anulav 10.08.05, 00:46 film na stronie jest cały. Szok, wolność słowa itp, ale wszystko ma swoje granice. Wasze uwagi www.geenstijl.nl/filmpjes/housewitz.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezu [...] 10.08.05, 04:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielańczyk Re: link do housewitz IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 07:35 Bardzo dobrze że zamieścił ten link bo w życiu bym nie wiedział że można takie ścierwo stworzyć .I to jeszcze jak się nie myle jest to z holenderska strona przykre to jest i smutne . Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: link do housewitz 10.08.05, 07:45 My Polacy jesteśmy wychowywani w pamięci o ofiarach wojen, zaborów, okupacji... Inne narody nie. Pozostaje jedynie zapytać co my robimy aby tego typu rzeczy miały jednoznaczny odbiór w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek do annuli 10.08.05, 07:52 anulav napisała: > film na stronie jest cały. Jak mogłaś, to przecież prezu wynalazł ten film (jako rojters oczywista) i chciał być chwalony za swoją bystrość, a ty... zabiłaś dziecięce marzenia... A sam film? Z formalnego punktu widzenia pomysł jest śmieszny, ja bym ten film nagrał na płytkę i tę płytkę wepchnąłbym w dupę jego twórcy... z formalnego punktu widzenia byłoby to takim śmiesznym dopełnieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Holendrzy to najbardziej postepowy narod! 10.08.05, 10:37 Oaza tolerancji, wolnosci, rowerow, homoseksualizmu i hedonizmu. Oczywiscie holendrzy na emeryturze tylko w domowym zaciszu powiedza, ze kiedys bylo lepiej. Na ulicy beda z przyklejonym zachwytem patrzec na "postempowa" mlodziez. Nie rozumiem Waszego oburzenia. Jestescie nietolerancyjni. Do tego w srode. Szukajac w lesie borowikow, szyszki Wam na glowe poupadaly. Kazdy postempowy lewak, bedzie powolywal Holandie jako przyklad godnego rozwoju cywilizacji. Ja chyba zaczynam ulegac. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper a ktos zna kontekst? 10.08.05, 17:07 bo film sobie, a kontekst sobie. chcialbym sie dowiedziec, co to wlasciwie jest, skad sie wzielo, nie znam holenderskiego, wiec ciezko mi cos wydedukowac z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Kontekst 10.08.05, 18:16 tripper napisał: > bo film sobie, a kontekst sobie. chcialbym sie dowiedziec, co to wlasciwie jest > , > skad sie wzielo, nie znam holenderskiego, wiec ciezko mi cos wydedukowac z tej > strony. Sporo jest tutaj (po polsku). Kontekstu podobno nie było... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2861972.html Odpowiedz Link Zgłoś