Gość: Marta_ch IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.14, 10:56 Witam mam pytanie gdzie w centrum/pl. zawiszy warszawy można zjeść porządny, smaczny i tani lunch. Co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L'Arc Varsovie Re: najsmaczniejszy lunch IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 01:49 Porządny, smaczny i tani się wykluczją. Smaczny i tani (25zł) będzie u nas ale nie porządny (w sensie duży) no i nie centrum, zapraszamy przy okazji ;) L'Arc Varsovie, Puławska 16 L'Arc świeże owoce morza 7 dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogibaboo Re: najsmaczniejszy lunch IP: *.play-internet.pl 13.05.14, 09:01 Rozumiem, że jak macie dostawę w czwartek , to są one świeżutkie do następnej środy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'Arc Re: najsmaczniejszy lunch IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 10:18 Źle rozumiesz, dostawy mamy kiedy potrzebujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc SPAMer jesteś i ciul 13.05.14, 10:58 kupujesz w Makro i piszesz, że świeże? OHYDA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwer Re: SPAMer jesteś i ciul IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.05.14, 15:31 ja to unikam jedzenia w knajpach wszelkiej masci ryb owocow morza i innych "Swiezych" rzeczy, ktore wiadomo ze sa piatej swiezosci. Niestety pani gessler bardzo daje do myslenia pkazujac co sie dzieje w wielu knajpach, jakie sa tm warunki czystosci i jaka jakosc produktow= zadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'Arc Re: SPAMer jesteś i ciul IP: *.play-internet.pl 13.05.14, 16:25 Wyjmuję jeszcze żywe z akwarium, więc dosyć świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'Arc Varsovie Re: SPAMer jesteś i ciul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.14, 16:35 Nie masz pojęcia o czym pisze. Nie masz pojęcia o dobrej kuchni. Buców nie wpuszczany do restauracji. U nas nie ma miejsca dla takich jak ty , którzy nigdzie nie byli i niczego nie widzieli. Jesteśmy lokalem na poziomie i dla gości na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'Arc Varsovie Re: SPAMer jesteś i ciul IP: *.play-internet.pl 13.05.14, 17:28 Prosimy nie podszywać się pod L'Arc! Powyższy wpis nie jest nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga W centrum rządzi Smakułyk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.05.14, 07:56 Muszę się zgodzić z przdmówcą, w okolicach centrum i plau zawiszy to rządzi samkułyk. W porze lunchu ciężko tam się dostać, mają pełne obłożenie. Pracuję w tym niebieskim biuwcu na placu Zawiszy, i tam chodzę jeść. Jedzonko mają bardzo smaczne no i 17 pln za lunch to napradę niewiele . Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: W centrum rządzi Smakułyk 14.05.14, 12:42 a udostępniacie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl czy tylko z niego SPAMUJECIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malicki Re: najsmaczniejszy lunch IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.05.14, 19:52 Byłem niedawno w CH jupiter tam jest Smakułyk - genialna kuchnia i lunch tylko 17 pln Odpowiedz Link Zgłoś
paulinakar Re: najsmaczniejszy lunch 10.08.14, 21:09 Na Rynku Nowego Miasta jest nowy lokal "Bernie". Mają przepyszne jedzenie i w przystępnych cenach. Na prawdę warto tam zaglądać. :) Ja osobiście jestem zachwycona sałatkami, za to mój mąż, cały czas chodziłby tam na steki - jak to facet :) Ale serio, byłam i polecam, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: najsmaczniejszy lunch 10.08.14, 23:42 NAPRAWDĘ spamowanie nie zachęci potencjalnych klientów Klik w kosz Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Brawo SPAMujący debilu ! 11.08.14, 15:08 gdzieś jeszcze nie reklamowałeś brudnej knajpy bez klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: najsmaczniejszy lunch IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.16, 19:51 Niedawno z pracy wyskoczyliśmy na lunch do Pianki. Mają wspaniałego kurczaka! Fajnie doprawione, świeże. Niedrogo. www.piankaztanka.pl dobre miejsce z fajnym klimatem. Odpowiedz Link Zgłoś