Dodaj do ulubionych

trądzik różowaty

15.03.06, 22:18
Mam problem z tradzikiem różowatym. Czy Znacie jakąś klinikę dermatologiczną
w Wawie, do której można sie zwrócić i choć trochę pomogą?
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:50
      Na klinikę zawsze znajdziesz czas. Ale koniecznie zajrzyj do Le Madame - już
      wkrótce ją (go?) zamykają i okazji więcej mieć nie będziesz.
    • Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 06:48
      dzieki-tez wpadne w wolnym czasie. Tymczasem jeszcze raz tradzik rozowaty:)))
    • jhbsk Re: trądzik różowaty 16.03.06, 08:59
      A byłeś w ogóle u lekarza?
      • jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 10:29
        koniecznie idz do dobrego dermatologa,dobrego,to znaczy nie przesadzajacego
        ze sterydami,bo jak zle trafisz,to potem cale lata koszmaru,czasem lepsza
        doswiadczona kosmetyczka,niz niewlasciwy lekarz,przeszlam tradzik
        posterydowy,zawdzieczalam to super slawie dermatologii,wyszlam z tego po dlugim
        czasie dzieki ziolom i pani doktor dermatolog z Buska Zdroju,zycze
        powodzenia,nie zalamuj sie,chociaz ja kiedys myslalam,ze to koniec swiata:)
      • Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:02
        Bylem u doktorka ale dal mi sterydy, ktore moga narobic niezlego balaganu.
        Dlatego szukam dalej kogos z doswiadczeniem w prowadzeniu i leczeniu tego
        swinstwa.
        Moze jednak ktos cos podpowie?
        • jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 17:57
          poszukaj w necie,podczytywalam kiedys jakies forum,
          moj koszmar minal juz dawno temu,pewnie sa nowsze sposoby,
          prosze,nadal uwazaj na sterydy,czy jestes z Warszawy?
          • jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 18:16
            znalazlam taka strone,zobacz
            www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_tradzik_rozowaty.php
            • Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:38
              Jestem z wawy i w tej mnogosci roznorakich "szpec-jalistow" zwyczajnie sie
              gubie.
              PS. do jana2706: fajnie, ze Jestes na forum :)))))
    • Gość: xgsdgh Re: trądzik różowaty IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:22
      zamist placic "konowalom" udaj sie do najblizszej apteki i kup dwa opakowania
      Calcium pantothenicum (wit. b5) Koszt niski ok 5.zl za opakowanie. Przez
      pierwsze 2 tyg. 3 razy dziennie po 3 tabletki. Nastepnie 3 razy po 2. Efekty
      tej kuracji , o ktorej rozpisuja sie zagraniczne fora internerowe daja
      zadziwjajace efekty (nie na wszystkich) Do tego kup w aptece najzwyklejsze
      srodki do uzytku zewnetrznego ( mydlo siarkowe, tonik oczyszczjacy i zel na noc)
      • jana2706 Re: trądzik różowaty 19.03.06, 14:33
        zagladam,co u ciebie pluskacz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka