Dodaj do ulubionych

fryzjer-kto poleci??:)

20.01.03, 11:13
taniego i dobrego fryzjera w Warszawie:) najlepiej w okolicach Gocławia:)

z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • megi102 blacharz-kto popłynie??:) 20.01.03, 11:23
      • madziasz Re: blacharz-kto popłynie??:) 20.01.03, 13:02

ale śmieszne - dzięki za pomoc;<(
        • Gość: Normals Re: blacharz-kto popłynie??:) IP: 195.94.207.* 20.01.03, 13:05
          Nie martw się - tej prowokatorki nikt tu nie traktuje poważnie. Dobry fryzjer
          jest na Francuskiej.
          • Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:19
            Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej.
            Poza tym radzę poszperać na forum Uroda, sporo było tego typu wątków, na pewno
            coś znajdziesz.
            Pozdrawiam, Krajeczka
            • Gość: Normals Re: fryzjer??:) IP: 195.94.207.* 20.01.03, 13:21
              Gość portalu: Krajka napisał(a):

> Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej.

Niedaleko Gocławia?
              • Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:31
                Zdecydowanie daleko od Gocławia:( niestety, jednakże polecam bo warto; pani
                Irenka czyni cuda na głowie za bardzo normalną cenę- po lekturze postów na
                Urodzie zaczęłam szczerze wątpić w istnienie owych normalnych cen w salonach
                fryzjerskich bliżej Śródmieścia- i przede wszystkim cierpliwie słucha i potrafi
                właściwie doradzić.
            • madziasz Re: fryzjer??:) 20.01.03, 14:02
              Gość portalu: Krajka napisał(a):

> Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej.
              > Poza tym radzę poszperać na forum Uroda, sporo było tego typu wątków, na
              pewno
              > coś znajdziesz.
              > Pozdrawiam, Krajeczka

a jakieś bliższe o=info i ceny??:)
              • Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:15
                Najlepiej będzie jak podam Ci nr telefonu, zadzwoń i wypytaj o wszystkie
                interesujące Cię szczegóły- 549 90 44; Centrum Handlowe LAND mieści się, jak
                wspomniałam, na Wałbrzyskiej, stacja metra Służew (najlepiej metrem).
          • madziasz Re: blacharz-kto popłynie??:) 20.01.03, 14:02
            Gość portalu: Normals napisał(a):

> Nie martw się - tej prowokatorki nikt tu nie traktuje poważnie. Dobry
            fryzjer
            > jest na Francuskiej.

oki - jeśli to fryzjer to poproszę o bliższe info:)
    • pan_pndzelek Re: fryzjer-kto poleci??:) 20.01.03, 13:37
      fryzjer-kto poleci??:)

Ja chyba polecę, bo zarosłem...

PS. nienormalsa nie słuchaj, ta kurwa na Francuskiej zajmuje się innymi
      usługami niż fryzjerstwo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka