_ania 19.06.02, 15:34 przygotowuje sie do egzaminow na ta uczelnie i chcialabym prosic o jakies opinie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: UKSW 19.06.02, 16:21 sloggi napisał(a): > Musisz się więcej modlić. Oraz więcej dawać... na tacę. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: UKSW 19.06.02, 15:48 Jedno jest pewne: na jakimkolwiek bedziesz wydziale, jak w terminie zaplacisz, to naprawde trudno jest wyleciec, egzaminy mozna zdawac x razy. wiem, bo studiuje tam (prawo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: UKSW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 16:14 aagnes napisał(a): > wiem, bo studiuje tam (prawo). Chyba KANONICZNE... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: UKSW 19.06.02, 16:24 Otoz nie kanoniczne. Napisalam po prostu jak jest, czy to sie komus podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UKSW IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 19.06.02, 16:25 A można wiedzieć na jaki kierunek sie wybierasz? Ja startuje na administracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: UKSW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 16:29 Gość portalu: max napisał(a): Ja startuje na administracje... PLEBANIAMI? >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
_ania Re: UKSW 19.06.02, 18:58 zlozylam dokumenty na psychologie, ale jestem troche przerazona, bo w zeszlym roku bylo 21,2 osoby na miejsce. wlasciwie wolalabym studiowac zaocznie, ale przy takiej liczbie kandydatow tez pewnie bedzie ciezko zostac przyjetym. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: UKSW 20.06.02, 08:46 Pociesz sie tym, ze jak juz zostaniesz przyjeta, to wszystko pojdzie gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UKSW IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 26.06.02, 07:54 _ania napisał(a): > przygotowuje sie do egzaminow na ta uczelnie i chcialabym prosic o jakies > opinie na jej temat I jak Ci poszły egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: UKSW IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 10:58 To bardzo fajna uczelnia :-) sama jestem jej absolwentką i studia wspominam miło. Wbrew kąśliwym uwagom uczestników niniejszego forum nie jest to (i nigdy nie była) uczelnia kościelna. Faktycznie jej istnienie zaczęło się od wydziału teologii ale już dawno kierunki tzw. kościelne (jak teologia) zginęły wśród tych świeckich. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UKSW IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 26.06.02, 23:24 Możesz coś wiecej napisać o tej uczelni,z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: UKSW do Maxa IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 09:19 Nie wiem co mogłabym Ci o uczelni napisać... Nie wiem co chcesz wiedzieć... Studiowałam najpierw na ATK (końcówka), a później kontynuowałam na UKSW (studia podyplomowe, teraz pisze doktorat). Studiowałam na teologii więc niewiele wiem o tych nowych świeckich wydziałach :-) To co najbardziej cenię to wyjątkowe układy z wykładowcami, wspaniałe relacje, przyjaźnie. To jest naprawdę U N I W E R S Y T E T, a nie jakaś tam "szkoła wyższa". Jeśli będę mogła chętnie odpowiem na twoje pytania, ale musisz sprecyzować co chcesz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: UKSW 28.06.02, 18:52 Wydzialy i kierunki studiów na UKWS: Wydzial Teologiczny - teologia, nauka o rodzinie, teologia srodków spolecznego przekazu; Wydzial Prawa - prawo, administracja; Wydzial Prawa Kanonicznego - prawo kanoniczne; Wydzial Nauk Historycznych i spolecznych - historia, historia sztuki, historia literatury wczesnochrzescijanskiej, politologia, socjologia; Wydzial Filozofii Chrzescijanskiej - filozofia, psychologia, ochrona srodowiska,Wyzsze Zawodowe Studium Etyki; Wydzial Matematyczno-Przyrodniczy; Szkola Nauk Scislych - matematyka, fizyka, chemia, informatyka i ekonometria; Wydzial Nauk Humanistycznych - filologia polska, pedagogika. Powyzsze informacje znalazlam w tygodniku "Niedziela" nr 21/2002 Odpowiedz Link Zgłoś