mecenas3 23.11.04, 02:45 A co z zasilaniem awaryjnym? Dlaczego szpitale nie maja genratorow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutny ciemnosci IP: 200.232.137.* 23.11.04, 03:19 wogole to wszystko jest do dupy na tym swiecie, psuje sie a potem juz nawet my nie mamy sily i umieramy,... w psu won,...lepiej w ciemnosciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ...A JAK BYLO W... ZATOCE SWIN... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 23.11.04, 03:29 ...nikt tu nie wspomnial hej, wy dzienikarze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marnoff Re: Ciemno w Warszawie IP: *.nyc.rr.com 23.11.04, 04:47 W porownaniu z blackout w NY to male miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Ciemno w Warszawie IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 23.11.04, 07:59 Wczoraj koleżanka opowiadala, ze na Śląsku nie miała światła w domu po wichurze od piątku do wieczora w niedzielę. Jakoś nikt nie robił tragedii - w W-wie to tylko 2 godziny! Choć to prawda, coś nie jest dobrze skonfigurowane, jeśli jeden izolator (tak mówili w radio) potrafi "położyć" zasilanie na takim obszarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland Bin Laden ! IP: *.spray.net.pl 23.11.04, 05:09 TO jest najlepsze: "Pan Hubert: - Byłem w Galerii Mokotów w empiku z dziewięcioletnią córką. Kiedy włączyło się zasilanie awaryjne, uznałem, że lepiej wyjść, bo to może być atak terrorystyczny. Ale ochrona zablokowała wyjście. Mówili, że nie działają systemy zabezpieczeń i nie wypuszczają w obawie przed kradzieżami. Wyszedłem" TYLKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland TYLKO W POLSZCZE TAKI BURDEL po małym śnieżyku... IP: *.spray.net.pl 23.11.04, 05:10 Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 usuwanie skutkow 23.11.04, 07:47 w mediach mowiono ze podobno byly jakies zgrzyty na lini miasto zaklad energetyczny? czy to prawada? i czy choci o stoen? no coz jezeli tak to ja jestem przeciwny prywatyzacji zakladow energetycznych w trojmiescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ciemno w Warszawie IP: 217.17.35.* 23.11.04, 08:04 Nasi dzielni policjanci zamiast wjść na ulicę, kierować ruchem, pilnować mienia pochowali się. Nic dziwnego, tyle bandytów na ulicach, ciemno i niebezpiecznie. Też się trochę bałem ...;) Odpowiedz Link Zgłoś