Gość: gość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 23:07 Witam ! Gdzie w Warszawie jest dobra chińska kuchnia ? Możecie coś polecić ? Chodzi też o to, żeby była miła atmosfera, ładne wnętrze, chińska muzyka, itp. Pozdrawiam Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 23:09 Jak brzmi chinska muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chińska restauracja 04.02.03, 09:50 moge zanucic: sian sian osian hua szamen kunku punku johen dohen kohen tua szinczilesain kunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 09:57 Mozesz powtorzyc troche glosniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chińska restauracja 04.02.03, 10:13 nie moge. gardlo i przepona mi wysiadly. wczoraj na stacji w malkini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 10:14 To jest forum resturacje. Sprobuj brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chińska restauracja 04.02.03, 10:15 taniec brzucha? w chinskiej knajpie, niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 10:36 Globalizacja, globalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chińska restauracja 04.02.03, 15:38 oto skutki globalizacji. zasilanie pada lokalnie. zazwyczaj. no i jak, tanczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: 217.197.165.* 04.02.03, 16:17 Kwik, jestem rozczarowany. Moze i masz spodnice w krate, ale nie jestes poszukiwana przeze mnie nastolatka. Musze ruszyc w dalsze poszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chińska restauracja 04.02.03, 16:24 smiale stwierdzenie. skoro wiesz lepiej, to nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc powodzenia. no i szerokiej drogi. az do gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewióra Re: chińska restauracja IP: 213.17.228.* 05.02.03, 13:46 jestescie beznadziejni - człowiek wchodzi na formu pełen nadziei - znajduje ciekawy temat, widzi duże zaiteresowanie, a więc spodziewa sie kilku fajnych recenzji a tu ... dyskusja o gruszkach na wierzbach i przerzeucanie się dowcipami. No cóz ... szkoda - byłam ciekawa tych knajp :(] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: 217.197.165.* 05.02.03, 14:05 Hej, dziewczyno, hej, jedyna! Przeciez to nie zjadlem informacje o chinskich knajpach, tylko po prostu sie nie pojawily. Czekaj cierpliwie, albo zrob jak ja - chwyc ostatni City Magazine, rusz sama (to znaczy niedoslownie,mozesz kogos wziac ze soba) w miasto, zobacz, zjedz i napisz. W sumie chyba lepiej samemu sprobowac niz sycic sie napisami na ekranie. PS. Nie jadam chinszczyzny. PS2. No ale jak to jest z ta chinska muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: chińska restauracja 05.02.03, 14:43 Gość portalu: wiewióra napisał(a): > jestescie beznadziejni - człowiek wchodzi na formu pełen nadziei - znajduje > ciekawy temat, widzi duże zaiteresowanie, [...] ja tez sie rozczarowalam watkiem o truflach... to wszystko przez Niecha, bo on tu kazdego zagaduje 'nie na temat':P ale polecam jego watek o ulicy Francuskiej, nadawalby sie do druku co najmniej w City Magazin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: 217.197.165.* 05.02.03, 15:00 Zawsze wszystko jest przez mnie, to forumowy standard, nie krepujcie sie, ja jestem od zbierania waszego niezadowolenia. A o truflach napisalem, co wiedzialem, czy to moja wina, ze mnie pozniej jakas kobieta zagadala? PS. No to co, idziemy do tego Suliko? Wez narzeczonego jako przyzwoitke. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: chińska restauracja 05.02.03, 15:09 Gość portalu: Niech napisał(a): > PS. No to co, idziemy do tego Suliko? Wez narzeczonego jako przyzwoitke. to musze z narzeczonym sie pokonsultowac. A kiedy byc chcial isc? Moze tez kogos wezmiesz, co tak sam bedziesz szedl? Jeszcze Cie zjemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: chińska restauracja IP: 217.197.165.* 05.02.03, 15:25 W dni powszednie po godzinie 17. W lykendy wszystko jedno. Wziac kogos? Moze ktos sie zglosi - halo, halo, poszukuje partnerki do obiadu w gruzinskiej restauracji! Odpowiedz Link Zgłoś