olecky 03.03.05, 18:42 www.fz.eco.pl/?a=ztm-wilsona pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Automobilista Re: po otwarciu stacji pl. Wilsona - alterpropozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:57 Co by nie mówić, wygląda to 10 razy lepiej, niż propozycja ZTM-u. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
olecky E-1 03.03.05, 19:09 IMHO niepotrzebne jest to zawijanie E-1 na Marszalkowska. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: po otwarciu stacji pl. Wilsona - alterpropozy IP: *.idea.pl 03.03.05, 21:27 Mnie się podoba, znacznie bardziej niż propozycja ZTM. Tylko 121 na Żeromskiego wydaje mi się niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: po otwarciu stacji pl. Wilsona - alterpropozy 04.03.05, 12:06 > Tylko 121 na Żeromskiego wydaje mi się niepotrzebne. faktycznie, troche dziwne to 121. Rozumiem, ze chodzi o to by nie dublowac tramwajow, ale 121 ma na tyle nietypowa trase, ze chyba mogloby zostac na Broniewskiego. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: po otwarciu stacji pl. Wilsona - alterpropozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:47 koncepcja bardzo dobra, bo nie pogarsza oferty komunikacyjnej, a dla niektorych rejonow ja polepsza! Ciekawe, czy ZTM przyzna sie, ze sam nie potrafil zrobic dobrych zmian i wykorzysta lepszy projekt ktory dostaje na tacy... Odpowiedz Link Zgłoś