Gość: MisiekK IP: *.spray.net.pl 23.12.04, 00:25 Bezczelnosc oszustow nie ma granic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: człowiek Re: Zrobiona w abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 08:21 Niestety nie ma nic za darmo,a to doświadczenie jest nauką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Re: Zrobiona w abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 09:02 Ja wszystkim akwizytorom mówię, że mogę ich łaskawie wysłuchać za 50 złotych. Płatne z góry. Działa. Nabierają wody w usta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambetla Re: Zrobiona w abonament IP: *.pl 23.12.04, 14:58 fajna metoda z tym łaskawym wysłuchaniem akwizytora a swoja droga to w tv programy o tego typu naciaganiu klientow sa i trabi sie o tym od dluzszego czasu... rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nołbady Re: Zrobiona w abonament IP: *.crowley.pl 23.12.04, 18:22 raczej ludzka naiwność nie zna granic - trzeba być absolutnym cymbałem żeby wpuścić do domu obcych ludzi ... a zresztą, wcale mi takich ludzi nie żal Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Zrobiona w abonament 24.12.04, 14:12 Od lat stosuje zasade "my home is my castle". We Wloszech co prawda, ale sprawadza sie doskonale. Dotyczy nie tylko drzwi, ale takze telefonu i poczty elektronicznej. Odpowiedz Link Zgłoś