Dodaj do ulubionych

Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!!!!!!!

08.02.03, 12:18
Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!!!!!!!

A nieprzyjaciołom moim tradycyjne [...] w [...]...
Obserwuj wątek
    • Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 12:21
      I co, już się podnieciłeś?
    • Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 12:22
      A wiesz Pndzel, ze normals zniknal... Pewnego dnia po prostu poszedl bez
      pozegnania i nie wrocil. Zostawil nam tylko po sobie pamiatke na OL, a i ta
      niedlugo zniknie. Zegnaj, przyjacielu...
      • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:26
        To niepowetowana strata, ale przyroda nie znosi próżni i rolę dyżurnego kretyna
        przejmują inni - El Smutny , kijek, husky...
        • Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 12:29
          Masz coś jeszcze ciekawego do dodania, kutasi łbie?
          • Gość: Niech Do "kijka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 13:35
            Czyzby tresc twojego postu i oryginalny nick to byl wyraz tesknoty za czyms
            nieodwracalnie utraconym?
        • zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:30
          Ale Ty nie znasz jeszcze jednej nowiny, Niech, poczas Twojej nieobecności,
          zdążył się z wzmiankowanym Normalsem prawie zaprzyjażnić. Teraz kolej na Ciebie.
          • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:43
            zarlaczka napisała:
            > Ale Ty nie znasz jeszcze jednej nowiny, Niech, poczas Twojej nieobecności,
            > zdążył się z wzmiankowanym Normalsem prawie zaprzyjażnić. Teraz kolej na
            Ciebie

Ja raz już, już miałem się z tym czymś zaprzyjaźniać, napisałem pojednawczy
            post, a to coś w tym samym czasie bluzgało mi w innym wątku (do tego kompletnie
            bez sensu)...

To był wtedy ten ostatni raz... od tamtej pory WROGI IGNOR...
            • zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:45
              Poczytaj sobie posty. Oni od kilku dni ze sobą rozmawiają, naprawdę rozmawiają.
              Chyba wspólne wycieczki na OL ich tak zbliżyły.
        • Gość: ElNino Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.02.03, 18:20
          Brakowało mi Ciebie Pndzlu, zabawa zacznie się na nowo. Jak było na Karaibach
          nurku?
    • akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:23
      Jak się czuje kotka? Maszją jeszcze?
      • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:28
        Jaką kotkę? Nie widziałeś reportażu o Wietnamczykach...?
        • akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:46
          Źli Wietnamce skomsumowali kotkę!!! Rzecz niesłychana. Mam nadzieję, że chociaż
          poczęstowali dzięki czemu, jak wierzymy w naszym plemieniu, jej duch zostanie w
          Tobie i przy Tobie do końca dni.
    • zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:28
      Cześć Panie Pndzelu!
      Nie bardzo wiem do której kategorii mnie zaliczasz, ale przywitać zawsze się
      można.
      • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:38
        Powitać, powitać... (co wyjaśnia kategorię chyba...)
        • zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:42
          Radość wstąpiła w me serce wielka za to zaszeregowanie.
    • chaladia Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:21
      Hurra!!!
      Bardzo się cieszę, tym bardziej, że już się zacząłem o Ciebie martić...
    • akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:40
      Gdzie byłeś jak Cię nie było?
      • Gość: kroolik Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.02.03, 14:43
        jak to, gdzie był ?
        ferie zimowe przecież były - no to na pewno był na zimowisku dla dzieciaków
        jako uczestnik
        • Gość: k`k Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 15:55
          W koncu jesteś.
      • Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 14:45
        Pndzel pojechał do naszych sąsiadów, żeby pracować w jednym z przybytków
        dzielnicy czerwonych latarni, w końcu skądś musiał mieć pieniądze na opłacenie
        internetu na następne 2 tygodnie.
        • Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:52
          Uwierzcie mu, on wiec co pisze! Oj, dobrze wie...
    • buggi Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 16:25
      Pndzel, uscisnelabym cie z mila checia, ale tylko objelam monitor. Witaj!
      • puma_ Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 19:57
        Witaj wraz z przyległościami! A żegnałeś się? Gdzie byłeś jak cię nie było?
        • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 20:11
          Żegnać się nie żegnałem, bo się nie żegnam nigdy... ale witać się lubię, więc
          raz jeszcze ze wszystkimi (z zastrzeżeniem postu nr 1) się witam!

Wasze zdrowie...
          • buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:11
            przywitales sie i juz cie nie ma??
            • zarlaczka Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:28
              Bo On to robi, żebyśmy za nim tęskniły.
              • tradycja1 Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:30
                Zarlaczka,Buggi nie wiem co na to Niech.
                • buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:36
                  tradycja1 napisała:

> Zarlaczka,Buggi nie wiem co na to Niech.

odpowiem za siebie: po tym co mi Niech napisal, ma taka kreche:
                  ____________________________________________________________________________
                • zarlaczka Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:38
                  Tradi, Niech teraz miętosi jakieś panienki zza wycieraczki, więc nawet nie
                  zauważy.
              • buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:35
                zarlaczka napisała:

> Bo On to robi, żebyśmy za nim tęskniły.

ja za nim bardzej tesknie, niz za W.Czc. Niechem
                • tradycja1 Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:47
                  Bo Niech jest jak pokrzywa..lekko dotniesz-parzy
                  w piesc silniej chwycisz -nic nie zrobi:)
                • Gość: Niech Re:Peeeeeeeendzel!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:47
                  No to teraz krecha dla bugola:

Nie uslyszysz mnie wiecej.
                  • buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:51
                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> No to teraz krecha dla bugola:
                    >> │
                    > Nie uslyszysz mnie wiecej.

a zobacze?
                    • pan_pndzelek Re:Peeeeeeeendzel!!!! 09.02.03, 11:22
                      Już teraz definitywnie jestem, wczoraj musiałem jeszcze się w realu przywitać
                      co spowodowało, że w klawisze ciężko mi było trafić, jeszcze teraz czuję...
                  • zarlaczka Niech straszy 08.02.03, 21:53
                    Usłyszeć Cię jeszcze Bugol nie zdążył, a już Go straszych, że nigdy nie dostąpi
                    tego zaszczytu.
                    • miltonia No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:22
                      Witaj Pndzlu! A przywiozłeś jakieś prezenty?
                      • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:46
                        Pewnie napisze, że On jest najlepszym prezentem i że nic cenniejszego nie mógł
                        dla nas znaleźć.
                        • pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:55
                          zarlaczka napisała:
                          > Pewnie napisze, że On jest najlepszym prezentem i że nic cenniejszego nie
                          mógł
                          > dla nas znaleźć.

W rzeczy samej...
                          • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:57
                            Tylko pozostaje teraz pytanie, w jaki sposób Ty ten prezent podzielisz.
                            • miltonia Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 12:50
                              Dla mnie portfel!!!!
                              • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 12:58
                                Ja wolę konto.
                                • pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:16
                                  Ale ja mam również DUSZĘ...
                                  • Gość: Niech Re: No nareszcie Pan Pndzelek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:18
                                    Te ci zostawia na oslode.
                                    • pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:35
                                      Zostawią, zostawią... nie dałyby rady przełknąć...
                                      • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:37
                                        Od razu zostawią, nawet nie wiesz, co ja potrafię przełknąć.
                                        • pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:47
                                          Brzmi obiecująco...
                                  • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:21
                                    To ją w końcu pokaż, bo jakoś tak na słowo, to mi trudno uwierzyć.
                                    • pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:33
                                      Mam, mam... i to całkiem obszerną... WYPASIONĄ...
                                      • zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:38
                                        A ta dusza, to Ci się z tuszą nie pomyliła?
    • sloggi Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 13:52
      Nareszcie jesteś.
      Miło Cię tu widzieć, wiedząc żeś cały i zdrów.
      • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:08
        Cały, zdrów i na zawsze TU...
        • abc2001 Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:09
          pan_pndzelek napisał:

> Cały, zdrów i na zawsze TU...

chciałoby się rzec "niestety", ale szkoda słów...
          • Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 14:16
            Jak ci szkoda slow, to nie pisz, gamoniu.
            • pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:27
              Szkoda słów, ten gamoń jest nieuleczalny...
              • abc2001 Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:51
                dzięki za diagnozę, jest to dla mnie WYJĄTKOWO cenne :(
                • Gość: Niech Zaczely sie dozynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 16:25
                  Pndzel, twoja ulubienica znowu ma na ciebie chrapke. Nie wiem dlaczego, moze
                  lubi duzych mezczyzn. Normals podobno byl bardzo wysoki. Dobrze, ze ja jestem
                  karlem.
                  • pan_pndzelek Re: Zaczely sie dozynki!!! 09.02.03, 17:09
                    Ledwie wrócić zdążyłem... ale co on/ona/ono chciało od tłustych wielorybic z
                    Australii? Może samo jest tłuste i ma kompleks?
                    • Gość: Niech Re: Zaczely sie dozynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:13
                      Zostaw bidulke w spokoju, niech nad soba polkla w kaciku. Pewnie ma sporo
                      powodow.
                    • zarlaczka Re: Zaczely sie dozynki!!! 09.02.03, 17:15
                      Pewnie chciała mieć Ciebie tylko dla siebie, bała się że tam tłum Twoich
                      wielbicielek się powpisuje. Miej wzgląd na jej uczucia.
    • spinkaa Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 19:14
      Hej Pndzelku:))
      Na wszelki wypadek nie czytałam poprzednich postów, spodziewajac się tego
      samego, co zwykle się dzieje na naszym forum.
      W niewiedzy zatem pozostając, jak powitali Cie inni, stwierdzam, że Twój powrót
      przysłuzy sie bez wątpienia forum warszawskiemu. Ostatnimi bowiem czasy trudno
      w spokoju w nim uczestniczyć, więc byc może Twój niezaprzeczalny autorytet
      wprowadzi jakiś ład w ten forumowy chaos. Dobrze, ze jestes.
      Niech(!) dobro i łagodnośc będą z Tobą!
      Pozdrawiam - spinkaa

• miltonia Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 19:34
        Panie Pdzelku, twój powrót ożywił nie tylko Warszawę, ale i oślą ławkę, chociaż
        nie bardzo rozumiem dlaczego zupełnie niewinne wątki wylądowały na tej
        ostatniej. Chyba będziesz zmuszony wziąć się do ciężkiej pracy i zrobić
        szkolenie adminom, bo znowu jakichś z łapanki po 1 zł/h nabrali i one mocno
        niekumate są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka