Dodaj do ulubionych

polocockta co to jest ?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 18:16
W prasie i na bilbordach pojawiły się reklamy napoju Polocockta. Chciałbym
uzyskać jak naj więcej informacji o tym napoju. Nie spotkałem Polocockty w
żadnym sklepie. Czy taki napuj naprawdę istnieje. Gdzie można go kupić (w
detalu lub hurcie) w butelkach o jakiej pojemności występuje i w jakiej cenie ?

Proszę o wszelkie informacje !!! Z góry dziękuję !!!
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: polocockta co to jest ? 04.07.02, 18:29
      www.polocockta.com.pl
      • Gość: Raffix Re: polocockta co to jest ? IP: *.braun.de 04.07.02, 18:32
        sloggi napisał(a):
        > www.polocockta.com.pl
        A kto jest producentem? Bo strona taktownie na ten temat milczy.
    • olivvka Re: Nie lubisz Machulskiego? 05.07.02, 09:58
      Gość portalu: tom napisał(a):

> W prasie i na bilbordach pojawiły się reklamy napoju Polocockta. Chciałbym
      > uzyskać jak naj więcej informacji o tym napoju. Nie spotkałem Polocockty w
      > żadnym sklepie. Czy taki napuj naprawdę istnieje. Gdzie można go kupić (w
      > detalu lub hurcie) w butelkach o jakiej pojemności występuje i w jakiej cenie ?
      >
      > Proszę o wszelkie informacje !!! Z góry dziękuję !!!

Tom,
      Polococta jest srodkiem, ktory pozwala Krasnoludkom na zycie w KingSajzie. Po przejsciu z Szuflandii w KingSajz musisz regularnie pic polococte, by wsrod Polococtowcow (jak niezbyt wdziecznie okreslane sa krasnoludki, ktore nie chca juz wracac do Szuflandii) moc zyc, bez zagrozenia, ze znowu staniesz sie malutki.
      Ale w 1988 roku zniszczono na polecenie Nadszyszkownika Kilkujadka ostatnia fabryke polococty, tak by Polococtowcy nie mogli dalej zyc w KingSajzie. Efektem zniszczenia fabryki Polococty bylo pojawienie sie na ulicach Warszawy i innych miast wielu porzuconych ubran meskich (bo kobiet Krasnoludkow przeciez nie ma). Wlascicieli porzuconych ubran nie odnaleziono po dzisiejszy dzien.

Czy wyczerpujaco udzielilam Ci informacji odnosnie POLOCOCTY?

Pozdrowka
      • olivvka Re: Małe jest piękne 05.07.02, 10:01
        olivvka napisał(a):

> Gość portalu: tom napisał(a):
        >
        > > W prasie i na bilbordach pojawiły się reklamy napoju Polocockta. Chciałbym
        >
        > > uzyskać jak naj więcej informacji o tym napoju. Nie spotkałem Polocockty w
        >
        > > żadnym sklepie. Czy taki napuj naprawdę istnieje. Gdzie można go kupić (w
        > > detalu lub hurcie) w butelkach o jakiej pojemności występuje i w jakiej ce
        > nie ?
        > >
        > > Proszę o wszelkie informacje !!! Z góry dziękuję !!!
        >
        > Tom,
        > Polococta jest srodkiem, ktory pozwala Krasnoludkom na zycie w KingSajzie. Po p
        > rzejsciu z Szuflandii w KingSajz musisz regularnie pic polococte, by wsrod Polo
        > coctowcow (jak niezbyt wdziecznie okreslane sa krasnoludki, ktore nie chca juz
        > wracac do Szuflandii) moc zyc, bez zagrozenia, ze znowu staniesz sie malutki.
        > Ale w 1988 roku zniszczono na polecenie Nadszyszkownika Kilkujadka ostatnia fab
        > ryke polococty, tak by Polococtowcy nie mogli dalej zyc w KingSajzie. Efektem z
        > niszczenia fabryki Polococty bylo pojawienie sie na ulicach Warszawy i innych m
        > iast wielu porzuconych ubran meskich (bo kobiet Krasnoludkow przeciez nie ma).
        > Wlascicieli porzuconych ubran nie odnaleziono po dzisiejszy dzien.
        >
        > Czy wyczerpujaco udzielilam Ci informacji odnosnie POLOCOCTY?
        >
        > Pozdrowka

Mysle tym samym, ze wszystkie Krasnoludki beda rade z faktu przywrocenia produkcji Polococty i znowu beda odwiedzaly nas w KingSajzie. "Małe jest piekne".

Czy sa wsrod nas Krasnoludki?

Pozdrowka
        • sloggi Re: Małe jest piękne 05.07.02, 10:32
          olivvka napisał(a):

"Małe jest piekne".

To ja się nie kwalifikuję z wielu względów :)

• Gość: Olga Re: polocockta co to jest ? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 10:20
      Gdzie w WAW można kupić nowa polocoktę?
      • thesims Re: polocockta co to jest ? 05.07.02, 10:37
        W ktorejs gazetce supermarketu (nie pamietam ktorego) podrzucanej pod drzwi
        widzailem Polokokte. Nawet sie zdziwilem, bo myslalem ze z ta Polokokta to
        jakas blaga.
    • Gość: standard Re: polocockta co to jest ? IP: 217.153.44.* 05.07.02, 11:05
      Polococte produkuje "Zbyszko" - to jest firma roiaca napoje "3 jablka", "3
      mandarynki" itp. Firma miesci sie gdzies w rejonie Bialobrzegi-Radom o ile
      dobrze sie orientuje, ale moge sie mylic. Polocokta smak ma zupelnie inny niz
      Coca-Cola lub Pepsi - jesli ktos szuka tego samego smaku za mniejsza cene to
      sie zawiedzie. A jesli ktos potrzebuje odmiany to spoko - da sie wypic, choc
      strasznie slodkie.
      Pozdrawiam:)

• hubar Re: polocockta co to jest ? 09.07.02, 13:55
      Ma ktoś po ręką butelke tego trunku? Czy może mi podać adres producenta itp?

Z góry dziękuję

pozdrowy z Łodzi
    • Gość: Piotrek Re: polocockta co to jest ? IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 10.07.02, 12:02
      Z utęsknieniem poszukuję wszędzie i nie widziałem w sklepie. A chcę "złamać
      monopol" tak jak namawiają reklamy.
    • olivvka Re: polocockta co to jest ? 10.07.02, 12:38
      Gość portalu: tom napisał(a):

> W prasie i na bilbordach pojawiły się reklamy napoju Polocockta. Chciałbym
      > uzyskać jak naj więcej informacji o tym napoju. Nie spotkałem Polocockty w
      > żadnym sklepie. Czy taki napuj naprawdę istnieje. Gdzie można go kupić (w
      > detalu lub hurcie) w butelkach o jakiej pojemności występuje i w jakiej cenie ?
      >
      > Proszę o wszelkie informacje !!! Z góry dziękuję !!!

Kupiłam sobie ten boski napoj juz w miniony weekend, tylko jak przeczytalam ze znowu sie pojawil. I wiecie co? Jest dokladnie taki sam w smaku jak prze 10-15-laty, kiedy go widziałam po raz ostatni.

Ale i rozczarowalam sie tez troche, bo w srodku butelki znalazlam........ ok. 2 centymetrowy wior metalowy, taki z obrabiarki czy skrawarki. Gdybym to poklnela, to mogloby mi sie zrobic kuku.

Ale smak jest ok, jak za starych czasow. Tylko szkoda, ze nie ma w malych butelkach (nie widzialam), a jedynie w 2 litrowych (cena 2,99PLN).

pozdrowka
      olivvka

• Gość: Olga Re: polocockta co to jest ? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 11.07.02, 08:30
        olivvka napisała:

>
        > Kupiłam sobie ten boski napoj juz w miniony weekend, tylko jak przeczytalam ze
        > znowu sie pojawil. I wiecie co? Jest dokladnie taki sam w smaku jak prze 10-15-
        > laty, kiedy go widziałam po raz ostatni.
        > pozdrowka
        > olivvka
        >
        GDZIE???
        gdzie kupiłaś????
        • olivvka Re: polocockta co to jest ? 12.07.02, 10:49
          Gość portalu: Olga napisał(a):

> olivvka napisała:
          >
          > >
          > > Kupiłam sobie ten boski napoj juz w miniony weekend, tylko jak przeczytala
          > m ze
          > > znowu sie pojawil. I wiecie co? Jest dokladnie taki sam w smaku jak prze 1
          > 0-15-
          > > laty, kiedy go widziałam po raz ostatni.
          > > pozdrowka
          > > olivvka
          > >
          > GDZIE???
          > gdzie kupiłaś????

Sklep spozywczy przy Niemcewicza rog Andrzejowskiej.

pozdrowka
          olivvka
          • Gość: Olga Re: polocockta co to jest ? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 15.07.02, 14:59
            olivvka napisała:
            >
            > Sklep spozywczy przy Niemcewicza rog Andrzejowskiej.
            >
            > pozdrowka
            > olivvka

e._ napisała:

> Kupiłam dzisiaj na bazarku Odyńca/Wołoska.

Dzieki! pójdę dzis na zakupy! ;))
          • Gość: Olga Re: polocockta co to jest ? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 15.07.02, 15:03
            olivvka napisała:
            >
            > Sklep spozywczy przy Niemcewicza rog Andrzejowskiej.
            >
            > pozdrowka
            > olivvka

e._ napisała:

> Kupiłam dzisiaj na bazarku Odyńca/Wołoska.

Dzieki! pójdę dzis na zakupy! ;))
    • e._ Re: polocockta co to jest ? 11.07.02, 18:26
      Kupiłam dzisiaj na bazarku Odyńca/Wołoska. Młody człowiek przejezyczył się i
      powiedział "Plujocockta". Ale była niezła. I bez kofeiny!
      • Gość: ann.k Re: polocockta co to jest ? IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 12.07.02, 14:43
        oj, bez kofeiny? to bardzo niedobrze, bo juz mialam nadzieje, ze mi pomoze
        zamiast monopolisty ;) przetrzymac w pracy dzien po dobrej imprezie...
    • Gość: Juna Re: polocockta co to jest ? IP: *.wp.mil.pl 14.07.02, 20:59
      Po co będziesz kupował? Weź 1 l wody, dodaj paczkę landrynków o smaku Coli,
      poczekaj aż się rozpuszczą i masz wspaniały napój ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka