Dodaj do ulubionych

ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!!

IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 14:15
--------------------------------------------------------------------------------
Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż Lech
wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspaniałą
publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak to
określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas meczów
POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, dalekie
od nieuzasadnionej nienawisci. Mam nadzieje , ze z ukochana Legia bedziemy w
trojke wsolnie sie bawic i kibicowac swoim druzynom. Zajrzyjcie na strony
gazeta wyborczej w szczecinie i poznaniu a dokladnie na forum a zobaczycie
reakcje kibicow na tą akcję! Jest liczna rzesza zwolenników. I tak ma być!
LEGIA-POGOŃ-LECH PRZYJACIELE! NAJLEPSZA FREKWENCJA W KRAJU!
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 23:41
      Gość portalu: Leon napisał(a):

> -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż Lech
      > wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspaniałą
      > publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak to
      > określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas meczów
      > POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
      > Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, dalekie
      >
      > od nieuzasadnionej nienawisci. Mam nadzieje , ze z ukochana Legia bedziemy w
      > trojke wsolnie sie bawic i kibicowac swoim druzynom. Zajrzyjcie na strony
      > gazeta wyborczej w szczecinie i poznaniu a dokladnie na forum a zobaczycie
      > reakcje kibicow na tą akcję! Jest liczna rzesza zwolenników. I tak ma być!
      > LEGIA-POGOŃ-LECH PRZYJACIELE! NAJLEPSZA FREKWENCJA W KRAJU!

Buhahahaha:)) Już widzę, jak kibice Pyr wpadają w objęcia kibiców Legii. Facet,
      nie rozśmieszaj mnie. Owszem, ja nie mam nic przeciwko, a jestem nawet za, ale
      przypomnij sobie tylko co się działo w 1980 roku na finale Pucharu Polski Legia-
      Lech w Częstochowie, gdzie ZGINĘŁO kilka osób. Potem zapytaj się na forum
      poznańskim ile osób stamtąd lubi Legię, a potem połóż sobie lodu pod beret.
      Dziękuję za uwagę.
    • Gość: Lakers Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:12
      Legia z Pogonią zawsze LECH ZDECHŁ KOLEJORZ . TO PISAŁ JAKIS KIBIC NIEKUMATY
      CZŁOWIEKU WIESZ CO TO ULTRAS KOSA JEST I BEDZIE !!!!!MISTRZEM POLSKI JEST
      LEGIA ! ! !
      • Gość: Albano Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.umcs.lublin.pl 26.04.02, 12:57
        Ludzie z "Wyborczej"!Opamiętajcie się i zastanówcie o czym piszecie!Co to za
        pomysł o zgodzie Legii i Pogoni z Lechem?!Skąd wzięliście ten debilny pomysł?!
        Przecież Legia i Pogoń nienawidzą się z Lechem jak mało kto!
        TYLKO LEGIA&POGOŃ&ZAGŁĘBIE!!!!!
    • Gość: staff Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.wci.univ.szczecin.pl 30.04.02, 14:44
      Tu kibic Pogoni.stop.Pogoń zawsze TYLKO z Legią!!!stop.Ten leon to jakiś
      palant,który zerwał się z choinki.stop.Trzeba go wyeliminować z normalnego
      społeczeństwa.stop.Zapraszam na forum w Szczecinie i Poznaniu.stop.
      Jebać Lecha!!!stop

Pozdrowienia dla wszystkich Pogoniarzy i ziomali z Legii.Gratuluję mistrzostwa!
      Wreszcie tytuł wrócił tam gdzie jego miejsce!...
    • Gość: lech Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.05.02, 01:00
      Gość portalu: Leon napisał(a):

> -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż Lech
      > wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspaniałą
      > publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak to
      > określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas meczów
      > POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
      > Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, dalekie
      >
      > od nieuzasadnionej nienawisci. Mam nadzieje , ze z ukochana Legia bedziemy w
      > trojke wsolnie sie bawic i kibicowac swoim druzynom. Zajrzyjcie na strony
      > gazeta wyborczej w szczecinie i poznaniu a dokladnie na forum a zobaczycie
      > reakcje kibicow na tą akcję! Jest liczna rzesza zwolenników. I tak ma być!
      > LEGIA-POGOŃ-LECH PRZYJACIELE! NAJLEPSZA FREKWENCJA W KRAJU!

Leon weż się jebnij w łeb. Cały Poznań sra na KUREWKĘ LEGIĘ i pierdolone
      SZCZECIŃSKIE ŚLEDZIE.
      A wasze "świętowanie" (to do Legii) he he po prostu kurwa pojebańcy rozjebujący
      swoje miasto z radości he he pojebańcy.
      I huj wam w dupę azjo!!!
      he he
      • Gość: teddy Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 22:05
        Gość portalu: lech napisał(a):

> Gość portalu: Leon napisał(a):
        >
        > > --------------------------------------------------------------------------
        > -----
        > > -
        > > Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż L
        > ech
        > > wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspani
        > ałą
        > > publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak
        > to
        > > określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas me
        > czów
        > > POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
        > > Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, da
        > lekie
        > >
        > > od nieuzasadnionej nienawisci. Mam nadzieje , ze z ukochana Legia bedziemy
        > w
        > > trojke wsolnie sie bawic i kibicowac swoim druzynom. Zajrzyjcie na strony
        > > gazeta wyborczej w szczecinie i poznaniu a dokladnie na forum a zobaczycie
        >
        > > reakcje kibicow na tą akcję! Jest liczna rzesza zwolenników. I tak ma być!
        >
        > > LEGIA-POGOŃ-LECH PRZYJACIELE! NAJLEPSZA FREKWENCJA W KRAJU!
        >
        > Leon weż się jebnij w łeb. Cały Poznań sra na KUREWKĘ LEGIĘ i pierdolone
        > SZCZECIŃSKIE ŚLEDZIE.
        > A wasze "świętowanie" (to do Legii) he he po prostu kurwa pojebańcy rozjebujący
        >
        > swoje miasto z radości he he pojebańcy.
        > I huj wam w dupę azjo!!!
        > he he

Kolejorz!!!!!!Co??????Ty jebana w mordę kurwo!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: K_K_S Re: ROZPOCZĘŁA SIE AKCJA LECH-POGOŃ PRZYJACIELE!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 22:39
      No pięknie panowie, widzę że już macie takie kompleksy na punkcie LEcha że
      skoro nie możecie nam dorównać to się łączyć chcecie...Żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka