jurek_dzbonie 03.10.05, 14:40 Od rana nikt jej NIE WIDZIAL. Miala wystartowac i Wielka Niewymowna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wanda www.skm.iwonkot.livenet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:48 www.skm.iwonkot.livenet.pl : potwierdzam te doniesienia; czekałam, czekałam na pociąg SKM i... nie doczekałam się (nie tylko ja jedna). Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 14:58 Dopóki "Dziad" Kaczyński nie "spieprzy" ze stołka Prezydenta miasta, to nic sie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Zjawil sie! Zastepczy kibel z Gdanska IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 03.10.05, 15:08 Szrot 14WE zepsul sie juz 1 dnia! Rewelacyjny sprzet za kilkanascie baniek. Jezdzi wiec jakis zastepczy kibel wynajety z SKM Gdansk. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 18:10 Kiełbasa wyborcza cokolwiek nieświeża. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 19:06 Ja widziałam!!!! To zwykły wagon taki jaki jeździł do tej pory, ma tylko nalepkę SKM A miały być fotele, klima, kamery..... Nie dośc ,że tych obiecanych rzeczy nie ma to jeszcze ten stary wagonik kursuje w godzinach nie wiadomo komu potrzebnych. Pierwszy kurs o 9,01 z Falenicy Kto zaczyna robotę o 10? I dalej mniej więcej co godzinę. W godzinach szczytu nie kursuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 04.10.05, 14:35 to co widziałaś, to skład SKM Gdynia, przysłany do obsługi rozkładu S|KM, ma jeździć do przybycia drugiego składu nowej SKM-Warszawa. Narazie jest tylko jeden i sam nie byłby w stanie obsłużyć trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:33 W RFM FM podawali ,że popsuły się drzwi.A tak naprawdę nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na fakt ,że firma która modernizowała to cudo za 9 mln zł za sztukę jest własnościa Jakubasa przyjaciela zarządu Kaczora.Zresztą u Jakubasao drukowane są wszystkie bilety(mennica) naszego miasta.Będąc w Łodzi dowiedziałem się ,że śmieją się z nas bo kupili nowego ezt od jakiejś firmy z Bydgoszczy za 10 czy 11 mln zł i to nówkę. Czyżby zakup modernizowanego zombi zwanego Halnym to wyborczy rewanż dla Jakubasa?Widziałem go na dworcu i miał fatalnie pofałdowną powierzchnię -ocoś tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 22:35 Dodam, że Ziobro niedługo żeni się z dziennikarką Z.W. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA 03.10.05, 22:38 Nowy rozkład jazdy (od 11. grudnia) również NIE przewiduje SKM w dodzinach szczytu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:54 a skad wiesz ze nie przewiduje?? bo z tego co mi wiadomo to jest tam skm -ka i ma jeszcze dogadac sie z KMazowieckimi aby oddali skmce czesc kursow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:54 NIe oddać, a odsprzedać co najwyżej. Kursy są zamówione, trzeba za nie zapłacić i to KM jako zleceniodawca będzie musiał to zrobić. Poza tym wątpię, żeby KM jakoś szczególnie chciało się pozbywać swoich kursów. Niby czemu mieliby konkurencji dawać jakieś dobre godziny kursowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.acn.waw.pl 04.10.05, 21:57 Widziałam bodajże wczoraj wypowiedź rzeczniczki KM (chyba w TVN24) Odpowiedz Link Zgłoś