Dodaj do ulubionych

>>>Wódki pochwała i Anieli zwierzenia...

30.12.04, 18:19
W ramach poradników świątecznych na Auto-moto umieszczono przewodnik po kacu,
stamtąd cytuję jedno (ale nie jedyne) genialne stwierdzenie:

"Jones jest autorem frapującego doświadczenia, w którym pojąc ochotników
różnymi trunkami, porównywał nękające ich nazajutrz dolegliwości. - Najgorsze
męczarnie powodowały napoje o największej zawartości metanolu. Pierwsze
miejsce zajął burbon - amerykańska whisky. Objawy kaca słabły w kolejności:
koniak, czerwone wino stołowe, rum, markowe czerwone wino, whisky, białe
wino, gin, wódka oraz czysty spirytus. Ten ostatni przyprawiał co najwyżej o
lekki ból głowy."

Najwyraźniej posiadam jeszcze tę dziecięcą mądrość nakazującą mi unikania
tego co mi szkodzi, bo pijam wyłącznie wódkę i to dużo... inne alkohole z tej
wyliczanki mi nie wchodzą.

Cały artykuł tu:
serwisy.gazeta.pl/boze_narodzenie/1,60931,2460702.html
Ciekawą wypowiedź na temat oszczędnego picia tak aby się urżnąć i nie
zbiednieć przedstawia w dyskusji do tego artykułu niejaka Aniela z acn.waw.pl
Ta zbieżność jest oczywiście przypadkowa, to przecież nie nasza luksusowa
gerl z FW, w żadnym przypadku. Aniela mówi tak:

"Autor: Gość: Aniela IP: *.acn.waw.pl
Data: 30.12.2004 14:24
Mocna głowa - z jednej strony zaleta, z drugiej ogromna wada. Niestety,
trzeba
wydać mnówstwo kasy żeby się choć trochę wstawić ;)Dlatego potwierdzam to, co
mówili przedmówcy - najlepsza jest mieszanka PIWO+WÓDKA! Próbowałam już wielu
eksperymentów, ale to jest najlepsze wyjście - nie jest drogo, bardzo dobre w
smaku(nawet najbardziej lichą wódę da się dzięki temu wypić).Polecam w ilości
0,2 ognistej H2O i 2 browce wypite na raz:)efekt gwarantowany:)"

Jak widać porada ciekawa (czywiście dla skrumnych i oszczyndnych jak aniela)
bo to podwójnie oszczędne, nie dość że szybko się można zważyć to jeszcze
podłej czyli najtańszej wódy nie czuć. Cała wypowiedź tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=18844721&a=18989394
Obserwuj wątek
    • aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 18:27
      ta anielka to kixx przeciez. nie wiem co Ty pijesz, ale niszczysz sobie wzrok.
      • kixx Zdiagnozowano nowa chorobe 30.12.04, 18:33
        Mania przesladowcza cie gnebi janielciu
        czy jak otwierasz lodowke to tez widzisz kixxa?

zalecenie brzmi:nie mieszac alkoholi
      • pan_pndzelek Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 18:35
        Jeszcze raz powtarzam: ŻADNE DOWODY NIE POTWIERDZAJĄ by była to nasza, tutejsza
        Aniela vel Jemioła. Ona jest kulturalna, zamożna, nie upija się byle czym bo ją
        stać na najlepsze trunki. I nie musi być oszczędna, a co? Żyje na szerokiej
        stopie (zwłaszcza w tych rozdeptanych papuciach sprzed pięciu sezonów).

Zbieżność imion oczywiście "przypadkowa"!!!
    • jaa_ga Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 19:43
      Mała wódka, 2 piwa + waga...to rzeczywiście atrakcyjna cena wychodzi he he
      • niech Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 20:14
        Boshe, to jak wedlug jemioly moze wygladac udany seks???!!!
        • pan_pndzelek Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 20:36
          Dokupuje jeszcze gazetę i szare mydło? Ale to już cholerny wydatek, może na te
          dwa browce zbraknąć a tu jeszcze partnera trzeba napoić.
          • kixx Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 20:40
            Partner jest niepijacy
            Trzeba tylko zmieniac baterie co jakis czas
          • niech Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 20:41
            Napoic?! Chyba cykuta!
          • jaa_ga Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 21:02
            U huhu...huunów hoorda tuuu :))))))
            • Gość: aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 22:14
              brakuje tylko rozhihihchichotanej klaki. wystepujacej w stadach.
              • kixx Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 22:27
                ty sluzysz za klake
                zawsze piszesz "bez odbioru" i uciekasz w podskokach szalenczo chichoczac i
                zadzierajac spodniczke powyzej pasa
                • Gość: aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 22:35
                  tak. a nastepnie strzepuje z siebie trociny i resztki sadzy. wlacz
                  wizualizator, bo zaraz sie zacznie bez odbioru
                  • kixx Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 30.12.04, 22:41
                    zapomnialas napisac jeszcze,ze uzupelniasz ubytki lakieru(zeby pokryc rdze jak
                    sadze)
                    • buggi Re: Jestescie paskudni 30.12.04, 23:14
                      Nasza klaka i klika jest liczna, a ona samiutka, jedyna. Jak mozecie!!!!
                      • niech Re: Jestescie paskudni 30.12.04, 23:21
                        Faktycznie od jakiegos czasu samiutka. Doszla do slusznego wniosku ze jej
                        towarzystwo nie sprzyjalo jej wizerunkowi. Klopot w tym ze ona jemu tez nie
                        sprzyja. Ostala jej sie wodka z piwem i partnerzy z gumy.
                        • buggi Re: Jestescie paskudni 30.12.04, 23:34
                          niech napisała:

> Faktycznie od jakiegos czasu samiutka. Doszla do slusznego wniosku ze jej
                          > towarzystwo nie sprzyjalo jej wizerunkowi. Klopot w tym ze ona jemu tez nie
                          > sprzyja. Ostala jej sie wodka z piwem i partnerzy z gumy.

Partnerzy z gumy????? Pejcze? Samobiczowanie? Nie, do tego trzeba miec odrobine
                          zdrowej autokrytyki.
                          • Gość: anka Re: Jestescie paskudni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 00:51
                            Autokrytyki-powiedziała babcia buggi.
                            Zapodałabyś jakieś opowieści,jak to drzewiej bywało z temi gumami.
                            Jak sobie radziliście babuniu?Tak autokrytycznie oczywiście.
                            Chyba słabo skoro już babcią jesteś,he?Hehehe...
                            Coś gumy u was w rodzinie rzadko używane są?Jakieś mało autokrytczyne te buggi
                            są....
                            • buggi Re: Jestescie paskudni 31.12.04, 00:56
                              Gość portalu: anka napisał(a):

> Autokrytyki-powiedziała babcia buggi.
                              > Zapodałabyś jakieś opowieści,jak to drzewiej bywało z temi gumami.
                              > Jak sobie radziliście babuniu?Tak autokrytycznie oczywiście.
                              > Chyba słabo skoro już babcią jesteś,he?Hehehe...
                              > Coś gumy u was w rodzinie rzadko używane są?Jakieś mało autokrytczyne te buggi
                              > są....

Tak myslalam, ze zjawi sie jaka przyboczna rzeczonej.Szkoda, ze zalogowala sie
                              "jak zwykle" - rozumiem tyle z tym roboty. Tradycjnie bez odbioru.

Ps nie jestem babcia i jeszcze dlugo dlugo nia nie bede. Nie ta pieta. Achillesowa.
                              • Gość: anka Re: Jestescie paskudni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 01:04
                                Czekałaś,na tę wiadomość?
                                Idź spać.Babo.
                                I nie wchodź w tyłek tym facetom,bo chyba nie są tego warci.Podkreślam chyba,bo
                                o ich tyłkach tobie najlepiej wiadomo.

Taka gnida,jak ty,to antyreklama kobiecości.Może ty feministką jesteś,na to
                                wygląda.
                                Albo babochłopem obleśnym,bleee....

W każdym razie,jakaś kreatura z ciebie jest.
                                ps.Przyznaję,że od dawna to obserwuję,babochłopie.
                                • buggi Re: Jestescie paskudni 31.12.04, 01:10
                                  Gość portalu: anka napisał(a):

> Czekałaś,na tę wiadomość?
                                  > Idź spać.Babo.
                                  > I nie wchodź w tyłek tym facetom,bo chyba nie są tego warci.Podkreślam chyba,bo
                                  >
                                  > o ich tyłkach tobie najlepiej wiadomo.
                                  >
                                  > Taka gnida,jak ty,to antyreklama kobiecości.Może ty feministką jesteś,na to
                                  > wygląda.
                                  > Albo babochłopem obleśnym,bleee....
                                  >
                                  > W każdym razie,jakaś kreatura z ciebie jest.
                                  > ps.Przyznaję,że od dawna to obserwuję,babochłopie.

►dziekuje i tez pozdrawiam, a teraz pozwol sie sie poplacze. ze smiechu.
                                  • pan_pndzelek >>>Tyle pytań... 31.12.04, 09:02
                                    He, he... ta anka to jakaś nowa detected? Czy to aniela po tabletkach zaczęła
                                    się przepoczwarzać? I czy to na pewno jemioła z podwójnego astera? I kto wpadł
                                    na to by jej tego astera podwójnego dać, przecież to IPek zarezerwowany dla
                                    najgorszych tutejszych szumowin (stolcopampersów), jemioła do tej ligi weszła?
                                    I gdzie wcięło Mieloną, bo jakoś nie ujada w jednym chórku z naszą staruchą?

Tyle pytań a rok się kończy... kto na to odpowie?
                                    • buggi Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 11:55
                                      pan_pndzelek napisał:

> He, he... ta anka to jakaś nowa detected? Czy to aniela po tabletkach zaczęła
                                      > się przepoczwarzać? I czy to na pewno jemioła z podwójnego astera? I kto wpadł
                                      > na to by jej tego astera podwójnego dać, przecież to IPek zarezerwowany dla
                                      > najgorszych tutejszych szumowin (stolcopampersów), jemioła do tej ligi weszła?
                                      > I gdzie wcięło Mieloną, bo jakoś nie ujada w jednym chórku z naszą staruchą?
                                      >
                                      > Tyle pytań a rok się kończy... kto na to odpowie?

Ja jeszcze w biegu, bo za godzine wyjezdzam odpowiem: Ankoaniele znam. Juz
                                      kiedys okrasila podobny watek, w którym oczywiscie glos zabralam podobna
                                      wypowiedzia do mnie i o mnie. Anieli, której ignor wisi nade mna niezmiennie nie
                                      wypada rzucac gnidami. Za ciezko pracowala na opinie najbardziej nieskazitelnej
                                      i kultulalnej forumowiczki, wiec do brudnej roboty anke wysyla, klawiatury i
                                      kompa jej uzyczajac. Z anki moze wyjsc cale torunskie bydlo, z anieli nie. A
                                      terza zycze udanego Sylwestra i torbe podrózna dopinam. Do poniedzialku.
                                      • pan_pndzelek Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 12:49
                                        He, he... toruńskie bydło (przepraszam Toruń)... Jemioła to musi chyba maseczki
                                        z PCV sobie robić bo jej to przecież każdym porem wyłazi...

A więc: do poniedziałku! Baw się dobrze i wychyl za moje jako i ja za Twoje
                                        wychylę...

PS. Za jemiołę też bym wychylił ale nie wiem gdzie kupić tanią wódkę...
                                        • miltonia Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 16:37
                                          >>>Tyle pytań...
                                          pan_pndzelek 31.12.2004 09:02 + odpowiedz

I gdzie wcięło Mieloną, bo jakoś nie ujada w jednym chórku z naszą staruchą?

Jestem, jestem Dzyndzel. I tez sie dziwie, ze Anieli nadal chce sie rzucac
                                          perly przed wieprze.

• aniela Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 17:26
                                            a nene, to wieprze ruszyly za perlami. wiec je szybko wyzbieralam i odcielam
                                            odbior

ps. pomyslnosci w NR, M. :)
                                            • kixx Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 17:33
                                              dlatego pojawilyscie sie w NASZYM watku,drogie wieprze
                                              • Gość: aniela Re: >>>Tyle pytań... IP: *.acn.waw.pl 31.12.04, 17:35
                                                czas na ostatnia przyjemnosc w starym roku: spie..j kixx

• niech [...] 31.12.04, 17:41
                                                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: x [...] IP: *.chello.pl 31.12.04, 17:44
                                                  • jaa_ga [...] 31.12.04, 17:47
                                                  • jaa_ga [...] 31.12.04, 17:52
                                                  • glory [...] 31.12.04, 18:10
                                                  • pan_pndzelek >>>Glory... 31.12.04, 18:25
                                                    Glory... Smirnoff 37,5 vol??? a cóż to takiego? Pozdrawiam...
                                                  • glory Do pana Pnedzelka!.. 31.12.04, 18:45
                                                    To taka nudna gorzala sprzedawana na antypodach. Nic ciekawego.

• pan_pndzelek Re: Do pana Pnedzelka!.. 31.12.04, 18:52
                                                    Nie to, żebym nie wiedział co to Smirnoff, tu też jest ale o ile mnie pamięć
                                                    nie zawodzi to ma 40 vol...
                                                  • glory Re: Do pana Pnedzelka!.. 31.12.04, 19:08
                                                    No wlasnie.Wiem ze wiesz. Zapomnialem ze rozmawiam z bratnia dusza.
                                                    Tutaj(Australia)niestety handluja fajansem(wodka) .Zeby towarzystwo "zdrowo"
                                                    pilo.
                                                    Jakies restrykcje prawne z tymi procentami.. Nie wiem o co im chodzi(?)
                                                    Ale kangury co o nich sie mysli to jednak lubia dac w palnik.
                                                    Tak czy siak spelniam swoja misje. Pije ich prawne produkty.
                                                  • pan_pndzelek Re: Do pana Pnedzelka!.. 31.12.04, 19:21
                                                    No to najlepszego... ja wychylam co prawda awansem bo zacznę dopiero za 1,5
                                                    godziny... ale, ale... u Was już chyba po północy?

PS. Może z tymi procentami to tak jak kiedyś w Rajchu z papierosami, pakowali
                                                    po 19 sztuk bo od 20 obowiązywał inny podatek... W inne rozwiązania zagadki
                                                    wątpię bo rzeczywiście Australijczycy mają dobrą renomę w piciu...
                                                  • glory Re: Do pana Pnedzelka!.. 31.12.04, 19:45
                                                    No to siup!.
                                                    Ja chyba robie zaraz wysiadke bo niestety klawiatura razem z monitorem
                                                    przemieszczaja mi sie po po calym pokoju . Cos okropnego!. A wogole to mam
                                                    letkkie trzesieni ziemi pod nogami. Cos okropnego!. Niestety u mnie juz od 2,5
                                                    godziny jest 2005. Pozdrowienka i do uslyszenia. Cos okropnego!
                                                  • Gość: x [...] IP: *.chello.pl 31.12.04, 18:11
                                                  • Gość: Marek No to przekazaliście sobie staropolskie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:36
                                                    No to przekazaliście sobie powyzej wzajem staropolskie noworoczne życzenia (te
                                                    na sp.. i na ku..) a od poniedziałku z powrotem do brania i dawania łapówek
                                                    (brudne słowa, brudne czyny). I tak jakoś życie zleci...
                                                  • pan_pndzelek Re: do mareczka 31.12.04, 18:38
                                                    A detalicznie mareczku to o co się koledze ku.rwa rozchodzi?
                                                  • Gość: lenin [...] IP: *.acn.waw.pl 04.01.05, 22:51
                                                  • messja co bylo w poscie lenina? n/t 05.01.05, 22:14

• Gość: lenin Re: co bylo w poscie lenina? n/t IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 22:20
                                                    cenzor mnie nie lubi, ot co
                                                  • messja Re: co bylo w poscie lenina? n/t 05.01.05, 22:46
                                                    Gość portalu: lenin napisał(a):

> cenzor mnie nie lubi, ot co

to raczej nie dziwne biorac pod uwage wzorek wycinanki.
                                                    chcialabym jednak wiedziec co tam bylo.
                                                  • Gość: milimetr Tee. masja...powiedz lepiej ila jest 2x2? n/t IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 22:52
                                                    bo ty wogle nic nie wiesz poza kto komu kiedy za co i za ile.
                                                    Intrygantka z ciebie pierwszewj wody spadaj do klubu
                                                  • kixx Te geniusz,lepiej napisz co znaczy n/t 05.01.05, 22:55

• messja cholera, kixx uprzedziles moje pytanie n/t 05.01.05, 23:03

• Gość: lenin Re: co bylo w poscie lenina? n/t IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 23:02
                                                    napewno nie umieścisz tego w blogu, skomentowałem chamski wybryk jaa-gi,
                                                    zresztą i jej i mój post został skasowany. pewnie jaag_encja nietowarzyska się
                                                    odgryzła
                                                  • messja Re: co bylo w poscie lenina? n/t 05.01.05, 23:06
                                                    Gość portalu: lenin napisał(a):

> napewno nie umieścisz tego w blogu, skomentowałem chamski wybryk jaa-gi,
                                                    > zresztą i jej i mój post został skasowany. pewnie jaag_encja nietowarzyska się
                                                    > odgryzła

nie mam blogu. szkoda, ze jestes taki wstydliwy bo naprawde nie pamietam juz co
                                                    jaa-ga pisala i nie mam pojecia czemu jej wypowiedz musiales skomentowac.
                                                    naswietl mi sytuacje...
                                                • pan_pndzelek >>>Anielciu ty nasz wieprzku w perełkach... 31.12.04, 18:24
                                                  Anielciu ty nasz wieprzku w perełkach... makijaż już zrobiony? Kiecka od
                                                  najlepszego krawca odebrana? To ruszaj tą swoją karocą z dyni bo tam na swoją
                                                  Królową Balu czeka liczne grono twoich wielbicieli... Nie zawiedziesz ich
                                                  przecie... A rano nie zapomnij relacji zdać z szampańskiej zabawy w wysokiej
                                                  klasy licznym towarzystwie...

Pa, pa kochanie...
                                                • kixx Re: >>>Tyle pytań... 31.12.04, 18:50
                                                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> czas na ostatnia przyjemnosc w starym roku: spie..j kixx

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                                                  no skoro to byla dla ciebie przyjemnosc ( i to ostatnia w dodatku) to twoje
                                                  zycie musi byc zalosne
                                                  mozesz to jeszcze raz napisac,podaruj sobie jeszcze raz te odrobine przyjemnosci
                            • vampi_r Ja znam najlepszy sposób na szybkie upicie się 31.12.04, 01:00
                              krwawa Mery.

Tylko trzeba wpierw znaleźć kobitę imieniem Marysia.

Dobry też jest drink:
                              1 częśc ginu
                              1 część whiskey
                              1 część koniaku lub brandy (lepiej brandy, bo tańsza)
                              1 łyżeczka soku pomarańczowego.

Ta 1 część to umowna jest. Może to być kieliszek, jak i szklanka dla co bardziej wytrzymałych.
    • pan_pndzelek >>>No to znikam i... 31.12.04, 19:57
      No to znikam i...

Wszystkim Przyjaciołom moim wszystkiego najlepszego życzę w Nowym Lepszym...

A nieprzyjaciołom moim już zupełnie tradycyjnie... wy wiecie co... i w co...
      • Gość: Sylwester Za zdrowie pań, za zdrowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:00
        Wypijcie aż do dna panowie! Panom życzę, aby zawsze mogli, a paniom, żeby
        nie odmawiały! Wesołej zabawy!
    • j_karolak Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 04.01.05, 11:24
      Fajny wątek. Lubię te klimaty.
      • buggi Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 04.01.05, 11:28
        j_karolak napisał:

> Fajny wątek. Lubię te klimaty.

A co? Rybka polknela haczyk? Witaj! Wywczasowales sie?
        • j_karolak Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 09:22
          Witam. Wywczasowałem się średnio, ale za to nie miałem kaca.
      • aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 04.01.05, 17:50
        aha, przyszedles dlonie ugrzac w cieplej atmosferze?
        • pan_pndzelek Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 04.01.05, 22:00
          O jemioła! Znalzałaś już kolejny wątek, w którym ciepło cię wspominamy?
          • j_karolak Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 09:22
            Jak to wspominamy? Przecież Aniela jest wciąż wśród nas (na szczęście).
            • aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 15:12
              a nene, wsrod nich mnie nie ma bynajmniej (na szczescie)
              • j_karolak Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 15:19
                Nie zgodzę się. Dopóki dajesz się prowokować i na wątki takie jak ten
                wchodzisz, dopóty jesteś wśród onych. (na szczęście dla mnie - wielbiciela
                takich wątków)
                • aniela Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 15:27
                  wobec tego opuszczam ten watek na zawsze. a takze odmroze sobie uszy.
                • messja Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 05.01.05, 22:17
                  j_karolak napisał:

> Nie zgodzę się. Dopóki dajesz się prowokować i na wątki takie jak ten
                  > wchodzisz, dopóty jesteś wśród onych. (na szczęście dla mnie - wielbiciela
                  > takich wątków)

a skad aniela miala o tym wiedziec?
                  • j_karolak Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 06.01.05, 09:17
                    O! Jeszcze jedna wielbicielka głupawych wątków. Dawno Cię nie widziałem. Dalej
                    prowadzisz wojnę z wiatrakami i krucjatę o messjatową prawdę i takąż mądrość?
                    • messja Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 06.01.05, 10:01
                      j_karolak napisał:

> O! Jeszcze jedna wielbicielka głupawych wątków. Dawno Cię nie widziałem. Dalej
                      > prowadzisz wojnę z wiatrakami i krucjatę o messjatową prawdę i takąż mądrość?

po co? skoro swiat sie konczy i karolak jemiole dowala?:)

ps.
                      a teraz opuszczam ten watek na zawsze kolyszac biodrami:)))
                      • cza_ha Re: wódki pochwała i Anieli zwierzenia 07.01.05, 22:55
                        Spóźnione, ale szczere ten tego, znaczy życzenia dla wsiech Stoliczan, kha, kha
                    • pan_pndzelek Re: >>>Wódki pochwała i Anieli zwierz 06.01.05, 13:36
                      No Karolak! Bo jak ja ci dam głupawy wątek to będziesz krzyczeć jak baba w
                      Aerofłocie...
    • Gość: kixx Up IP: *.acn.waw.pl 12.01.05, 22:13
      nie godzi sie,zeby taki watek przepadl w przepastnym archiwum forum
      • j_karolak Re: Up 13.01.05, 10:12
        Licząć na flirtu ciąg dalszy chcesz zwabić Anielę?

(jak na razie przypełzłem tylko ja)
        • pan_pndzelek Re: Up 13.01.05, 10:41
          To jestem i ja... brak ju tylko Mielonki i Jemiolastej...
          • buggi Re: Down 13.01.05, 11:38
            Ja chcialabym aby bylo 'down', ale i tak wyjdzie na Wasze 'up' Gdzie tu
            sprawiedliwosc???;)
      • aniela Re: Up 13.01.05, 18:16
        ten watek juz mi sie znudzil, przykro mi. nie bede tu bywac.
        • pan_pndzelek Taddammmmm!!! Mili Państwo, ot jest!!!! 13.01.05, 18:21
          Taddammmmm!!! Mili Państwo, ot jest!!!!

Jeeeeee-mioła!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka