tolba 29.03.02, 09:23 Kto miał wyjechać, ten wyjechał. Od dzisiaj do poniedziałku test kultury jazdy dla kierowców zamieszkałych w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zet Re: Ale luz na drodze IP: 195.187.84.* 29.03.02, 09:34 W tramwajach też pusto - pierwszy raz mogłam sobie wygodnie usiąść jadąc do pracy zamiast stać na schodkach w niemiłosiernym ścisku. Połowę mieszkańców mojego osiedla chyba wywiało. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Ale luz na drodze 29.03.02, 10:28 Może wpłynie to na spadek napięcia wewnętrznego u mieszkanców miasta stółecznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Ale luz na drodze 29.03.02, 10:51 Aleje niepodległości wyrażnie luźniejsze. Natomiast Marynarska zapchana jak zawsze i w autobusie był tłok. Ale tu na ogół tak jest, bo Marynarską wszystko jedzie w kierunku Okęcia i Woli Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Ale luz na drodze 29.03.02, 11:22 Ale za to Wisłostrada jaka! Tylko źźźźźźźziuuuuuuu zrobiłem (ale bez szaleństw :)) i już byłem w robocie. No i jeszcze to słoneczko! Pieknie jest, co tu dużo gadać, aż się sama gęba śmieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale luz na drodze IP: *.siemens.pl 29.03.02, 11:55 A przy reducie, przed rondem zeslancow korek standardowy... :-( Odpowiedz Link Zgłoś