29.12.05, 19:03
Pamiętacie jak Kwaśniewski po raz ostatni przemówił do swojego narodu a czy
zwróciliście uwagę na Jolę, wyglądała jak naćpana, taka sucha i ściągnięta.
Patrzyłem i nie wierzyłem, gdzie ta SHAZA sprzed lat, gdzie ten wigor i duma.
Oboje wyglądali jak dwie, naprawdę samotne wyspy.. smutno.. koniec.. już
nic.. ...nic
Obserwuj wątek
    • Gość: |@| Nie wiem o co Ci chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:58
      Nie wiem o co Ci chodzi. Wyglądali bardzo dobrze i zachowali się bardzo
      przyzwoicie. Nikomu 'nogi nie podawali'. Co do pani Kwaśniewskiej wyglądała i
      wygląda bardzo dobrze. Niejedna oddałaby wszystko, aby w tym wieku tak
      wyglądać. Ten temat został założony pewnie z zawiści.
      Żałosne.

PS. Odbicie w lustereczku i chwila refleksji nad wyglądem pewnie znakomicie
      wpłynie na 'dotknięci gruntu', po którym niepewnie stąpasz.
      • Gość: popis Re: Nie wiem o co Ci chodzi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 20:03
        jasne, broń jej broń
      • margala Re: Nie wiem o co Ci chodzi 29.12.05, 20:12
        każdy widzi, co che widzieć.
      • Gość: Iza :) Re: Nie wiem o co Ci chodzi IP: *.chello.pl 30.12.05, 01:40
        O zawiści raczej nie ma mowy , bo neomoderny jak zapewne zauważyłaś jest
        samczykiem i zmarszczki mu niestraszne , jako że faceci są gruboskórni . :))
        Swoja drogą , styl zakładania wątku szalenie mi kogoś przypomina , kogoś kogo
        znam z zupełnie innego forum ....:)))))
    • gappa Re: jola 29.12.05, 20:19
      pamiętamy, a jakże tę historyczną chwilę.
      Naćpana to może nie,ale spięta - tak.
      Ostatni taki show ...
    • Gość: kixx Re: jola IP: *.acn.waw.pl 29.12.05, 20:21
      nigdy nie bylem zwolennikiem poczynan tych panstwa
      ale zyczylybym kazdemu,a zwlaszcza nowej parze prezydenckiej prezencji,jaka
      mielismy okazje ogladac przez ostatnie 10 lat w wykonaniu tych ,ktorych teraz
      tak krytykujesz
      nie zapominam oczywiscie o wpadkach typu chora golen,ale te wpadki w porownaniu
      do image`u,jaki mamy okazje ogladac od jakiegos czasu u milosciwie nam
      panujacego to jest naprawde bulka z maslem

• rosebud68 Re: jola 29.12.05, 20:51
        Gość portalu: kixx napisał(a):

> nie zapominam oczywiscie o wpadkach typu chora golen,ale te wpadki w porownaniu
        >
        > do image`u,jaki mamy okazje ogladac od jakiegos czasu u milosciwie nam
        > panujacego to jest naprawde bulka z maslem
        >

to oczywiscie kwestia smaku i poczucia godnosci czy "golen" byla tylko wpadka
        czy czyms znacznie powazniejszym (bo tylko ostatnia szm... potrafilaby nie
        uszanowac zmarlych) i nawet trudno to porownywac do czegos takiego jak image
        • Gość: kixx Re: jola IP: *.acn.waw.pl 29.12.05, 21:56
          nie chodzi o model
          chodzi o prezencje
          jakby ktos napisal,ze w koncu odeszla od wladzy para,ktora zapisala sie w
          historii jako najbardziej umoczona w afery para rzadzaca krajem nie moglym
          zaprzeczyc,ale pisanie o tym jak to zle wyglada Kwach w momencie,kiedy do
          wladzy dochodzi ktos taki jak Kaczor wraz z towarzyszaca mu malzonka jest dla
          mnie smieszne
          i tyle
    • Gość: popis Re: jola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 21:35
      tak tak, porozumienie bez barier albo ponad podziałami; aferzyści i złodzieje;
      państwa prywatnego się zachciało panującej miłościwie parze kwaśniewskich;
      sprawa w sądzie i jak winni to do ciupy, O!
      • Gość: Prawy Re: jola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 21:38
        a jak niewinni, to do ciupy tego, ktory mowil o nich:

Gość portalu: popis napisał(a):

> aferzyści i złodzieje

• Gość: |@| Re: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:21
        Szanowny popisie zamiast wszystkich i wszystko co się rusza wsadzać do ciupy i
        węszyć wszędzie afery oraz dziury poza czarną dziurą wmyśl teworii spiskowej,
        weż się do roboty - chyba masz za dużo wolnego czasu szanowny darmozjadzie !!!
    • Gość: motylemjestem Podobno Jola miała lifting i dlatego była lekko śc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:22
      > zwróciliście uwagę na Jolę, wyglądała jak naćpana, taka sucha i ściągnięta.

Podobno Jola miała lifting i dlatego była lekko ściągnięta(naciągnięta).Bardzo
      będzie mi jej brakować, szczególnie zwierzeń typu:" Lubię tańczyć z mężem w
      łazience" :)Niestety Olek przed komisją nie chciał tańczyć, ani nawet
      śpiewać...Jej wielką zasługą jest także dobranie zasłon pod kolor ścian pałacu
      i dieta kapuściana prezydenta.Była niezastąpiona!!!!
      • Gość: neomoderny Re: Podobno Jola miała lifting i dlatego była lek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 23:32
        cóż.. Ciekaw jestem, jak lata 90te zapiszą się na kartach historii?
        • Gość: motylemjestem Re: Podobno Jola miała lifting i dlatego była lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:42
          > cóż.. Ciekaw jestem, jak lata 90te zapiszą się na kartach historii?

Na pewno śpiewająco: Olek, Olek, dzisiaj Olek,Olek na prezydenta tylko ty...Dla
          Kaczyńskiego nie grały niestety najlepsze zespoły Disco-Polo, a szkoda....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka