Gość: beata IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.03, 21:12 Juz od dawna sklep h&m jest znany z fantastycznych ubiorow. Modne,ladne i nie drogie to wlasnie proponuje nam h&m.Od paru juz lat zaopatruje sie w tym sklepie, moja coreczke i meza rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: Hennes & Mauritz otwiera sklep w Warszawi IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.03, 21:20 Czesc wam! Juz od dawna zaopatruje sie w sklepie h&m, jest on bardzo znany z modnych ubran . Ubieram sie juz od paru lat zarowno jak i moja coreczke i meza. Nowa kolekcje wiosenno- letnia uwazam za wspaniala i oczywiscie polecam ja wszystkim mlodym i starszym. Otwarcie sklepu w warszawie h&m przyciagnie napewno bardzo duzo klientow . Zycze powodzenia pa bea Odpowiedz Link Zgłoś
mificzka Re: Hennes & Mauritz otwiera sklep w Warszawi 04.02.03, 21:23 Czy mogę dostać adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.skane.se 05.02.03, 04:06 W Szwecji siec sklepow Hennes i Muritz to synonim tandety. Odziez kupowana hurtowa w Chinach i Bangladeszu sprzedawana jest z duzym zyskiem.Szmelc potworny. Prada tanie to jest , ale gatunkowo rowne szmatom sprzedawanym przez wietnamczykow.Tuyle ze ladnie opakowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obronca Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.ien.com.pl / 192.168.100.* 05.02.03, 10:18 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > W Szwecji siec sklepow Hennes i Muritz to synonim tandety. > Odziez kupowana hurtowa w Chinach i Bangladeszu > sprzedawana jest z duzym zyskiem.Szmelc potworny. > Prada tanie to jest , ale gatunkowo rowne szmatom > sprzedawanym przez wietnamczykow.Tuyle ze ladnie > opakowane. Michal, nie jest kupowane hurtowo tylko szyte na zamówienie wg wzorów zachodnich.jak troche poczytasz metki na ubraniach nawet najbardziej renomowanych firm to prawie wszedzie znajdziesz made in china. teraz wszystko sie tam szyje i montuje by zaoszczedzic na kosztach. ale to nie ma nic wspolnego z jakoscia bo chinczycy uszyja lepiej niz jacys skacowani i sfrustrowani szwedzi. twoja ocena h&m jest bardzo niesprawiedliwa i swiadczy o zupelnej nieznajomosci tematu. a tak wlasciwie to gdzie ty sie ubierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: 217.153.88.* 05.02.03, 11:04 " a tak wlasciwie to gdzie ty sie ubierasz?" Ja np. w domu. Wyjmuję ubranie z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 11:44 Ktoś pytał kiedy i gdzie? Podobno w marcu w centrum handlowym "Wola". Czekam z niecierpliwością bo lubię H&M. Podobno niedawno otworzyli sklep w Bronksie, cały towar wyprzedali w kilka dni. Ciekawe czy u nas też się uda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.vwl.uni-mannheim.de 06.02.03, 12:38 Michal co ty gadasz za glupoty? Jak na polskie warunki ciuchy H&M to bedzie faktycznie cos ciekawego. Ceny atrakcyjne, a ciuchy nienajgorsze. Mam nadzieje ze nie bedzie to jednak sklep z resztkami niesprzedanymi w Niemczech, tak jak to robi np Deichmann czy C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 16:25 Gość portalu: ol4 napisał(a): > Mam nadzieje ze nie bedzie to jednak sklep z resztkami niesprzedanymi w > Niemczech, tak jak to robi np Deichmann czy C&A. Obawiam sie, ze jednak niestety bedzie bo polski oddzial H&M organizuje desant z niemieckich prowincji wlasnie ... Alle szmaten nach Polen getragen ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.03, 12:05 Co ty pleciesz jestes negatywnie nastawiony chyba nie tylko na H&M, moze i na inne. ciekawe w jakich markowych szmatach ty chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: *.swipnet.se 09.02.03, 00:20 Wspolczuje polskim konsumentom. Hennes och Mauritz to w Szwecji synonim taniego szajsu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Michala 09.02.03, 01:14 obecne trendy lansuja przezroczyste tkaniny i co tu duzo mówic, bardzo kobiece kreacje, takie, które bardziej odslaniaja, niz zakrywaja cialo. H&M nie pozostaje w tyle, wiec sie pewnie obawiasz, ze "cos"podobnego moglaby zalozyc twoja partnerka. Zaloze sie, ze ciebie konwenjuje sztywny styl proponowany przez siec sklepów M%S. A co sie tyczy Szwecji, wybacz, ale bywam i widze, ze H&M cieszy sie duza popularnoscia, zreszta nie tylko tam. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Hennes & Mauritz TANDETA POTWORNA IP: 213.76.128.* 05.03.03, 14:34 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > W Szwecji siec sklepow Hennes i Muritz to synonim tandety. > Odziez kupowana hurtowa w Chinach i Bangladeszu > sprzedawana jest z duzym zyskiem.Szmelc potworny. > Prada tanie to jest , ale gatunkowo rowne szmatom > sprzedawanym przez wietnamczykow.Tuyle ze ladnie > opakowane. jaka jest 1.litera twojego nazwiska bo zasytnawiam sie czy nie jestes moim znajomym-zacietym przeciwnikiem H&M... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziyo wreszcie cos innego niz... IP: 193.116.20.* 13.02.03, 17:16 pomijam moja prywatna opinie o hannes, bo najlepsza nie jest, ale w koncu bedzie cos innego niz wszechobecne beznadziejne cubus i kaphall... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merion Re: wreszcie cos innego niz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 18:55 Nie rozumiem tego wszystkiego, co mówicie.czyż GAP nie jest u nas najbardziej pożadana marką obecnie? każdy przyzna,że jest. jednak w usa jest to typowy sieciowy przeciętny i tani sklep.w europie jednak postrzegany jako wyrafinowany i elegancki. nieprawdą jest wcale,że Polacy jak durnie rzucą się na hennesa, bo z zaobserwowanych sytuacji dobrze wiem,że także w Paryżu, W Wiedniu,w Berlinie oraz w Londynie jest marką z wyższych póek.pozatym wcale nie jest tani i badziewny, bo mnóstwo moich ubbrań jest własnie z hennesa. Ani jedna rzecz się nie rozwaliła, mimo,ze niektóre są już naprawde stare i znoszone. Uwielbiam ten sklep i wiele osób uważa tak jak ja, a to,że Polacy są tacy wybredni i ciągle niusatysfakcjonowani utwierdza mnie w przekonaniu,że niepownien się on otwierać w Warszawie.Mi nic nie szkodzi,że nie ma go w polsce, ponieważ bardzo często wyjeżdżam za granice, ale wiem jak wiekle osób chciało by ubierac się własnie tam, a nie ma takowych warunków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmmm Re: wreszcie cos innego niz... IP: *.centrala.kbsa / 10.3.16.* 04.03.03, 16:11 Gość portalu: ziyo napisał(a): > pomijam moja prywatna opinie o hannes, bo najlepsza nie jest, ale w koncu > bedzie cos innego niz wszechobecne beznadziejne cubus i kaphall... kappahl to moja ulubiona marka. uwielbiam ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herk Re: Hennes & Mauritz otwiera sklep w Warszawi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 12:25 fajny sklep Odpowiedz Link Zgłoś