dzika9 02.03.06, 20:45 czy nie wiedziec gdzie w warszawie można kupić piwo miodowe z browaru ciechanów ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan ZDM Re: piwo miodowe IP: *.chello.pl 02.03.06, 21:03 'Twoje delikatesy' przy Al. Wilanowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dzika9 Re: piwo miodowe 02.03.06, 21:18 dzieki z tego co sie orientuje al wilanowska jest dluga.. mozesz nieco sprecyzowac albo numer albo jakis punkt ktory jest w poblizu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZDM Re: piwo miodowe IP: *.chello.pl 03.03.06, 20:57 Najbliższy znany mi adres to Al. Wilanowska 43 - blok obok. Kawałek od Dolinki Służewieckiej w dół, po prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: piwo miodowe 02.03.06, 21:21 Widziałam w sklepiku przy Rakowieckiej (kawałek od Puławskiej pd strona). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: piwo miodowe IP: *.aster.pl 03.03.06, 07:27 piwo miodowe mozna kupic m.in. w osedlowym sklepie spozywczym przy woloskiej, rog woronicza 9kolo bramy os. politechniki. bywa tez w sklepie befsztyk pezy pulawskiej, kolo skoczni, rog domaniewskiej. serwuja tez w trafficu na ostatnim pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: piwo miodowe 03.03.06, 07:53 Gotarda 16, Służew, sklep się nazywa "Tanik" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewelers Re: piwo miodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:50 Tu jest strona browaru z punktami sprzedaży w Warszawie. www.ciechan.com.pl/p.php?po=gdziekupic Pozdrawiam i życzę smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika9 Re: piwo miodowe IP: *.skynet.net.pl 07.03.06, 00:19 tak sie składa ze moj osiedlowy sklep tez jest na tej liscie a niestety nie ma tam tegoż piwka.. wiec pozwoliłam sobie skorzystać z Waszej pomocy... za co wszystkim dziekuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: piwo miodowe 03.03.06, 09:51 Reduta i Galeria Mokotów, sklepy ze zdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle również samo CH Targówek 07.03.06, 23:13 > Reduta i Galeria Mokotów, sklepy ze zdrową żywnością. sklepik jest naprzeciwko kas kalafiorrra Odpowiedz Link Zgłoś