Dodaj do ulubionych

cafe brama

IP: 81.21.195.* 17.02.05, 08:07
czy jeszcze warto tam iść? kiedyś były pyszne, świeże dania. A teraz? Dawno
tam nie byłam, ciekawa jestem co sądzicie to tym miejscu. Niebawem będę w
Warszawie i nie wiem gdzie mozna wyskoczyć na jakieś pyszne danie ze świezych
i dobrej jakości składników.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: cafe brama IP: 157.25.92.* 17.02.05, 16:23
      Za pieniądze jakie trzeba zapłacić za dość niewyszukaną kuchnię Bramy można
      zjeść w Warszawie znacznie lepiej i być obsłużonym dużo sprawniej... i nie
      czekać na cokolwiek 20 min....
      Wybierz raczej coś innego.
      • Gość: bobula Re: cafe brama IP: 81.21.195.* 18.02.05, 08:26
        tylko co można wybrać? nie orientuje sie specjalnie gdzie są jakieś
        niezobowiązujące lokale z dobrym jedzeniem, gdzie można iść na tak zwany lunch.
    • karolina-s5 Re: cafe brama 17.02.05, 17:47
      Jedzenie wyglada ponętnie, ale smakuje jak trawa.
    • jovanka25 Re: cafe brama 08.03.05, 12:11
      Najgorzej nie jest, ale czasy świetności Bramy chyba już minęły, co widać np.
      po przybrudzonych ścianach w lokalu na Puławskiej. Ostatnio jadłam dwukrotnie
      lasagne szpinakową, w dwóch różnych Bramach, i w obu przypadkach makaron był
      przypalony i twardawy. Podsumowując - nie jest najgorzej, ale idealnie też nie.
      • Gość: AW Re: cafe brama IP: *.seabridge.pl 11.03.05, 14:43
        nie polecam !!!! Np. dlatego że w cafe na Ordynackiej / nowy świat kradną !
        Ukradli mi tam dużo kasy i po fakcie zauważyłem że w kawiarni jest plakat
        ostrzegający przed kieszonkowcami. Wnioskuję ze kelnerzy tak naprawdę wiedzą o
        k o g o chodzi ale mają to gdzieś.
    • Gość: minia Re: cafe brama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 23:33
      Mi też kiedyś smakowało.

pozdrawiam
      • joanna77 Re: cafe brama 04.05.05, 01:27
        No muszę sie odezwać!!! Jeśli cię okradli trzeba było o tym powiedzieć! Bardzo
        lubimy wybrzydzać a sami nic nie dajemy- napiwki conajmniej skromne nie mówiąc
        już o kulturze jedzenia! Ja polecam Cafe Brama bo jest to przy obecnych
        sztucznych i wymalowanych lokalach - ostatnia już knajpa z klimatem!
        Bez komentarza
    • azazella Re: cafe brama 04.05.05, 15:27
      Jedzenie niezłe, ale też bez rewelacji, moim zdaniem za tę jakość w Bramie odrobinę się przepłaca. Miałam nieprzyjemność dwukrotnie zjawić się przy Ordynackiej. Za każdym razem kelnerki zdawały się robić mi wielką łaskę. Zero uprzejmości, nie wspomnę już o uśmiechu. Mnie osobiście bardzo to zraża. Nie lubie czuć się w lokalu jak nieproszony gość.
      • pawelpp Re: cafe brama 07.05.05, 15:50
        Poziom kuchni w różnych Cafe Brama przez ostatnie kilka lat drastycznie się
        pogorszył. Dawniej to były całkiem fajne lokale. A teraz podają penne
        rozgotowane na papkę, sos tajski do kurczaka niejadalny, niedobre pieczywo.
        Tanio nie jest. Bylem tam ostatnio trzy razy i były trzy wpadki pod rząd. Do
        trzech razy sztuka, czwartej szansy nie będzie. Zdecydowanie odradzam.
        ---
        Pozdrawiam serdecznie
        Paweł
    • Gość: tommy Re: cafe brama IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.05, 18:12
      Ja też zdecydowanie odradzam - zwłaszcza na Kruczej !!! Chamstwo rodem z
      prawdziwej bramy. Ogolony na zero kelner po długim oczekiwaniu podchodzi i z
      głupawym uśmiechem oznajmia żeby sie pospieszyć bo on ma jeszcze 4 stoliki do
      załatwienia (tu porada bezpłatna - zatrudnić więcej kelnerów) po czym nie chce
      zaserwować wody do menu brunchowego - mówiąc że mają najlepszy program
      komputarowy, którego nie można oszukiwac. Okazało się też ze ów łysy jegmość to
      manager Bramy - CHAMSTWO - lokal opuściłem i więcej nie wrócę - Wam też
      odradzam!
      • joanna77 Re: cafe brama 03.06.05, 19:55
        Faktyczny menadżer Cafe Brama nie jest łysy - rozmawiałeś więc z kimś innym..
        Polecam na Kruczej bar mleczny na przeciwko..tam zapewne na obsługę nie będziesz
        narzekał a i cena będzie niższa. Wode dadzą napewno jeśli o nią poprosisz:-)
        PS Pamiętaj też o tym że każda tego typu firma faktycznie wciąż sie rozwija i
        pomaga krytyka klienta ale krytyka konstruktywna a nie zwyczajne "polskie"
        narzekanie:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka