Gość: hetero IP: *.chello.pl 18.05.05, 23:56 Uprzejmie infermuję: jako matka polka mam w dupie Kaczyńskich. Uważam "festiwal uczuć religilnych" za bezprawie i wszeteczeństwo. Oraz nadużycie... Buzi :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juszjezdem Re: spadaj babo 19.05.05, 00:05 Gość portalu: hetero napisał(a): > Uprzejmie infermuję: jako ojciec Polak mam w dupie homo-niepewnych > Uważam "festiwal uczuć religilnych" za super tradycję. > Oraz naturalne wydarzenie... > Buzi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: spadaj babo 19.05.05, 12:24 Uprzejmie informuję: mam przed oknem billboard obrażający moje uczucia niereligijne Jest to jakaś okropna, rozdziawiona morda ułożona z gołych ludzi, i ma przedstawiać JPII. JPII w promocji, kup dwa, trzeci darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: spadaj babo 19.05.05, 14:47 Dziś Czwartek - Środa nie pomoże. Za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: spadaj dziadu IP: *.chello.pl 19.05.05, 15:30 Gość portalu: hetero napisał(a): > Uprzejmie infermuję: jako matka polka mam w dupie Kaczyńskich. moim skromnym zdaniem nie Polka, a osoba niewychowana Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: spadaj dziadu 19.05.05, 16:22 to prawda, powinna ich obsikać a nie chować w takim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: spadać dziady 19.05.05, 17:00 a ja nie mam ochoty na pieszczoty z nimi.Nie jestem ani zoolofi, ani masochistka Odpowiedz Link Zgłoś