Gość: michas IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 23:14 Troche sie boje tego naszego Jureczka. Obiecywac to on umie tak jak przed mundialem. Ale co tam. Trzymam kciuki za Nasza Ukochana POLONIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkz Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:19 stadion na 20 tys??? dla kogo? dla 2 tys. kibicow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 00:16 Te wszystkie obietnice to brednie, a uwielbienie dla Engela jest jakims nieporozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LegiaMistrz Nie ma Polonii w Warszawie IP: *.dsl.mindspring.com 13.10.04, 11:18 Nie ma Polonii w Warszawie, nie było i nie będzie. Co najwyżej to Polonia część-Muranowa lub Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos z Poznania ha ha ha ha ha ha ha ha 150 mln. ha ha ha ha ha ha IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 19:31 "nie ma w Warszawie Polonii nie ma w Warszawie" 150 mln. euro ha ha ha ha ha ha ha ha he he he he he he he he he hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi buaaahhaaaa,iijjjaaaa,ojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: ha ha ha ha ha ha ha ha 150 mln. ha ha ha ha IP: *.warszawa.tktelekom.pl 14.10.04, 22:26 Lepsze 150 mln niż zgiłe ziemniaki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucek Re: Nie ma Polonii w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:26 W co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:18 20 tys. stadion Polonii zapełni się raz w roku na meczu piłkarskim - gdy Wielka Legia Warszawa przyjedzie. Ilu jest Polonistów w Warszawie zobaczymy juz 6 listopada o godzinie 15,30. Zapraszam na Łazienkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptorealista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 10:26 staram sie nie wchodzić do obory,jeśli sytuacja mnie do tego nie zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:31 wiem. Jestes urodzonym warszawiakiem, kolejnym wirtualnym kibicem Polonii który o wyczynach swoich ulubienców dowiaduje z poniedziałkowej gazety. pewnie nie chodzisz na mecze bo słaby poziom, zimno, deszcz pada i milion równie istotnych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptorealista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 10:41 to są pochopne wnioski,ja nie pisałem o stadionie na Konwiktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:49 ok. odpusc sobie jedyny wyjazd w sezonie z Polonią. Chociaz nie bedziesz musiał patrzec na kompromitacje Polonistów np. 7:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.10.04, 11:04 Gość portalu: realista napisał(a): > 20 tys. stadion Polonii zapełni się raz w roku na meczu piłkarskim - gdy Wielka > > Legia Warszawa przyjedzie. Ilu jest Polonistów w Warszawie zobaczymy juz 6 > listopada o godzinie 15,30. Zapraszam na Łazienkowską. Moja żona też kiedyś skorzystała z takiego zaproszenia, to wyzywaliście ją od k...w i poleciało w jej kierunku żelastwo. Ona nie chce już zniżać się do Waszego poziomu i na Łazienkowską nie chodzi. Ja jestem mniej wrażliwy więc chodzę na Łazienkowską, ale nie powiem żeby sprawiało mi to jakąś wielką przyjemność, no chyba że Polonia zdobywa tam MP! Aha, i nie odpisuj, że ty nie rzucasz żelastwem i nie wyzywasz kibicek Polonii od k...w, bo przypomona mi to już opowiadania Niemców - każdy z nich w czasie wojny albo służył w kuchni albo grał w orkiestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:22 po 1 - nie zabrabym zony na derby. po 2 - uwazam ze Łazienkowska to najbezpieczniejszy wyjazd dla Polonii. Bardzo duzo ochrony i Policji. po 3 - na łuk sie nie dorzuci. a w srodek sektora to juz 100% ze nie da rady. kazdy kto tam dorzuca mógłby wygryzc z kadry Szymona Z. Dlatego uwazam ze nigdy nie byłes na derbach i moze nawet nie przychodzisz na Konwiktorska. kolejny kibic polonii który ledwo wie w której lidze gra jego druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.10.04, 12:05 Gość portalu: realista napisał(a): > po 1 - nie zabrabym zony na derby. po 2 - uwazam ze Łazienkowska to > najbezpieczniejszy wyjazd dla Polonii. Bardzo duzo ochrony i Policji. po 3 - na > > łuk sie nie dorzuci. a w srodek sektora to juz 100% ze nie da rady. kazdy kto > tam dorzuca mógłby wygryzc z kadry Szymona Z. Dlatego uwazam ze nigdy nie byłes > > na derbach i moze nawet nie przychodzisz na Konwiktorska. kolejny kibic polonii > > który ledwo wie w której lidze gra jego druzyna. Widzisz jak mało wiesz? Można dorzucic wszędzie, zależy skąd się rzuca. Można dorzucić i na łuk i na główną, jeśli rzuca się z płyty boiska, a dodatkowo jest się ubranym na pomarańczowo (porządkowi Legii). A skąd kibice Polonii na Krytej? A np. na finale Pucharu Ligi, Ty kolejny wszystkowiedzący z Ł3 (TEŻ WYGRANA POLONII). A w ogóle to uważam, że nigdy nie byłeś na Legii;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 13:10 Dobrze mowisz z dorzucaniem i szkoda, ze spotkaly twoja zone takie przykrosci. Ale skoro byles na Legii, arcykulturalny, to moze wywieszales transparent z Deyna i gwiazda Dawida oraz napisem "pogarda", ale pewnie nie, bo tego nikt z was wtedy 100 nie zrobil... Mi sie na Legii b. podoba, a do tego 7:2 bylo wczoraj, a nie 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.10.04, 13:35 Gość portalu: pio napisał(a): > Dobrze mowisz z dorzucaniem i szkoda, ze spotkaly twoja zone takie przykrosci. > Ale skoro byles na Legii, arcykulturalny, to moze wywieszales transparent z > Deyna i gwiazda Dawida oraz napisem "pogarda", ale pewnie nie, bo tego nikt z > was wtedy 100 nie zrobil... Mi sie na Legii b. podoba, a do tego 7:2 bylo > wczoraj, a nie 4 lata temu. Oczywiście, że wywieszałem. Mając w pamięci to, że wybijaliście mu szyby w oknach, chciałem Wam zrobić przyjemność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: 195.116.31.* 13.10.04, 13:53 Chłopaczku, oderwij się od periodyku "Polonia Ole" i popatrz trzezwo na swiat. Moze wtedy ze wstydu takie brednie nie przejda Ci przez palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:02 Jeśli inwestorzy wraz z VahapToyem wybiorą się na Łazienkowską i zobaczą kibiców Legii i kilku Polonistów to zrezygnują ze wszelkich inwestycji na Konwiktorskiej. Jak mozna inwestowac w klub który nie ma kibiców??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: 195.116.31.* 13.10.04, 14:23 Najbardziej dziwi mnie glupota kibiców Polonii, ktorzy dali informacje o wizycie swoich potencjalnych inwestorow na derbach puscic w eter. Nie przepuscimy tak doskonalej okazji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 14:28 co fakt to fakt :) fajnie, ze najpierw zaprosza ich do siebie, a potem do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 14:31 a swoich pilkarzy tez ganiales, bo u nas podejzales, czy "duma" potrafi jeszcze cos wymyslec bez pomocy z zewnatrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili chodziłem na Legię, ale dziękuję, niesmaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:01 chodziłem kiedyś trochę na Legię, ale dziękuję, praskie klimaty mnie nie pociągają, wyzywanie, palenie, okrzyki półmózgów, wpuszczanie od tyłu bez biletu, itd. czas na Polonię, zawsze miałem do niej sentyment, ale obawiam się, jak tam jest naprawdę, może wogóle nie chodzić na polską piłkę klubową, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery KSP & KSP nasza zgoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:44 ... najlepsza w Polsce jest "Odpowiedzialna za sprawy bezpieczeństwa w Polonii Tatiana Pikula (była pracowniczka komendy przy ulicy Cyryla i Metodego na Pradze Płn.) ostro skrytykowała kibiców. - W ostatnim czasie na NASZYM stadionie atmosfera się pogorszyła." buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer KSP czuwa:) IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 13.10.04, 02:04 tylko tam ladnie kibicujcie, bo pani milicjantka da klapsa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTW Re: KSP czuwa:) IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 13.10.04, 08:14 Nie bądź tak halo do przodu, bo Ty też możesz klapsa dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: KSP czuwa:) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 13.10.04, 17:50 nie sadze. nie wybieram sie na muranow. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: KSP & KSP nasza zgoda... 13.10.04, 08:41 Gość portalu: szczery napisał(a): > ... najlepsza w Polsce jest > > "Odpowiedzialna za sprawy bezpieczeństwa w Polonii Tatiana Pikula (była > pracowniczka komendy przy ulicy Cyryla i Metodego na Pradze Płn.) ostro > skrytykowała kibiców. - W ostatnim czasie na NASZYM stadionie atmosfera się > pogorszyła." > > buahahaha Wolę, żeby Polonii kibicowały pracownice komendy Policji, niż pracownice agencji towarzyskich, tak jak ma to miejsce na Łazienkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: KSP & KSP nasza zgoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:32 Wasze kompleksy są większe niż myslałem. Uderz w stół a nożyce się odezwą. Wystarczy mały prztyczek w nos, kawałek ironii, troszkę uśmiechu i już w tle pojawia się Łazienkowska! I ta cholerna Legia, która zabiera Wam kibiców. I ta zazdrość. Doprawdy dajcie już spokój. Ja nie mam nic przeciwko Wam. Niech sobie będą 2 kluby pierwszoligowe w Warszwie. Komu to przeszkadza? Tylko trzeba znać swoje miejsce. Legia będzie miała zawsze więcej kibiców i tego nie zmienicie. Ani Wy ani ten mglisty angielski sponsor. Grajcie i kibicujcie sobie w tym klubiku i dajcie spokój Legii. A że chuligani Wam nie dają spokoju? To już nie moja wina. Wszędzie znajdą się ograniczeni debile, których trzeba ze stadionów wyeliminować. PS A gdzie jest kixx? Czemu milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: KSP & KSP nasza zgoda... IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.10.04, 09:43 Gość portalu: PawełB. napisał(a): > Legia będzie miała zawsze więcej kibiców i > tego nie zmienicie. Ani Wy ani ten mglisty angielski sponsor. > > Jeszcze jeden jasnowidz z Łazienkowskiej. Wcześniej był taki, który zapowiadał trzy korony. hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx My i nasze kompleksy IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 10:08 zakochales sie pawelku? wystarczy wejsc do dowolnego watku-komentarza na temat Polonii i policzyc wpisy pawelkopodobnych.Ciekaw jestem jak wytlumaczyc na tych watkach zalew wpisow legijnych frustratow?Oczywiscie niektorzy to nawet nie maja nic p-ko Polonii,oni tylko przypadkeim wchodza na te watki i przypadkiem wyleci im cos spod klawiatury .Najsmieszniejsze w twojej wypowiedzi jest to ze zarzucasz nam zadrosc:)))) a przeczytales swoj post przed wyslaniem?? i ta napuszana przemowa jak z Olimpu:Legia ZAWSZE bedzie miala wiecej kibicow i tego nie zmienicie.Przypomne ci tylko,ze nie takie imperia upadaly i slad po nich nie pozostawal,wiec nie uzywaj slowa zawsze powiem ci tyle pawelku,niczym sie nie roznisz od tych przywolanych przez ciebie debili idz pisac o Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Wy i Wasze kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:49 debili O róznie się. Mam jedynie 176 cm, spory brzuszek, bujne włosy na głowie i bardziej wypełnioną czaszkę zwojami. Choć jak mniemam, dla Ciebie nadal za mało. Nie ma to jak samouwielbienie. A szkoda, bo mam wrazenie, że różnimy się jedynie klubem, któremu oddalismy serce. Dlatego też staram się Was nie obrażać. Ale jak mnie ktoś zmusza i nazywa debilem to mogę nie zdzierżyć. I to właśnie nadszedł ten moment: pierdol się kutasie! A argument o imperiach przyjąłem. Nie głupi. Rzeczywiście słowo "zawsze" było nie na miejscu.Tylko już odpisałem na ten sam powtórzony argument jakiemuś Twojemu kolesiowi. Co będzie za 50 lat to będzie. Ale teraz jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wy i Wasze kompleksy 13.10.04, 12:32 Gość portalu: PawełB. napisał(a): > O róznie się. Mam jedynie 176 cm, spory brzuszek, bujne włosy na głowie > i bardziej wypełnioną czaszkę zwojami. Choć jak mniemam, dla Ciebie nadal > za mało. 176 cm to stanowczo za mało, kurduplu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wy i Wasze kompleksy IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 12:48 Gość portalu: PawełB. napisał(a): pierdol się kutasie! €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ uwazasz ze cos w ten sposob udowodniles? ja tez tak uwazam,faktycznie cos udowodniles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: Wy i Wasze kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:35 uwazasz ze cos w ten sposob udowodniles? Nie, nie uważam. Przypominam tylko, iż była to riposta. Manipulowanie wypowiedziami to domena poprzedniej epoki. Tęsknisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomil Re: KSP & KSP nasza zgoda... IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 01:10 zapewne znałeś swoje miejsce w szyku "dumo komuny":P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex legla IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 06:09 "Legia będzie miała zawsze więcej kibiców i tego nie zmienicie" Bo zawsze i wszedzie debili jest wiecej niz porzadnych ludzi... I wiesz co? nie chcemy tego zmieniac, niech tak juz zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: KSP & KSP nasza zgoda... 13.10.04, 10:00 j_karolak napisał: > Wolę, żeby Polonii kibicowały pracownice komendy Policji, niż pracownice > agencji towarzyskich, tak jak ma to miejsce na Łazienkowskiej. no brawo. Mam nadzieję że nie wszyscy na k6 są tak ograniczeni umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: KSP & KSP nasza zgoda... IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 10:17 absurdalna glupote niektorych wypowiedzi mozna osmieszyc tylko absurdalna wypowiedzia rownie zgodna z prawda. karolak nie mogl polemizowac z wpisem o ksp,bo z idiota nie mozna prowadzic rozmowy jak rowny z rownym-no chyba ze tez sie jest idiota(a karolak chyba raczej nie jest). Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: KSP & KSP nasza zgoda... 13.10.04, 12:39 Gość portalu: kixx napisał(a): >(...)chyba ze tez sie jest idiota (a karolak chyba raczej nie jest) Każdy ma prawo do własnego zdania ;P a ten przypadek bynajmniej nie broni tega pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio 150 mln "na" nie "dla" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 09:44 Marne dziennikarstwo, marne managerstwo. Kto zainwestuje 150 mln Euro w polski klub, jak dotad 30mln nie zebralo sie przez 7 lat Telefoniki! Jesli to prawda (...) to mowa raczej o 150 mln wlozonych w budowe centrum handlowego, biurowca i parkingu - laczna wartosc 150 mln - np. Zlote Tarasy sa 5 razy drozsze. A 20- tys stadion to wybuduja Polonii w Piastowie, bo tam tyle samo maja kibicow co w W-wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: 150 mln "na" nie "dla" IP: 195.116.31.* 13.10.04, 13:58 Ale to akurat moze byc prawda. Tylko ze pewnie pod przykrywka klubu piłkarskiego wyrwa grunty, a co bedzie z pozniej z Polonia, to juz problem jej wszystkich siedmiu kibicow i stetryczalego Piekarzewskieg. Podobny numer zrobil Krauze z Arka. Obiecywal im złote góry, ekstraklasę i puchary, zeby mu tylko dali tereny przy Ejsmonda. Dostal co chcial i rok temu Arka doszla do barazy - tyle ze o II lige! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barkas [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 09:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Co za kultura..a mówiło się, że Polonia kulturalna IP: 217.153.190.* 13.10.04, 09:58 dajcie spokój.. rynsztok Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu 13.10.04, 10:02 Jeśli ty reprezentujesz tą jakość to........współczuję tym co chcieliby pójść na Konwiktorską. I kup sobie słownik - na naukę nigdy nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gral Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:04 inwestycje w Białej Podlaskeij nie wypaliły to teraz sen przenosi siue na Konwiktorska????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:30 Dzieki _mike. Niestety nie mam tyle czasu, ażeby wdawać się w dyskusję z czrnymi kożulami. Bo i cięzko dyskutować z dyletantami. Ale ich kompleksy wychodzą na kazdym kroku. I co z tego, że za 50 lat bedzie Was może więcej? To wybudujcie sobie wtedy ten super stadionik. A po cholerę teraz? Dwudziestotysięcznik dla garstki? Gdzie tu ekonomiczne uzasadnienie? Kompleksy to się leczy u lekarza, a nie na forum. I nie poprzez bajki i legendy. Cieszę się Barkas, że zauważyłeś sukcesy Legii. Zresztą nie da się ich nie zauważyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.riz.pl / *.riz.pl 13.10.04, 10:36 gaarstki? chyba nie bywasz na K6 ;)? pozdrawiam rodaków z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilit Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 13.10.04, 12:30 Kogo tu nazywasz dyletantami. O jakich kompleksach ty tu mówisz, narazie to ty i twoi kolesie po szalu ładują się z durnymi tekstami i argumentami w dyskusję która was niedotyczy. Nic mnie nie obchodzi co ty sądzisz i co uważasz jak będzie wyglądała Polonia za chwilę, za rok za 50 czy 100 lat. Widzę ze nie masz pojęcia nic o ekonomii, zarządzaniu i marketingu, jedyne co wiedz i umiesz (plus dla ciebie), znasz się na obsludze przegladarek internetowych i potrafisz poklikać w klawisze klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomil Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 01:13 sukcesy?:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: 195.116.31.* 13.10.04, 14:04 Gdyby zrobic wsrod kibicow Polonii ankiete z pytaniem "Jaki jest najlepszy wynalazek ludzkosci" 99% zebralby internet. Dzieki temu moga poszczekac w internecie od cwelow, zalozyc szalik przed monitorem, poekscytowac sie jak wymiata w Warszawie. Jaka szkoda, ze mecze ligowe, a w szczegolnosci, nie sa rozgrywane w sieci. Wtedy nikt by sie nie dowiedzial jacy sa i ilu jest naprawde kibicu klubu, dla ktorego "Warszawa" w nazwie jest drwina z tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barkas Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 10:10 Chamski jestem, trudno, taki się urodziłem, a jeśli ci to nie odpowiada, to nie czytaj tej dyskusji...seksualnego rekordu świata też nikt ci nie kazał oglądać i komentować. A pozatym jeśli jesteś członkiem inteligencji, to masz bezwarunkowo popierać POLONIĘ KSP a nie jakieś "myślałem,że jesteście kulturalni", kurde.Polonia zwalnia cię z obowiązku myślenia. Masz za nią gardłować, zwalczać cweliznę i udzielać poparcia wyrażanym tu przez Chłopców z Ferajny poglądom. Omaszerować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowca szali Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:20 A chamski jestes tylko anonimowo w interneciku czy w realu tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziolek Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.ilt.uni-bonn.de 13.10.04, 10:17 Ja tam nie mam nic przeciwko aby zarowno Legia jak i Polonia swiecily triumfy w ekstraklasie i pucharach - ale na boisku (pilkarskim, koszykarskim), w czysto sportowej rywalizacji. Sam przez wiele wiele lat bylem bardzo blisko zwiazany z Polonia, majac jednoczesnie mnostwo przyjaciol z Legii i jakos nam to nie przeszkadzalo. A co do 150 mln euro - to raczej jest to kasa przeznaczona na inwestycje poza sportowe, przywykorzystaniu terenow przy Konwiktorskiej - takie plany zawsze byly, odkad pamietam i sam nie mam nic przeciwko temu. Pod warunkiem, ze dzieki temu taki klub jakim jest POLONIA zyska sportowo. Bo prawda jest taka, ze ani przy Konwiktorskiej ani przy Lazienkowskiej slabo jest z gotowka, czego wynikiem jest zamykanie kolejnych sekcji sportowych. Ze sportowym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: 157.25.125.* 13.10.04, 10:44 Ustalmy fakty: 1. 150 mln USD ma być przeznaczona na inwestycję przy K6, a nie na Polonię 2. konkretów w tekście zero, a o tym inwestorze mówi się już od dobrych ośmiu miesięcy - póki co, bez efektu 3. Olo słusznie zauważył, że te mało realne plany mają się nijak do zupełnie realnych pieniędzy na renowację stadionu z budżetu miasta Jak z tego wniosek? Że Panowie sobie pogadali, nastroszyli pióra i nic więcej. Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego chwalą się mglistą możliwością zainwestowania dużych pieniędzy w K6, a nie pisną słowa o faktycznym sukcesie, czyli zakomitowanych poważnych sum przez miasto na remont stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.chello.pl 14.10.04, 16:42 Firma Global Soccer Agency Ltd napewno nie jest zarejestrowana w ani w Anglii ani w Walii. Zalaczam link do Companies House (odpowiednik KRS) w Londynie, biura rejestrujacego wszystkie istniejace spolki w Anglii i Walii - takiej spolki nie bylo, nie ma, i nie ma na liscie oczekujacych do rejestracji wck2.companieshouse.gov.uk/1f57939fdd63bdb3272c4ef798efee21//companysearch?disp=res&frfsh=1097752950#result Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ 150 mln? Chyba rubli, hehehe. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Radio Erewań 13.10.04, 11:45 W zasadzie to wszystko prawda, z trema małymi wyjątkami: - nie 150 mln euro, a 15 mln zł, - nie da, a zabierze, - nie inwestor, a komornik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO DZISIAJ CHYBA NIE JEST PIERWSZY KWIETNIA CO???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:49 moze engel sie przesłyszal to było 15o mln ale bahtów, rubli białoruskich. albo troszkę mniej znaczącej walucie :) o ile w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor Vahap Toy, wielkie plany IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 12:13 stadion, lotnisko, kosmodrom Bajkonur a chodzi tylko o to zeby wyciac troche lasku za stadionem na drewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrozum Czy ten Anglik to czasem nie Abramowicz? IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy meal Dyskusje warte funta kłakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:44 Panowie Polonisci i Legionisci. Dajcie se siana z cała ta dyskusja. Szkoda wysiłku umysłowego, oczu i palców. I tak Wisła w tym sezonie zdobedzie tytuł mistrza, Legia najprawdopodobniej wicemistrza, a Polonia sie zaszyje gdzies w srodku tabeli. Sprawa dla nas priorytetowa powinna byc dyskusja na temat ogolnej poprawy sytuacji w polskiej piłce klubowej i reprezentacyjnej, id est jak pozbyc sie Listkiewicza i jego kompanii braci z PZPN-u. Reszta to mrzonki. Pozdrawiam kibiców obu klubow i zycze udanego wieczoru (po wiktorii naszych chłopakow nad ślinogadami z Walii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peternow To pewnie Rosjanie od Abramowicza IP: proxy.police.s* / *.dip.t-dialin.net 13.10.04, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ogan Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.crowley.pl 13.10.04, 14:56 A CO TO JEST TA POLONIA ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.han.telia.se 13.10.04, 15:02 Boli Legiunie taka infomracja :) Zajmijcie sie swoimi sprawami i przestance prowokowac! W Warszawie znani jestescie z agresji i kompleksow. Dajcie sobie wreszcie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu 13.10.04, 18:38 Oj Aniu jeśli chodzi o kompleksy to Ty w nich wyprzedasz nas o epokę. Jeszcze nie dawno w kazdym swoim poście pytałaś się o nasza trybunę honorową. Ostatnio widze że zmieniłaś płytę ale i tak na temat kompleksów to jesteś chodzącą encyklopedią. Co do całego artykułu to jak ktoś w to uwierzył a może inaczej kto uwierzył w kwotę inwestycji to radzę mu się puknąć w głowę. Naprawdę fajnie byście mieli gdyby wypalił wam ten dobrodziej ale o taką kwotę można skwitować jedynie wybuchem smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Nie ma Polonii w Warszawie IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.10.04, 15:05 ale interesują się Nią (Polonią, nie Warszawą) legioniści. O połowie wpisów w tym temacie, który dotyczy WYŁĄCZNIE Polonii, można z dużym prawdopodobieństwem powiedzieć, że ich autorami są kibice Legii. Zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Nie ma Polonii w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:04 większość tych legionistów co tutaj pisze inteligentne posty np. "W WARSZAWIE NIE MA POLONII" pochodzi z wołomina,kobyłki,zielonki i innych wsi podwarszawskich. Ja do legii nic nie mam ale po prostu jej kibole bo nie da sie ich inaczej nazwać są żenujący.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nie ma Polonii w Warszawie 13.10.04, 16:17 Powtórzę z poprzednich postów: KUP SOBIE SŁOWNIK na naukę nigdy nie jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Nie ma Polonii w Warszawie 13.10.04, 16:21 Gość portalu: dareksp napisał(a): > ale interesują się Nią (Polonią, nie Warszawą) legioniści. O połowie wpisów w > tym temacie, który dotyczy WYŁĄCZNIE Polonii, można z dużym > prawdopodobieństwem powiedzieć, że ich autorami są kibice Legii. Zazdrość? A Wy to co? Pies? Nie interesujecie się? Dajesz nam wyłączność? I zajrzyj do wątków o Legii i zobacz ile tam jest bluzgów na klub z Łazienkowskiej. Sami tego nie piszemy więc daj sobie siana z takimi wnioskami że to Legia Wam czegoś zazdrości (zupełnie nie wiem czego miałaby zazdrościć). I u Was będą wpisy innych i bluzgi i u nas (u nas akurat jest więcej bo jeszcze zaglądają ludzie z pyrlandii oraz z wielu małych miasteczek i mają ten jedyeny moment w życiu że mogą się wyładować na Legię) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Nie ma Polonii w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 09:50 NIe ma szansy, zeby polowa postow o Legii byla pisana przez Polonistow. ZA MALO, a jesli juz to widzewiacy i inne Lubliny na saksach w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:36 mike podaj linka do tych bluzgów bo nie znalazłem... Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu 13.10.04, 18:48 Gość portalu: Majkel napisał(a): > mike podaj linka do tych bluzgów bo nie znalazłem... jesli mike pozwoli wyręcze go w tym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=13123545&v=2&s=0 prosze pardzo Majkel jak Ci się chce poczytaj sobie. No chyba że to my sami tak o sobie pisaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:08 ja akurat w tej rozmowie nie brałem udziału no ale trzeba przyznać że w większości na mecze(nie tylko legii) chodzi bydło. I to jest przykre ze nie można obejrzeć spokojnie meczu bo ktoś coś rzuci na murawe itp.:( Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu 13.10.04, 19:44 To nie istotne czy brałes udział czy nie. Chciałeś z linka z bluzgami na Legie to dostałeś i teraz nie odwracaj kota ogonem "że to prawda...." itd. To że na mecze piłkarskie chodzi TEŻ tzw. "bydło" to wiadmomo od dawna ale nie o tym jest tutaj mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:56 nie odwracam kota ogonem. Po prostu chciałem to przeczytać i tyle a co do bydła to nie zgodze sie z tobą bo na mecze chodzi zdecydowanie WIĘCEJ bydła niż normalnych ludzi którzy chcą normalnie posiedziec i obejrzeć mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu 13.10.04, 23:01 Majkel zostańmy przy swoich zdaniach. Polska wygrała i jest gitara, a o bydło posprzeczamy się następnym razem :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 23:13 odnosnie tego idioty piszacego z chello,a takze logujacego sie jako tony soprano (znam jeszcze pare innych jego nickow,jak chcesz to moge napisac) jest to swir,dla ktorego nie jest wazne o kim pisze,wazne jest dla niego zeby doprowadzic do reakcji,on sie karmi emocjami tak z poltora roku temu starlem sie z nim na Warszawie,podobne rzeczy wypisywal o Polonii ale ogolnie racje masz;idioci sa wszedzie,ale to moze przez to ze madrzy im ustepuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artex Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:23 może to początek bezpieczniejszych imprez piłkarskich i ogólnie sportów masowych , to takie moje małe pragnienie aby pójść z żoną bezpiecznie na mecz, nie dostać niczym w głowę, aby zabierać dzieciaki, którym sport nie powinien kojażyć się z chamstwem, bijatykami, przekleństwami - bogate kluby to lepsza ochrona, więcej kibiców i więcej pieniędzy dla klubu, lepsi piłkarze, lepsze mecze, więcej kibiców itd itd czego Wam wszystkim i sobie życzę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak fajne wpisy 14.10.04, 08:50 Podobają mi się wpisy legionistów. Albo piszą, że mamy kompleks legii, czego dowodem jest pewnie fakt, że większość komentarzy na watku o Polonii jest ich autorstwa, albo bluzgają i napinają się pisząc, że gdyby nie Internet to by nas nie było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: fajne wpisy 14.10.04, 09:40 No tak, to właśnie legioniści pokazują brak kultury wyzywając klub zza miedzy, świetoszki się znalazły. Dość wybiórczy jesteś. I widze, że Ciebie też ominęło parę lekcji języka polskiego w podstawówce. Doucz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: 150 melonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:40 Abstrachując od tradycyjnych "uprzemości" między kibicami obu warszawskich klubów dobrze by się stało gdyby w stolicy były dwa silne finansowo kluby, w ogóle każde większe pieniądze w polskiej piłce przyczynić się mogą do jej wyjścia z siermiężności i beznadzei w jakiej tkwi obecnie. Tylko, że co drugi prezes czy dyrektor klubowy w naszej skopanej opowieda bajeczki, że prowadzi rozmowy z potencjalnymi sponsorami i prawie zawsze nic z tego nie wychodzi - podobnie zapewnie będzie w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotti [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gotti [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 15:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham z konwiktorjo Nie ma Legii w Warszawie!!!!! IP: *.crowley.pl 14.10.04, 12:31 no co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Zarząd Polonii o planach dotyczących klubu IP: *.chello.pl 14.10.04, 13:44 Firma Global Soccer Agency Ltd napewno nie jest zarejestrowana w ani w Anglii ani w Walii. Zalaczam link do Companies House (odpowiednik KRS) w Londynie, biura rejestrujacego wszystkie istniejace spolki w Anglii i Walii - takiej spolki nie bylo, nie ma, i nie ma na liscie oczekujacych do rejestracji wck2.companieshouse.gov.uk/1f57939fdd63bdb3272c4ef798efee21//companysearch?disp=res&frfsh=1097752950#result Odpowiedz Link Zgłoś