Dodaj do ulubionych

Coffee Heaven .. ?? chyba w piekle

IP: 217.11.141.* 09.09.02, 12:41
nowo otwarty punkt na Krakowskim Przedmiesciu w Domu bez Kantow jest
tragiczny!!! dzis rano dostalam tam sucha bule ktora ledwo mozna byl ugryzc -
kanapke z bagietki - miala chyba ze 3 dni !!! tak od poczatku oszukiwac
klientow!? za co tak ? w poniedzialek rano ? istne pieklo a nie niebo!!
facet za lada byl naburmuszony i z laska odpowiadal na pytania o ceny, ktore
nie byly wywieszone.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Coffee Heaven .. ?? szyba w piekle IP: 217.197.165.* 09.09.02, 12:54
      Ale czy to na pewno jest Heaven? W Gazecie pisali, ze to jest Coffee Point -
      czyli, ze to nie sieciowa knajpka, tylko wlasnosc wuja z Gdyni. Mimo wszystko
      stare buly w miejscu, gdzie nie podaje sie do jedzenia nic innego, to nie jest
      dobry pomysl.
      • Gość: Anni Racja: Coffee Point IP: 217.11.141.* 09.09.02, 13:04
        racja, sorry za pomylke
    • roody102 Re: Coffee Heaven .. ?? chyba w piekle 09.09.02, 13:19
      Naprawde tak zle?
      Ja chyba mialem wiecej szczescia, bo dostalem bardzo dobra kawe. No nic - dam im czas
      do pazdziernika na rozruch. Zaczna sie zajecia, bede mial blisko i zobacze czy sie wyrobia a
      byloby fajnie, bo kolo UW nie ma duzego wyboru.
      • Gość: Anni coffee point IP: 217.11.141.* 09.09.02, 13:47
        roody102 napisał:

Zaczna sie zajecia, bede mial blisko i zobacze czy
        > sie wyrobia a
        > byloby fajnie, bo kolo UW nie ma duzego wyboru.

lepiej zjedz kanapke ze zwyklego sklepu kolo Uniwerku i taniej i smaczniej
        • roody102 Re: coffee point 10.09.02, 01:11
          Ależ ja tam na kanpaki raczej chodzić nie będę - kanpki robi mi mama i są
          bardzo dobre :)))
          Tam pójdę jeszcze pewnie nie raz na kawę.
          • Gość: Anni Re: coffee point IP: 217.11.141.* 10.09.02, 09:35
            Szczesciarz !!! :)
            • roody102 Re: coffee point 10.09.02, 10:09
              Tak to jest, jak sie dzien chwali przed zachodem czy nawet przed wschodem! Dzis mam nie
              za dobre kanapki, bo nie bradzo juz bylo rano z czego zrobic a do sklepu nie bylo czasu
              podbiec. Za to w pracy mam dobra kawet, jak na firmowy ekspres. I zaraz sie napije na
              lepszy humor i zwiekszenie obrtotow :)
              • Gość: Niech Re: coofee point IP: 217.197.165.* 13.09.02, 13:59
                Poszedlem tam dzisiaj. Kanapki sa wielkosci malego fiata, 95% objetosci to
                bulka, wiec nawet swieze sa niezjadalne. Bez sensu. Ze slodyczy (nie jadam) sa
                trzy rodzaje ciastek. Ze cztery rodzaje sokow, trzy napojow. Okolo 10 rodzajow
                kawy - ja przetestowalem zwykle male espresso (nazywane tam srednim). Kosztuje
                4 zl (obok w Europejskim 6 z mleczkiem, w CP z woda), jest niezla. Wystroj
                mily, Pan rzeczywiscie dziwny, ale byla mloda i mila Pani. Generalnie zle
                wykorzystane miejce - i brak reakcji na brak klientow (ale pewnie czekaja na
                rok akademicki). Ale nie napisze jak to sobie wyobrazam, bo mi za to nie placa.
              • Gość: CofeBean Re: coffee point IP: *.pl 13.09.02, 22:18
                Z tą kawą to jest różnie.

Wróciłem niedawno z "rzymskich wakacji". Kawoszem jestem od dawna i myślałem,
                że już nic nowego nie znajdę. A jak znalazł w RZymie pierwszy raz wypiłem coś
                co nazywa się Danesi. Niebo w gębie (oczywiście wielezależy od baristy). A
                dowiedziałem się co to jest. Rodzinna, rzymska półmanufaktura z niemal100-tu
                letnią tradycją. Szalałem z miesiąc, nawet pisałem do nich i ZNALAZŁEM!
                Niestety dystrybuują na razie tylko na zamówienie, ale cena nie odbiega od
                włoskiej. www.danesi.pl
                • roody102 Re: coffee point 18.09.02, 10:44
                  Placa Ci za to, zeby w kazdym watku ich reklamowac?
                  Na forum o podkrecaniu procesorow tez napiszesz, ze wprawdzie procesorow nie
                  podkrecasz, ale danesi to zajebista kawa? Zlituj sie...
                  • timit Re: coffee point 18.09.02, 19:51
                    niech reklamuje ale dlaczego na tej stronie trzeba sie zalogowac zeby
                    dowiedziec czegos o zamowieniu tej kawy!assurdo!
                    • Gość: Niech Re: coffee point IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 20:05
                      Bo to jest strona nie dla detalistow - tez zaluje, wolalbym wpierw wypic
                      lyczek, a potem kupic tone.
                      • Gość: CoffeBean Re: coffee point IP: *.pl 21.09.02, 11:08
                        Kupiłem!! Jest w opakowaniach po 250g mielona. Droga jak cholera!
                        Nadal twierdzę, że warto.
                        • Gość: Niech Re: coffee point IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:12
                          Gdzie kupiles? I jaki rodzaj - bo sa trzy.
                          • Gość: CoffeBean Re: coffee point IP: *.u.mcnet.pl 23.09.02, 12:33
                            W Internecie bezposrednio u nich.
                            ORO (Gold) 250g mielona. Tylko ta jest w postaci mielonej. Ale maja jescze
                            paczki 250g niemielone, ale tylko Emerald i Gold.
                            Ta najdroższa jest w 1kg i 2kg. Ale jakbym miał się z kim podzielić to kupie.
                    • roody102 Re: coffee point 19.09.02, 09:55
                      Niech reklamuje?
                      Dobra...
                      U nas na to spam gadaja, ale jak Wam nie przeszkadza, to okej. Netykieta to pojecie
                      zamierajace?
                    • Gość: CofeBean Re: coffee point IP: *.pl 19.09.02, 22:43
                      Sam byłem zaskoczony tym logowaniem.
                      Tak swoją droga to ciekaw jestem jaka jest definicja spamu. Bo skoro napisałem
                      o kawie, którą "zachwyciłem" się na tegorocznych wakacjach, a potem sporo czasu
                      zajęło mi jej znalezienie w Polsce i jak juz to zrobiłem to na forum dot, kawy
                      pochwaliłem się, to czy to jest SPAM.
                      Czy to zasługuje na kolejne 5 opinii i zawracanie głowy jakimiś "procesorami".
                      Kto to jest ten "najmądrzejszy" od etykiety w sieci?!

A ja kupie ten cholerny kilogram i podziele się z kazdym kto chciałby tylko
                      napić się filiżanki, i jeszce będę pytał w kafeterkach dlaczego nikt jej nie
                      podaje skoro mozna ja kupić?!!

RUDY zajmij sie czołgami!
                      • roody102 Re: coffee point 20.09.02, 14:30
                        Chodzi mi o to, ze nie ma potrzeby pisac w kazdym jednym watku o tej atrakcji.
                        Jesli po prostu Ci smakowala - cieszymy sie, dziekujemy za info. Starczy. Albo
                        sie nie potrzebnie nieco podnieciles tym faktem i nas ciagle tym uraczasz, albo
                        bierzesz kase za rekalme. To drugie rozwiazanie jest przynajmniej ekonomicznie
                        uzasadnione :))) Tak czy tak - wyluzj nieco :))) Oto i tyle.

Czolgami sie nie zajmuje. Stal jeden przed PKINem ale zaginal w kacji :)))
                        Pozdrawiam.
                        Roody (nie Rudy, choc faktycznie rudy) :)
                        • Gość: ciocia Mania do ROODEGO102 IP: *.man.polbox.pl 20.09.02, 15:09
                          Sorry, ROODY, właśnie w innym wątku też nazwałam cię "rudy". Lubię rudych, też
                          chcę być ruda, ale bozia nie dała. A z tą kawą to rzeczywiście beczka śmiechu:
                          wpisałam w wyszukiwarkę hasło, dało mi ok. 900 wyników , a pan CoffeBeen
                          opowiada bajki, jak to on się namęczył, żeby dotrzeć. Firma ma siedzibę we
                          Włoszech i USA, malutka nie jest i sobie poradzi.
                          • Gość: Niech Re: do CofeBeana IP: 217.197.165.* 20.09.02, 15:48
                            Trzymam za slowko z tym kilogramem (czy tez raczej z filizaneczka dla mnie). Ja
                            wlewam w siebie hektolitry Lavazzy i pragne odmiany.
                          • roody102 Re: do ROODEGO102 23.09.02, 10:34
                            No problemo. Nie jestem przeczulony na punkcie "oo" w ksywce :)))
                            Roody
                            Rudy
                            niektorzy tez mowia, ze rude (z angielska).
                            102 tez nie koniecznie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka