kixx 07.10.05, 13:53 zrobic Wam dzis chrzest bojowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wydra10 Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 15:58 Dołaczam się ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 16:16 Pzdrawiam i nie bądźcie dla nas zbyt surowi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 16:45 b-beagle napisała: > Pzdrawiam i nie bądźcie dla nas zbyt surowi ;-))) Popieram. Dla nas nie bądźcie zbyt surowi, ale oszołomów tnijcie równo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 16:51 pozdrawiam ,gratuluje i zabraniam wycinania postow oraz wprowadzania jakiejkolwiek cenzury. PS> osobom zajmującym dotychczas powyzsze stanowiska dajcie od nas kopniaka. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 17:16 O, zaczyna sie. Pomyliles fora, Twoje jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29837 No dalej, skladac zyczenia! Kto nie zlozy ma przekichane. Co Was tak malo? A moze... O nie, to nie moze byc prawda, przeciez wszyscy ich lubicie ;-/ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hotto W kategoriach ohydnego wazwliniarstwa...... 07.10.05, 17:02 Jako jeden z forumowych skromych ludków życzę nowej ekipie powodzenia. :))) Proszę nie odbierać tego postu w kategoriach ohydnego wazeliniarstwa. Cenzura stop ! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Admini tną aż miło ;o))) 07.10.05, 20:31 Pierwsze cięcie na forum padło na niejakiego Maxia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=30091964&a=30110956 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=30091964&a=30111018 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: Admini tną aż miło ;o))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:02 Pocieli mnie az milo. W sumie za niewinnosc. Za takie rozne ciotki i tolerancje na dworcu. Admin to chyba jakis bardzo bliski kolega Wertera. Tak bliski ze jak tylko poczul jego goracy oddech na karku to od razu wzial sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx co jo godom,co jo godom 07.10.05, 20:55 tu nie nalezy gratulowac nalezy wspolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: przyjaciel werterka ? No, no.... 07.10.05, 21:12 No to kolejny perdyl nam sie zagniezdził na forum. Gratulowałem? To teraz się wycofuje z tymi gratulacjami. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 07.10.05, 21:27 kixx napisał: > zrobic Wam dzis chrzest bojowy? Melduję gotowość (choć nie wiem o co idzie)... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek O ja Cię... 07.10.05, 21:31 Teraz dopiero zobaczyłem, że i tu grasuje prywatne pogotowie... Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: O ja Cię... 08.10.05, 15:53 Pndzel, qrde, dlaczego nie Ty??? Jak byc wycinanym to chociaz w wielkim stylu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Zastanawia mnie ten instytut 07.10.05, 22:28 Mało doprecyzowane czym się zajmuje. Jakieś sanatorium się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 08.10.05, 13:39 Kixx gratuluje Instytutowi... czy to nie jakieś maniactwo ;) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Gratuluje nowym adminom tego forum IP: *.acn.waw.pl 08.10.05, 14:12 Instytut jest pierwsza formalna komorka organizacji pozarzadowej dzialajacej na tym i na innych forach z tzw dobrze poinformowanych zrodel wiem,ze obserwatorzy tego instytutu maja na ciebie Sebpl i na twojego kota Filemona pare hakow Wasza para interesuje sie sie takze TOZ oraz zona Filemona,ale to jest chyba najmniej grozny przeciwnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Gratuluje nowym adminom tego forum.Juz nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:30 dziwi mi ich brak wychowania,wydawało mi sie ,ze nam podziękują! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 08.10.05, 18:03 Powodzenia na starcie tej syzyfowej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszatek Dziękuję 08.10.05, 19:04 Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek selekcja negatywna zwycieza w gw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:53 i na papierze i na forum 'dluga na trzy metry' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Do koszatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:33 Stary nie wstyd Ci? Wycinacie ludzi za złe zachowanie na forum,a luknij koles w lustro. mam wrazenie ze za dotychczasową cenzure macie prze....chlapane. I jeszcze jedno chciałem wam zyczyc odwagi w podejmowaniu niekonewncjonalnych decyzji,niestety widzac ,ze gw zrobiła wam juz kaszane w głowach. Dla mnie juz sie nie rożnicie ,od waszych poprzedników. Walcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Do koszatka 08.10.05, 22:24 Proszę o odpowiedż , dlaczego zostały skasowane dwa wątki: 1- Pytanie do admina o cenzurę. 2- Ciekawe jak by głosował rycerz Zawisza Czarny? ( to przecież tylko żart, zabawa niewinna...) Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: Do koszatka 08.10.05, 22:28 A ten zart mial na celu zwolywac chmary oswieconych z radia maryja, zeby udowadniali, ze Zawisz glosowalby na Rydzyka? A zaraz za nimi tabuny komunistow, twierdacych, ze Zawisza glosowalby na Jaruzelskiego? Zaiste smieszne. No super dowcipne, z przewaga reszty od przedrostka "dow" Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Do bojownika 08.10.05, 22:36 Jak ktoś gustuje tylko w blondynkach...., no i w żartach o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do koszatka IP: *.acn.waw.pl 08.10.05, 23:02 no wlasnie pod jaki punkt regulaminu podpadalo pytanie o Zawisze?? zwlaszcza prosze szanowny Instytut o odpowiedz,gdyz mam obawy ze walke moze trzeba bedzie najpierw przeprowadzic we wlasnych szeregach,ktore byc moze zostaly zinfiltrowane przez osoby prezentujace maniakalne podejscie do sam nawet nie wiem czego Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga C i s z a .... wyborcza...:) 08.10.05, 23:30 Wytrzymajmy do jutra do 20.00 :) Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych:) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: C i s z a .... wyborcza...:) 09.10.05, 00:49 jaa_ga napisała: > Wytrzymajmy do jutra do 20.00 :) > Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych:) Chłe, chłe, chłe... Czy artykuł serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2958314.html też był w ramach ciszy wyborczej? Czy cytowanie dwóch posłanek partii [-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl Re: C i s z a .... wyborcza...:) IP: *.chello.pl 09.10.05, 00:52 Jaa-ga czy z Ciebie Tusk wychodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: C i s z a wyborcza..do jutra do godz. 20.00 09.10.05, 01:06 Jutro po godz. 20.00 wszystkie posty wrócą na swoje miejsce. Obiecuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: C i s z a wyborcza..do jutra do godz. 20.00 09.10.05, 11:21 Tiaaa... Jutro będzie futro. A takie posty jak forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=51&w=30119704&a=30155217 to naturalnie nie przeszkadzają ciszy wyborczej, bo są po słusznej stronie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: C i s z a wyborcza..do jutra do godz. 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 11:30 Faktycznie, ten wpis jest skandalicznie niecenzuralny. Pełna obelg agitacja wyborcza. Bana mu! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 09.10.05, 00:08 Szkoda ze nikt mnie nie sluchal ...ze admini powinni byc niewidoczni. Powinni dzialac niezauwazalnie...nikt nie powinien wiedziec kim sa. Ale widac chec "zablysniecia" czerwonymm ptakiem jest silniejsza. Juz idac ze wpisuja nic nie wnoszaca merytorycznie posty...ale z czerwonym ptakiem:) Ale coz ... wasz wybor ...to Wy sie sprzedaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 09.10.05, 02:49 Zapewniam Cię, że nic im za to nie płacimy ;) Ba! To u nas dług wdzięczności rośnie wobec tych, którzy swój wolny czas i nerwy poświęcają netykiecie :) j/a Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Gratuluje nowym adminom.Braku mózgu 09.10.05, 09:28 Prosze odpowiedziec dlaczego jakiś połmózgowiec wyciął moje watki ? O ile moge sie zgodzic co do Prezydenta Kaczyńskiego ,to wątek dot. veitnamczyków nie zawierał zadnych elementów polityczno-wyborczych. Na dodatek jakis idiota mnie zabanował. Jeśli moje dwa watki jak twierdzi jaa nie powrocą,juz dzisiaj się żegnam z wami komuchami! Tyle. Trzezwiejcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Nie masz szans 09.10.05, 14:49 Skoro jest czworo adminow, to nie masz najmniejszych szans na utrzymanie swych postow na Forum. Skoro Aesy postanowili sprawowac swa funkcje przez, ogolnie rzecz biorac, wzmozone wycinanie, to kazdy Twoj post z opiniami (a nie o pogodzie, na przyklad) ma szanse na niespodobanie sie komus z czworki. Spedzisz reszte swego zycia na pisaniu odwolan, wymiane korespondencji z abuse@ itp. Albo podejdziesz filozoficzno-optymistycznie, cieszac sie z kazdego utrzymanego postu. Ja tak zrobilem na "Kraju". Giwi ciela mnie jak maszynka. Na poczatku prosetowalem, ale potem zmienilem sie i zaczalem sie cieszyc z kazdego postu, ktorego mi nie wycieli. Polecam. Chodze teraz spokojny i usmiechniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Nie masz szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:53 Prosetowałeś Giwi???!!! Błeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Cos mi sie widzi, ze pozazdrosciles 09.10.05, 15:05 I slusznie. Bo to jest bardzo przyjemnie troche sobie prosetowac. Zwlaszcza wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Cos mi sie widzi, ze pozazdrosciles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:11 Prosetując z Giwi nie zapomnij się zabezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gratuluje nowym adminom tego forum 09.10.05, 11:48 jabbur napisał: > Zapewniam Cię, że nic im za to nie płacimy ;) > > Ba! To u nas dług wdzięczności rośnie wobec tych, > którzy swój wolny czas i nerwy poświęcają netykiecie :) > j/a Znaczy się też TROLLOM :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś