymi rasami !!!!! mmmOOO widziałes ten film i zero reakcji !!! to typowa zydowska taktyka !!! uniku !!! PO TYM RASISTOWSKIM FILMIE [ Ginące Narody ] WIEM !!! ZE KAZDA NACJA MA MIESZKAC WE WŁASNYM KRAJU !! Odpowiadzią na waszą rasistowska polityke WIELOKUTUROWOSCI ! ODPOWIADAMY JEDEN NARÓD ! JEDNA KULTURA ! JEDN NACJA ! JEDNO SŁOŃCE ! Dla was zydów i chazarów IZRAEL jest waszym miejsce na ziemi !!!! Dla muzumanów i murzynów miejscem na ziemi jest Afryka i Azja !! EUROPA JEST DLA EUROPEJCZYKÓW ! europa o tożsamosci greko-chrzescijańska-ARYJSKA ! Słowianie ! JEDNOKULTUROWOŚĆ JEST NIEUNIKNIONA W EUROPIE I W POLSCE !! Bogowie ! dajcie nam Siłe i Wole DLA WYZWOLENIA SŁOWIAN OD REŻIMU TOTALITARNEGO Kartka wyborcza bedzie nasza bronią przeciw ohydnym rzadom syjonistów w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymoN Kawiarnia dla cyklistów. Tu kupisz rowerowe gad... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 19:33 ale fajnie!! muszę tam wpaść!! ja to sie nie moge doczekac nowego sklepu Velove.pl który w przyszłą sobotę otwiera się przy Górczewskiej 15.. ma być alleycat, i byłoby fajnie mieć przelot na Gocław! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spruce Kawiarnia dla cyklistów. nie istnieje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 11:50 Przestała istnieć z dniem 16 grudnia 2012 Odpowiedz Link Zgłoś