Gość: Zmieńcie mall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:45 jest kilka innych centrów handlowych w wawie nie trzeba robić zakupów tam gdzie oszukują w tak oczywisty sposób. Proste Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Awantura o samochód IP: *.devs.futuro.pl 14.12.05, 07:57 Ale o co chodzi. Ludzka zachłanność jest sama sobie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Jak to robi LECLERC na Bielanach 14.12.05, 10:44 O sorry, wlecial mi kawalek innej pracy w tytul poprzedniego postu. Teraz juz jest wlasciwy. To teraz o LECLERCU. Prowadza tam "program lojalnosciowy". Mozna bylo dostac karte i za zakupy zbierac punkty. Jeden punkt wart zlotowke. Kupic trzeba bylo za ten 1 punkt duzo, bo za 50zl. Za kazde nastepne 30 byl nastepny. Mnie sie w ciagu roku tych punktow uzbieralo sporo, bo Leclerc to wlasciwie monopolista na Chomiczowce. I ide ostatnio na zakupy, daje karte, a pani w kasie mowi mi, ze mam 1 punkt. Jak to - bylo 80 pare - a takto, mowi pani, trzeba bylo zrobic zakupy w takim to a takim tygodniu, inaczej punkty zostaja skasowane. Czyli klienci dostaja 1 tydzien. Slownie jeden. A jesli ktos wjechal, jest chory, nie poszedl do sklepu bo nie mial czasu - to co? A jesli ktos w tym tygodniu postanowil zrobic zakupy gdzie indziej to co? To juz go LECLERC nie kocha. I da Ci to do zozumienia za pomoca chamskiego kierownika, ktory zasugeruje, ze sklep to teren prywatny i wcale nie musisz tu przebywac. Znam osoby, ktore nie chodza do Leclerca ze wzgledu na te "grzecznosc" obslugi. Teraz pewnie poznam takie, ktore podziekuja LECLERCOWI za swoje wyczyszczone karty. Nie chodzi juz o stracone punkty, tylko o zasady. Bedziemy lojalni wobec Leclerca jak on wobec nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Jak to robi LECLERC na Bielanach 14.12.05, 10:49 Mieszkam tuż koło Leclerca, więc teoretycznie zakupy powinienem robić właśnie tam. Niestety już nieraz zetknąłem się tam z nieuprzejmą obslugą, a i sama organizacja sklepu pozostawia wiele do zyczenia. Dlatego staram się tego sklepu unikać. Większe zakupy robię w innych hipermarketach (głownie w Carrefourze na Bemowie), po mniejsze wolę też gdzieś podjechać, np. do Alberta na Kochanwoskiego. Generalnie wizytę w bielańskim Leclercu każdemu odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Jak to robi LECLERC na Bielanach 14.12.05, 14:05 typowe zabojadzkie podejscie do klienta E.Leclerc,Tepsa,Idea-wszedzie tam maja klienta w nosie co moze w tej sytuacji zrobic klient -mysle ze zaglosowac nogami a tak juz na boku-smiesza mnie te wszystkie akcje zbierania punktow-zarowno na stacjach benzynowych ,jak i w sklepach-acz szczerze powiem ze kupony do losowan zawsze wrzucam i udalo mi sie w takich konkursach pare zlotych i rzeczy wygrac. Uwazam jednak ze zasada,ze wygrana jest uzalezniona od obecnosci w momencie losowania jest zwykla szykana,i takie konkursy omijam-wyobazcie sobie ze totek wyplaca za 6-stke tylko wtedy jesli w momencie losowania stoi sie pod kolektura Odpowiedz Link Zgłoś
osservatorepolacco Re: Jak to robi LECLERC na Bielanach 13.01.06, 08:24 h108 napisała: (ciach) I ide ostatnio na zakupy, daje karte, a p > ani w kasie mowi mi, > ze mam 1 punkt. Jak to - bylo 80 pare - a takto, mowi pani, trzeba bylo zrobic > zakupy w takim to a > takim tygodniu, inaczej punkty zostaja skasowane. to dziwne - ja już wykorzystałem dwa razy punkty - nabyłem w ten spsób dwie szklane desk i patelnie :) niemniej sposób zbierania punktów jest kaduczny - tak naprawde promuje tylko większe zakupy. Rozkład towarów maja durny - ale juz go nzam na pamięć i nietstye lae z okolicznych sklepów jest najtańszy. Natomiast trzeba się wsytrzegać jednej rzeczy - brania towarów bez kodów - bo czekania na personel graniczny ze śmiercią na stojaka :( > (ciach) > To juz go LECLERC nie kocha. I da Ci to do zozumienia za pomoca chamskiego kier > ownika, ktory > zasugeruje, ze sklep to teren prywatny i wcale nie musisz tu przebywac. no comments! > Znam osoby, ktore nie chodza do Leclerca ze wzgledu na te "grzecznosc" obslugi. > Teraz pewnie > poznam takie, ktore podziekuja LECLERCOWI za swoje wyczyszczone karty. Nie chod > zi juz o stracone > punkty, tylko o zasady. Bedziemy lojalni wobec Leclerca jak on wobec nas. Odpowiedz Link Zgłoś