Gość: ( L ) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 14:27 W D O W I E C = S Z A C U N E K ( L ) ( L ) ( L ) ( L ) ( L ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyg@nek Dariusz Wdowczyk ma charakter. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:28 Brawo trenerze! Nie można tolerować dąsów zawodnika i rozbijać drużyny. Niezastąpiony to był tylko Maradona. Życzę sukcesu w walce o Ligę Mistrzów. Z taką odwagą jest to możliwe. Pozdrowienia z Galicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaijuż Czy Polska wygra z Portugalią? Sprawdź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:45 www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Rozterka trenerka ***** w i e r s z y k **** 18.05.06, 15:06 Dość późno wróciłem po ciężkiej naradzie, kopłem psa z woleja - co się będzie sadził Łyknąłem Metaxy jak mnie uczył Listek, a potem wychlałem wódki zapas wszystek Usiadłem przy stole wyciągłem karteczki co tu z kadrą zrobić? - znów łyka z flaszeczki Wpisałem nazwiska przy nich też numery Lecz tabelka krzywo wyszła do cholery! Ujdzie jakoś w tłoku skład z ostatniej chwili jest Franek i Dudek, brak Rasiaka, Mili Kibic się ucieszy: "Kadra ukochana, naszych wszystkich wrogów rzuci na kolana". Wszyscy będą śpiewać pieśni o mej chwale A i sam Kaczyński przypnie mi medale Tak sie rozmarzyłem, a późna godzina, czas w Polsat wyruszać gdzie ta limuzyna? Wyszłem na podwórek psa kopłem po nerach co się głupi patrzysz- Nie poznał trenera! Do studia ja wchodzę wyciągam karteczkę - co jest do cholery! - pomyślę troszeczkę Co za baran zrobił głupie zestawienie jak go tylko dorwę kopne go w siedzenie. Nic mi nie pasuje a czas dać nazwiska Listek, co tu robić ?! chwila klęski bliska Nazwiska nie weszły w odpowiednie kratki, oj przyjdzie mi chyba pakować manatki. Ale już za późno - skład w eter podany, cała Polska w szoku, ja - rozdygotany. Wszyscy patrzą na mnie co tu im powiedzieć dobrze na tym stołku i z miesiąc posiedziać Idę ja w zaparte: - "Tak postanowiłem - swą myslą genialną ten skład ustawiłem". Wróciłem do domu pies dostał z woleja co będzie, to będzie - chyba się nachleję ten wierszyk to protest przeciwko chamskiej decyzji Janasa. Po tym jego "wyczynie" powinny wejść do obiegu powiedzenia takie, jak : "podziękował, jak Janas Frankowskiemu" lub " wdzięczny jak Janas". Myślę też, że minister Ziobro dobierze się do pogmatwanej sprawy zakupu działek przez trenerka, a nowy minister sportu zrobi porządek z sitwą w PZPN . ad1. odnośnie psa Janas i jego biedny pies "Jak Janas poradził sobie z psem - źródło GW not. rl 2004-12-02 , ostatnia aktualizacja 2004-12-02 22:09 Pieskie życie Janasa "Przed wylotem z Polski do Francji mieliśmy kłopot z naszym psiakiem terierem - opowiada o wyjeździe sprzed lat do Auxerre trener selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Paweł Janas dziennikowi "Fakt" w artykule "Lubię takie klimaty". - Nie chciał za nic wejść do klatki, którą zbił z desek znajomy stolarz. Próbowano różnych sposobów, ale drań się zapierał. Żona podała mu tabletki na sen i nic. W końcu wziąłem sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Strzał z woleja i pies już siedział cicho w klatce". Dla "Gazety" - Anna Rudnik prezes Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami okręgu warszawskiego : Cham zbuntowany! I to jest trener selekcjoner reprezentacji Polski!? Według ustawy z 1997 roku za zadawanie zwierzęciu bólu i cierpień grozi kara nawet pozbawienia wolności i grzywna do 5 tys. zł. Człowiek winien zwierzętom szacunek - tak napisano w ustawie o ochronie zwierząt. Frustracje powinien odreagowywać na kimś, kto potrafi się obronić!" ad2. odnośnie działek "Gazeta Wyborcza"- Jak trener Janas tanio kupił ziemię 28.07.2004 03:07 Paweł Janas, trener reprezentacji Polski w piłce nożnej, za 10 procent wartości kupił działki od Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile. Pisze o tym "Gazeta Wyborcza" dodając, że w sprawę zamieszani są sędziowie, prokurator i byli pracownicy Agencji. Dziennik przypomina, że pisał już o tym, gdy na jaw wyszło, że posłanka Renata Beger nie płaci za tereny kupione od tej Agencji. Informator "Gazety Wyborczej" ujawnił teraz, że biegli na zlecenie ABW sporządzili listę 14 transakcji, przy których można mówić o radykalnym zaniżeniu wartości sprzedanych nieruchomości. Na tej liście znalazły się trzy transakcje Janasa. Według dziennika chodzi o kilka hektarów w tym grunty leśne w Popowie koło Wronek. Janas jest członkiem zarządu klubu Amica Wronki i już wczesniej kupił w tym miejscu działkę z budynkami. Z informacji ABW wynika, że kupił je od Agencji Nieruchomości Rolnych na przełomie 2000 i 2001 roku za blisko 10 procent wartości. Ówczesny szef Agencji w Pile, Jerzy G. został oskarżony o sfałszowanie pełnomocnictwa centrali Agencji, aby sprzedać jedną z działek pewnej prywatnej osobie. "Gazeta Wyborcza" pisze, że sprawa wyszła na jaw, dzięki nowej dyrektor pilskiej Agencji Nieruchomości Rolnych, która obowiązki przejęła jesienią ubiegłego roku. GW/iar/trela/Pio Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Rozterka trenerka ***** w i e r s z y k **** 18.05.06, 15:49 Nie łudź się, że się ktoś porzyga. Raczej przestaną zwracać na ciebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Te, psycholog - idź do psychiatry! Z Janasem ! 18.05.06, 18:49 Te, psycholog - idź do psychiatry! Z Janasem ! psycholognistykutas napisała: > Nie łudź się, że się ktoś porzyga. Raczej przestaną zwracać na ciebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Świetny wierszyk o zerze Janasie ! 18.05.06, 18:49 Świetny wierszyk o zerze Janasie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Dariusz Wdowczyk ma charakter. IP: 151.204.99.* 18.05.06, 18:47 powaznie? to jednak kupil te bilety dla Dana? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dariusz Wdowczyk ma charakter dupowłaza 18.05.06, 18:51 Gość portalu: cyg@nek napisał(a): Dariusz Wdowczyk ma charakter dupowłaza Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: Dariusz Wdowczyk ma charakter dupowłaza 30.05.06, 21:43 anna-dark napisała: > Gość portalu: cyg@nek napisał(a): > > Dariusz Wdowczyk ma charakter dupowłaza E tam od razu dupowłaza, lubi mieć dobre układy z tymi co na górze.Przecież każdy pamieta jak gorąco namawiał do głosowania na Kwasulę w roku 2000. Dlatego mu w życiu łatwo,pewno za 4 lata będzie popierał Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Dariusz Wdowczyk ma charakter. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:24 charakter Wdowczyk to może ma , ale liga mistrzów jest daleko bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ległą legia poniżana ,lekceważona, wyśmiewana hahahaha IP: *.citynet.pl 18.05.06, 14:32 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Re: legia poniżana ,lekceważona, wyśmiewana haha IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:40 Murzyn to zawsze mało profesjonalny zawodnik patrz np. K.Uche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)fan(L) Re: legia poniżana ,lekceważona, wyśmiewana haha IP: *.era.pl 18.05.06, 14:45 Nie koniecznie. Patrz np. D. Choto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony c.wel A cioto Cioto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:56 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: legia poniżana ,lekceważona, wyśmiewana hahah IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 14:40 tak samo jak wisła przez uche... tylko Legia na tym fochu przynajmniej zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Trener IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 15:03 Wdowiec to jest jednak gość.Nie chcę rzecz jasna już zwalniać janasa ale wiadomo że pewnego dnia jego czas w reprezentacji się skończy a wtedy nie powinno być żadnych konkursów tylko od razu Wdowczyka na ternera reprezentacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Widocznie te murzynki faktycznie maja ... IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 15:06 male te swoje mozdzki. Wszyscy wspominaja Uche, ale niezapominajmy ze identyczny numer wywinal Ekwueme Lechowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Popatrzcie jaki jest poziom polskiej ligi IP: *.allhost.fupl.asso.fr 18.05.06, 15:09 Graja w niej bezrobotni z Burkiny Faso mieszkajacy we Francji. W normalnych ligach taka sytuacja nie mialaby miejsca. Dlatego doszlo do takiej sytuacji, bo gosciowi odbilo, jak zobaczyl troche gotowki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan petrescu Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.dziennik.krakow.pl 18.05.06, 15:11 Mimo, że nie kibicuję Legii szacunek dla Wdowczyka za to co powiedział o Frankowskim. A co do Ouattary, to w Krakowie mieliśmy Uche. Niestety, na zachodzie jeszcze długo będą lepiej płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:19 Wdowczyka też edesłać, ma facjatę taką jaką ma i kto wie czy mu nie odbije i nie zacznie po drzewach skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! 18.05.06, 15:26 A swoją drogą, co robi teraz Uche? Rozumiem, że przemyka się gdzieś w swoim klubie między przysznicami a księgowością, gdzie odbiera czek z miesięczną wypłatą za "swoją pracę". Żałosny facet i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry_Pazur Kalu Uche IP: *.crowley.pl 18.05.06, 19:18 www.nigerianplayers.com/player.asp?pid=128 Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! 18.05.06, 15:22 Dariusz Wdowczyk: Na oficjalnej stronie Kaiserslautern pojawiła się informacja, że podpisał dwuletnią umowę z tym klubem. Nikt w Legii nie wyraził na to zgody. Wysłaliśmy pisma do UEFA, FIFA, PZPN, Ekstraklasy SA oraz do niemieckiego klubu z pytaniem, jakim prawem piłkarz podpisał umowę, skoro ma ważny kontrakt z Legią. Jak widać Niemcy to w żadnym razie solidność, już o uczciwości nie mówiąc, a "Ordnung muss sein!" to fikcja! Mam nadzieję, że Legia dobrze teraz wydoi Niemców i ten Keiserslautern! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Wdowczyk zastąpi kretyna Janasa IP: 81.210.69.* 18.05.06, 16:25 zaraz po nieudanym mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wili Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:33 przeciez to jest wogóle wybryk natury LEGIA MISTRZ HAHAHAHA przed przyjazdem w tym roku do zabrza mieli 2 razy mniej tytółów nirz POLSKI REAL GÓRNIK ja sie was pytam co to jest legia w górniku tylko beda piniadze i jest po legi jeszcze duzo duzo wam do nas brakuje NIGDY NAS NIE DOGONICIE ZROZUMCIE TO W KONCU cuda sie zdażają ale nie co rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! 18.05.06, 16:39 Masz rację, cuda się zdarzają, ale nie co rok. W tym sezonie cudem uniknęliście degradacji, za rok może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! 20.05.06, 17:42 kazuyoshi78 napisał: > Masz rację, cuda się zdarzają, ale nie co rok. W tym sezonie cudem uniknęliście > > degradacji, za rok może być gorzej. o co Ci chodzi kamam? Jak tam zdjęcia kazusiu78? Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller kazuyoshi=konfi... 21.05.06, 13:23 kazuyoshi78 napisał: > Masz rację, cuda się zdarzają, ale nie co rok. W tym sezonie cudem uniknęliście > > degradacji, za rok może być gorzej. Jak tam Twoje zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt depesza z Niemiec: IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 16:35 depesza z Niemiec: jak kadra zdobędzie jedynego gola na MS ??? mila wtoczy się do bramki, a sędzia pomyli go z piłką w tym czasie kosowski będzie stał przy linii i drapał się po jajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.c151.petrotel.pl 18.05.06, 16:53 www.kibiceplocka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Wdowczyk zgłupiał ! kompletny idiotyzm ! IP: *.pro.lama.net.pl 18.05.06, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibice Legii Chcemy Bąka (Jacka, nie Krzysia:P oczywiście) !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupi (L) fan Chcemy puścić Bąka a nam nie dają !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:58 i co to będzie? skręt kiszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madam San- żę poprostu nie chce grać w "Chuliganerii" W-wa IP: *.promax.media.pl 18.05.06, 17:31 ...osikał was chuligani , oszczał, albo ojscał - jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatojaanieona Re: poprostu nie chce grać w "Chuliganerii" W-wa IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:53 tak jak jestem kibiciem Wisly Krakow tak uwazam, ze jestes bucem! Co jak co, ale kibicow Legia ma dobrych - szacunek za "Wisla - Co? - Za pozno". Kibicow - nie pol debili co dewastuja miasto po meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzoj Re: poprostu nie chce grać w "Chuliganerii" W-wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:08 100 prpocent zgody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek LEGIA: 90 lat drukowania, rozrób i wstydu!!!!!!!!! IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 18.05.06, 18:17 Tak właśnie była i bedzie Legła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leg(Ł)a Re: LEGIA: 90 lat drukowania, rozrób i wstydu!!!! IP: *.pro.lama.net.pl 18.05.06, 19:48 i jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to bandyci Re: LEGIA: 90 lat drukowania, rozrób i wstydu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:54 To się nazywa: wieeeelka komunistyczna tradycja !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon A może to Wdowczyk kupił bilet dla Ouattary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:22 zamiast dla Perescu !. A tak na poważnie, to zamiast się wzmacniać przed LM to już skład się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d rzoj Re: A może to Wdowczyk kupił bilet dla Ouattary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:10 co tam jeden bambus uciekl na drzewo i wielkie halo Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: A może to Wdowczyk kupił bilet dla Ouattary 20.05.06, 23:55 Gość portalu: d rzoj napisał(a): > co tam jeden bambus uciekl na drzewo i wielkie halo Tak fani mówią o woim piłkarzu, któremu zawdzięczają mistrza Polski ( bramka z Bełchatowem, gol w derby) Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.CNet2.Gawex.PL 18.05.06, 19:58 legia jest za bardzo szanowanym klubem w europie zeby taki qatara robil z niej posmiewisko!!niech jedzie to tych niemiec bo u kibicow jest juz stracony pozdro szacunek za podjecie takiej decyzji dla wdowca Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! 21.05.06, 00:40 Gość portalu: legia napisał(a): > legia jest za bardzo szanowanym klubem w europie zeby taki qatara robil z niej > posmiewisko!!niech jedzie to tych niemiec bo u kibicow jest juz stracony pozdro > > szacunek za podjecie takiej decyzji dla wdowca szanowany w "europie" zwłaszcza we Wiedniu, ciekawe jakie następne miasto będzie mieli do zniszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Zrywu Tworki Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:04 Bez sęsu a czego on niby miałbym szukać w tej Legii przecierz Niemieckie kluby mają większą renomę no płacą więcej .Chyba że Wdowczykowi sie wydaje że Legia zagra w LM,raczej niemożliwe musieliby mieć super losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyrasizm Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:13 W legii są białe karki z Łochowa. Czarny chłopak po prostu się wysytraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
anteante Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Legii! 21.05.06, 11:32 Gość portalu: Antyrasizm napisał(a): > W legii są białe karki z Łochowa. Czarny chłopak po prostu się wysytraszył. Obawiam się że rasizm w Legii jest jednym z powodów wyjazdu Mussy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo(L)o Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:49 Kibice legii to emanacja najgorszych cech rasistowskich i zwykłego bandytyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Legii! 21.05.06, 12:56 Zgadzam się z Tobą, na ich meczach wiszą krzyże celtyckie, pamiętam jeszcze hitlerowskie hasło"ARbeit macht Frei", a ostatnio wsławili się pogróżkami pod adresem dziennikarzy Faktu którzy jednego z bandytów ( z derby z Polonią) wsadzili za kraty ( zawsze to trochę bezpieczniej na mieście). Dlaczego sławiąca tolerancję Gazeta Wyborcza o tym nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Dariusz Wdowczyk: To koniec Ouattary w Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:14 Szacunek dla trenera, szkoda, ze juz nie jest z nami. Zycze Legii sukcesow w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
norweg Rasistowskie powody ucieczki Ouatarry 21.05.06, 20:11 Nie widzę innych przyczyn dla których ten świetny obrońca opuściłby Legię.Wiem że płacili mu skandalicznie mało ( ok. 3 000 euro) ale nowy kontrakt przewidywał 5 razy więcej. W K-lautern nie dadzą mu więcej niż w Legii, więc wiadomo jak nie pieniądze to może kolor skóry. Czas na Dixona Choto. Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Re: Rasistowskie powody ucieczki Ouatarry 21.05.06, 21:35 No to może mieć faktycznie sens.klub u szczytu, piłkarz pdstawowy kasa leci i ucieczka - tylko rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 21.05.06, 23:44 Nie dziwi mnie to , czarnoskórzy piłkarze zawsze byli w cewukaesie tępieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 [...] 22.05.06, 00:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:25 Mówisz "czarna szmato"... rasizm !!! rasizm !!! jeszcze raz rasizm !!! pokazujecie co potraficie rasiści z Legii !!! Nigdy się nie zmienicie, pozostaniecie czerwonym, moczarowskim betonem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 23.05.06, 21:25 Kazu jestem dumny że mówisz o mnie Czarny ( co prawda szmata mnie obraża) ale czy Ty możesz mnie obrazić? Ani Ty ani inni co szczali na Kolumnę Zygmunta, rzygali na Placu Zamkowym nie jesteście w stanie mnie Marcina obrazić. Tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 24.05.06, 00:34 Po co ciebie obrażać? Wystarczy prawdę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 24.05.06, 21:08 Kazu Ty się pilnuj bo ci coś posty znikają jeszcze trochę i będziesz mógł TYLKO czytać:-) Jak zdjęcia, porucznik zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 24.05.06, 23:21 Jak tam chusta na mordę, już uprana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:25 Mordę to ty masz zielony łobuzie. Odwiedziłeś już swoich ko(L)egów w więzieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: ucieczka Ouatarry przed rasistami z Żylety 28.05.06, 17:20 kazuyoshi78 napisał: > Jak tam chusta na mordę, już uprana? Kazuyoshi nie musi mieć chusty bo jest OZI. Ale nawet ten status nie pozwoli mu na wizytę w Areszcie Śledczym, przepustki wystawia się dopiero dla pacjentów w ZK.No chyba że kazoo kogoś będzie rozpoznawał, wskazywał itakdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller prawda o Kazoo 28.05.06, 17:22 tu Kazoo był sobą ( używał słów obelżywych, rasistowskich i wulgarnych). Odpowiedz Link Zgłoś
marcin090 Re: prawda o Kazoo 29.05.06, 00:49 muller-miller napisał: > tu Kazoo był sobą ( używał słów obelżywych, rasistowskich i wulgarnych). Miler zostaw Kazusia bo kazuś vel kapucha może więcej niż inni forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś