Dodaj do ulubionych

SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska

03.10.05, 14:40
Od rana nikt jej NIE WIDZIAL. Miala wystartowac i Wielka Niewymowna!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wanda www.skm.iwonkot.livenet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:48
      www.skm.iwonkot.livenet.pl : potwierdzam te doniesienia; czekałam,
      czekałam na pociąg SKM i... nie doczekałam się (nie tylko ja
      jedna).
    • u-boot_88 Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 14:58
      Dopóki "Dziad" Kaczyński nie "spieprzy" ze stołka Prezydenta miasta, to nic sie
      nie uda.
    • Gość: MZ Zjawil sie! Zastepczy kibel z Gdanska IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 03.10.05, 15:08
      Szrot 14WE zepsul sie juz 1 dnia! Rewelacyjny sprzet za kilkanascie baniek.
      Jezdzi wiec jakis zastepczy kibel wynajety z SKM Gdansk.
    • jhbsk Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 18:10
      Kiełbasa wyborcza cokolwiek nieświeża.
    • bebe3 Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 19:06
      Ja widziałam!!!! To zwykły wagon taki jaki jeździł do tej pory, ma tylko nalepkę SKM
      A miały być fotele, klima, kamery..... Nie dośc ,że tych obiecanych rzeczy nie
      ma to jeszcze ten stary wagonik kursuje w godzinach nie wiadomo komu potrzebnych.
      Pierwszy kurs o 9,01 z Falenicy Kto zaczyna robotę o 10?
      I dalej mniej więcej co godzinę. W godzinach szczytu nie kursuje.
      • przewoz_pw Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 04.10.05, 14:35
        to co widziałaś, to skład SKM Gdynia, przysłany do obsługi rozkładu S|KM, ma
        jeździć do przybycia drugiego składu nowej SKM-Warszawa. Narazie jest tylko
        jeden i sam nie byłby w stanie obsłużyć trasy.
    • Gość: kolejarz Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:33
      W RFM FM podawali ,że popsuły się drzwi.A tak naprawdę nie wiem czy ktoś
      zwrócił uwagę na fakt ,że firma która modernizowała to cudo za 9 mln zł za
      sztukę jest własnościa Jakubasa przyjaciela zarządu Kaczora.Zresztą u Jakubasao
      drukowane są wszystkie bilety(mennica) naszego miasta.Będąc w Łodzi
      dowiedziałem się ,że śmieją się z nas bo kupili nowego ezt od jakiejś firmy z
      Bydgoszczy za 10 czy 11 mln zł i to nówkę. Czyżby zakup modernizowanego zombi
      zwanego Halnym to wyborczy rewanż dla Jakubasa?Widziałem go na dworcu i miał
      fatalnie pofałdowną powierzchnię -ocoś tu nie gra.
      • jaa_ga Re: SKM - WKM: Wirtualna Kolej Miejska 03.10.05, 22:35
        Dodam, że Ziobro niedługo żeni się z dziennikarką Z.W.
    • jaa_ga Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA 03.10.05, 22:38
      Nowy rozkład jazdy (od 11. grudnia)
      również NIE przewiduje SKM w dodzinach szczytu :))
      • Gość: gosc Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:54
        a skad wiesz ze nie przewiduje?? bo z tego co mi wiadomo to jest tam skm -ka i
        ma jeszcze dogadac sie z KMazowieckimi aby oddali skmce czesc kursow
        • Gość: kp Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:54
          NIe oddać, a odsprzedać co najwyżej. Kursy są zamówione, trzeba za nie zapłacić
          i to KM jako zleceniodawca będzie musiał to zrobić. Poza tym wątpię, żeby KM
          jakoś szczególnie chciało się pozbywać swoich kursów. Niby czemu mieliby
          konkurencji dawać jakieś dobre godziny kursowania?
        • Gość: jaa_ga Re: SKM = Szybka Kolej MEDIALNA IP: *.acn.waw.pl 04.10.05, 21:57
          Widziałam bodajże wczoraj wypowiedź rzeczniczki KM
          (chyba w TVN24)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka