Dodaj do ulubionych

Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień rów...

IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 20:08
Obrzydliwe.
Obserwuj wątek
    • Gość: km Ale wstyd... IP: *.jmdi.pl 07.06.13, 20:10
      Dobrze że nie jestem z Ursynowa i nie muszę się wstydzić za radykalnie lewackie wyskoki tego koleżki.
      • robertmatycz Re: Ale wstyd... 07.06.13, 20:17
        Gość portalu: km napisał(a): Tak, obrzydliwe, ja jestem z Ursynowa i się za Guziała wstydzę.

> Dobrze że nie jestem z Ursynowa i nie muszę się wstydzić za radykalnie lewackie
        > wyskoki tego koleżki.
      • racjusz Re: Ale wstyd... 07.06.13, 20:19
        Gość portalu: km napisał(a):

> Dobrze że nie jestem z Ursynowa i nie muszę się wstydzić za radykalnie lewackie
        > wyskoki tego koleżki.

tak, dobrze że nie jesteś z Ursynowa :)
      • Gość: klaatu Re: Ale wstyd... IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 12:08
        ale na prezydenta się pcha bo to SLDoPiSowiecGejowaty jest i na "wszystkim się zna"
        da ludziom wszystko "za darmo" jak w PRLu
    • robertmatycz Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r 07.06.13, 20:30
      Gość portalu: normalny napisał(a):

> Obrzydliwe.....Obalmy Guziała.
      • robertmatycz Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r 07.06.13, 20:34
        robertmatycz napisał: Należy Go obalić, tak samo jak Hankę. Niech Obydwoje ida na tzw. zmywak.

> Gość portalu: normalny napisał(a):
        >
        > > Obrzydliwe.....Obalmy Guziała.
        >
        >
    • Gość: jck12 Nie znałem Pana z tej strony IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 20:42
      Następny głos będzie przeciwko.
      • Gość: Gej Re: Nie znałem Pana z tej strony IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 10:46
        Z której strony?
        • Gość: milusinski Re: Nie znałem Pana z tej strony IP: *.radom.vectranet.pl 08.06.13, 12:23
          z dupy strony
          • Gość: ursyn Re: Nie znałem Pana z tej strony IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 13:28
            czy geje też zbierają podpisy w spr. hucpy referendalnej dla Guziała po 9 zł netto za godziną t/n
    • zewszad_i_znikad Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r 07.06.13, 20:46
      Nie jesteś normalny. Normalni ludzie nie karmią się nienawiścią i nie czują pogardy dla innych tylko z powodu ich preferencji miłosno-seksualnych. Normalni ludzie nie zakładają, że sposób życia innych to najważniejsza sprawa w ich życiu.
      • Gość: Bydlak_z_W-wy Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 21:49
        Przeczytaj te swoje wypociny i przeanalizuj. Ty nie jesteś normalny! Ty jesteś normalny inaczej.
        • Gość: ty bydlaku Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.06.13, 11:40
          widać żeś bydlak, jak ty się chamie do kobiety odzywasz? a, zapomniałam, dla was kobiety to tylko kury domowe i materace zgodnie z "prawem bozym i naturalnym"
    • jacekzwawy wspaniały burmistrz! 07.06.13, 21:21
      wspaniały burmistrz!
      • Gość: zetka Re: wspaniały burmistrz! IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.06.13, 23:30
        Też uważam , że to wspaniały burmistrz. a te informacje sa tak spreparowane, żeby zniechęcić do niego ludzi. Ale to się nie uda! Ludzie mają swój rozum. Bardzo wysoko sobie cenią wszystko co dla nich zrobił. Cenią jego odwagę , konsekwencję . Ludzie będą go bronić jak niepodległości, choćby nie wiadomo ilu lewaków cwaniaków kombinowało atak.
    • Gość: gizmo Super! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.13, 21:55
      Przedszkola, parki, komunikacja - furda! Guział wie co jest ważne!

PS. Jakbym miał wybierać między Guziałem i HGW to bym im zaproponował związek partnerski. Beze mnie jako świadka.
      • Gość: ursyn Guział z jednej strony na PiS się podeprze IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 15:53
        a z drugie na gejostwie byle do władzy nie ważne z kim
    • Gość: Rychu Bogu świeczkę a diabłu ogarek :) IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.06.13, 23:16
      A co będzie jak nad Ursynowem pojawi się Wielka Dupa? Jak Guział Bogu, tak Bóg Guziałowi :)
      • Gość: lol Re: Bogu świeczkę a diabłu ogarek :) IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 12:05
        PiS go osłoni:)
    • cucurucu Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień rów... 08.06.13, 00:00
      Gonic i tepic tych zboczencow poki czas, pozniej moze byc juz za pozno. Lac w morde jak popadnie ....
      • Gość: Gej cucurucu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 10:16
        Tylko spróbuj, to sie z rozumem nie połapiesz! Homofobie!
    • wlodzimierz.iljicz Pedofilia - błędnie ukierunkowany popęd seksualny 08.06.13, 06:41
      Zoofilia - błędnie ukierunkowany popęd seksualny
      Nekrofilia - błędnie ukierunkowany popęd seksualny
      Pederastia - błędnie ukierunkowany popęd seksualny

Dosyć promocji zboczeń.
      • Gość: Gej kryptogeju?????Włodziemierzu Ilicz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 10:12
        Szanowny wlodzimierzu.iljicz Po naszych klubach krąży uporczywa plotka że często u nas bywasz, i oddajesz sie uciechom cielesnym?Czy to prawda?Jesli tak, to dlaczego aż tak nas nienawidzisz?Tylko pytam?
        • wlodzimierz.iljicz Pedzie jak małpy, każdego złośliwie pomawiają 08.06.13, 14:33
          o to, że cierpi na ich schorzenie.
          • Gość: ursyn Re: Pedzie jak małpy, każdego złośliwie pomawiają IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 17:50
            chodzi o guziałów?
    • Gość: antipasti60 Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r IP: *.netfala.pl 08.06.13, 08:36
      Oraz odrażające.
      Sodoma i Gomora.
    • Gość: hehe Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień rów... IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 09:09
      Ursynów staje otworem.
      • Gość: lol Re: Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień r IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 07:08
        Guział staje otworem :)
    • wlodzimierz.iljicz Karl Lagerfeld chce poślubić swoją kotkę 08.06.13, 09:56
      "Znany projektant mody Karl Lagerfeld (80 l.) wyznał publicznie, że nie może się doczekać, kiedy związki małżeńskie będą zawierane pomiędzy ludźmi a zwierzętami. A powodem jego wyznania jest kotka Choupette."

Jeżeli facet może poślubić faceta to nie ma powodu zatrzymywać się w tym miejscu.
      A co to, z kotem nie można?

www.se.pl/rozrywka/plotki/karl-lagerfeld-chce-poslubic-swoja-kotke_328170.html
      • Gość: Gej Szanowny włodzimierzu Ilicz! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 10:09
        Szanowny wlodzimierzu.iljicz Po klubach gejowskich w Warszawie krąży informacja że podpobno jesteś aktywnym kryptogejem, a tu grasz skrajnego homofoba?Czy to prawda?
    • barbarach_pl Nad Ursynowem znowu zawiśnie tęcza. Tydzień rów... 08.06.13, 10:04
      Do Zewszad_i_Znikad, który pisze:
      <Nie jesteś normalny. Normalni ludzie nie karmią się nienawiścią i nie czują pogardy dla innych tylko z powodu ich preferencji miłosno-seksualnych. Normalni ludzie nie zakładają, że sposób życia innych to najważniejsza sprawa w ich życiu>
      Homonormalni, pod przykrywką walki o równość, właśnie teroryzują większość normalnych obywateli. Robią to z nienawiścią, krzykliwie i natrętnie oraz obscenicznie, jak np.na marszach równości. Ludzie normalni zaczynają się bać, że ich dzieci będą na to wszystko patrzyły, że będą obrzucani obelgami - no bo homofoby, a nawet mogą skończyć w sądzie.
      Burmistrz jako urzędnik państwowy i prezyden państwa są przedstawicielami wszystkich obywateli i nie wolno im faworyzować jakiejś grupy odbiegającej od normy społecznej.
      Homo obrzydzili nam tęczę taki radosny i piękny symbol spokoju.
      • Gość: Gej barbarach! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.13, 10:19
        Ja zapewne wiesz w Polsce faworyzuje się tylko ugrupowania skrajnie faszystowsko katolickie!Na szczescie Polska jest w Unii Europejskiej i nie podskakuj jak wesz na grzebieniu!
      • polakprawdziwypatriota Hetero i Homo Religianci 14.06.13, 14:30
        Już o większy terroryzm niż ten, który wprowadzają HETERO I HOMO SPOD ZNAKU KRZYŻA ciężko. RELIGIANCI terroryzują wszystkich swoją wizją świata i zabraniają żyć ludziom zgodnie z własnymi przekonaniami...
    • Gość: pytanienaśniadanie czyli Guział chce zostać prezydentem wszystkich IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 11:58
      warszawskich gejów

co na to koalicjant z PiS
    • gerry Tęczowa flaga to oficjalna flaga indian Peru. Flag 12.06.13, 10:29
      Flaga Kaczua. Wisi obok czerwono-biało-czerwonej flagi Peru na pałacu prezydenckim. w Limie.
    • polakprawdziwypatriota Promocja heteroseksualizmu 14.06.13, 14:24
      Dziwne, że krzykacze nie widzą wszechobecnej propagandy HETEROSEKSUALIZMU. HETERO spod znaku krzyża już nawet organizują swoje marsze wciągając w to dzieci i pokazują przy okazji ile razy (co najmniej) TO robili. OBRZYDLIWE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka