Dodaj do ulubionych

kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazia?

10.07.06, 09:44
obawiam sie że nie ma takiej osoby. HGW i Borowski poniosą klęskę. Może
powinni tez znaleźć jakiegoś silnego kandydata spoza Warszawy, bo jak widac
miejscowi nie maja szans.
Obserwuj wątek
    • Gość: Puławska Tyllko Stefan Niesiołowski :-) o-t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:38
      • Gość: corgan ale StefanN jest z Łodzi i interesuje się owadami IP: *.chello.pl 10.07.06, 17:20
        nie nie.. to nie jest dobry kandydat.
        • dankowalski Re: ale StefanN jest z Łodzi i interesuje się owa 10.07.06, 17:23
          to dobrze że jest z Łodzi może wygra z Kaziem z Gorzowa.
    • Gość: Marek Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:00
      Najlepsze byłyby prawybory - niech PO wystawi kilku kandydatów i ludzie niech
      zdecydują kto z nich ma startować. Co do nazwisk to ja bym najchętniej widział
      Henrykę Bochniarz.
    • kubissimo Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi 10.07.06, 22:05
      wez pod uwage, ze w Warszawie w wyborach pralamentarnych PiS sromotnie przegral
      z PO. Znaczy sie elektorat jest tu niewielki
      a osoby ktore do samego Marcinkiewicza poczuly jakas sympatie mogly ja starcic
      po jego wiernopoddanczej postawie, jaka zaprezentowal po wymuszonej dymisji.
      mysle, ze zarowno HGW, jak i Borowski maja co najmniej rowne szanse, jezeli nie
      wieksze. W koncu to rodowici warsiawiacy ;)
      • Gość: omar1 Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.eranet.pl 10.07.06, 22:42
        dzisiaj w TVN podczas show hani było widac na twarzy jej wielkie przerazenie.
        Była skichana.
        • Gość: Warszawianka Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:44
          Ja i moi znajomi uważają, żeby wystawić Pana Komorowskiego !!!!!!!!!!!!!!!!11
          • Gość: ale jaja PO powinno poprzec Jaruzelskiego! IP: *.pz.unibas.ch 11.07.06, 00:47
            Rodowity warszawiak, nienagannie ubrany i powszechnie znany. :-)))))
            • Gość: he he he !!! НЕТ ПЕДЕРА&# IP: *.chello.pl 11.07.06, 00:58
    • Gość: lego borowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 03:44
      borowski, chociaz to czerwona swinia. sprawdzi sie, jak przypuszczam.
      • nnike Re: borowski 11.07.06, 07:12
        Gość portalu: lego napisał(a):

> borowski, chociaz to czerwona swinia. sprawdzi sie, jak przypuszczam.

No patrz... a Niemcy użyli tylko nazwy "kartofel" i jaki raban się podniósł.
        JAK ŚMIESZ!!
      • Gość: omar1 Re: borowski ????? IP: *.eranet.pl 11.07.06, 13:39
        czerwona świnia (?) to jasne ,ale taki z niego warszawiak jak z koziej pupci
        trąbka.O ile pamiętam jest spod Piły.
        Juz bardziej podoba mi sie ten szowinista z drzwiami od stodoły,Bronisław K.vel
        Blaumann.
        Chociaż i on ma niesamowite ciągoty do komunistów.
        • Gość: Ja Re: borowski ????? IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 02:31
          Marek Borowski oczywiscie urodził się w Warszawie. Jest rodowitym
          Warszawiakiem, prosze nie siać dezinformacji. No i jest najlepszym kandydatem,
          bo Marcinkiewicz spoza stolicy i bez twarzy i klasy, a Hanka niewyjsciowa, a do
          tego to człowiek biznesu co w przeszlosci mialo kiepskie skutki (patrz
          Piskorski)
    • neuroup jest jedna kandydatka 11.07.06, 13:47
      Witam!
      Wedlug mnie jest jedna kobieta, ktora moze zwyciezyc w wyborach spelnia
      nastepujae zalozenia:
      -jest warszawianka
      -jest po za ukladem
      -nie skompromitowala sie
      -jest kompetetna
      -czuje te miasto
      -odkryla pare afer
      -woli dzialac niz szpanowac komorka w lazienkach
      ta osoba to Pani Pitera szkoda ze PO nie mysli tak jak ja.
      Pozdrawiam
      • koszatek Re: jest jedna kandydatka 12.07.06, 03:15
        Czy w tych aferach wykrytych przez p. Piterę zapadł wyrok skazujący?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka