Dodaj do ulubionych

Gdzie pojedyńczy Sylwester?

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 08:43
Niestety nie posiadam nikogo do pary, a jednak bardzo bym chciała spędzic tę
noc n abalu sylwestrowym, zamiast płakać w poduszkę.
Czy ktoś wie gdzie w Wawie będzie taki sylwester że można pójść samemu? Tzn
gdzie się nie będzie jedyną osobą bez pary! Na dodatek taka impreza bardziej
balowa niz dyskotekowa...
...
...
A czy ja wogóle mam odwage pójść sama na sylwestra?
Podobno do odważnych świat należy....
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Ja nie rozumiem problemu 20.12.02, 09:16
      Ja nie rozumiem problemu, idź ze znajomymi po prostu. Po pierwszym półlitrze
      przestaniesz się czuć samotna... Jeśli pójdziesz w obce towarzystwo to masz
      szansę dopiero się zdołować...
    • Gość: Normals Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: 195.94.207.* 20.12.02, 09:24
      Na Nowym Świecie jest taka knajpa "Bajka". Dzięki fikuśnie ustawionym
      stołeczkom i zamontowanych na ścianach zwierciadełkom można tam pić do lustra.
      Nie będziesz sama!!!
      Będziesz z osobą, którą najbardziej na świecie kochasz!!!
      Ktorą cenisz, znasz, rozumiesz!!!

Przynajmniej tak ci się będzie wydawało po paru kolejkach.
      • pan_pndzelek A ja się znowu z Tobą zgadzam Normi!!! 20.12.02, 09:28
        A ja się znowu z Tobą zgadzam Normi!!! Ja chyba urlop jaki od forum wezmę, bo
        źle się ze mną dzieje a i GraRZyna może tego nie wytrzymać nerwowo...

PS. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie w wątku pt. Dziś światowy Dzień
        Normalizacji...
        • Gość: Normals Re: A ja się znowu z Tobą zgadzam Normi!!! IP: 195.94.207.* 20.12.02, 09:35
          Nie istnieje taki wątek, ale generalnie się nie zgadzam.

ps. Normi??? Czy to znaczy, że mogę cię tytułować pndzli?
          • pan_pndzelek Re: A ja się znowu z Tobą zgadzam Normi!!! 20.12.02, 09:40
            Znowu zaczynasz pieprzyć Normals, wątek jest tu:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=3259783&a=4022689

Dla ułatwienia dodam, że link jest do mojego wpisu, zwróć uwagę na tytuł wątku,
            to tak żebyś się znowu nie pogubił...
    • Gość: Serena Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 13:19
      Normalsie i Pndzelku!
      Sęk w tym że ja nie chcę się spić w tym czy inneym towarzystwie, tylko pójść na
      bal sylwestrowy! Mam piękną balową suknię, nastrój na dobrą zabawę i opiekunkę
      do dziecka. Potrzebuję tylko sylwestrowej imprezy gdzie na pewno nie będą same
      pary, żeby można było z kimś potańczyć nie rozbijając przy tym małżeństwa.
      Może jakieś bale dla samotnych są? Nie wiem, cholera, samotna jestem dopiero od
      dwóch miesięcy to jeszcze nie mam wprawy...
      • Gość: Normals Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: 195.94.207.* 20.12.02, 13:57
        A jeżeli tak, to nie wróżę powodzenia.
      • pan_pndzelek Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? 20.12.02, 14:10
        Gość portalu: Serena napisał(a):
        > Nie wiem, cholera, samotna jestem dopiero od
        > dwóch miesięcy to jeszcze nie mam wprawy...

Jakoś tak mi się smutno zrobiło jak to przeczytałem, widzisz rzecz w tym, że ja
        naprawdę w takiej sytuacji bym sobie "walnął", ale... rozumiem Cię. Ponieważ
        nic Ci tu nie poradzę to nie będę Ci więcej wątku zaśmiecał.

Pozdrawiam i POWODZENIA!
        • Gość: Niech Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: 217.197.165.* 20.12.02, 14:15
          Serena, masz jeszcze dziesiec dni. Nie mozesz kogos poderwac? Tak na jedna noc -
          chodzi mi oczywiscie o jedna przetanczona noc. No wiesz, tak jak Kopciuszek.
          PS. Sam bym cie zaprosil, ale wyjezdzam gdzies daleko, a poza tym moje
          towarzystwo okrutnie pije. Ale tez tanczymy i to jak!
          • serena Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? 20.12.02, 14:37
            Widzisz, z przyjemnoscią bym kogoś poderwała :)
            tylko tak jak napisałam samotna jestem dopiero od 2 miesięcy, i nie wiem jak
            się za to zabrać? trzy weekendy z kolei próbowałam pójść sama do jakiegoś baru
            ale nie zebrałam się na odwagę: no wiecie, przez tyle lat z partnerem... Czuję
            się jak panna z dobrego domu z poprzedniej epoki której nie wypada iść samej do
            kawiarni. Boję się że zostanę źle zrozumiana (np. podryw na jedną noc) i
            skończy się to zażenowaniem.
            Więc co tu dopiero mysleć o poderwaniu kogoś na sylwestra!
            Przepytałam wszystkich bliższych i dalszych znajomych i nic!
            (a nie mam dyżych wymagań: wyzszy ode mnie
            • Gość: Niech Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: 217.197.165.* 20.12.02, 14:45
              Jak juz napisal Pan P., jak pojdziesz na otwarta impreze sama, to ubawisz sie
              po pachy. Pojdz do znajomych - pisalas, ze masz jakichs. Albo zapros ich do
              siebie - choc pewnie juz cos zaplanowali. Albo zapytaj sie tu na forum, czy
              ktos cie zaprosi do siebie, albo z toba pojdzie - przynajmniej co do tego moge
              cie zapewnic, ze nikt ci powaznie nie odpowie.
              • Gość: Normals Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: 195.94.207.* 20.12.02, 14:54
                To fakt. Na forum nie szukaj partnera, bo anonimowość jest dla wielu
                usprawiedliwieniem najokrutniejszych żartów.
              • serena Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? 20.12.02, 14:56
                Gość portalu: Niech napisał(a):

>Albo zapytaj sie tu na forum, czy
                > ktos cie zaprosi do siebie, albo z toba pojdzie - przynajmniej co do tego
                moge
                > cie zapewnic, ze nikt ci powaznie nie odpowie.

Na to sama wpadłam, dlatego tu na forum nie pytam "kto ze mna pójdzie" tylko
                gdzie pójśc sama?
                Ludzie, na litość Boską, pomóżcie! Przeciez znacie jakieś knajpy puby itp!
    • Gość: janek Re: Gdzie pojedyńczy Sylwester? IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.02, 15:06
      www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=394
      • Gość: Serena ?????? n/txt IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 15:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka