pluskacz1 15.03.06, 22:18 Mam problem z tradzikiem różowatym. Czy Znacie jakąś klinikę dermatologiczną w Wawie, do której można sie zwrócić i choć trochę pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:50 Na klinikę zawsze znajdziesz czas. Ale koniecznie zajrzyj do Le Madame - już wkrótce ją (go?) zamykają i okazji więcej mieć nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 06:48 dzieki-tez wpadne w wolnym czasie. Tymczasem jeszcze raz tradzik rozowaty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 10:29 koniecznie idz do dobrego dermatologa,dobrego,to znaczy nie przesadzajacego ze sterydami,bo jak zle trafisz,to potem cale lata koszmaru,czasem lepsza doswiadczona kosmetyczka,niz niewlasciwy lekarz,przeszlam tradzik posterydowy,zawdzieczalam to super slawie dermatologii,wyszlam z tego po dlugim czasie dzieki ziolom i pani doktor dermatolog z Buska Zdroju,zycze powodzenia,nie zalamuj sie,chociaz ja kiedys myslalam,ze to koniec swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:02 Bylem u doktorka ale dal mi sterydy, ktore moga narobic niezlego balaganu. Dlatego szukam dalej kogos z doswiadczeniem w prowadzeniu i leczeniu tego swinstwa. Moze jednak ktos cos podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 17:57 poszukaj w necie,podczytywalam kiedys jakies forum, moj koszmar minal juz dawno temu,pewnie sa nowsze sposoby, prosze,nadal uwazaj na sterydy,czy jestes z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: trądzik różowaty 16.03.06, 18:16 znalazlam taka strone,zobacz www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_tradzik_rozowaty.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluskacz1 Re: trądzik różowaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:38 Jestem z wawy i w tej mnogosci roznorakich "szpec-jalistow" zwyczajnie sie gubie. PS. do jana2706: fajnie, ze Jestes na forum :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgsdgh Re: trądzik różowaty IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:22 zamist placic "konowalom" udaj sie do najblizszej apteki i kup dwa opakowania Calcium pantothenicum (wit. b5) Koszt niski ok 5.zl za opakowanie. Przez pierwsze 2 tyg. 3 razy dziennie po 3 tabletki. Nastepnie 3 razy po 2. Efekty tej kuracji , o ktorej rozpisuja sie zagraniczne fora internerowe daja zadziwjajace efekty (nie na wszystkich) Do tego kup w aptece najzwyklejsze srodki do uzytku zewnetrznego ( mydlo siarkowe, tonik oczyszczjacy i zel na noc) Odpowiedz Link Zgłoś