Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt

22.12.02, 18:28
Dla wszystkich tych, co jeszcze na tym Forum zostali, a nie wynieśli się do
forów prywatnych składam serdeczne życzenia:

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
Miłego wypoczynku w Międzyświęciu,
Szalonego Sylwestra, małego po nim kociokwiku,
i w ogóle udanego karnawału
oraz wszystkiego najlpeszego w Nowym Roku 2003.
Obserwuj wątek
    • Gość: kunce i nawzajem! Tobie i Wszystkim n/t IP: *.chello.pl 22.12.02, 18:30
    • Gość: k`k Wesołych Świąt-dzięki ,nawzajem<n.txt>:)))))))))) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 18:35
      • Gość: Harry Wszystkiego Najlepszego !!! IP: *.chello.pl 22.12.02, 18:40
        Wszystkim (nawet rydzykantom, może oprzytomnieją w Boże narodzenie ?)!!!!
    • pan_pndzelek Wesołych Świąt 22.12.02, 18:50
      Tego samego życzę i ja... może 2003 rok będzie tym, w którym spotakmy się w
      świecie realnym... czego Tobie i sobie życzę...
      • Gość: Niech Re: Wesołych Świąt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 18:52
        Ja sie spotykam ciagle w swiecie realnym i nie zawsze jestem z tego zadowolony.
        Ale niech bedzie - Wesolych Swiat wszystkim. Ale pamietajcie, to dopiero za dwa
        dni.
        • Gość: k`k Re: Wesołych Świąt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 18:55
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ale pamietajcie, to dopiero za dwa dni.

Znaczy rozejm za dwa dni?
          • Gość: trapszo Re: Wesołych Świąt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 19:20
            Ja tez skladam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia swiateczne, wszystkiego
            najlepszego w nowym 2003 roku.

Pozdrawiam.
    • lelu Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 19:40
      Tak, wszystkiego wszystkim i abyśmy w Wigilię przedmówili tu na Forum naszym,
      ludzkim głosem.
    • puma_ Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 19:55
      Wesołych Świąt, wszystkiego dobrego, miłości i przyjaźni nie tylko w czas
      świąteczny,
      puma
      • iwa_ja Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 20:59
        Wszystkiego najdobrzejszego...najzdrowszego...najrodzinniejszego. I żeby
        zwierzęta, nawet te nie mówiące po naszemu, czuły się jak my. Rodzinnie i
        bezpiecznie.
        PS. Chaladia, nie miałam czasu Ci odpisać. Mówili, ze husky już w dobrych
        rekach, prawda?
        • chaladia Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 22:03
          Husky przezył niezłą odyseję.
          Poszukaliśmy mu nowych państwa przez telefon do ludzi, którzy szukali kiedyś
          podobnego do niego psa na forum hodowców huskies. Zjawili się dość szybko i
          wzięli go ze sobą. Wydawało się, że pies dobrze trafił, bo ludzie obeznani ze
          zwierzętami, dziewczyna zaimponował mi zakładając nieznanemu psu obrożę w tak
          pewny sposóbm, że przez myśl mu nie przyszło się sprzeciwić (a zestresowany był
          bardzo).
          Za dobrze to szło, żeby się miało nie popsuć.
          Umyli go podobno tego samego dnia i tego samego wieczora do weterynarza, który
          wydał "wyrok" - że pies nie jest całkiem rasowy. Co gorsza, pies po takich
          przeżyciach został zostawiony następnego dnia na 12 godzin w mieszkaniu, więc
          je nieco zrujnował. Efekt - odwieźli psa w okolice G. (nie chciał im się dalej
          niż do Szamocina) i wyrzucili z samochodu na mróz. Dobrze, że znalazł drogę do
          nas. Teraz znowu jest na Osiedlu, ale już mamy dla niego nowy dom - tym razem
          5000 m2 ogrodu i dwie suczki w nim (na jego nieszczęście wysterylizowane, ale
          suczki - co dla psa bardzo ważne). Tym ludziom wydaje się, że można zaufać.
          Póki co, psiak wraca do siebie po przezyciach mieszkając kątem w paru domach na
          G. Bywa i u nas i wydaje się być bardzo sympatycznym zwierzakiem. Przeprowadzka
          po Świętach.
          • iwa_ja Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 22:40
            Jezu, jak ludzie moga byc takimi świniami (z przeproszeniem świń)! Szukałam
            intensywnie domu dla piesia. BigMaciek też szukał. Czy ten adres jest juz
            pewny? Mam nadzieję...
            Co do expatów, nie mam weny... Ale może ją znajdę. W każdym razie zyczę Ci
            wszystkiego super. Trzym się, Chaladio (muhandisie)!
    • buggi Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 21:35
      Chaladii i Wam wszystkim jeszcze raz: Wesolych Swiat i lepszego 2003 Nowego
      Roku.
    • aankaa Re: Wesołych Świąt 22.12.02, 22:17
      miłych, sympatycznych, rodzinno-cieplutkich
      • glory Re: Wesołych Świąt 23.12.02, 02:40
        Zdrowych i wesolych swiat oraz udanego nowego roku 2003!
        Oraz smacznego wcinanka jedzonka swiatecznego zycze wszystkim smakoszom.
        Ja wlasnie gotuje bigos .
        Pozdrawiam.
    • sloggi Re: Wesołych Świąt 23.12.02, 08:00
      Wesołych Świąt
      A z grzechów powstał ksiądz
      Syczy Duch
      Zbaw nas Boże, zbaw
      (L.Janerka)

Radujmy się i weselny, narodził się nam Zbawiciel w Betlejem.

Spokojnych i rodzinnych Świąt wszystkim wirtualnym Współforumowiczom.
      • megi102 Re: Wesołych Świąt 23.12.02, 09:09
        świąt pełnych smaków, kolorów i emocji tak wyraźnych jak w czasach dzieciństwa.

A 2003 r. - bez kaców!

• glory Re: Wesołych Świąt 23.12.02, 11:04
          Z tym 2003-bez kacow to powiem szczerze ze chyba Twoje
          zyczenia sie nie spelnia (oczywiscie pisze to w swoim
          imieniu ).Ale dzieki za zyczenia.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Andulka Re: Wesołych Świąt IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 23.12.02, 09:11
      Zdrowych, lekkostrawnych Świąt, ciepłej atmosfery, mnóstwa oczekiwanych i
      nieoczekiwanych, ale zawsze trafionych w "10" prezentów życzę wszystkim
      forumowiczom i ich rodzinom :))))))))))))
    • Gość: Syrena Re: Wesołych Świąt IP: 157.25.128.* 23.12.02, 09:43
      Zdrowych, spokojnych i bardzo miłych Świąt, hojnego Mikołaja i umiarkowania w
      jedzeniu i piciu ,fajowego wypoczynku i na Nowy Rok szczęścia, radości,
      miłości, uśmiechu i lepszych czasów dla wszystkich
      Syrena
    • eela Re: Wesołych Świąt 23.12.02, 10:13
      Tez życzę wszystkim miłych, spokojnych Świąt
      • Gość: sowa_z_mokotowa Re: Wesołych Świąt IP: 209.234.157.* 23.12.02, 11:24
        ale sie ponizylas wchodzac na forum, gdzie wszyscy
        atakuja niewinne, samotne kobiety
        my tu wzgardzeni czekamy na twoj come back eeluta
        • Gość: Aste Re: Wesołych Świąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 17:38
          Rodzinnych wesołych świąt Bożegonarodzenia, spokoju i odpoczynku a może nawet
          chwil paru refleksji i oczywiście udanej zabawy w Sylwestra oraz lepszego 2003
          roku.
          pozdrawiam wszystkich A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka