madziasz 20.01.03, 11:13 taniego i dobrego fryzjera w Warszawie:) najlepiej w okolicach Gocławia:) z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziasz Re: blacharz-kto popłynie??:) 20.01.03, 13:02 ale śmieszne - dzięki za pomoc;<( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: blacharz-kto popłynie??:) IP: 195.94.207.* 20.01.03, 13:05 Nie martw się - tej prowokatorki nikt tu nie traktuje poważnie. Dobry fryzjer jest na Francuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:19 Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej. Poza tym radzę poszperać na forum Uroda, sporo było tego typu wątków, na pewno coś znajdziesz. Pozdrawiam, Krajeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: fryzjer??:) IP: 195.94.207.* 20.01.03, 13:21 Gość portalu: Krajka napisał(a): > Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej. Niedaleko Gocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:31 Zdecydowanie daleko od Gocławia:( niestety, jednakże polecam bo warto; pani Irenka czyni cuda na głowie za bardzo normalną cenę- po lekturze postów na Urodzie zaczęłam szczerze wątpić w istnienie owych normalnych cen w salonach fryzjerskich bliżej Śródmieścia- i przede wszystkim cierpliwie słucha i potrafi właściwie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: fryzjer??:) 20.01.03, 14:02 Gość portalu: Krajka napisał(a): > Polecam Ci panią Irenkę z maleńkiego saloniku w Landzie, na Wałbrzyskiej. > Poza tym radzę poszperać na forum Uroda, sporo było tego typu wątków, na pewno > coś znajdziesz. > Pozdrawiam, Krajeczka a jakieś bliższe o=info i ceny??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajka Re: fryzjer??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:15 Najlepiej będzie jak podam Ci nr telefonu, zadzwoń i wypytaj o wszystkie interesujące Cię szczegóły- 549 90 44; Centrum Handlowe LAND mieści się, jak wspomniałam, na Wałbrzyskiej, stacja metra Służew (najlepiej metrem). Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: blacharz-kto popłynie??:) 20.01.03, 14:02 Gość portalu: Normals napisał(a): > Nie martw się - tej prowokatorki nikt tu nie traktuje poważnie. Dobry fryzjer > jest na Francuskiej. oki - jeśli to fryzjer to poproszę o bliższe info:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: fryzjer-kto poleci??:) 20.01.03, 13:37 fryzjer-kto poleci??:) Ja chyba polecę, bo zarosłem... PS. nienormalsa nie słuchaj, ta kurwa na Francuskiej zajmuje się innymi usługami niż fryzjerstwo... Odpowiedz Link Zgłoś