Dodaj do ulubionych

Leżaki, nieformalne miejsce spotkań

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 23:03
Był ktoś z Was w Leżakach na starówce? Warto tam iść? Napiszcie, jak się Wam
podobało.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niech Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 07.02.03, 00:03
      Lezaki? W zimie? Tylko dla koneserow? Moze sprobuj - bedziesz pierwszy.
      • Gość: Janek Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 00:33
        eee, fajnie tam jest. Klimatycznie.
        • kwik Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 07.02.03, 09:14
          baaaardzo fajnie. przez jakies 15 minut. nazwa adekwatna do aktywnosci obslugi.
          dziewczyna probowala nas obdarzyc niezamowionymi daniami i napojami.
          tlum nastolatek w podkolanowkach, co niektorym z pewnoscia sie spodoba.
          • Gość: Niech Biegne! Pedze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 10:00
            Bo moze to sa prawdziwe nastolatki, a nie leciwe panie, ktore sie pod nie
            podszywaja, wykorzystujac do tego kraciatsa spodnice pozyczona od wnusi.
            • kwik Biegnij! Pedz! 07.02.03, 10:09
              najprawdziwsze. widzialam, ze legitymuja sie certyfikatem wieku (poswiadczonym
              notarialnie), a nie dowodem. nosza spodnice w krate (z ceraty, sciagnietej
              prosto ze stolika w barze mlecznym "omega").
              • Gość: Niech Re: Biegnij! Pedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 10:17
                Dowodem ich wieku nie cerata, lecz rumience na policzkach, piegi, zawstydzone
                spojrzenie, splatane z tylu ciala dlonie, dyg uprzejmy i mowa niewyszukana. Toc
                to kwintesencja niewinnosci - nienadgryzionej nawet forumowa grafomania.
                • kwik Re: Biegnij! Pedz! 07.02.03, 10:45
                  godny podziwu idealizm. z tym, ze mlodziez mamy coraz cwansza. podobno.

forumowa grafomanka z zamilowania
                  • niech Lece! Skacze! Pelzne! 07.02.03, 10:53
                    Mlodziez moze i cwana, ale ma inne zalety. Realne. I nie plami sie grafomania.
                    Nawet jesli przyczyna ma byc niekompletne wyksztalcenie. Eeeech, mlodziez...
                    Eeeeeeech, real...
                    • kwik Re: Lece! Skacze! Pelzne! 07.02.03, 10:59
                      nie wzdychaj, tylko pedz do lezakow. realne zalety juz sie na nich opalaja.
                      • Gość: Niech Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:02
                        A jak sadzisz, skad ja pisze?! Jam nieskory do czasu marnowania. Hej!
                        • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 11:07
                          mniemam, iz z autobusu (miejsce k/kierowcy), ktory spieszy w kierunku kolumny
                          zygmunta, nie zatrzymujac sie na przystankach. mimo, ze pelno na nich lezakow.
                          a przycisk "na zadanie" nie dziala.
                          • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:12
                            Slepiec, ktory cie prowadzi, zbladzil na manowce - co zreszta bylo
                            nieuniknione. Juzem dawno na miejscu, lezac w lezaku w trakcie lezakowania,
                            otoczony rozbrykana gromadka. Czy one sa Szkotkami?
                            • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 11:20
                              jestes niekonsekwetnie nielogiczny. mnie sie pytasz?
                              • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:36
                                Ciebie? Tys wirtualnym jeno bytem, odpowiedzi bym nie oczekiwal przecie.
                                • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 11:50
                                  zaiste, powiadam wam. w dodatku nieznosnym.
                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:55
                                    Niestety nie. Zadnego przymiotnika do ciebie nie mozna przylepic. Ot, jestes, a
                                    jakoby cie nie bylo.
                                    • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 12:00
                                      mylisz sie. mnie nie ma, wiec zadne "jakoby".
                                      • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:47
                                        Tylko twoj kwik sie po sieci niesie.
                                        • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:06
                                          to niemozliwe. ktos musi sie pode mnie podszywac.
                                          • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:17
                                            Ktos podobny?
                                            • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:22
                                              nie wiem. moze ty wiesz?
                                              • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:25
                                                Domyslam sie.
                                                • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:28
                                                  czy moge dostapic zaszczytu i dowiedziec sie?
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:29
                                                    Niestety nie moge tego napisac. To moze toba tak wstrzasnac, ze zamilkniesz. A
                                                    jak zamilkniesz to znikniesz. A ja nie chce miec ciebie na sumieniu.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:33
                                                    nie moge zniknac, bo mnie nie ma. jezeli nie mozesz napisac to chociaz powiedz.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:35
                                                    Jestes jednak tym ciagiem zer i jedynek. Zer?
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:38
                                                    trojek. no i szostek.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:41
                                                    Banal.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:42
                                                    nie pierwszy, nie ostatni. i nie tylko moj.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:45
                                                    Nie badz taka skromna.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 13:50
                                                    o skromnosci sie nie dyskutuje w przeciwienstwie do gustow. ale my tu gadugadu,
                                                    a bigos stygnie.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 13:55
                                                    Ja nie dyskutuje. Zero-jedynkowy bigos? Przynajmniej nie pachnie.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:00
                                                    pachnie, pachnie. jakims oszustwem, malwersacja, szantazem, inwigilacja,
                                                    subtelnym robieniem z kogos (jakiegos) zwierzecia?
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:14
                                                    Zwierze z zer i jedynek? To chyba jedynak? A moze z niego ten bigos?
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:16
                                                    nie wiem. ty wiesz i nie powiesz. standard.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:18
                                                    Banal niech sie banalem odciska.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:20
                                                    odwiedz pedicurzystke.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:24
                                                    Jest zajeta. Ma dwa razy wiecej pracy niz zwykle. Przyszlo do niej jakies
                                                    zwierze.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:28
                                                    chyba wyraznie pisze: do pedicurzystki, nie do weterynarza. pomyliles kartki w
                                                    notesie.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:32
                                                    A wiec to zwierze nie dba o paznokcie? Stad takie dziwne slady zostawia.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:38
                                                    to chyba jelen na rozkladzie.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:45
                                                    Nie, jelen wydaje inny dzwiek. Jelen ma klakson.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 14:53
                                                    w takim razie to los. los ma megafon.

ps. los to zwierze. nie mam na klawiaturze ł i ś.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:57
                                                    Nie kojarzy mi sie ten dzwiek z losiem. Ani z jego losem.
                                                    PS. Klawiature tez masz malutka.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 15:06
                                                    z czym zatem?

ps1. do czego pijesz?
                                                    ps2. na zdrowie.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 15:10
                                                    Kojarzy mi sie z czyms, o czym dawno juz chcialem zapomniec. I udalo sie.
                                                    PS. Chyba do kogo przepijam?
                                                    PS2. Dziekuje.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 15:19
                                                    gratuluje skutecznej kuracji.
                                                    bez psow.
                                                    bez podpisu
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:16
                                                    No coz, ktos musi sie wykurowac, bo chorowac mogl ktos.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 16:40
                                                    niech niech nie inputuje.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:44
                                                    A zaoutputowac mozna?
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 16:45
                                                    zaoffowac. prosze bardzo.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:53
                                                    Kwik, ja to bym cie zdeletowal, i to bez prawa do resetu.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 16:58
                                                    droga wolna. pospiesz sie, bo zaraz it zabierze ci klawiature. do przegladu i
                                                    czyszczenia. po tym bigosie.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:02
                                                    Co ma moja duza klawiatura wspolnego z twoim malym bigosem? Nie udlawilas sie
                                                    klawiszami?
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 17:06
                                                    podziel sie doswiadczeniami z chrupania klawiatury. moze komus sie przydadza
                                                    (mnie nie). bigos nie jest mojego autorstwa. przypalony.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:10
                                                    Czy chrupana klawiatura kwiczy?
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 17:11
                                                    nie pytaj tylko sprobuj. troche samodzielnosci.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:14
                                                    Wole wpierw spytac. Nie lubie kwiczenia.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 17:14
                                                    uprzednio zaoffuj fonie i do dziela.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:18
                                                    Niestety ten dzwiek przebija sie przez wszystkie pstryczki i guziczki, ktore
                                                    mialy go poskromic. Uparty jest.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 17:20
                                                    moze po prostu udawaj, ze nie slyszysz. mawiaja, ze do wszystkiego mozna sie
                                                    przyzwyczaic.
                                                  • Gość: Niech Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:23
                                                    Ten dzwiek jest jak z "Wrzasku" Skolimowskiego. Swidruje, przez stopery
                                                    przebija sie, kazdym porem skory wciska sie do glowy.
                                                  • kwik Re: Jestem! Stoje! Siedze! Leze! 07.02.03, 17:25
                                                    to ucisz cholere.
                                                  • Gość: Niech Dosc kwiczenia!!!!!!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:35
                                                    Dosc, dosc, dosc! Ile razy mam powtarzac!
                                                  • kwik Re: Dosc kwiczenia!!!!!!!!!!!!! 07.02.03, 17:38
                                                    dotad, az sie zmeczysz.
                                                  • Gość: Niech Re: Dosc kwiczenia!!!!!!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:45
                                                    Powtarzanie przy sluchaniu kwiczenia to betka. Kwik zabija!
                                                  • kwik w takim razie 07.02.03, 17:48
                                                    nagraj i zanies do prokuratury. moze go wsadza. (nie pomyl magnetofonow, bo to
                                                    ty znajdziesz sie za kratkami).
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:50
                                                    Nie wsadza. Deportuja. Do Anglii. To kraina kwikow.
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 17:52
                                                    raczej chichow. ale smieszneeeeee.. zalosne?
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:54
                                                    Spalilas moj dowcip. Tak sadze. Zalosne.
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 17:57
                                                    ktos musial byc pierwszy. nie dziekuj.
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:00
                                                    Ktos? Ty jestes zawsze pierwsza. A nawet za piec pierwsza.
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 18:02
                                                    nie znam sie na zegarku. ani zegarek na mnie.
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:05
                                                    To to ja akurat wiedzialem. Nie wygladasz mi na kogos, kto by sie na czyms
                                                    znal. Oprocz kwiczenia.
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 18:07
                                                    ja nie wygladam, ja sie wychylam i skacze.
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:13
                                                    Wiem, skaczesz, odbijasz sie, wracasz, skaczesz, odbijas sie, wracasz...
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 18:15
                                                    nie, nie. to ty skaczesz (wiadomo gdzie), odbijasz (wiadomo co) i wracasz
                                                    (tylko nikt nie wie dlaczego - masochizm?).
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:19
                                                    Masz racje, zagadalem sie. Pora wychynac z nory i poszukac jakiejs nastolatki
                                                    na wieczor. Ty masz dobrze - nie musisz szukac partnera. Juz cie znalazl:
                                                    www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=287&w=4543335&a=4549742
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 18:24
                                                    chyba linki ci sie poplataly. nie uwazales na kursie zeglarskim. plywac pewnie
                                                    tez nie umiesz.

poznaj moja litosc - kwiczenie milknie.
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 21:04
                                                    Kwiku, skad ta skromnosc? Moze to wlasnie bedzie to uczucie, ktorego tak
                                                    bezskutecznie dotad szukalas na forum. Daj losowi szanse. Losiowi tez.
                                                  • kwik Re: w takim razie 07.02.03, 22:16
                                                    moje szczescie jest gdzie indziej, nie na forum. olgierd wlasnie przeczytal
                                                    twoje domniemania i mam szlaban. na caly tydzien. zaplacisz mi za to.
                                                  • niech Re: w takim razie 10.02.03, 12:46
                                                    Jesli olgierd jest twoim losem, to znaczy losiem, to nie pozbawiaj go rogow, bo
                                                    moze w nich calkiem ladnie wygladac. Sadze, ze jesli umowisz sie z glory, stan
                                                    rogow olgierda znacznie sie poprawi. Twoj humor tez. A kto wie, moze i dowcip?
                                                  • kwik Re: w takim razie 10.02.03, 13:33
                                                    drogi niechu
                                                    1. jestes niekonsekwentny. dopisujesz sie nudziarzowi.
                                                    2. nic tobie do olgierda, jego rogow i wygladu. ani mojego umawiania sie z
                                                    kimkolwiek.
                                                    3. nikt nie prosil cie o wydawanie oceny. zwlaszcza na podstawie zdan
                                                    wyciagnietych z kontekstu (tak podejrzewam, bo nie przypominam sobie swoich
                                                    publicznych zwierzen na forum - nie po to tu przychodze. jezeli one byly - to
                                                    wylacznie zarty - oczywiscie bez polotu. kazdemu sie zdarza).
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 10.02.03, 13:52
                                                    To nudziarz mi sie dopisuje. I w dodatku twierdzi, ze nie mam prawa do siegania
                                                    do informacji (slow wrecz) zawartych w cudzych postach. Ja nie w twoim zycie
                                                    grzebie, ja w twoich postach grzebie. Jesli to jedno i to samo, to fajnie jest
                                                    miec takie zero-jedynkowe zycie. Czy olgierd ma virtualne rogi? A moze to byla
                                                    taka smieszna zimowa czapka? Czemu go zreszta nie ma z nami? Byloby smiesznie -
                                                    wreszcie.
                                                  • kwik Re: w takim razie 10.02.03, 14:16
                                                    ty dopisujesz sie nudziarzowi, niechu:) mowilam o ocenie, a nie czytaniu postow.
                                                    szukaj wrazen i grzeb sobie w nich ile wlezie, jesli masz na to czas i
                                                    ochote. kwik to byt wirtualny, i kto jak kto, ale ty (jako posiadacz stu
                                                    tysiecy nickow) powinienes wiedziec, ze z rzeczywistscia nie ma nic wspolnego.
                                                    smiesznie raczej nie bedzie, bo stajesz sie taki, jak twoj sztandarowy dowcip.

ps. nie jestem asem kontrwywiadu, ale glory to chyba twoje kolejne wcielenie?
                                                    ps2. jesli tak nie jest, glory - wybacz.
                                                  • Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 10.02.03, 14:57
                                                    Nieprawda, to ty dopisujesz sie mi. Nie posiadam jeszcze stu tysiecy nickow,
                                                    ale ta liczba staje sie coraz bardziej realna. Tak jak kwik staje sie coraz
                                                    mniej realny. Ale coraz bardziej szmieszniutki. Glory to oczywiscie ja.
                                                  • kwik Re: w takim razie 10.02.03, 15:05
                                                    nienienie, mr drazniacy. to ty wracasz po kilku dniach do zakonczonego watku,
                                                    po spektakularnym wywaleniu mnie z "e":)) wlacz radio, wlasnie leci: "czego
                                                    szukasz w naszym miescie...".

z calego serca zycze duzo zdrowia (przyda ci sie w tym lub kolejnym wcieleniu).

• Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 10.02.03, 15:11
                                                    Bo ten watek to jest neverending story. Jak i inne. A ty sie dopisujesz do
                                                    moich postow. A na forum nie mozna nikogo wyrzucic - powinnas to wiedziec.
                                                    Mozna sie tylko wyrzucic samemu - a jesli taka byla twoja wola, to jestem
                                                    ostatnia osoba, ktora by zaprotestowala - bo jestem uprzejmy wobec virtualnych
                                                    dam.
                                                    Twoj glory
                                                  • kwik Re: w takim razie 10.02.03, 15:24
                                                    twoja uprzejmosc bywa przewrotna, gdyz tamtych postow nie mozna zaliczyc do
                                                    szczytow kurtuazji. zwlaszcza wobec dam. nawet kwiiiiiczacych.
                                                    twoja na wieki "wcielenie czyjestam".

• Gość: Niech Re: w takim razie IP: 217.197.165.* 10.02.03, 15:28
                                                    Ale przeprosiny mozesz przyjac? Chyba przenioslem moja zlosc do jakiegos
                                                    forumowicza na kilku sasiednich. Byloby mi milo gdybys nie zrazala sie do calej
                                                    edukacji z mojego powodu. Sa tam tez mile panie i mili panowie. Mozebys nas
                                                    czasami odwiedzila?
                                                  • kwik Re: w takim razie 10.02.03, 15:38
                                                    drogi niechu, nie obrazam sie na byty wirtualne.
                                                    wszak one nie istnieja i sa wylacznie wytworem wyobrazni, prawda? li i
                                                    wylacznie.

ps. z moim nudnym "dowcipem" na edukacje? eee, to niemozliwe...
                                                  • glory Re: w takim razie 10.02.03, 15:26
                                                    Zaraz,zaraz kochani - glory to ja !!
                                                  • kwik glory 10.02.03, 15:29
                                                    jestem pod wrazeniem. zjawiasz sie zawsze w odpowiednim czasie :)
                                                  • glory Re: glory 10.02.03, 15:39
                                                    Tylko przypadek. Wlasnie wrocilem do domu z kina. Ogladalem dobry mocny film,
                                                    gdzie krew sie lala, czaszki rozlatywaly sie jak arbuzy . Tytul filmu "Gangs
                                                    of New York". Dla plci pieknej dodam tylko ze w glownej roli gra boski
                                                    Leonardo.Ja osobiscie bylem pod wrazeniem gry Danila Day-Davisa
                                                  • Gość: Niech Re: glory IP: 217.197.165.* 10.02.03, 15:43
                                                    Dziwne, myslalem ze Glory to ja, a Daniel to Day-Lewis. Ale nieznane sa sciezki
                                                    Agnieszki. A ty kwiku chodz gdzie tam chcesz po swoich virtualnych sciezkach,
                                                    przeciez blagac cie nie bede.
                                                  • kwik niechu 10.02.03, 15:47
                                                    jesli plotki o twojej uprzejmosci wobec dam nie sa przesadzone, to moglbys im
                                                    sprostac i troche poblagac w ramach rehabilitacji.
                                                  • Gość: Niech Re: niechu IP: 217.197.165.* 10.02.03, 15:50
                                                    Mysle ze bylaby to tak zwana zenadka, ktorej nawet ty bys nie wytrzymala.
                                                    Peklabys ze smiechu i tyle bysmy cie widzieli. Virtualne pekniecie ze smiechu -
                                                    czyz to nie piekny zgon. Sadze, ze na przeprosinach i zaproszeniu na E sie
                                                    zakonczy. Reszta w twoich wirtualnych paluszkach.
                                                  • kwik Re: niechu 10.02.03, 15:55
                                                    zenadka na forum jest zawsze mile widziana. i czesto.
                                                    :)

pozdrawiam

• Gość: Niech Re: niechu IP: 217.197.165.* 10.02.03, 16:00
                                                    Ja nie przepadam. Zwlaszcza z moim udzialem. Ale jesli ty lubisz - czekam.
                                                  • kwik Re: niechu 10.02.03, 16:12
                                                    nie zarzekaj sie. twoje posty sa takze rejestrowane.
                                                    powodzenia.
                                                  • Gość: Niech Re: niechu IP: 217.197.165.* 10.02.03, 16:20
                                                    Wypadek przy pracy. Tak to jest jak sie prowadzi po pijanemu.
                                                  • kwik Re: niechu 10.02.03, 17:18
                                                    nie praktykuje. co na to milicja forumowa: 21 pkt i egzamin?
                                                  • Gość: Niech Re: niechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 18:51
                                                    Nie wiem - moze ty jestes policjantka? Jaka kara?
                                                  • kwik Re: niechu 10.02.03, 19:14
                                                    samoudreczenie wystarczy, nie mieszajmy do tego policji - limit przydzialu
                                                    paliwa im sie skonczyl.
                                                  • Gość: Niech Re: niechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 20:00
                                                    Dobrze, wiec bede cie sam dreczyl.
                                                  • kwik Re: glory 10.02.03, 15:43
                                                    nie widzialam, ale sadzac z opisu najwieksze wrazenie zrobilyby na mnie arbuzy.
                                                    boski odpada w przedbiegach, ja z innego kregu religijnego.
                                                  • glory Re: glory 10.02.03, 15:50
                                                    Oczywiscie -Daniel Day Lewis.
                                                    Dzieki za korekte.
    • daise_dee Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 07.02.03, 11:16
      Gość portalu: kami.kadze napisał(a):

> Był ktoś z Was w Leżakach na starówce? Warto tam iść? Napiszcie, jak się Wam
      > podobało.
      > pozdrawiam

Bylam przelotem w lecie, ale nie zostalam dluzej bo bylo tam za ZIMNO:))
      btw. Kiedys knajpa cieszyla sie duza popularnoscia.
      A przejsc sie warto, zawsze mozna wyjsc...
      • glory Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 07.02.03, 13:57
        Lezaki, nieformalne miejsce spotkan , nastolatki w podkolanowkach albo stare
        ropuchy tez w podkolanowkach . No ladnie !. Brzmi niezle!.
        Poprosze o adres tego lokalu.
    • daise_dee Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 10.02.03, 18:58
      Gość portalu: kami.kadze napisał(a):

> Był ktoś z Was w Leżakach na starówce? Warto tam iść?

Sadzac po popularnosci tego watku, chyba warto:)))))))))))))))))))

Mnie przekonalo, mimo, ze nie chce mi sie czytac 100 postow.
      Mozesz isc w ciemno:)))
      • Gość: Niech Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 20:02
        Po znajomosci streszcze ci watek - a w kazdym razie jego srodek: ble, ble,
        ble...
        • daise_dee Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 10.02.03, 23:33
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Po znajomosci streszcze ci watek - a w kazdym razie jego srodek: ble, ble,
          > ble...

Niechu, jestem pod wrazeniem - trafiles w sedno:))))
          • Gość: Niech Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 23:47
            Jutro ide do Suliko - nie moglem czekac dluzej, zadlawilbym sie slina. Bede tam
            o 17 - jak chcesz przyjdz.
            PS. Nastepne wyprawy to knajpa serbska i Byblos.
            • daise_dee Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 10.02.03, 23:57

> Jutro ide do Suliko - nie moglem czekac dluzej, zadlawilbym sie slina. Bede
              tam
              >
              > o 17 - jak chcesz przyjdz.
              > PS. Nastepne wyprawy to knajpa serbska i Byblos.

Jak sie wyrobie to wpadne, a jak Cie poznam?
              • Gość: Niech Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 00:11
                Bede ze znajomym. Dwoch facetow w srednim wieku. Jesli rzeczywiscie chcesz
                przyjsc - napisz, to wymysle jakis znak rozpoznawczy. Albo po prostu poprosze
                kelnera/portiera, zeby cie do nas skierowal.
                • daise_dee Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań 11.02.03, 00:22

> Bede ze znajomym. Dwoch facetow w srednim wieku. Jesli rzeczywiscie chcesz
                  > przyjsc - napisz, to wymysle jakis znak rozpoznawczy. Albo po prostu poprosze
                  > kelnera/portiera, zeby cie do nas skierowal.

dwoch facetow to brzmi groznie. moze nastepnym razem namowie narzeczonego;-)
                  A tak powaznie, to mozemy sie wstepnie umowic, nic nie obiecuje, bo u mnie to
                  roznie z czasem bywa. Najwyzej wypali nastepnym razem.
                  Zreszta jakby co, odbieram poczte na daisee.
                  • Gość: Niech Re: Leżaki, nieformalne miejsce spotkań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 00:28
                    No to wymysl jakis sposob identyfikacji. Dwoch facetow w tym przypadku nie
                    brzmi groznie, po prostu moj przyjaciel czesto jezdzi na Kaukaz i razem
                    wymyslelismy te wizyte - zeby sporbowac tej kuchni na przyjezdzie. On sprowadza
                    do Polski wode Nowotierska, a w Suliko daja Borzomi i tak dalej, i tak dalej...
                    Ale nie martw sie, nie jestesmy restauratorami czy tez sprzedawcami - my wolne
                    ptaki. Masz czas na podanie sygnalu do jutra do 16 - wtedy wyjde z pracy i udam
                    sie na miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka