Dodaj do ulubionych

Klinika MML w centrum

24.03.15, 21:12
W przyszłym miesiącu zamierzam zgłosić się do kliniki mml w celu usunięcia przyczyn chrapania, był tam mój znajomy i jest pod wrażeniem załogi lekarskiej i opieki medycznej przed i po zabiegu, a czy tutaj jest jakiś pacjent tej kliniki i może coś napisać? Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • dziewuszka6 Re: Klinika MML w centrum 24.03.15, 21:41
      Jest to jedno z najlepszych i najbardziej profesjonalnych centr medycznych, szkoda że są tylko w Warszawie :/ Ogólnie dla mnie są najlepsi! Pod każdym względem: obsługi w rejestracji, poprzez konsultacją później zabieg i konsultacje po zabiegu-pełna klasa. Mi robili zabieg FESS z zatokami i jestem bardzo zadowolona, szwagier był na zabiegu poprawy przegrody nosowej i też bardzo zachwalał także możesz być spokojna!
    • dagmarkabarbarka Re: Klinika MML w centrum 02.04.15, 22:20
      Faktycznie, możesz być spokojna. Jest to bardzo dobra klinika i bardzo dobrze piszą o niej w recenzjach. Jeżeli chodzi o leczenie chrapania to gdzieś wyczytałam że jako jedni z pierwszych w europie zdecydowali się na pierwszy zabieg usunięcia przyczyn chrapania, więc my polacy możemy być dumni że mamy takich znakomitych lekarzy :D
    • cpap_pl Re: Klinika MML w centrum 08.04.15, 23:01
      nie jestem pacjentem, ale wielu ich znam.
      raczej proponuję się przebadać (polisomnografia) przed udaniem się pod NÓŻ (lub laser) czasami proteza CPAP wystaracza a często CPAP trzeba używać i po zabiegu... więcej na prv - także jeśli szukacie szybkiej i bezpłatnej (na NFZ) diagnostyki chrapania czyli polisomnografii. mail - jak w nicku albo silvialula@gmail.com
    • Gość: Tomek Re: Klinika MML w centrum IP: *.static.chello.pl 09.07.15, 13:11
      Ja miałem zabieg ponad miesiąc temu i z chrapaniem jest gorzej niż było przed zabiegiem. Lekarz powiedział że tak może być. Chce naciągnąć na kolejny zabieg i się zastanawiam co robić.
      • kamkuc81 Re: Klinika MML w centrum 17.07.15, 15:29
        Tomek napisz coś więcej. ja sprawdziłam kilka Klinik i mml jest moim zdaniem mega profesjonalny. tylko dobre doświadczenia...
    • Gość: gościu666 Re: Klinika MML w centrum IP: 94.75.86.* 10.08.18, 13:40
      wątek trochę "przestarzały" ale może ktoś będzie szukał świeżych informacji ;) polecam MML w W-wa. Dr Michalik i dr Bardadin najlepsi lekarze! dr Michalik naprawił mój nos po skrzywdzeniu w innej klinice (powstała perforacja czyli dziura w przegrodzie nosa!!!) juz straciłem nadzieję, ale na szczęście się udało! oddycham spokojnie :)
      POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka