Dodaj do ulubionych

link do housewitz

10.08.05, 00:46
film na stronie jest cały. Szok, wolność słowa itp, ale wszystko ma swoje
granice. Wasze uwagi
www.geenstijl.nl/filmpjes/housewitz.swf
Obserwuj wątek
    • prezu [...] 10.08.05, 04:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Bielańczyk Re: link do housewitz IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 07:35
        Bardzo dobrze że zamieścił ten link bo w życiu bym nie wiedział że można takie
        ścierwo stworzyć .I to jeszcze jak się nie myle jest to z holenderska strona
        przykre to jest i smutne .
        • d.z Re: link do housewitz 10.08.05, 07:45
          My Polacy jesteśmy wychowywani w pamięci o ofiarach wojen, zaborów, okupacji...
          Inne narody nie.
          Pozostaje jedynie zapytać co my robimy aby tego typu rzeczy miały jednoznaczny
          odbiór w całej Europie.
    • pan_pndzelek do annuli 10.08.05, 07:52
      anulav napisała:
      > film na stronie jest cały.

Jak mogłaś, to przecież prezu wynalazł ten film (jako rojters oczywista) i
      chciał być chwalony za swoją bystrość, a ty... zabiłaś dziecięce marzenia...

A sam film? Z formalnego punktu widzenia pomysł jest śmieszny, ja bym ten film
      nagrał na płytkę i tę płytkę wepchnąłbym w dupę jego twórcy... z formalnego
      punktu widzenia byłoby to takim śmiesznym dopełnieniem...
    • warzaw_bike_killerz Holendrzy to najbardziej postepowy narod! 10.08.05, 10:37
      Oaza tolerancji, wolnosci, rowerow, homoseksualizmu i hedonizmu.

Oczywiscie holendrzy na emeryturze tylko w domowym zaciszu powiedza, ze kiedys
      bylo lepiej. Na ulicy beda z przyklejonym zachwytem patrzec na "postempowa"
      mlodziez.

Nie rozumiem Waszego oburzenia. Jestescie nietolerancyjni. Do tego w srode.
      Szukajac w lesie borowikow, szyszki Wam na glowe poupadaly.

Kazdy postempowy lewak, bedzie powolywal Holandie jako przyklad godnego rozwoju
      cywilizacji. Ja chyba zaczynam ulegac.
    • tripper a ktos zna kontekst? 10.08.05, 17:07
      bo film sobie, a kontekst sobie. chcialbym sie dowiedziec, co to wlasciwie jest,
      skad sie wzielo, nie znam holenderskiego, wiec ciezko mi cos wydedukowac z tej
      strony.
      • vtec_z Kontekst 10.08.05, 18:16
        tripper napisał:

> bo film sobie, a kontekst sobie. chcialbym sie dowiedziec, co to wlasciwie
        jest
        > ,
        > skad sie wzielo, nie znam holenderskiego, wiec ciezko mi cos wydedukowac z tej
        > strony.

Sporo jest tutaj (po polsku). Kontekstu podobno nie było...
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2861972.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka