Gość: KK IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:02 Tak z reka na sercu a druga na Biblii :KTO POZOSTANIE W POLSCE !? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenzing35 Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE 07.01.03, 20:11 widze ze ty niezostales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:16 tenzing35 napisał: > widze ze ty niezostales Nie zostalem poniewaz wyjechalem legalnie w ramch laczenia rodzin , otrzymalem vise imigracyjna .. tak jak powinno byc Odpowiedz Link Zgłoś
tenzing35 Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE 07.01.03, 20:21 Gość portalu: kk napisał(a): > tenzing35 napisał: > > > widze ze ty niezostales > > > Nie zostalem poniewaz wyjechalem legalnie w ramch laczenia rodzin , otrzymalem > vise imigracyjna .. tak jak powinno byc luzik i jak sie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:27 tenzing35 napisał: > Gość portalu: kk napisał(a): > > > tenzing35 napisał: > > > > > widze ze ty niezostales > > > > > > Nie zostalem poniewaz wyjechalem legalnie w ramch laczenia rodzin , > otrzymalem > > vise imigracyjna .. tak jak powinno byc > luzik > i jak sie zyje? Wyjechalem 13 lat temu ,mam nowy dom, dobre samochody dwoch synow konczy studia.Duzo pracy to kosztowalo ale w Polsce nie mialbym na to najmniejszych szans.Zarabiam z zona $94 tys. na rok...i pracy nie brakuje , zeby tylko doba miala wiecej godzin.. Odpowiedz Link Zgłoś
tenzing35 Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE 07.01.03, 20:30 a gdzie mieszkasz? chica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:36 tenzing35 napisał: > a gdzie mieszkasz? > chica? w stanie Massachusetts Odpowiedz Link Zgłoś
tenzing35 Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE 07.01.03, 20:40 ja sie kisze w chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 20:44 tenzing35 napisał: > ja sie kisze w chicago nie lubie duzych miast Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE 07.01.03, 21:21 Nie twierdzę, że zostanę w Polsce do śmierci, bo jak dobrze pójdzie, to emeryturę wolałbym spędzać nad Morzem Śródziemnym, ale mogę Was zapewnić, że wizy do USA, razem z Zieloną Kartą bym nie przyjął, nawet gdyby mi ją przywieziono pod dom razem ze skrzynką piwa. I zapewniam Was, że nie jestem jedynym tak myślącym człowiekiem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: VISY DO US BEDA ZAWSZE TRUDNO-DOSTEPNE IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 22:32 chaladia napisał: > Nie twierdzę, że zostanę w Polsce do śmierci, bo jak dobrze pójdzie, to > emeryturę wolałbym spędzać nad Morzem Śródziemnym, ale mogę Was zapewnić, że > wizy do USA, razem z Zieloną Kartą bym nie przyjął, nawet gdyby mi ją > przywieziono pod dom razem ze skrzynką piwa. I zapewniam Was, że nie jestem > jedynym tak myślącym człowiekiem w Polsce. > nie nadajesz ty czasami ze SZPITALA PSYSCIATRYCZNEGO w TOSZKU? chocbys ty ze zlota byl to nawet turystycznej Visy ci nie dadza Odpowiedz Link Zgłoś