Dodaj do ulubionych

Wianki w Stolicy

26.06.05, 19:52
Jak Wam się podobała organizacja wczorajszej imprezy nad Wisłą tj. 'Wianki w
Stolicy'?
Obserwuj wątek
    • uunnii Re: Wianki w Stolicy 26.06.05, 20:52
      Bylam na Starowce. Czekalam nad Wisla okolo godziny na zwodowanie wianka. Nic
      nie mozna tam kupic, wianek nie poplynal, a gdy juz po polnocy ruszylismy ze
      znajomymi znow na Starowke, to wszytsko juz bylo zamykane i nawet kawy nie
      mozna sie bylo napic. Ach stolica... gdy w koncu luidzie wyszli na ulice, to
      sprzedwacy ruszyli do domu. Kocham ten kraj!!
      • hotto Re: Wianki w Stolicy 26.06.05, 21:11
        Hmm, a ja się zastanawiałem dlaczego w TV jedynie Kraków i Kraków, a z o
        uroczystości warszawskiej cisza.
        Wianek prawdopodobnie 'zwodowano' o 1:00, ale czy próba była tak do końca udana
        tego nie wiem. Na forum z mojej sygnaturki w dziale 'na każdy temat' jest
        zdjecie wykonane po północy z wodowania tego 'PKiN-wianka'.
        Pozdrawiam
        • vtec_z To wianek czy kaczy tort? 27.06.05, 08:40
          Wianek na planie kwadratu? Czyzby kacza kwadratura koła?

---------------------------------------
          First man then machine (Soichiro Honda)
        • uunnii Re: Wianki w Stolicy 27.06.05, 21:17
          SZkoda tylko, ze4 nikt nic nie wiedzial i nie byl w stanie odpowiedxiec na
          proste pytanie KIEDY. Ach organizacja...
    • warszawianka_jedna Re: Wianki w Stolicy 26.06.05, 21:06
      widziałam koncert niejakiej Edyty Górniak,zapytała ze sceny komu chce się
      siusiu,żenada!
      • hotto Re: Wianki w Stolicy 26.06.05, 21:14
        warszawianka_jedna napisała:

> widziałam koncert niejakiej Edyty Górniak,zapytała ze sceny komu chce się
        > siusiu,żenada!

Z tego wniosek, że w tej materii niestety niczego się nie nauczyła - a latka
        lecą !!!
        • szabo Re: Wianki w Stolicy 27.06.05, 03:20
          z tego wniosek, że latka lecą i coraz bardziej odczuwa się potrzeby fizjologiczne.

A teraz pytanie - Czy naprawdę komuś się jeszcze chce chodzić na coś takiego jak
          wianki?? Przeiceż to jest porażka tysiąclecia. Niezależnie od miejsca.
          • d.z Re: Wianki w Stolicy 27.06.05, 07:03
            Ponieważ chodzę na wianki od dłuższego czasu to mam jakies porównanie.
            Ci którzy spodziewają się nie wiadomo czego mogą się rozczarować, ci którzy
            wymagań wielkich nie mają są zadowoleni.
            Ja uwielbiam pokazy ogni sztucznych wobec tego na imprezy te chadzam koło
            północy tak by pokaz zobaczyć i w zasadzie jestem zadowolony.
            Koncertów nie słucham i nie kupuję róznych bzdzideł, które oferuje masa
            straganiarzy.
    • Gość: dede Re: Wianki w Stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:40
      było git!
    • Gość: Kicha Re: Wianki w Stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:32
      Z wiankami jedna wielka kicha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka