sloggi 27.08.02, 20:47 Kocica Lażki to nie może być taka zwyczajna kotka. Chyba od razu stała się wybitna, Lażka obiecaj, że nieustaniesz w bieżących newsach co u Twego stwora słychać !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liloom uparles sie na ta LAGUNE? IP: *.11.vie.surfer.at 27.08.02, 20:50 Mi sie podoba inne... czytaj w innym watku. Ale klocic sie nie bede;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: uparles sie na ta LAGUNE? 27.08.02, 20:53 Ponoć mam problemy z myśleniem, o czym traktuje inny wątek - więc chociaż ta Laguna przyszła mi moment temu do głowy to niech Ci będzie, że się upieram. A wątku o imieniu dla stwora nie czytałem - za długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Kici, kici LAGUNA - chodź do wujka Sloggiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 01:51 sloggi napisał: > Kocica Lażki to nie może być taka zwyczajna kotka. > Chyba od razu stała się wybitna, Lażka obiecaj, że nieustaniesz w bieżących > newsach co u Twego stwora słychać !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Problem myslenia IP: *.dialup.enter.net 28.08.02, 01:57 Ty nie masz problemu z mysleniem TY PO PROSTU NIE MYSLISZ Taki wiejski chlopek czasowo w malym prowincjonalnym miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Problem myslenia 28.08.02, 08:11 Gość portalu: Apollo napisał(a): > Ty nie masz problemu z mysleniem TY PO PROSTU NIE MYSLISZ Taki wiejski chlopek > czasowo w malym prowincjonalnym miasteczku Jeżeli faceta z Warszawy nazywasz 'wiejskim chlopkiem' to SKĄD TY MIESZKASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Problem myslenia 28.08.02, 12:57 irzyk napisał: > Gość portalu: Apollo napisał(a): > > > Ty nie masz problemu z mysleniem TY PO PROSTU NIE MYSLISZ Taki wiejski chl > opek > > czasowo w malym prowincjonalnym miasteczku > > Jeżeli faceta z Warszawy nazywasz 'wiejskim chlopkiem' to SKĄD TY MIESZKASZ? > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kici, kici LAGUNA - chodź do wujka Sloggiego 28.08.02, 10:17 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > /cos ty znów zmalował, ze tak tu na ciebie ataki wzmogły sie ?/ W przyrodzie musi być równowaga. Jak po wizycie u kotologa ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Kici, kici LAGUNA - chodź do wujka Iwa_ 28.08.02, 12:57 A tę LAGUNĘ to ja wymyśliłem. Czyt. wątek: bezprecedensowy napad warszawskich staruszek... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom zmienilam zdanie / petycja do pana lagi;) IP: *.11.vie.surfer.at 28.08.02, 21:03 Po przeczytaniu pierwszego postu ze "staruszek..." (sorry, napewno watek super, ale jakos mi sie nic chce bo za dlugie, dzis me ma zmeczone oczki wielogodzinnym siedzeniem przed komputerem), chce sie wycofac z mojej propozyji nazwania kotki DZIEWCZYNA. Kotki nie nalezy wcale nazywac, bo sie Pan_Laga do niej przyzwyczai, polubi i bedzie klops, bo on przeciez tylko psy... Rozumiem to doskonale, bo ja tez gadam tylko z psami dokladnie tiu tiu tiu jak pan laga ze staruszkami. Z kotami sie nie gada, koty sie przepedza z balkonu, tarasu, ogrodu czy co tam kto ma, koty zjadaja myszy, a nie daj boze kotom przyjdzie do glowy zapolowac na MORSKIE SWINKI DZIECKA!!!!?????!?!?!? Nigdy w zyciu! Z kotem na sama mysl pozarcia morskich swinek i chodzenia bez pytania po moim balkonie polubic sie nie da. Dlatego kotom imion nadawac nie nalezy. Niech zostana KOTEM lub KOTKA. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: zmienilam zdanie / petycja do pana lagi;) 28.08.02, 23:26 Gość portalu: liloom napisał(a): > Po przeczytaniu pierwszego postu ze "staruszek..." (sorry, napewno watek super, > > ale jakos mi sie nic chce bo za dlugie, dzis me ma zmeczone oczki > wielogodzinnym siedzeniem przed komputerem), chce sie wycofac z mojej propozyji > > nazwania kotki DZIEWCZYNA. Kotki nie nalezy wcale nazywac, bo sie Pan_Laga do > niej przyzwyczai, polubi i bedzie klops, bo on przeciez tylko psy... > Rozumiem to doskonale, bo ja tez gadam tylko z psami dokladnie tiu tiu tiu jak > pan laga ze staruszkami. Z kotami sie nie gada, koty sie przepedza z balkonu, > tarasu, ogrodu czy co tam kto ma, koty zjadaja myszy, a nie daj boze kotom > przyjdzie do glowy zapolowac na MORSKIE SWINKI DZIECKA!!!!?????!?!?!? > Nigdy w zyciu! Z kotem na sama mysl pozarcia morskich swinek i chodzenia bez > pytania po moim balkonie polubic sie nie da. Dlatego kotom imion nadawac nie > nalezy. Niech zostana KOTEM lub KOTKA. jakiś kieliszeczek nieuzasadnionej i niezrozumiałej dla mnie goryczo-żółci się rozlał czy też to wszystko szczere ? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: do pana lagi;) 29.08.02, 22:42 sloggi napisał: > Czy będziesz ją sterylizował ? > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do pana lagi;) 30.08.02, 11:57 Sterylizacja nie jest okaleczeniem. To zabieg dla dobra kociaka, uniknie później męczenia się z "zewem hormonów". Poza tym będziesz mógł spokojnie wypuścić ją do ogródka w stylu angielskim nie lękając się, że wróci z brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: do pana lagi;) IP: *.pl 30.08.02, 18:18 sloggi napisał: > Sterylizacja nie jest okaleczeniem. > To zabieg dla dobra kociaka, uniknie później męczenia się z "zewem hormonów". Sloggi gdyby Ciebie wysterylizować, nie męczyłbyś się z "zewem hormonów" na forum Mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: do pana lagi;) 31.08.02, 19:08 > sloggi napisał: > > > Sterylizacja nie jest okaleczeniem. > > To zabieg dla dobra kociaka, uniknie później męczenia się z "zewem hormonó > w". Sterylizacja niestety JEST okaleczaniem. W przypadku kota to faktycznie można powiedzieć "drobny zabieg", ale dla koteczki jest to po prostu operacja (jakby tego nie nazywać). I tak jak to w życiu bywa cały rodzaj żeński ma przechlapane (niezależnie od gatunku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: do pana lagi;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 00:21 jeniffer1 napisała: > > sloggi napisał: > > > > > Sterylizacja nie jest okaleczeniem. > > > To zabieg dla dobra kociaka, uniknie później męczenia się z "zewem ho > rmonó > > w". > > Sterylizacja niestety JEST okaleczaniem. W przypadku kota to faktycznie można > powiedzieć "drobny zabieg", ale dla koteczki jest to po prostu operacja (jakby > tego nie nazywać). I tak jak to w życiu bywa cały rodzaj żeński ma przechlapane > > (niezależnie od gatunku). a znieczulają ogólnie czy miejscowo ? długo sie goi ? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: do pana lagi;) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:43 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > jeniffer1 napisała: > > > > sloggi napisał: > > > > > > > Sterylizacja nie jest okaleczeniem. > > > > To zabieg dla dobra kociaka, uniknie później męczenia się z "zew > em ho > > rmonó > > > w". > > > > Sterylizacja niestety JEST okaleczaniem. W przypadku kota to faktycznie mo > żna > > powiedzieć "drobny zabieg", ale dla koteczki jest to po prostu operacja > (jakby > > tego nie nazywać). I tak jak to w życiu bywa cały rodzaj żeński ma > przechlapane > > > > (niezależnie od gatunku). > > a znieczulają ogólnie czy miejscowo ? długo sie goi ? > amen > pan laga Znieczulają ogólnie, goi się +/- dwa tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeela Re: do pana lagi;) IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:46 beatka_ wie bo sama sie znieczulala. chociaz inaczej sie to nzaywalo................. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: zdzichaaaaaaaaaaaaaaa 07.09.02, 01:06 eela napisała: > daj se spokój nie dość,że głowa cię jutro będzie bolała, to i głupio ci będzie, jak swoje posty przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
0k0 Re: do pana lagi;) 07.09.02, 01:44 Gość portalu: eeeeeeeela napisał(a): > beatka_ wie bo sama sie znieczulala. chociaz inaczej sie to > nzaywalo................. Na moje oko, wyglada mi to na damską zawiść:-)) Ale nie załamuj sie, moze jutro coś ci sie uda. Bo uda, jak to uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: do pana lagi;) 07.09.02, 02:11 0k0 napisał: > > Na moje oko, wyglada mi to na damską zawiść:-)) > Ale nie załamuj sie, moze jutro coś ci sie uda. > Bo uda, jak to uda.... na moje oka dwa też wygląda to własnie tak. alkohol tak zwalnia hamulce i wywala na wierzch niskie instynkty u niektórych.................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: do pana lagi;) 07.09.02, 02:08 Beatuś, wtedy trzeba tę małą pilnować cały czas ze szwami i tak dalej ? trudności toto sprawia ? całuję oczka laga oddany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: do pana lagi;) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 02:23 pan_laga napisał: > Beatuś, wtedy trzeba tę małą pilnować cały czas ze szwami i tak dalej ? > trudności toto sprawia ? > całuję oczka > laga oddany Ona się trochę sama będzie pilnować, ale tylko trochę. Nie można jej pozwolić na wylizywanie szwów - ostry jęzorek jest niebezpieczny. Trzeba uważać, żeby nie łaziła po zwyżkach...jak wejdzie (bo to łatwiej), to pomóc zejść, żeby nie skakała. Weterynarz wszysko dokładnie wyjaśni i kontrolne wizyty wyznaczy. Trudność żadna, ale uwagi trochę taki zdechalczek wymaga - potem już wszystko w porządku... Będzie dobrze:-) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Po sterylizacji. 07.09.02, 11:43 Moja kotka po sterylizacji miała typowe obniżenie ilości wapna więc niemal żarła tynk. Lekarz powie, czy podawać witaminy kompleksowe, czy tylko samo wapno i środki wzmacniające. Zgodzę się z Becią, że należy unikać kocich wspinaczek i szorowania jęzorem. Przez kilka dni kocia może być ospała - tym lepiej, bo nie będzie pomagała sobie w "gojeniu". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Po sterylizacji. 07.09.02, 21:58 dzięki Wam, narodzie. trochę mnie to przeraża i poraża. no ale jeszcze jest czas, by sie zdecydowac i ewentualnie obmyslec tak, by był czas się nia pilniej zaopiekowac. ahoj laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@#$%^&* Re: Kici, kici LAGUNA - chodź do wujka Iwa_ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 11:49 iwo_ napisał: > A tę LAGUNĘ to ja wymyśliłem. Czyt. wątek: bezprecedensowy napad warszawskich > staruszek... :-D > Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Kici, kici Julcia - chodz do cioci Draconessy. 30.08.02, 16:15 A swoja droga, Julka to fajne imie... czekam na dalsze relacje o niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Kici, kici LAGUNA - chodź do CIOCI Sloggiego (n/t) IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 31.08.02, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kici, kici LAGUNA - chodź do CIOCI Sloggiego 31.08.02, 23:09 Mar, wybacz, moze nie powinienem sie mieszac, ale jakos tak mam akurat ochote :-)) podczytuje sobie forum warszawskie od jakiegos czasu i zastanawiam sie, czemu tak pietnujesz fakt, ze sloggi jest gejem (btw. forum mezczyzna tez czytam, zwykle do momentu, kiedy zrobi mi sie niedobrze :-/).. czy to sie jakos wiaze z tym, ze niektorzy uwazaja go tu za glupa, nudziarza etc? bo dla mnie to bezsensu :-)) jak juz sie bijecie to moze jakos z klasa, a nie takie niskie pobudki, bo to wyglada smiesznie (mowie do obu stron).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar za mało wiesz, żeby zabierać głos IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 31.08.02, 23:18 mikolaj7 napisał: > Mar, wybacz, moze nie powinienem sie mieszac, ale jakos > tak mam akurat ochote :-)) > > podczytuje sobie forum warszawskie od jakiegos czasu i > zastanawiam sie, czemu tak pietnujesz fakt, ze sloggi jest > gejem (btw. forum mezczyzna tez czytam, zwykle do > momentu, kiedy zrobi mi sie niedobrze :-/).. czy to sie jakos > wiaze z tym, ze niektorzy uwazaja go tu za glupa, > nudziarza etc? > > bo dla mnie to bezsensu :-)) > > jak juz sie bijecie to moze jakos z klasa, a nie takie niskie > pobudki, bo to wyglada smiesznie (mowie do obu stron).... > Tylko tak mogę Ci odpowiedzieć, żeby nie powiedzieć za dużo:-). Ja nikogo nie piętnuję. To są niuanse, których bez zgłebienia tematu nie można tak od razu pojąć. Uwierz mi, że to co napisałem, choc może zawiłe, ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: za mało wiesz, żeby zabierać głos IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 23:56 > > Tylko tak mogę Ci odpowiedzieć, żeby nie powiedzieć za dużo:-). Ja nikogo nie > piętnuję. To są niuanse, których bez zgłebienia tematu nie można tak od razu > pojąć. Uwierz mi, że to co napisałem, choc może zawiłe, ma sens... skoro tak twierdzisz.. nie bede sie sprzeczal, bo tu zagladam tylko okazjonalnie i nie mam pelnego obrazu, ale to, co czytam o sloggim, czy dziecku tassmana jest na bardzo niskim poziomie i w ogole jakies takie plytkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: za mało wiesz, żeby zabierać głos 04.09.02, 20:17 No i tak z tematu sterylizacji zeszliśmy na Sloggiego. Tradycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: za mało wiesz, żeby zabierać głos IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.09.02, 20:51 jeniffer1 napisała: > No i tak z tematu sterylizacji zeszliśmy na Sloggiego. Tradycyjnie. Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.Prosty z tego wniosek,że jaki by Sloggi nie był forum Warszawa bez Niego byłoby równie puste ,jak świat bez Rzymu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: za mało wiesz, żeby zabierać głos 04.09.02, 20:59 > Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu.Prosty z tego wniosek,że jaki by Sloggi nie > był forum Warszawa bez Niego byłoby równie puste ,jak świat bez Rzymu;-) Ciekawe czy się ucieszy, czy oleje? Odpowiedz Link Zgłoś