Dodaj do ulubionych

weterynarz

19.10.05, 12:52
Chciałabym wysterylizować kotkę i tu prośba czy możecie polecić mi
weterynarza. Do tej pory chodziliśmy na Akermańska , ale nasze wizyty
ograniczały się do szczepień. Decydując się na zabieg poszłam na rozmowę do
p. doktora i już wiem, że więcej tam nie pójdę. Czy znacie dobrą lecznicę,
którą możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • malami33 Re: weterynarz 19.10.05, 14:43
      Joasiu, pan Modrzewski na Zacisznej to tzw. wyjadacz;-) uratował moją sunię z
      tyfusu, kotkę sterylizował i nie zdziera. Kiedyś godz. pn-czw 16-19, pt. 9-15,
      tel. 842-88-80, lub Radosna obecnie Wandy Rutkiewicz boczna od Resorowej
      przychodnia też b. fajni 6427759, pani Anna Kosiec zajmuje się naukowo
      kotami.Kiedyś te dwie lecznice działały razem, teraz osobno, ale obie są godne
      polecenia, z tym, że pan Modrzewski jest przeze mnie sprawdzony na prawdę w
      bardzo ciężkich sytuacjach i ufam mu ślepo:-) Powodzenia i pamiętaj to nie jest
      b. skomplikowany zabieg zdrówka dla koteczki.
    • kaczmarek.e Re: weterynarz 20.10.05, 11:38
      Polecam Pana Modrzewskiego z Zacisznej, opiekuje się moim kolejnym psem!!
      Jest świetny, kompetentny, solidny i bardzo sympatyczny!!!
    • skrzydlate Re: weterynarz 27.10.05, 19:06
      tez chadzam do Modrzewskiego, ale zanim do niego trafilam swoja sunie
      sterylizowalam w przychodni weterbnaryjnej w parku miedzy Dolna a Spacerową,
      zaorganizowaną w miejscu dawnego parkowego szaletu. Bardzo sympatyczny i solidny
      lekarz, ale moje dzieci wola do Modrzewskiego bo blizej i jest tam psia
      fryzjerka z ktorej uslug korzystamy. Pozatym jest duza przychodnia przy Gagarina
      - niedaleko Czerniakowskiej, tam jest najprawdziwsze zwierzece pogotowie, nawet
      w nocy mozna im glowe zawracac z tego co wiem.
    • monik_es Re: weterynarz 07.11.05, 19:30
      Ja polecalabym lecznice na Kolobrzeskiej 5, tel 842 40 02, tam sterylizowalam
      swoja kotke...
      A co do pana Modrzewskiego...rowniez chodzilam do niego bardzo dlugo z
      psem...ale z racji tego (jak wyzej ktos napisal), ze jest "starym wyjadaczem",
      popadl w RUTYNE i zbagatelizowal objawy choroby u mojego psa i postawil
      kompletnie bledna diagnoze, "dzieki" czemu pochowalam ukochanego psa, ktory byl
      ze mna 2/3 zycia....co do zdzierania tez nie bylabym taka pozytywnie nastawiona...
      A z innych....o lecznicy Lancet na Godebskiego slyszalam srednio zachecajace
      opinie...
      Pozdrawiam.
      • chk2 Re: weterynarz 08.11.05, 18:37
        Napewno przychodnia na Gagarina choć dość droga jest godna polecenia.
        A jesli ktos ma samochod to najlepsza lecznica jest na bialobrzeskiej rog
        czestochowskiej na ochocie. Calkiem niezla jest tez klinika malych zwierzat SGGW
        na nowoursynowskiej choc tam tez mozna trafic na kiepskiego lekarza, ktory
        pomyli zatkanie futrem z zatruciem...
        • karolinadomanska Re: weterynarz 20.11.05, 20:18
          SGGW polecam bo sama studiuję weterynarię. Większosc warszawskich specjalistów
          pracuje w SGGW więc po co chodzić do 10 lekarzy skoro tam ma się wszystko pod
          ręką? Lancet jest drogi :( nie każdy jest tam dobry tyle mogę powiedzieć. Pana
          Modrzewskiego niestety nie znam. Gagarina fatalna lecznica! Wiekszość lekarzy
          jest tam bardzo młodych i niedoświadczonych. Była nawet rok temu afera o psie
          któremu musieli amputować łapkę przez niedbalstwo lekarza z Multivetu. Mogę
          jeszcze polecić klinikę przy Różanej. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka