12.11.13, 13:23
wyborcza.pl/1,75478,14933050,Prezydent_dla__Gazety_Wyborczej___Burdy_to_dowod_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

W takim razie niech tajniacy i prowokatorzy też się ujawniają, np nalepka na czole - jestem tajniakiem, jestem bydlakiem wynajętym przez PO do mokrej roboty. Bo ja nie to kosa pod żebro prowokatorom i wszystko jasne :-)
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 13:25
      Czarus, ja Tobie mowie - daj spokoj juz z tym chlaniem, bo coraz wieksze bzdury wypisujesz.
      I po co Ci to czlowieku?:D
      • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 13:38
        Nie służy Ci emigracja Zorro nie służy Ci żebranina na niemieckich trotuarach. Warto Ci było, tak się zeszmacić ? w Polsce byłbyś kimś a tam jesteś żebrakiem i popychlem. Dobrze Ci z tym ? widzisz, ja jak piję to piję za swoje i w swoich krzakach, Ty przeciwnie. Z żebractwa żyjesz na obczyźnie i tanie wina pijesz za zasiłek wypracowany przez Turków. Nie wstyd Ci ? bo mnie wstyd przynosisz.
        • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 13:47
          widzsz Czarus....jakby Ci to powiedzeiec - ja menel slaski - jestem ikims i w Polsce (na ktora Ty tak plujesz) i w Niemczech i....jeszcze gdzies. Ale o tym to.....SZA!:D:D:D
          czarek_sz napisał(a):

> Nie służy Ci emigracja Zorro nie służy Ci żebranina na niemieckich trotuarach.
          > Warto Ci było, tak się zeszmacić ? w Polsce byłbyś kimś a tam jesteś żebrakiem
          > i popychlem. Dobrze Ci z tym ? widzisz, ja jak piję to piję za swoje i w swoic
          > h krzakach, Ty przeciwnie. Z żebractwa żyjesz na obczyźnie i tanie wina pijesz
          > za zasiłek wypracowany przez Turków. Nie wstyd Ci ? bo mnie wstyd przynosisz.
    • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 13:37
      A to nie lewica?
      • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 13:59
        To w Polsce jest lewica ? podobno PiS to lewica. Obniżali podatki, liberalne SLD i PO podwyższali. Coś nie tak ?
        • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:04
          Czarus....a Ty podobno chrzescijaninem jestes? To czemu tak na Twoich wspolbraci plujesz i ich obrazasz?:S
          No, chyba ze to co piszesz to nie jest prawda....:D
          Cytuje:

......" Jestem Chrześcijaninem, jestem wyznawcą Jezusa a Jezus wiadomo co głosił - oddaj wszystko bliźniemu swemu a Bóg Ci to wynagrodzi. Tu mam zagwozdkę którą ciężko mi przełknąć. Bo czy mam godzić się ,na świadome nieróbstwo jednych moim kosztem - i oczekiwać za to zapłaty dopiero w Niebie ? nie jestem Samarytaninem ale nie jestem też mendą. Gdybym widział głodnego i cierpiącego ,podzielę się tym co mam. Ale kuźwa leniowi nie dałbym nic. Trudno. Najwyżej zapłacę za to big_grin
          Znasz przypowieść Pana Jezusa o biedaku i bogaczu ?......"
          • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 14:18
            Nic dodać nic ująć. Tobie i takim jak Ty kopa w de bym dał i do roboty pogonił a nie jałmużnę dał.
            • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:21
              to cos kiepsko u Ciebie z tym.....chrzescijanstwem.:D
              Tak Ciebie JP II uczyl?:D:D:D
              czarek_sz napisał(a):

> Nic dodać nic ująć. Tobie i takim jak Ty kopa w de bym dał i do roboty pogonił
              > a nie jałmużnę dał.
              • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:24
                Czarus!!!!:D
                To nawet u Ciebie na forum Ciebie kasuja??!!:D:D:D
                [...] -
                czarek_sz 11.11.13, 22:39
                • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 16:14
                  A Ciebie czemu nie ma na Kalejdoskopie ? tak przymilałeś się do Maseczki, tak skamlałeś, tak pełzałeś przed Nią :D i co, kuźwa zdechło ? :D tylko nie pluj nie oki ? mniej honor którego i tak nie masz :D
                  1zorro-bis napisał:

> Czarus!!!!:D
                  > To nawet u Ciebie na forum Ciebie kasuja??!!:D:D:D
                  > [...] -
                  > czarek_sz 11.11.13, 22:39
                  >
                  • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 16:37
                    Czarus.....tylko krowa sie nie zmienia i ciagle zuje.....:D:D:D
                    czarek_sz napisał(a):

> A Ciebie czemu nie ma na Kalejdoskopie ? tak przymilałeś się do Maseczki, tak s
                    > kamlałeś, tak pełzałeś przed Nią :D i co, kuźwa zdechło ? :D tylko nie pluj nie
                    > oki ? mniej honor którego i tak nie masz :D
                    > 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > > Czarus!!!!:D
                    > > To nawet u Ciebie na forum Ciebie kasuja??!!:D:D:D
                    > > [...] -
                    > > czarek_sz 11.11.13, 22:39
                    > >
                    • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 17:03
                      Ale tęsknisz, nie wypieraj się. W sumie to lubisz Maskę i AL /też Je lubię/ wiem to i wiem że chętnie wróciłbyś na Kalejdoskop. Ale nie oczekuj, że Maseczka Cię zaprosi. Jak wrócisz to na czworakach innej opcji nie ma. Dlatego, możesz mi nie wierzyć ale ja na pewne fora też już nie wrócę. Dość kuźwa upadlania.
                      • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 17:10
                        no nie.....:D
                        Ty chyba zarujesz, albo mnie naprawde nie znasz! Oczka mam juz OTWARTE!!:D
                        A poza tym....dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi....:S
                        Bo mozna utonac.:D
                        W bagnie.:S
                        czarek_sz napisał(a):

> Ale tęsknisz, nie wypieraj się. W sumie to lubisz Maskę i AL /też Je lubię/ wie
                        > m to i wiem że chętnie wróciłbyś na Kalejdoskop. Ale nie oczekuj, że Maseczka C
                        > ię zaprosi. Jak wrócisz to na czworakach innej opcji nie ma. Dlatego, możesz mi
                        > nie wierzyć ale ja na pewne fora też już nie wrócę. Dość kuźwa upadlania.
                        • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 17:23
                          Myślę że byś wrócił. Też jestem wkurzony na Maskę bo wielokrotnie podle mnie potraktowała ale, Ona już taka jest. Chyba Jej nie znasz. Przypieprzy Ci ale nie serio. Musisz się wczuć w Jej rolę na wątku - Ona tam rządzi i baty równo rozdziela !!! akceptujesz to tam jesteś. Mi to nie pasowało i wiadomo - banik dla Czarusia od Maseczki :-) też tam nie wrócę ale Ty co innego Zorro. Myślę że powinieneś tam wrócić. Pocałuj w mankiet Maskę i spróbuj chociaż :-)
                          • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 17:39
                            to zarty chyba? Maske znam. Osobiscie. Bylismy nawet razem tu i tam. I to wystarczy.
                            A to co obie damy wyprawiaja na tym forum to jest .....
                            Ach, szkoda gadac.:S
                            czarek_sz napisał(a):

> Myślę że byś wrócił. Też jestem wkurzony na Maskę bo wielokrotnie podle mnie p
                            > otraktowała ale, Ona już taka jest. Chyba Jej nie znasz. Przypieprzy Ci ale nie
                            > serio. Musisz się wczuć w Jej rolę na wątku - Ona tam rządzi i baty równo rozd
                            > ziela !!! akceptujesz to tam jesteś. Mi to nie pasowało i wiadomo - banik dla
                            > Czarusia od Maseczki :-) też tam nie wrócę ale Ty co innego Zorro. Myślę że po
                            > winieneś tam wrócić. Pocałuj w mankiet Maskę i spróbuj chociaż :-)
                            • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 17:48
                              Uważam że źle robisz. Skoro spotkaliście się w realu to chyba coś to znaczy ? widzisz, ja z Maską nie spotkałem się a mam do Niej zaufanie. Maska dużo wie o mnie, bardzo dużo wie. Ale nigdy nic nie wypłynęło. Po tym się ocenia ludzi. Myślę że Maska dużo o Tobie wie ale jestem przekonany że słówka nie piśnie. I to jest meritum. Oczywiście, mnie Maska wkurza tak samo jak Ciebie /a może jeszcze bardziej/ ale pewne sprawy trzeba rozdzielić. Wiesz o co mi chodzi. Nie atakuj Ich publicznie bo nie godzi się Zorro a tak robiłeś.
        • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 14:24
          Obniżali dochód Państwa, a zwiększali wydatki socjalne? Cudotwórcy?
          • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:25
            Czarus....to za takie glupoty Ciebie kasuja???:D:D:D
            ......"'Przerażający widok pod ambasadą Rosji - pożar, narodowcy przy ogrodzeniu, policja...' podaje Trybuna Ludu...znaczy GW smile
            Zaraz klocka postawię, tak się przerażam i przestraszam smile....."
          • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 14:31
            Dochód państwa obniżali LPR SAMOOBRONA i PO. Pamięć zawodzi ?
            • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:33
              LPR, Samoobrona i PO w koalicji byli?:D:D:D
              czarek_sz napisał(a):

> Dochód państwa obniżali LPR SAMOOBRONA i PO. Pamięć zawodzi ?
            • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 14:37
              czarek_sz napisał(a):

> podobno PiS to lewica. Obniżali podatki,

liberalne SLD i PO podwyższali.

Coś nie tak ?

????
              • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 14:45
                Ponawiam pytanie. LPR SAMOOBRONA i PO wielokrotnie głosowali za rozbuchanymi wydatkami na socjal - i przegłosowali. PiS był przeciw. Mylę się ? tylko szczerze.
                sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                >
                > > podobno PiS to lewica. Obniżali podatki,
                >
                > liberalne SLD i PO podwyższali.
                >
                > Coś nie tak ?
                >
                > ????
                • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 14:51
                  LPR i Samoobrona ZA a PIS przeciw? To byla ciekawa w takim razie koalicja.
                  I koniec tez byl ciekawy....:D
                • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 15:05
                  Mylisz się. Z kim w koalicji był LPR i Samoobrona?
                  • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 15:10
                    to za trudne, zeby zrozumial....:D
                    sibeliuss napisał:

> Mylisz się. Z kim w koalicji był LPR i Samoobrona?
                    • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 15:31
                      Czerep na pilot ma wykasowane że LPR i SAMOOBRONA często głosowały z PO przeciw PiS. Obydwaj macie takie czerepy - działające na piloty :-)
                      • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 15:33
                        ladna koalicja.....:D:D:D
                        czarek_sz napisał(a):

> Czerep na pilot ma wykasowane że LPR i SAMOOBRONA często głosowały z PO przeciw
                        > PiS. Obydwaj macie takie czerepy - działające na piloty :-)
                        • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 15:49
                          PO i PSL uważasz za lepszą ? buhaha :-) obecna koalicja w porównaniu z tamtą to tragedia :-) sto miliardów deficytu rocznie plus miliardy euro dotacji rocznie. Czego nie miał wcześniej nikt. Gdyby PO dostała plan Marschala to po roku byłyby tu gruzy i zadłużenie po kokardkę :-) chciałbyś tego Zorro przyznaj to.
                          • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 16:35
                            tak, tak Czarus.:D
                            W Polsce taka bieda, ze az piszczy. Drog nie ma, zamiast aut - furmanki po polnych drogach jezdza a ludzie kore z dwrzew z glodu wpieprzaja.
                            Wiesz co? Kup Ty sobie porzadnego bejsbola i puknij sie tak czasem w czolko.....:D
                            czarek_sz napisał(a):

> PO i PSL uważasz za lepszą ? buhaha :-) obecna koalicja w porównaniu z tamtą to
                            > tragedia :-) sto miliardów deficytu rocznie plus miliardy euro dotacji rocznie
                            > . Czego nie miał wcześniej nikt. Gdyby PO dostała plan Marschala to po roku był
                            > yby tu gruzy i zadłużenie po kokardkę :-) chciałbyś tego Zorro przyznaj to.
                      • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 15:50
                        czarek_sz napisał(a):

> Czerep na pilot ma wykasowane że LPR i SAMOOBRONA często głosowały z PO przeciw
                        > PiS. Obydwaj macie takie czerepy - działające na piloty :-)

Przestań pisać androny.
                        • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 16:00
                          Pilot - przycisk, odbiorca - leming. Jak to działa ? Np - GW czy TVN pisze że Jarosław Kaczyński jest ludożercą. Kupują to, lemingowate. W TVN na czerwonym pasku leci że J K zjadł dziecko z rodziny wielodzietnej uprzednio je uśmierciwszy. Od rana do nocy Pochanke leje łzy i żąda delegalizacji opozycyjnej partii. Na ulice wychodzi polactwo i żąda tego samego. Delegalizacji opozycji. Po czym w proteście ,przeciw istnieniu opozycji, polactwo wiesza się na pancernej brzozie :-)
                          • sibeliuss Re: Jawność 12.11.13, 16:09
                            Jak będziesz gotowy do rzeczowej rozmowy to daj znać, póki co nie widze Cię jako osoby z która mogę omówić oczywiste fakty. Jesteś człowiekiem inteligentnym, zatem jak będziesz chciał kontynuować - chętnie podyskutuje. ale bez argumentów o prezenterce jednej ze stacji.
                            ps. rozczaruję Cię, nie jestem piewcą PO.
                            • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 16:31
                              Domyślam się że nie jesteś piewcą ani PO ani PiS. Swoje wiem ale zachowam dla siebie. Jesteś specyficzną osobą Sibeliuss to widać. Jesteś bardzo obrażalski gdy nie po Twoim. Znam Twoje korzenie. Są godne. Do czegoś doszli a Ty nie możesz przeboleć pewnych spraw. O to masz żal i za to 'wieszał' byś wszystkich od prawa do lewa. Tak sądzę ale może się mylę. Jeśli mylę się to przepraszam, uważaj że tego nie było.
                              I o jednym pamiętaj. Każdy ma jakieś pochodzenie i każdy do czegoś dochodził nie tylko ciężką pracą - jeszcze lichwę musiał dawać bogatym którzy dziś żądają wiesz czego.
                              • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 16:37
                                Dziadek przed wojną w Płocku miał własną rzeźnię, zatrudniał ludzi. Robił tak świetne wyroby że z Wielkopolski i Górale zamawiali na zaś. Przyszła wojna przyszli Niemce i przejęli. Po wojnie nacjonalizacja. Właściwie to już rzeźni i wytwórni nie było. Za to szukali po rodzinie zaplutych karłów. Też powinienem upomnieć się o dziadkowe ?
                                • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 16:39
                                  to Ty z Plocka a nie z Otwocka! To jaki z Ciebie Warszawiak?:D
                                  Jednopokoleniowy.....:D:D:D
                                  czarek_sz napisał(a):

> Dziadek przed wojną w Płocku miał własną rzeźnię, zatrudniał ludzi. Robił tak ś
                                  > wietne wyroby że z Wielkopolski i Górale zamawiali na zaś. Przyszła wojna przys
                                  > zli Niemce i przejęli. Po wojnie nacjonalizacja. Właściwie to już rzeźni i wytw
                                  > órni nie było. Za to szukali po rodzinie zaplutych karłów. Też powinienem upomn
                                  > ieć się o dziadkowe ?
                                  • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 17:54
                                    Jam urodzonym w 51 r Wawie w Śródmieściu. Więc kim jestem w/g Ciebie jak nie Warszawiakiem ? Dziadek jest z Płocka i Ojciec też tam się urodził. W stolicy bo przecież Płock swego czasu był stolicą Polski. Znasz historię Polski ? :-) o co Ci biega Zorro ?
                                    1zorro-bis napisał:

> to Ty z Plocka a nie z Otwocka! To jaki z Ciebie Warszawiak?:D
                                    > Jednopokoleniowy.....:D:D:D
                                    > czarek_sz napisał(a):
                                    >
                                    > > Dziadek przed wojną w Płocku miał własną rzeźnię, zatrudniał ludzi. Robił
                                    > tak ś
                                    > > wietne wyroby że z Wielkopolski i Górale zamawiali na zaś. Przyszła wojna
                                    > przys
                                    > > zli Niemce i przejęli. Po wojnie nacjonalizacja. Właściwie to już rzeźni
                                    > i wytw
                                    > > órni nie było. Za to szukali po rodzinie zaplutych karłów. Też powinienem
                                    > upomn
                                    > > ieć się o dziadkowe ?
                                    >
                                    >
                                    • 1zorro-bis Re: Jawność 13.11.13, 07:42
                                      no widzisz czarus? To z Ciebie jednak jednopokoleniowy.....Warszawiak.
                                      A ja mam papiery slaskie do......1700 roku.To jest juz pare pokolen, co?:D
                                      czarek_sz napisał(a):

> Jam urodzonym w 51 r Wawie w Śródmieściu. Więc kim jestem w/g Ciebie jak nie Wa
                                      > rszawiakiem ? Dziadek jest z Płocka i Ojciec też tam się urodził. W stolicy bo
                                      > przecież Płock swego czasu był stolicą Polski. Znasz historię Polski ? :-) o co
                                      > Ci biega Zorro?
                                    • sibeliuss Re: Jawność 13.11.13, 07:53
                                      Osoba urodzona w Płocku jest Płocczaninem, mylę się?
                                      • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 13:21
                                        sibeliuss napisał:

> Osoba urodzona w Płocku jest Płocczaninem, mylę się?

No i tak ciężko przyznać się, żeś synem Płocczanina i Płocczanki?
                                        ps. z jakiej dzielnicy Płocka pochodzą rodzice?
                                        • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 13:27
                                          Jako urodzony w Warszawie jestem Płocczaninem ? idąc do tyłu też jesteś wieśniakiem, jak każdy. Wstydzisz się swoich korzeni ?
                                          sibeliuss napisał:

> sibeliuss napisał:
                                          >
                                          > > Osoba urodzona w Płocku jest Płocczaninem, mylę się?
                                          >
                                          > No i tak ciężko przyznać się, żeś synem Płocczanina i Płocczanki?
                                          > ps. z jakiej dzielnicy Płocka pochodzą rodzice?
                                          • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 13:32
                                            Ty urodziłeś się w Warszawie i jesteś prawowitym Warszawianinem, ja pytam o to z jakiej dzielnicy Płocka pochodzą Twoi rodzice.
                                          • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 13:37
                                            czarek_sz napisał(a):

> Jako urodzony w Warszawie jestem Płocczaninem ? idąc do tyłu też jesteś wieśnia
                                            > kiem, jak każdy. Wstydzisz się swoich korzeni ?

Ależ skąd, Jan i Celestyna Bandurewiczowie i ich przodkowie spoczywali na Cmentarzu Świętokrzyskim, skąd jak pozostałych zmarłych ekshumowano ich na Powązki. Jan był kupcem, handlował skórami, Celestyna z Krzyżanowskich była córką zubożałego szlachciury, który mieszkał w Skaryszewie (dziś Kamionek) i "utracił majątek i cześć" - ale do dziś nie wiadomo o co chodziło :)
                                            • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 13:54
                                              Też mam Krzyżanowskiego w rodzinie. Przedwojenny chorąży /z Torunia/, dostał kulkę w Katyniu. O co Ci biega ? chcesz się licytować ?
                                              • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 13:55
                                                raz, dwa, trzy - spiewasz Ty. Cienko......:D:D:D
                                                #czarek_sz napisał(a):

> Też mam Krzyżanowskiego w rodzinie. Przedwojenny chorąży /z Torunia/, dostał ku
                                                > lkę w Katyniu. O co Ci biega ? chcesz się licytować ?
                                                • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 13:58
                                                  Z czym cienko krawężniku w Niemcach ?

1zorro-bis napisał:

> raz, dwa, trzy - spiewasz Ty. Cienko......:D:D:D
                                                  > #czarek_sz napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Też mam Krzyżanowskiego w rodzinie. Przedwojenny chorąży /z Torunia/, dos
                                                  > tał ku
                                                  > > lkę w Katyniu. O co Ci biega ? chcesz się licytować ?
                                                  >
                                                  >
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:01
                                                    krawezniku? Wiesz, ja w Policji nie pracuje, wiec zaden ze mnie kraweznik.:D:D:D
                                                    To przeciez zargon z Twojej dzielnicy i okreslenie Policjanta, prawda?:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Z czym cienko krawężniku w Niemcach ?
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > raz, dwa, trzy - spiewasz Ty. Cienko......:D:D:D
                                                    > > #czarek_sz napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Też mam Krzyżanowskiego w rodzinie. Przedwojenny chorąży /z Torunia
                                                    > /, dos
                                                    > > tał ku
                                                    > > > lkę w Katyniu. O co Ci biega ? chcesz się licytować ?
                                                    > >
                                                    > >
                                          • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 13:38
                                            Czarek....sam pisales ze rodzice z Plocka, wiec jak?:D
                                            czarek_sz napisał(a):

> Jako urodzony w Warszawie jestem Płocczaninem ? idąc do tyłu też jesteś wieśnia
                                            > kiem, jak każdy. Wstydzisz się swoich korzeni ?
                                            > sibeliuss napisał:
                                            >
                                            > > sibeliuss napisał:
                                            > >
                                            > > > Osoba urodzona w Płocku jest Płocczaninem, mylę się?
                                            > >
                                            > > No i tak ciężko przyznać się, żeś synem Płocczanina i Płocczanki?
                                            > > ps. z jakiej dzielnicy Płocka pochodzą rodzice?
                                            • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 13:50
                                              Zaraz się dowiemy, że Krakusi to tak naprawdę Warszawiacy, bo Kraków był kiedyś stolicą Polski :D
                                              • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 13:54
                                                a jak ja mam mieszkanie w Warszawie to jestem Warszawiak czy Slazak? A moze parch jak kolega Czarek twierdzi?:D
                                              • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:01
                                                Zaraz się dowiem, że Sibelius jest królem Polski którego nikt nie chce uznać i uszanować :-)
                                                sibeliuss napisał:

> Zaraz się dowiemy, że Krakusi to tak naprawdę Warszawiacy, bo Kraków był kiedyś
                                                > stolicą Polski :D
                                                • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:19
                                                  a tak cos madergo moglbys? czy tylko sam belkot?:D
                                                  czarek_sz napisał(a):

> Zaraz się dowiem, że Sibelius jest królem Polski którego nikt nie chce uznać i
                                                  > uszanować :-)
                                                  > sibeliuss napisał:
                                                  >
                                                  > > Zaraz się dowiemy, że Krakusi to tak naprawdę Warszawiacy, bo Kraków był
                                                  > kiedyś
                                                  > > stolicą Polski :D
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:26
                                                    Dla takich głuptaków jak Ty mądrość jest nieosiągalna.

1zorro-bis napisał:

> a tak cos madergo moglbys? czy tylko sam belkot?:D
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Zaraz się dowiem, że Sibelius jest królem Polski którego nikt nie chce uz
                                                    > nać i
                                                    > > uszanować :-)
                                                    > > sibeliuss napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Zaraz się dowiemy, że Krakusi to tak naprawdę Warszawiacy, bo Krakó
                                                    > w był
                                                    > > kiedyś
                                                    > > > stolicą Polski :D
                                                    >
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:33
                                                    Czarus, staram sie! Staram sie!:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Dla takich głuptaków jak Ty mądrość jest nieosiągalna.
                                                    >
                                            • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 13:56
                                              Ojciec jest z Płocka Matka Bydgoszczanka o czym wielokrotnie pisałem. Nie kłam Zorro.
                                              1zorro-bis napisał:

> Czarek....sam pisales ze rodzice z Plocka, wiec jak?:D
                                              > czarek_sz napisał(a):
                                              >
                                              > > Jako urodzony w Warszawie jestem Płocczaninem ? idąc do tyłu też jesteś w
                                              > ieśnia
                                              > > kiem, jak każdy. Wstydzisz się swoich korzeni ?
                                              > > sibeliuss napisał:
                                              > >
                                              > > > sibeliuss napisał:
                                              > > >
                                              > > > > Osoba urodzona w Płocku jest Płocczaninem, mylę się?
                                              > > >
                                              > > > No i tak ciężko przyznać się, żeś synem Płocczanina i Płocczanki?
                                              > > > ps. z jakiej dzielnicy Płocka pochodzą rodzice?
                                              >
                                              >
                                              • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 13:58
                                                no to Plock i Bydgoszcz to nie Warszawa. Nie ma szans!:D
                                                • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 14:07
                                                  No ale on się czuje Warszawiakiem i porządnym człowiekiem, że tak powiem trzeźwo myślącym. Sugerujesz, że myśli nietrzeźwo?
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:16
                                                    Ty kim się czujesz ?

sibeliuss napisał:

> No ale on się czuje Warszawiakiem i porządnym człowiekiem, że tak powiem trzeźw
                                                    > o myślącym. Sugerujesz, że myśli nietrzeźwo?
                                                  • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 14:22
                                                    Warszawiakiem.
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:29
                                                    Ja widzę w Tobie czereśniaka. Po tym jak się wypowiadasz tu i tam. Bo wypowiadasz się jak prostak nie jak Warszawiak.
                                                    sibeliuss napisał:

> Warszawiakiem.
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:34
                                                    Czarus ....a czeresniak to taki co pod czeresnia siedzi czy taki co czeresnie zajada?:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Ja widzę w Tobie czereśniaka. Po tym jak się wypowiadasz tu i tam. Bo wypowiada
                                                    > sz się jak prostak nie jak Warszawiak.
                                                    > sibeliuss napisał:
                                                    >
                                                    > > Warszawiakiem.
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:41
                                                    Spytaj Siba, bo ja nie z wiochy jak On.
                                                    1zorro-bis napisał:

> Czarus ....a czeresniak to taki co pod czeresnia siedzi czy taki co czeresnie z
                                                    > ajada?:D
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Ja widzę w Tobie czereśniaka. Po tym jak się wypowiadasz tu i tam. Bo wyp
                                                    > owiada
                                                    > > sz się jak prostak nie jak Warszawiak.
                                                    > > sibeliuss napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Warszawiakiem.
                                                    >
                                                    >
                                                  • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 14:46
                                                    No z wiochy, z Warszawy.
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:50
                                                    Czarus....do tej pory nie wyjasniles kto to czaresniak i kto to parch.:S
                                                    A ja chcialbym wiedziec.....:D
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 15:35
                                                    No widzisz Sib, ze wsi jesteś - jak ja :-) :D
                                                    sibeliuss napisał:

> No z wiochy, z Warszawy.
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 15:40
                                                    z Plocka?:S
                                                    czarek_sz napisał(a):

> No widzisz Sib, ze wsi jesteś - jak ja :-) :D
                                                    > sibeliuss napisał:
                                                    >
                                                    > > No z wiochy, z Warszawy.
                                                  • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 14:37
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Ja widzę w Tobie czereśniaka. Po tym jak się wypowiadasz tu i tam. Bo wypowiada
                                                    > sz się jak prostak nie jak Warszawiak.
                                                    > sibeliuss napisał:
                                                    >
                                                    > > Warszawiakiem

Mogę być i czereśniakiem, nie obrazisz mnie :)
                                                    Skoro Płock i Bydzia leżą nad Wisłą (Bydgoszcz od 1973) to Ty jesteś Nadwiślakiem :)
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:46
                                                    Nie mam zamiaru Ciebie obrażać. Przecież mówiąc prawdę o Tobie, żeś czereśniakiem jest, przecież Cię tym nie obrażam. Prawdę mówię. A że w oczy Cię kole ? trudno. Nic mi do tego :-)
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:19
                                                    :D:D:D:D
                                                    sibeliuss napisał:

> No ale on się czuje Warszawiakiem i porządnym człowiekiem, że tak powiem trzeźw
                                                    > o myślącym. Sugerujesz, że myśli nietrzeźwo?
                                                • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:09
                                                  Co za brednie. Kto gdzie urodzony stamtąd pochodzi. Trzeba być debilem by tego nie kumać. Ty nie kumasz więc jesteś debilem :-) a debilowi łopatą nie nakładzie :-) że kto urodzony w Warszawie to Warszawiak. I tak nie kumasz debilku :-)
                                                  1zorro-bis napisał:

> no to Plock i Bydgoszcz to nie Warszawa. Nie ma szans!:D
                                                  >
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:20
                                                    to urodzony w Chinach to Chinczyk?:D:D:D
                                                    A w Wietnamie to Wietnamczyk?:D:D

czarek_sz napisał(a):

> Co za brednie. Kto gdzie urodzony stamtąd pochodzi. Trzeba być debilem by tego
                                                    > nie kumać. Ty nie kumasz więc jesteś debilem :-) a debilowi łopatą nie nakładzi
                                                    > e :-) że kto urodzony w Warszawie to Warszawiak. I tak nie kumasz debilku :-)
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no to Plock i Bydgoszcz to nie Warszawa. Nie ma szans!:D
                                                    > >
                                                  • sibeliuss Re: Jawność 14.11.13, 14:23
                                                    A syn Bydgoszczanki i Płocczanina to Warszawianin :)
                                                  • czarek_sz Re: Jawność 14.11.13, 14:33
                                                    Ciebie kto spłodził ? jak nie potomkowie czereśniaków ? co za hipokryta :-)
                                                  • 1zorro-bis Re: Jawność 14.11.13, 14:35
                                                    mnie? Mieszance.....czyli - kundle!:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Ciebie kto spłodził ? jak nie potomkowie czereśniaków ? co za hipokryta :-)
                          • 1zorro-bis Re: Jawność 12.11.13, 16:36
                            bredzisz.:D
                            Zreszta nie pierwszy raz.:D:D
                            czarek_sz napisał(a):

> Pilot - przycisk, odbiorca - leming. Jak to działa ? Np - GW czy TVN pisze że J
                            > arosław Kaczyński jest ludożercą. Kupują to, lemingowate. W TVN na czerwonym pa
                            > sku leci że J K zjadł dziecko z rodziny wielodzietnej uprzednio je uśmierciwszy
                            > . Od rana do nocy Pochanke leje łzy i żąda delegalizacji opozycyjnej partii. Na
                            > ulice wychodzi polactwo i żąda tego samego. Delegalizacji opozycji. Po czym w
                            > proteście ,przeciw istnieniu opozycji, polactwo wiesza się na pancernej brzozie
                            > :-)
                            • czarek_sz Re: Jawność 12.11.13, 17:56
                              Trafiło :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka