Gość: MIXER IP: proxy / *.ed.shawcable.net 06.01.03, 08:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Warszawa stolica Polski - glupi zart...!!! IP: proxy / *.ed.shawcable.net 06.01.03, 08:52 Zgadzam sie - glupi zart.. Najpierw ostoja komuny, a teraz zasciankowej arogancji... Maluska i glupiutka ta Warszawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Warszawa stolica Polski - glupi zart...!!!ALE? IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 06.01.03, 09:12 OD 2004 ROKU STOLICA POLSKI BEDZIE BRUKSELA !CHYBA ZE --- 8.06.2003r.POWIEMY "NIE"PRECZ Z UNIA EUROPEJSKA !!! ABY POLSKA BYLA POLSKA ! MALY POLAK POZDRAWIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warszawa stolica Polski - glupi zart...!!!ALE IP: proxy / *.ed.shawcable.net 06.01.03, 09:20 Zgadzam sie. Warszawa za glupia by sie liczyc.... A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Warszawa stolica Polski - glupi zart...!!!ALE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 14:52 hehe, co za typek, myśli ze nie widać IP :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak wawa wawa uber alles IP: *.acn.pl 06.01.03, 18:27 oj wy mali niedorozwinięci ludzie...myślicie że jak napiszecie obraźliwie o stolicy polskito że będziecie przez to mądrzejści...warszawa ma prawo byc stolicą polski...nie wspomnę juz które miasto było cakowicie zniszczone po wojnie a które zostało idealnie odbudowane.....warszawa przyjmuje zresztą całą masę wieśniaków spoza miasta.....oczywiście do roboty...tylko że potem warszawiacy nie mają gdzie pracować....więc może zastanówcie się zanim następnym razem założycie kretyński wątek....to miasto daje możliwość pracy ludziom spoza....a to ma w dzisiejszych czasach ogromne znaczenie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: wawa wawa uber alles IP: *.braun.de 06.01.03, 18:30 Ta moda na trzykropki jest przedziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Warszawa nie dla choloty! IP: *.astercity.net 06.01.03, 18:32 Gość portalu: warszawiak napisał(a): to miasto daje możliwość pracy > ludziom spoza....a to ma w dzisiejszych czasach ogromne znaczenie...... Ale dlaczego Ci przyjezdni zachowuja sie jak cholota a nie jak goscie? Dlaczego oni nie potrafia uszanowac praw innych tylko je notorycznie lamia? Wedlug mnie przyjezdni winni poszukac sobie pracy gdzies na obrzezacz Warszawy na jakis wysypiskach smieci a nie pchac sie w gumiakach do centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Warszawa nie dla choloty! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.01.03, 19:10 MIXER, Bernard przyklady kompleksu czeresniaka. ha,ha,ha!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warszawa nie dla choloty! IP: proxy / *.ed.shawcable.net 07.01.03, 06:05 Milo mi. Jak chce namieszac to jestem Mikser..he he Hey, to dziala.. Zobacz jak sie produkuja... PS. Kompleksy ? Co to takiego??? A pomiedzy nami...lubie Warszawe A warszawiakow tak latwo w maliny...he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Warszawa nie dla choloty! 07.01.03, 09:16 Gość portalu: Robert napisał(a): > Ale dlaczego Ci przyjezdni zachowuja sie jak cholota a nie jak goscie? Dlaczego > > oni nie potrafia uszanowac praw innych tylko je notorycznie lamia? > Wedlug mnie przyjezdni winni poszukac sobie pracy gdzies na obrzezacz Warszawy > na jakis wysypiskach smieci a nie pchac sie w gumiakach do centrum! No cóż, jeżeli złamałam Twoje prawo, bo przyjechałam do Warszawy to trudno, na jej obrzeżach też z robotą cienko. A jeśli Cię to satysfakcjonuje, to z przyjemnością zabrałabym stąd swoje gumiaki. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Warszawa nie dla choloty! IP: proxy / *.ed.shawcable.net 07.01.03, 09:40 gosia-s napisała: > Gość portalu: Robert napisał(a): > > > Ale dlaczego Ci przyjezdni zachowuja sie jak cholota a nie jak goscie? > Dlaczego > > > > oni nie potrafia uszanowac praw innych tylko je notorycznie lamia? > > Wedlug mnie przyjezdni winni poszukac sobie pracy gdzies na obrzezacz > Warszawy > > na jakis wysypiskach smieci a nie pchac sie w gumiakach do centrum! > > No cóż, jeżeli złamałam Twoje prawo, bo przyjechałam do Warszawy to trudno, na > jej obrzeżach też z robotą cienko. A jeśli Cię to satysfakcjonuje, to z > przyjemnością zabrałabym stąd swoje gumiaki. :))))) Gosiu..nie badz taka...mila. Kopnij go ..Zasluguje.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś