dankowalski 10.07.06, 09:44 obawiam sie że nie ma takiej osoby. HGW i Borowski poniosą klęskę. Może powinni tez znaleźć jakiegoś silnego kandydata spoza Warszawy, bo jak widac miejscowi nie maja szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puławska Tyllko Stefan Niesiołowski :-) o-t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan ale StefanN jest z Łodzi i interesuje się owadami IP: *.chello.pl 10.07.06, 17:20 nie nie.. to nie jest dobry kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Re: ale StefanN jest z Łodzi i interesuje się owa 10.07.06, 17:23 to dobrze że jest z Łodzi może wygra z Kaziem z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:00 Najlepsze byłyby prawybory - niech PO wystawi kilku kandydatów i ludzie niech zdecydują kto z nich ma startować. Co do nazwisk to ja bym najchętniej widział Henrykę Bochniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi 10.07.06, 22:05 wez pod uwage, ze w Warszawie w wyborach pralamentarnych PiS sromotnie przegral z PO. Znaczy sie elektorat jest tu niewielki a osoby ktore do samego Marcinkiewicza poczuly jakas sympatie mogly ja starcic po jego wiernopoddanczej postawie, jaka zaprezentowal po wymuszonej dymisji. mysle, ze zarowno HGW, jak i Borowski maja co najmniej rowne szanse, jezeli nie wieksze. W koncu to rodowici warsiawiacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.eranet.pl 10.07.06, 22:42 dzisiaj w TVN podczas show hani było widac na twarzy jej wielkie przerazenie. Była skichana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: kogo powinno wystawic PO/SLD aby pokonać Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:44 Ja i moi znajomi uważają, żeby wystawić Pana Komorowskiego !!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja PO powinno poprzec Jaruzelskiego! IP: *.pz.unibas.ch 11.07.06, 00:47 Rodowity warszawiak, nienagannie ubrany i powszechnie znany. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego borowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 03:44 borowski, chociaz to czerwona swinia. sprawdzi sie, jak przypuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: borowski 11.07.06, 07:12 Gość portalu: lego napisał(a): > borowski, chociaz to czerwona swinia. sprawdzi sie, jak przypuszczam. No patrz... a Niemcy użyli tylko nazwy "kartofel" i jaki raban się podniósł. JAK ŚMIESZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: borowski ????? IP: *.eranet.pl 11.07.06, 13:39 czerwona świnia (?) to jasne ,ale taki z niego warszawiak jak z koziej pupci trąbka.O ile pamiętam jest spod Piły. Juz bardziej podoba mi sie ten szowinista z drzwiami od stodoły,Bronisław K.vel Blaumann. Chociaż i on ma niesamowite ciągoty do komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: borowski ????? IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 02:31 Marek Borowski oczywiscie urodził się w Warszawie. Jest rodowitym Warszawiakiem, prosze nie siać dezinformacji. No i jest najlepszym kandydatem, bo Marcinkiewicz spoza stolicy i bez twarzy i klasy, a Hanka niewyjsciowa, a do tego to człowiek biznesu co w przeszlosci mialo kiepskie skutki (patrz Piskorski) Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup jest jedna kandydatka 11.07.06, 13:47 Witam! Wedlug mnie jest jedna kobieta, ktora moze zwyciezyc w wyborach spelnia nastepujae zalozenia: -jest warszawianka -jest po za ukladem -nie skompromitowala sie -jest kompetetna -czuje te miasto -odkryla pare afer -woli dzialac niz szpanowac komorka w lazienkach ta osoba to Pani Pitera szkoda ze PO nie mysli tak jak ja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koszatek Re: jest jedna kandydatka 12.07.06, 03:15 Czy w tych aferach wykrytych przez p. Piterę zapadł wyrok skazujący? Odpowiedz Link Zgłoś