Gość: Skalar IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 06.10.02, 12:58 Czy wiecie, gdzie można dostać ten napój? Bardzo mi zależy, bo się stęsknilem za smakiem tego cynamonowego cudeńka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dexter Re: Dr Pepper IP: *.pl 06.10.02, 13:07 A jest to wogóle w Polsce? Ja pierwszy raz piłem Peppera w Austri kilka lat temu, ostatnio na Słowacji, ale u nas tego chyba nie ma (swoją drogą to dosyć dziwne), nigdzie nie widziałem :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Dr Pepper 06.10.02, 13:14 Gość portalu: dexter napisał(a): > A jest to wogóle w Polsce? Ja pierwszy raz piłem Peppera w Austri kilka lat > temu, ostatnio na Słowacji, ale u nas tego chyba nie ma (swoją drogą to dosyć > dziwne), nigdzie nie widziałem :((((((( Nie pij tego świństwa !!! Lech Kaczyński żłopał to ... w duzych ilościach i zobacz co z niego wyrosło ! Ale jeżeli koniecznie chcesz odbierać sobie rozum i zdrowię - to bywa on w siedzibie Polsko-Niemieckiej Izby Handlowo-Przemysłowej, lub czasem w Ośrodku Austriackim na Próżnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: Dr Pepper IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 06.10.02, 14:02 genialnie! przechodzę przez Próżną codziennie! jutro pepper będzie moj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 517 Re: Dr Pepper IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 23:15 fuuuuuuu! Jak wy mozecie to pic...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Dr Pepper IP: *.sympatico.ca 07.10.02, 02:08 Kurwa, jak mieszkasz w Polsce to pij cos wartosciowego jak np. napoj jablkowy-mietowy firmy Tymbark ... Dr. Peppa jest dobry dla czarnych dzieci z Detroit! Polacy, uwierzcie wreszcie w siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oregano Re: Dr Pepper IP: *.pl 07.10.02, 03:21 dla ciebie to jest dobry chyba tylko wc picker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Do Oregonu! IP: *.sympatico.ca 07.10.02, 22:59 Wole zdecydowanie napoj jablkowy-mietowy firmy Tymbark. Pij polskie, to nie bedziesz hajcu z kraju wysylal ... panial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop Re: Do Oregonu! IP: *.chello.pl 07.10.02, 23:43 czlowieku zastanow sie co piszesz - to juz nie komunizm to kapitalizm - pijemy cos bo jest dobre a nie tylko dlatego ze jest polskie (akurat i ja wole tymbarka od peppera ale to bez roznicy) - dlatego takim jak ty z kanady czy "Czikago" tak wielbionego przez talibow rydzyka powinno sie odebrac prawa wyborcze bo to wlasnie wy na takich komunistow (co by ciagle nakazywali ludziom co maja robic i jak myslec) jak LPR czy samoobrona glosujecie! kop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Do Oregonu! IP: *.sympatico.ca 08.10.02, 00:47 Ja tam glosowalem akurat na Wsiech Tawariszcziej ... he, he, he! No i zobacz na czyje wyszlo, ha? Pomeczcie sie teraz pare lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Dr. Pepper IP: *.sympatico.ca 08.10.02, 01:09 Pewnikiem na salonach u p. Gessler podajom ten wykwintny napoj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: Dr. Pepper IP: *.tnt1.tucson.az.da.uu.net 08.10.02, 08:56 Dr. Pepper- takie samo g.... jak Coca Cola. Zreszta ten sam producent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Dr. Pepper IP: *.sympatico.ca 08.10.02, 15:20 A to wystarczy, zeby bylo dobre w Polsce. Wszystko co amerykanskie to takie smaczne! A jakie te kotleciki z uszek i ogonkow swinskich dobre w Makdonaldzie? Albo te frytunie na sztucznym i przepalonym oleju, nie? Odpowiedz Link Zgłoś