Dodaj do ulubionych

Wojna PiS z gazetami

20.04.06, 00:08
Ryba zaczyna się psuć od głowy.
Czas ją odciąć i tak jest niejadalna.
Obserwuj wątek
    • kaess Praska pisstagnacja..... 20.04.06, 03:34
      sloggi napisał:

> Ryba zaczyna się psuć od głowy.
      > Czas ją odciąć i tak jest niejadalna.

...taka jest niestety odyseja pseudoburmistrza. Obiektywnie i a-partyjnie
      stwierdzam....Praga leży..Praga woła o pomoc, o minimum gospodarskiego "oka".
      Mam dość nieobecności władnych.... ulice wyremontowane? niee..domy odnowione?
      tak (jeden po porzednikach w mękach..). Prywata jak za komuny? Łochowska-nie-
      praw-dopodobna..dość
      • Gość: si Piękne IP: *.orange.pl 20.04.06, 12:08
        Kumoterstwo odnowy moralnej narodu? To taki nowy urząd?

--
        fly
        way
      • Gość: mrówka Ż. Cenzura "Wybiórczej" - wycinają 90% wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:59
        prawicowych - na wszystkich forach, lewackie wszystkie zostawiają, nawet jak
        zawierają bluzgi.
        • Gość: prawdziwek Re: Cenzura "Wybiórczej" - wycinają 90% wpisów IP: *.aster.pl 20.04.06, 15:30
          Jak to? Moich jakoś nie wycinają...
        • Gość: Cyntia Re: Cenzura "Wybiórczej" - wycinają 90% wpisów IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.06, 19:01
          Widocznie moderator dba o poziom intelektualny na forum GW i dlatego musi
          wycinać brednie bezmózgowych prawicowców. Prawiczki co tu robicie na forum GW,
          którą tak opluwacie? Sp.....ać na forum "Naszego dziennika". Tam wasze miejsce z
          waszym IQ.
          • Gość: mrówka Ż. A ty jakie masz IQ - 60? no nieźle poziom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:37
            dużego szympansa.
        • Gość: zed Re: Cenzura "Wybiórczej" - wycinają 90% wpisów IP: *.aster.pl 20.04.06, 20:20
          to prawda i oni chcą walczyć o wolność słowa...
    • Gość: pamawa Krótkie pytanie? IP: *.gsw.pl 20.04.06, 08:21
      Czy koledzy z PO załatwili towarzyszom z SLD lewy lokal na prywatną i partyjną
      gazetę, czy nie?
      • antykagan Re: Krótkie pytanie? 20.04.06, 11:02
        Gość portalu: pamawa napisał(a):

> Czy koledzy z PO załatwili towarzyszom z SLD lewy lokal na prywatną i
        partyjną
        > gazetę, czy nie?

Ty debilu. Ten pisdacki "burmistrz", który mówi, że "nie pamięta gdzie mieszka"
        powinien zostac na drugi dzień wyrzucony z urzędu. No ale przestępcy z PiS
        zbratali się już z przestępcami z samoobrony i będą teraz już kradli na potęgę.
        A dlaczego nie martwisz się o mieszkania komunalne, przydzielone pisdowcom?
        Nawet, jeżeli jakiś lokal 25 m (haha) został przydzielony bez przetargu na
        siedzibę gazety, to co jest większym przestępstwem?
        • berto72 Re: Krótkie pytanie? 20.04.06, 11:44
          mój dziadek walczył w AK...Africa Korps...prababcia kumplowała się z Różą
          Luksemburg ,jestem komuchem i też chce do łżeelity...co by tu jeszcze
          napisać ,żeby pisuary jeszcze bardzej mnie znienawidziły????nie cierpie kaczki
          szczególnie z jabłkami...no dobra tu już przegiąłem...oczywiście bez jabłek...
          • Gość: prawdziwek Kolejny atak na rząd!!! IP: *.aster.pl 20.04.06, 12:13
            Znów jesteśmy świadkami kolejnego wściekłego ataku Urbana w Michnika wcielonego
            na władze IV Rzeszypospolitej. I to w tak ważnym momencie, gdy właśnie na
            naszych oczach z wielkim mozołem formuje się Opatrznościowy Rząd Moralnej Odnowy
            (ORMO). Ale czas jątrzenia przez związane z układem media dobiega końca.
            Albowiem Niezależne Stowarzyszenie Dziennikarzy Afirmujących Politykę PiS
            (NSDAPPiS) dowiedziało się z nieoficjalnych źródeł, że lada dzień komandosi
            zajmą siedziby redakcji naczelnych "GW", "Nie" i innych łże-gazet lub
            lumpen-czasopism i skończą się krytykanckie wypowiedzi kawiarnianych
            łże-inteligentów. Szczegóły tej akcji były głównycm przedmiotem rozmów pani Kruk
            z dowództwem Polskich Sił Interwencyjnych w Iraku.
      • Gość: hehehe Re: Krótkie pytanie? IP: *.chello.pl 20.04.06, 18:50
        i bardzo dobrze jak ktros chce pisac posty proprawicowe niech to robi na forum
        naszego dziennika :) a co nie mają tam strony internetowej?:)
        • Gość: epon Re: Krótkie pytanie? IP: *.catv.net.pl 21.04.06, 10:38
          może się jeszcze matoły nie nauczyły htmla i phpa, bo to przecież takie
          skomplikowane...
    • Gość: berto72 Re: Krótkie pytanie? IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 08:44
      Prl bis to zrobili nam towarzysze z pisu...czy ktoś z was czytał te
      artykuły...czy nie jest zastanawiające ,że skoro pisuarni samorządowcy uważają
      to za nie prawdę nie złożyli sprawy o zniesławienie...najłatwiej nie mając
      argumentów na swoją obrone używać haseł typu "komuch" czy "pzpr" ,ale tak
      naprawde to w żaden sposób nie usprawiedliwia przekrętów do jakich tam
      doszło...a jeszcze jedno odniesienie do prlu , czy w demokratycznym kraju
      zamyka się gazety za artykuły nie zgodne z "jedynie słuszną" linią pisuaru ???
      • wrojoz Re: Krótkie pytanie? 20.04.06, 10:54
        PiS to dno.
        • Gość: PO+SLD=PRL bis Re: Krótkie pytanie? IP: *.chello.pl 21.04.06, 07:03
          Bo zawsze UW/PO z SLD kochali się.
    • Gość: gość zyta Re: Myślcie co piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:49
      te wasze glupie teksty swiadcza o WAS matoły.Spójrzcie w przyszłość co WAM ten
      pseudo burmistrz naobiecywał, albo jesteście tacy SAMI JAK ON I JEGO KOLEDZY.NA
      MIESZKANIE KOMUNALNE LUDZIE W BARDZO TRUDNYCH WARUNKACH CZEKAJA PO KILKA LAT I
      DOSTAJA ODPOWIEDZ z braku wolnych lokali nie możemy przydzielić lokalu,ponadto
      dochody rodziny nie wskazuja na przydzielenie mieszkania.Jak to sie stalo ze
      nazeczona dostała mieszkanie pomimo ze jej pensja z naszych podatkow wynosi
      10000 zl netto.To na kogo podatnicy placa podatki na tych co maja i dawac im
      wiecej TO IM DAJCIE BARANY.Czepiacie sie ludzi z innych partii mieszkam w tej
      dzielnicy na zebrania radnych nie wolno wejsc to jest demokracja dajecie
      przyzwolenie na klamstwo zlodziejstwo brak odpowiedzialnośći tym co sie SAMI
      WYBRALI NA STOLKI ZAMIAST ICH PILNOWAC I PATRZEC NA RECE.WEZCIE SIE ZA ROBOTE
      I WLACZCIE SIE W ZYCIE DZIELNICY .POPIERAMY TYCH CO WIDZA
      NIEPRAWIDLOWOSCI.SZANUJCIE TYCH CO WIDZA TO CZEGO WY NI9E WIDZICIE.WIEM KAZDY
      GONI ZA GROSZEM ALE TO CO WAM ZABIERA PANSTWO DLA ZLYCH BURMISTRZOW RADNYCH
      PILNUJCIE I STANIE OKONIEM .
      • Gość: UtrzećPISowiNosa Wpłacę na Nową Gazetę Praską 20 zł IP: *.aster.pl 20.04.06, 09:22
        jeżeli tylko podadzą numer konta na swojej stronie www.ngp.pl.

I leję na argumety PISuarów że to gazeta czerwonych. Bo nie ważne kto odkrywa
        patologie, ważne że to robi.

Zresztą jeżeli to jest ich jedyny argument przeciw oskarżeniom które padły w
        artykule, to mamy cały PIS.

Utrzyjmy durniom nosa!
        • wrojoz Re: Wpłacę na Nową Gazetę Praską 20 zł 20.04.06, 10:55
          PiS to korupcja i wykorzystywanie stanowisk do swoich celów.
      • Gość: Julka Re: Myślcie co piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:49
        Zyta, nie denerwuj sie. Te wpisy zrobil radny Pragi Polnoc, najprawdopodobniej
        jeden, wystepujacy w wielu osobach. Szkoda czytac.
    • Gość: Domcia Re: Wojna PiS z gazetami IP: 81.210.116.* 20.04.06, 08:54
      No przecież to standardowe metody działania PiS, a przykład biorą z samej góry,
      dlatego są tacy pewni siebie. Obrażanie się i mszczenie na krytykujących to
      norma, która najbardziej widoczna jest w postępowaniu Jarcia K. i jego
      przydupasa - konusa Gosiewskiego w sejmie i za jego kulisami.
    • pw2221 Wyborcza tez źle skończy ..zobaczycie 20.04.06, 09:15
      !
    • Gość: piotrprzekota Czy L. Kaczyński jest dalej w PiS-ie? IP: *.kapital.pl / *.kapital.com.pl 20.04.06, 09:19
      Wydaje mi się, że prezydent jest już bezpartyjny. Z tego powodu pisanie o PiS-ie
      jako o partii Kaczyńskich to lekka manipulacja. Nie zauważyłem, żeby o PO pisali
      teraz w GW jako o partii Tuska, Olechowskiego czy Płażyńskiego. Jeżeli Lecha nie
      ma w partii, to nie powinno się używać tego określenia.
      Zastanawia mnie tylko, dlaczego GW "przyswoiła" sobie to określenie... Raczej
      się domyślam.
      • Gość: KonUS Nie. On jest w Pałacu. IP: *.aster.pl 20.04.06, 09:26
        Chyba się zabarykadował. I czeka na instrukcje od dominującego bliźniaka.
      • Gość: berto72 Re: Czy L. Kaczyński jest dalej w PiS-ie? IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 09:38
        naprawde jesteś taki naiwny???czy Ci za to płacą???oddał legitymacje ok, ale
        napewno nie zrezygnował ze ślepego popierania pisu...przykład:podpisanie ustawy
        medialnej bez konsultacji z prawnikami tylko dlatego ,że brat tak sobie
        życzył...zresztą chyba nawet nie musiał specjalnie przekonywać wszak ustawa
        została stworzona przez pis dla pisu...
      • Gość: Julka Re: Czy L. Kaczyński jest dalej w PiS-ie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:51
        Prezydent, w jednym ze swoich nielicznych wystapien telewizyjnych, powiedzial
        wyraznie, ze jest prezydentem PiSu.
      • wrojoz Re: Czy L. Kaczyński jest dalej w PiS-ie? 20.04.06, 10:56
        Lech Kaczyński jest w swojej partii nieudaczników.
    • Gość: bartezz Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.chello.pl 20.04.06, 09:24
      alez taka polityka swietnie sie sprawdza na Bialorusi - szanowni panstwo z PIS
      biora przyklad od lepszych...
    • Gość: Renifer Lopez Re: Wojna PiS z gazetami IP: 158.75.4.* 20.04.06, 09:48
      Jaki element to czyta? Przeciez ty to czytasz, skoro komentujesz...
      • Gość: :) Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 20.04.06, 10:09
        Hehe, pierwszy przypadek obrażenia się na siebie... :)

Ale oni w tym pissie są sfrustrowani. :) Najpierw odpowiadają na swoje własne
        posty, a tu jeszcze to...
    • Gość: ekh Ciekawe, ile trzeba, by mieszkańcy się ruszyli IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 20.04.06, 09:53
      i wywalili tę swołocz z urzędu za fraki. A potem glany w ruch - przecież sądy
      zapchane, a minister proponuje sprawiedliwość doraźną...
    • Gość: poznaniak Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.chello.pl 20.04.06, 09:55
      A czego się spodziewaliście ? Prawa i Sprawiedliwości ? hahahahahaha .
      To kolejna banda która dopadła koryta pod debilnymi hasłami na które tłuszcza
      się złapała .
    • krytyka.org Re: Wojna PiS z gazetami 20.04.06, 09:57
      prosta filozofia: skoro mi wolno, to dlaczego mam tego nie zrobic? przy okazji
      mozna rozprawic sie z mediami, ktore dmuchaja mi w kasze i wyciagaja na swiatlo
      dzienne moje przekrety. mam tylko nadzieje, ze bedzie to tym wyrazniejszy sygnal
      dla spoleczenstwa (a przynajmniej dla spolecznosci pragi), ze dzieje sie cos
      niedobrego.
    • Gość: freelancer_1 Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 20.04.06, 10:04
      W tm wypadku to nie ryba ale Kaczor ;-)))
      I już jest całkiem popsuty
    • almagus Bogactwo nazw, ubóstwo treści. 20.04.06, 10:04
      Bogactwo nazw, ubóstwo treści.
      W nazwach PiSu się to mieści!
      Tylko PiS da beecikowym,
      jak SamoPiS PiSiakowym…
      PiS dowcipny, rozPiSka na role,
      PiSzczy liberały lub PiSzczy UWole.
      PiS jest prawy,chcecie wierzcie.
      Raz PiS dzielnie ma się w mieście.
      Jeśli przyjdzie im ochota,
      to dziadom pogonią kota!
      Teraz PiSzczki lub PrawiCzki.
      Rydzom kasa! Wam kapliczki!
      Czy cnotliwy, czy cieńkawy
      budżet robi się dziurawy.
      PiS jest lewy. PiS jest prawy,
      puszcza kulki dla zabawy,
      aż mu został pusty worek,
      tak poczyna se PiSiorek!
      Wszystkie ruchy liberalne
      są dla Rydza nienormalne.
      Spojrzał groźnie spod moherka.
      Premier pozycja ratlerka.
      Tylko Trrwam wam prawdę powie,
      poukłada jakoś w głowie.
      Bo kaganiec na ratlerki
      i zawijać wam w papierki
      przyjdzie, gdy was liberały,
      libertyni, agnostycy, aferały
      razem z koszerną gazetką,
      że do szamba za klozetką
      spadniecie po ich kopie,
      Ty się lepiej słuchaj chłopie!
      Ja wam wszystko poukładam,
      ludziom na pokutę zadam.
      Każdy przecież umoczony,
      kradnie, rwie do cudzej żony.
      Oczywiście to nie w Pisie,
      to w Platformie widzi mi sie.
      Musisz usiąść na Platformie,
      jeszcze jest w za dobrej formie.
      Z rządem mamy siłę młota,
      na myszy wystarczy kota.
      Kuski weźmie się do Truska
      i zrobimy z niego Ruska.
      Zawsze Niemcy z Ruskim przecie
      robią nam układy krecie.
      Z wermachtem afera dęta
      dała nam dziś prezydenta,
      ale czegoś tu brakuje.
      PO nam horyzont psuje,
      z tej przyczyny i dlatego:
      w miącho,
      ropę, gaz, wrzucimy jego!
      • zaifi sobota 22 kwiecień godz.12 przed sejmem, 20.04.06, 10:42

ponieważ tego protestu nie zorganizowała PO,bliska moim poglądom,idzmy z
        tymi,którzy protestują przeciwko polityce Kaczyńskich,potwierdzmy swoją
        obecnością,że nie zgadzamy się na państwo klerykalne,ograniczenie swobód
        obywatelskich co może się stać,gdyby PIS wygrał wybory samorządowe nie pozwólmy
        na zawłaszczanie państwa na obsadzanie stanowisk awanturnikami drogowymi na
        cenzurę na uprawianie polityki nienawiści i podziałów w Naszym kraju.`
      • wrojoz Re: Bogactwo nazw, ubóstwo treści. 20.04.06, 10:50
        PiS i Kaczyńscy to wielki polski wstyd.
    • nowytor2 Gazeta jak zwykle.. A może najpierw KPA 20.04.06, 10:05
      Takie sprawy reguluje się prawnie, a nie pikietami.
      Lokal prywatnej gazety w budynku Urzędu? Jak ta gazeta lokal "nabyła", był jakiś
      przetarg, ile wynosił czynsz etc.
      ...bo ujawnili przekręty - koń by się uśmiał, dlaczego to dziennikarze otwarcie
      nie piszą o rzeczonych przekrętach? A może pomówieniach?
      O tym zasmarkani dziennikarze Gazety nie wspominają.

Jak zawsze w GW wszechobecna manipulacja.
      • Gość: berto72 Re: Gazeta jak zwykle.. A może najpierw KPA IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 10:47
        > Jak zawsze w GW wszechobecna manipulacja.
        "dobrze ,że na straży prawdy stoi jedynie obiektywny i słuszny Nasz
        Dziennik"...widzisz w innych mediach również rtv był poruszany ten temat i sam
        burmistrz przyznał ,że nie widział nic nagannego w przyznaniu mieszkania swojej
        przyszłej żonie i to nic ,że wiele osób bardziej potrzebujących czeka na
        mieszkanie od gminy po 10 lat...jakoś przez przypadek tej pani udało się
        przebić w kolejce ...ciekawe pewnie tylko ona spełniała warunki przyznania
        takiego mieszkania , a reszta żyje w tak "konfortowych" warunkach i mogą
        poczekać kolejne lata ...w końcu i tak już tyle czekali to mogą poczekać
        jeszcze...i jakaż tu manipulacja?prosta sprawa czarno na białym...no chyba ,że
        dla sympatyków- pis wtedy to już nie jest takie oczywiste,bo przecież od afer i
        przekrętów są tylko "komuchy", a PiS "to czyste dobro"...troszkę
        obiekywizmu...ale nie takiego z pod znaku o.dyrektora....
    • Gość: the.bill PO i GW - pusty śmiech ogarnia....... IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 10:31
      Platforma zapowiada na dziś pikietę pod urzędem Pragi Północ w obronie wolności
      mediów.
      Wystarczy poczytać o wybrykach Rady Etyki Mediów w Najwyższym czasie, aby
      ogarnął wszystkich pusty śmiech, gdy ktoś z GW lub PO mówi o wolności mediów...
      Ludzie z GW i PO naprawdę dalej żyja w matrixie - Michnixie...
      www.nczas.com/?a=show_article&id=3086
      Polecam wyjatkowo cały numer Najwyższego Czasu. Jest po prostu super -->
      rewolucja duchowa gwarantowana. To nie żart!!!!!!!!!!
      --------
      NIE DAJ SOBĄ MANIPULOWAĆ!!!. Poczytaj o indoktrynacji.
      rapidshare.de/files/14586661/INDOKtrynacja.RTF.html
      W TABELI NACIŚNIJ klawisz FREE, wpisujesz symbol
    • Gość: the.bill1 PiS zrywa kurtynę. Widać już kulisy sceny IP: *.bazapartner.pl 20.04.06, 10:32
      Po prostu rządy PiS demaskują rzeczywisty układ władzy, zrywając kurtynę ze
      sceny pokazując kulisy III RP>
      To już widać gołym okiem
      -------
      NIE DAJ SOBĄ MANIPULOWAĆ!!!. Poczytaj o indoktrynacji.
      rapidshare.de/files/14586661/INDOKtrynacja.RTF.html
      W TABELI NACIŚNIJ klawisz FREE, wpisujesz symbol
      • wrojoz Re: PiS zrywa kurtynę. Widać już kulisy sceny 20.04.06, 10:51
        PiS demaskuje siebie, pokazuje dziadostwo.
      • Gość: berto72 Re: PiS zrywa kurtynę. Widać już kulisy sceny IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 11:08
        wybitny znawca psychiki przeciętnego wyborcy pisu J.Kurski("ciemny naród to
        kupi")byłby z Ciebie taki dumny...tylko potwierdzasz jego przypuszczenia,że
        wystarczy rzucić chwitliwe hasło o walce z układem i "ciemny naród" się
        cieczy...Dopiero jak na własnej skurze przekona się o nieudolności i
        niekompetencji, a nawet o zwykłej niechęci do pracy nad rozwojem kraju i
        poprawy sytuacji obywateli ze strony obecnej władzy wówczas może im się
        przejaśni i troszkę będą mądrzejsi ..Oby niebyło za ...późno
        • the.bill1 berto przeczytaj ten wywiad z Kurskim.... 20.04.06, 13:00
          (...)Na przykład "Gazeta Wyborcza" skłamała, że ziemia, którą kupiłem pięć lat
          temu za 25 tys. zł, została przekwalifikowana i jest warta 800 tys. zł. Krótko
          mówiąc, Kurski to cwaniak. A ona jest warta tyle samo co wtedy.

To może trzeba było "Wyborczej" sprzedać za 700 tys., 100 zarobiliby na czysto...
          - Zaproponowałem, że sprzedam im ją za 50 tys. i będą do przodu trzy czwarte
          miliona! Odmówili, ale kłamstwa nie odszczekali.

A "ciemny lud" i Wehrmacht?
          - To nieprawda. Tekst "z tym Wehrmachtem to lipa, ale idziemy w to, bo ciemny
          lud to kupi" jest wymyślony od początku do końca. Rozważania o graniu na
          ciemnocie snuł sam Tomasz Lis, a potem próbował przypisać mi swój sposób myślenia.

Czy właśnie to miał Pan powiedzieć w obecności Katarzyny Kolendy-Zaleskiej?
          - W rozmowie telefonicznej ze mną w końcu października 2005 r. Kolenda
          potwierdziła, że tak nie powiedziałem. Ja rozmów nie nagrywam, ale wiem, że jako
          szef kampanii telewizyjnej PiS byłem od pewnego czasu podsłuchiwany. Mam
          nadzieję, że dotrę do tego nagrania. Ono na pewno istnieje. Takie czasy.
          Poczekajmy.(...)
          www.kmdm.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2131
          • Gość: berto72 Re: berto przeczytaj ten wywiad z Kurskim.... IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 15:09
            i do czego ma przekonać mnie ten artykuł...przecież wiem ,że Kurski łże
            jak ...rodwailer...za Wermacht został wyrzucony z pisu, ale podwójna moralność
            szefostwa przywruciła go w swoje szeregi- przecież sam odrazu prostował ,że
            został źle zrozumiany...czyli kłamstwem jest ,że nic nie mówił o ojcu
            Tuska...no biedaczysko nie nagrał rozmowy z Kolędą -Zaleską i niestety nie ma
            dowodów na swoją prawdomówność...i wszyscy na niego nastają ,a on nikogo
            nieobraża normalnie do rany przyłóż...z postaci:Kolęda-Zalewska,Lis i
            Kurski...jak myślisz komu Polacy ufają najmniej???
            Jakie jest zaufanie Polaków do polityków ,a jakie do dziennikarzy???i ty
            przedstawiasz mi słowo Kurskiego jako argument...jego słowo warte jest tyle co
            on czyli zero...nic....
    • bri Re: Wojna PiS z gazetami 20.04.06, 10:35
      Eee... Ale Ty przecież też czytasz skoro się tu wpisałeś...
      • Gość: berto72 Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.magma-net.pl 20.04.06, 10:54
        no ładnie to teraz sam musi się połajać...albo na kolanach do Torunia...może
        o.dyrektor przebaczy tak wielki grzech jak przeczytanie GW...ale nie martw się
        symboliczne 1000zł na konto RM załatwi sprawe...
    • wrojoz Re: Wojna PiS z gazetami 20.04.06, 10:49
      Kaczyński musi odejść.!
    • Gość: jerzy30 PiS sie szmaci coraz bardziej - oby tak dalej IP: 195.187.99.* 20.04.06, 11:26
      az sie calkiem zeszmaci
    • Gość: olek_01 Re: Wojna PiS z gazetami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 11:40
      Ja nawet nie ryzykuję jedzienia takich ryb :)
    • rok3 Re: Wojna PiS z gazetami 20.04.06, 11:41
      TO CI DOPIERO ""PRAWO I SPARAWIEDLIWOSC ""
      ALE SYMPATYCNA TA PARTIA...? PRAWDA POLACY,KTORZY NA NIA GLOSOWALISCIE....BRAWO
      ZA POLTYCZNE ROZEZNANIE....HA,HA
    • ozyrys9 Re: Wojna PiS z gazetami 20.04.06, 11:44
      Przecież to było od dawna wiadomo że jak PIS się dorwie do koryta będzie robił czystkę ludzi niewygodnych.Czego się innego można było spodziewać.Mamy już jedną dyktaturę w Europie będziemy mieć drugą.
    • tadeusz_ja Parszywy Pisuar!! 20.04.06, 11:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka