Dodaj do ulubionych

Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warszawie?

05.05.06, 12:27
Witam,
Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś fajne sklepy zoologiczne w Warszawie? Chodzi
mi głównie o sklepy stacjonarne, ale jak ktoś zna jakiś dobry internetowy też
chętnie się z nim zapoznam. Oczywiście takie sklepy jak Anna ZOO, Pyszczak czy
Kakadu znam, więc zależało by mi na informacjach o jakichś innych sklepach.

Dzięki z góry !
Obserwuj wątek
    • umfana Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 05.05.06, 12:44
      Ja z całym sercem polecam sklep internetowy Animalię:
      animalia.pl/
      Koszt dostawy towaru na terenie Warszawy to tylko 5 zł. Sam żwirek silikonowy u
      nich kosztuje 13 zł a w sklepie 18zł/20zł, więc to pokrywa koszt dojazdu
      artykułów do Ciebie. Sądzę na Animalii jest tanio w porównaniu z cenami w
      znanych mi sklepach zoologicznych na Bemowie.
      • Gość: thoria Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.anon-online.org 05.05.06, 17:38
        Jeśli chodzi o Animalię to wystarczyło mi jak raz udałam się odebrać zamówiony
        towar do ich siedziby. Raz, że trafić tam to naprawdę ogromna sztuka
        wywiadowcza, a druga rzecz, to podczas odbioru zakupów, przerażona mogłam
        "nacieszyć" oczy faktem jak jakiś młody łysy chłopak rozerwał worek 15 kilowej
        karmy, co spowodowało, że połowa karmy wysypała się na ziemię. Niespeszony
        zaczął wsypywać wszystko do worka łopatką do kuwety, w czym pomógł mu inny
        chłopak. Na koniec zakleili miejsce (w którym rozerwało się opakowanie) klejem i
        wydali kurierowi do zamówienia. Osobiście dziękuję więc za karmę z podłogi.

Nie mieszkam już w Warszawie od kilków miesięcy, ale zawsze chętnie robiłam
        zakupy w 1001 drobiazgów na Chełmskiej.
        • umfana Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 05.05.06, 17:50
          A "kij" pchałaś się do ich "sklepu"? Hm...taaaka oszczędna na 5 zł, czy co?
          Przecież podczas zakupów na każdym przedmiocie oszczędzasz!
          Ja nigdy nie miałam rozerwanego worka z karmą Royala :o)))
          Nie widziałam też dresiarzy lub blokersów wśród dostawców Animalii. To
          kulturalni młodzi ludzie, dorabiający sobie pewnie do studiów. Ponad to lubią
          zwierzaki.
          PS
          Do zakupów zawsze dostaję tzw. "gratisy"- kabanosy. mleko dla kotów.
          • Gość: thoria Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.anon-online.org 05.05.06, 23:47
            Ee? Bo miałam po drodze? A poza tym skoro sklep na swoich stronach ma możliwość
            odbioru własnego, to chyba nie ma nic złego jeśli klient skorzysta z tej opcji?
            :-) I przyznam, że dziwi mnie Twoje podejście "kij" się pchałaś. Jeśli ktoś ma
            ochotę odebrać towar osobiście to jego sprawa i wydaje mi się, że nikomu nic do
            tego. Nigdzie też nie napisałam, że są tam dresiarze. Chłopak, który pomagał
            zaklejać worek miał długie włosy i bynajmniej nie miał nic wspólnego (z wyglądu)
            z dresiarzami.

Napisałam tylko swoje zdanie, po tym co zobaczyłam czuje do tej firmy niesmak i
            gdy jestem w Polsce nie robię tam zakupów. Co nie znaczy, że ktoś inny nie może
            mieć innego zdania. Jeśli komuś ten sklep się podoba, proszę bardzo, nic mi do
            tego. Dla mnie ten sklep jest kiepski i tyle.

ps. co do kabanosków, to rzeczywiście dodają gratisy. Z tymże jakoś tak trafiło,
            że dostałam psiego, a powinnam dostać kociego.

• umfana Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 06.05.06, 00:05
              1. Ja dostawałam tylko kocie kabanosy tak samo, jak mleko!
              2. Siedzibę Animaliia niedawno zmieniła, więc o czym Ty piszesz? ;o)
              Sądzisz że w sklepiku na Chełmskiej czy gdzieś tam nikt nie grzebał łapką od
              kuwety w kramie Twójego kotka skoro tego nie widziałaś? Smutne...
              3. coś masz lekkiego zakrętasa na punkcie tego sklepu :o)
              I na pewno nie z powodu tajemniczego miejsca siedziby(zmienionej 2 miechy temu),
              czy też rozdartego wora tandetniej karmy, której tam chyba nie sprzedają :o)))
              • Gość: thoria Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.anon-online.org 06.05.06, 12:00
                Sprawdziłam. Animalia zmieniła siedzibę nie 2 miesiące temu, ale w październiku
                2005 (wysyłali mailingi z informacją o zmianie siedziby). Wydaje mi się, że 8
                miesięcy to już jednak nie tak dawno. Poza tym to raczej ty masz zakrętasa na
                punkcie tego sklepu, gloryfikując go i chwaląc wszem i wobec, jakby co najmniej
                ci za to płacili. Ja rozumiem, że ci się podoba ten sklep, ale jeśli nie jesteś
                w stanie zaakceptować że innej osobie może się coś nie podobać - to masz dwa
                problemy. Albo nie zapłacą ci za krucjatę na forum albo to problem psychologiczny.

Pozdrawiam i bez odbioru.
                • Gość: Yoyo Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:58
                  Ludzie!!!!!! Dwie kociary się pokłóciły!!!! Draka na cała dzielnicę!!!
                  • umfana Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 06.05.06, 13:31
                    Gość portalu: Yoyo napisał(a):

> Ludzie!!!!!! Dwie kociary się pokłóciły!!!! Draka na cała dzielnicę!!!

W końcu chcieliście zadymy na forum to macie:o)
                    Pozdrawia Forumowiczów
                    Umfana "pracownik reklamy Animalii" według anomiowej pisarki forumowej!
                • umfana thoria to w końcu kiedy ty mieszkałaś w Warszawie? 06.05.06, 13:33
                  Rozumiem że z kotem podróżujesz po świecie... Współczuję twojemu zwierzakowi :o)
      • Gość: magdaa Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.aster.pl 06.05.06, 22:15
        Miesiac temu zostal otwarty sklep na ulicy skwer wyszynskiego 1 (bardzo blisko
        centrum)-skrzyzowanie z okopowa i solidarnosci. Pewnie sporo osob moze
        powiedziec,ze brakuje smyczy dla psow itp,ale nie od razu Rzym zbudowano:) Sa
        dobre, markowe karmy dla gryzoni, psow i kotow, troszke nawet dla gadow. Nie
        sprzedaja wadliwych pokarmow dla krolikow i gryzoni , poza tym naleza do
        Stowarzyszenia Pomocy Krolikom i na miejscu mozna kilka uszatkow poogladac i
        dostac broszurki dotyczace adopcji i ogolnej opieki nad krolikami. Ceny mysle
        takze sa okazyjne (a juz na pewno w porownaniu z Arkadia i innymi centrami),
        warto tez dodac,ze zwierzeta trzymane sa w klatkach,a nie jak w wiekszosci
        sklepow w akwariach. Polecam:)
      • mary_ann Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 18.05.14, 17:29
        Animalia nie ma dużych opakowań mokrych karm (po 12 i 24 szt), które wychodzą jednostkowo dużo taniej.
        I ogólnie - nie tylko z tego powodu - wychodzi sporo drożej od Zooplusa - porównaj.
    • koszatek Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 05.05.06, 18:09
      "Latos" Targowa 33A.
      "Rybka" na rogu Wólczyńskiej i Conrada.
    • Gość: shrek szembeka Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 06:55
      sklep shrek w centrum handlowym szembeka przy ul. zamienieckiej 90 Praga-
      Południe na pierwszym piętrze- wiem że nawet zdobywał różne nagrody, polecam
      • agentkch1 Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 06.05.06, 16:34
        w wesołej nowy sklep zoo trofeus przy skrzyżowaniu praskiego pułku i armiik
        rajowej. vis a vis komisariatu policji
    • umfana Hosh1 nie pytaj o sklepy tylko sama sprawdzaj 06.05.06, 13:47
      Jeśli ktoś Ci coś poleci sklep to zostanie oskrażony przez konkurencje tego
      sklepiku o kryptoreklamę, cyt:
      Gość portalu: thoria napisał(a):

> Poza tym to raczej ty masz zakrętasa na
      > punkcie tego sklepu, gloryfikując go i chwaląc wszem i wobec, jakby co najmniej
      > ci za to płacili. Ja rozumiem, że ci się podoba ten sklep, ale jeśli nie jesteś
      > w stanie zaakceptować że innej osobie może się coś nie podobać - to masz dwa
      > problemy. Albo nie zapłacą ci za krucjatę na forum albo to problem psychologicz
      > ny.
      >
      > Pozdrawiam i bez odbioru.
    • Gość: magdaaa Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.aster.pl 06.05.06, 22:18
      Pisalam wczesniej o nowootwarym sklepie na ulicy skwer wyszynskiego 1
      -skrzyzowanie solidarnosci z okopowa. Ceny sa dobre, sprzedaja dobrej jakosci
      artykuly, jak czegos jeszcze nie ma, to mozna zamowic i na nastepny dzien bedzie
      zamowiona rzecz,nawet mozna poprosic o dostawe do domu. Na ulotce tez jest
      napisane,ze beda prowadzic sprzedaz przez internet www.mdmzoo.waw.pl
      Polecam:)
      • Gość: MANia Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.aon.edu.pl 15.05.14, 19:28
        W Warszawie dobry sklep zoologiczny jest na Marywilskiej 44. Jest to sklep firmy Crazy World Pets. Sklep online <a href="HTTP://sklep.crazyworldpets.pl">sklep.crazyworldpets.pl</a> Na prawdę warto tam pojechać. Polecam
    • umfana Polecam podobny wątek z forum Koty 07.05.06, 18:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=41240211&a=41240211
    • agamiki Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 08.05.06, 14:27
      mój mąż prowadzi sklep zoologiczny, dowozi też zamówioną karmę dla klientów bez
      opłat dodatkowych. Proponuję nas odwiedzić, mamy bardzo dużo towaru,
      szczególnie karmy oryginalne niemieckich producentów - mój mąż sam sprowadza
      karmę dla zwierząt z Niemiec, w związku z czym ceny też mamy niskie. Dla
      stałych klientów dajemy upusty.
      Bazarek Sadyba, róg ul Powsińskiej i Św Bonifacego paw. 116. Zapraszam!
    • Gość: gosciu Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 15:24
      Ja bardzo lubię i od dłuższego czasu kupuje w sklepie zoologicznym www.e-petshop.pl i jestem bardzo zadowolony wysoka jakość obsługi miła pani na telefonie zawsze odpowiednią karmę doradzi a produkty są w atrakcyjnych cenach. Przesyłka jak się zamówi przed 13-stą godziną to jest na drugi dzień.
      • lolka73 Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 18.04.13, 11:07
        Od kilku lat kupuje w Animali i jestem zadowolona.
        Ze stacjonarnych polecam Maxi Zoo w Leclerku na Włochach. Mają bardzo dobre swoej włane puszki z serii Nature i Gold
    • zoozoo_pl Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 01.04.14, 01:32
      sklep zoologiczny zoozoo.pl Market Zoologiczny - duży asortyment, sklep o dużej powierzchni, stacjonarny sklep zoologiczny wraz z dostawami do domu.

Zapraszamy do nas !!!

www.zoozoo.pl

Pruszków Al. Jerozolimskie 476
      Mysiadło Warszawa ul.Geodetów 28D

Profesjonalne doradztwo, rabaty dla stałych klientów, duży, często unikalny asortyment. Doświadczenie - pasja - wiedza.

Sklep zoologiczny zoozoo.pl - Pruszków, Józefosław, Komorów, Podkowa Leśna, Piastów, Piaseczno , Warszawa

zoozoo.pl produkty: Rufi, Pronaturure, 1st Choice, Prince, Princess, Prince, Hikari, drapaki Rufi, AlmoNature, Tropiclean, Brit, Trovet, Petstages, Nestor, Nootie, Juwel, JBL, Magnusson, Royal Canin, Vitapol, Sushi Cat, Purina, Dr. Saidel, Applaws, Purinna, Royal Canin oraz wiele wiecej

Oferujemy wysokiej jakości produkty akwarystyczne, karmy dla psów, karmy dla kotów, akcesoria i suplementy dla psów i kotów, karmy dla gryzoni i ptaków, które mają sprawdzoną jakość. Większość produktów udało nam się przetestować osobiście.

Pruszków: pruszkow@zoozoo.pl 22.720 04 09
      Piaseczno: info@zoozoo.pl 22 270 10 70
      • Gość: Mania Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.aon.edu.pl 15.05.14, 19:33
        W Warszawie dobry sklep zoologiczny jest na Marywilskiej 44. Jest to sklep firmy Crazy World Pets. Sklep online sklep.crazyworldpets.pl Na prawdę warto tam pojechać. Polecam
    • mary_ann Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 18.05.14, 17:25
      Stacjonarny sklep zoologiczny jest dobry, jeśli chcesz się ogólnie zorientować w ofercie, ew. wypróbować nową karmę w małych ilościach. Zawsze jest droższy od internetowego.
      Na dłuższą metę lepiej zamawiać wypróbowane karmy w tym drugim, np. robiąc większe zamówienia w kilka osób (wtedy dodatkowo zbiera się bonusy, czasami całkiem fajne).

Ja zaczęłam od Animalii, która jednak wysiada cenowo w porównaniu z Zooplusem. W dodatku Zooplus to market niemiecki, jakość towarów jest doskonała i nie ma problemu z ew. zwrotami. Ostatnio namierzyłam jeszcze tańszy sklep, bitiba, ale nie odważyłam się skorzystać, bo działa od miesiąca i miał jeszcze b.mało opinii. Ofertą b. zbliżony do Zooplusa.

Z innych mogę w miarę polecić jeszcze krakvet i telekarmę. Tak naprawdę trzeba znaleźć taki, w którym najtaniej dostępne są te produkty, których zamawiamy najwięcej.
    • Gość: Mikołaj Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.06.14, 10:14
      Sklep który jest 25 lat na Żoliborzu Filarecka 2 paw 24 Koszą cenami .
    • Gość: Mikołaj Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.06.14, 10:16
      Sklep który jest 25 lat na Żoliborzu Filarecka 2 paw 24 koszą cenami.
    • Gość: Monika Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.06.14, 10:20
      maxzoo.pl
      • zuzowa Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 02.08.14, 22:03
        W Warszawie nie znam ale znam dobry internetowy sklep zoologiczny- http://www.e-pazur.com/. Mają duży wybór karm i akcesorów dla psów, kotów, ptaków czy gryzoni. A do tego wszystkiego bardzo przystępne ceny :)
        • 1-buc wiemy wiemy SPAMerko 03.08.14, 00:52
          Od początku lipca wszędzie SPAMUJESZ
    • Gość: Krowa2403 Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: 195.85.249.* 23.09.14, 09:44
      hej jak szukasz dobrego sklepu to ja polecam www.merdaogon.pl, mozesz przez internet lub stacjonarnie sa na Bielanach. SPory wybor karm ale przezde wszytskim fachowa obsluga i duzo ciekawych towarow ktore ciezko dostac w innych sklepach. Ceny tez ok.
      • Gość: zosia Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.14, 18:38
        Tarchomin, Białołęka w CH Marywilska44 oraz na Ciołkosza2 (od Odkrytej) sklepy Crazy World Pets www.crazyworldpets.pl
        • Gość: x Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.14, 10:51
          ile ci za to płacą?
    • Gość: gość Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: 178.235.219.* 22.10.14, 12:14
      Ja polecam Zwierzowisko, mają również sklep internetowy, a na terenie Gocławia dostawa jest gratis :)
    • Gość: x Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.14, 21:31
      Tamka róg Topiel. Zawsze można otrzymać fachową poradę i towar dobrej jakości w dobrych cenach.
      • Gość: Muminek Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.15, 19:28
        Ja mam dwa bokserki i zaopatruję się w Pet Station. Teraz w Alejach Ken otwierają sklep stacjonarny, bo do tej pory internetowy był.
        • Gość: MałePieskiDwa Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.15, 13:32
          Ja też kojarzyłem raczej ich ze sklepem stacjonarnym, właśnie na stronę wszedłem i przeczytałem, że mają jeszcze jakieś otwierać sklepy w wawie
          • Gość: kozieł Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.play-internet.pl 29.06.15, 21:41
            Jak byłem ostatnio na spacerze z piesełem to zaszedłem właśnie tam do pet station w alejach ken. Kupiłem piesełowi trochę zabawek, głównie do gryzienia, bo takie najbardziej lubi.
            • Gość: posis Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.play-internet.pl 02.08.15, 20:17
              Pet Station jest ok. Byłem w tym sklepie, jest spory wybór wszystkiego. Ale nie to moim zdaniem jest najważniejsze, a to, że można do sklepu ze zwierzakiem przyjść i wszystko przymierzyć. To jest plus
              • Gość: Noxell Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.play-internet.pl 26.08.15, 16:06
                A widziałem na stronie Pet Station, że otwierają nowy sklep na Czerniakowskiej niedługo, będę miał blisko.
                • Gość: mroczkowski Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.play-internet.pl 02.09.15, 09:37
                  To oni już chyba kilka tych sklepów mają? Dobrze, bo tak to musiałem jechać na drugi koniec warszawy, albo zamawiać przez internet. Teraz na czerniakowską będę miał bliżej.
      • Gość: awa Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 13:52
        Pet Station otworzył nowy sklep na Czerniakowskiej. Tak to kupowałam w internetowym, teraz mogę ze zwierzakiem osobiście się wybrać.
    • asiorekpe Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 14.09.16, 14:44
      pewnie! Zajrzyj do tego przy Marywilskiej 44. Zapomniałem nazwy, ale pamietam ze ceny calkiem spoko i duzy wybor towaru. :)
      • Gość: Marlenka8889 Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza IP: *.centertel.pl 18.11.19, 19:33
        Dodam, ze warto też zajrzeć do sklepu AQUAEL ZOO w Galerii Łomianki ;) kupiłam tutaj drapak dla kota, bardzo dobrej jakości karme oraz transporter dla kota.
    • kasienka200005 Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 23.09.21, 11:20
      polecam kuchniapupila.pl
    • unosdos Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 12.03.26, 21:00
      <a href="">zooplus.pl</a>
    • unosdos Re: Czy zna ktoś dobry sklep zoologiczny w Warsza 12.03.26, 21:03
      Widzę temat sprzed 20 lat, ale nadal aktualny. Ze stacjonarnych polecam najlepsiak.pl
      A z internetowych zooplus.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka