pan_pndzelek 08.02.03, 12:18 Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!!!!!!! A nieprzyjaciołom moim tradycyjne [...] w [...]... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 12:21 I co, już się podnieciłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 12:22 A wiesz Pndzel, ze normals zniknal... Pewnego dnia po prostu poszedl bez pozegnania i nie wrocil. Zostawil nam tylko po sobie pamiatke na OL, a i ta niedlugo zniknie. Zegnaj, przyjacielu... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:26 To niepowetowana strata, ale przyroda nie znosi próżni i rolę dyżurnego kretyna przejmują inni - El Smutny , kijek, husky... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 12:29 Masz coś jeszcze ciekawego do dodania, kutasi łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do "kijka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 13:35 Czyzby tresc twojego postu i oryginalny nick to byl wyraz tesknoty za czyms nieodwracalnie utraconym? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:30 Ale Ty nie znasz jeszcze jednej nowiny, Niech, poczas Twojej nieobecności, zdążył się z wzmiankowanym Normalsem prawie zaprzyjażnić. Teraz kolej na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:43 zarlaczka napisała: > Ale Ty nie znasz jeszcze jednej nowiny, Niech, poczas Twojej nieobecności, > zdążył się z wzmiankowanym Normalsem prawie zaprzyjażnić. Teraz kolej na Ciebie Ja raz już, już miałem się z tym czymś zaprzyjaźniać, napisałem pojednawczy post, a to coś w tym samym czasie bluzgało mi w innym wątku (do tego kompletnie bez sensu)... To był wtedy ten ostatni raz... od tamtej pory WROGI IGNOR... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:45 Poczytaj sobie posty. Oni od kilku dni ze sobą rozmawiają, naprawdę rozmawiają. Chyba wspólne wycieczki na OL ich tak zbliżyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElNino Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.02.03, 18:20 Brakowało mi Ciebie Pndzlu, zabawa zacznie się na nowo. Jak było na Karaibach nurku? Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:23 Jak się czuje kotka? Maszją jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:28 Jaką kotkę? Nie widziałeś reportażu o Wietnamczykach...? Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:46 Źli Wietnamce skomsumowali kotkę!!! Rzecz niesłychana. Mam nadzieję, że chociaż poczęstowali dzięki czemu, jak wierzymy w naszym plemieniu, jej duch zostanie w Tobie i przy Tobie do końca dni. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:28 Cześć Panie Pndzelu! Nie bardzo wiem do której kategorii mnie zaliczasz, ale przywitać zawsze się można. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:38 Powitać, powitać... (co wyjaśnia kategorię chyba...) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 12:42 Radość wstąpiła w me serce wielka za to zaszeregowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:21 Hurra!!! Bardzo się cieszę, tym bardziej, że już się zacząłem o Ciebie martić... Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:40 Gdzie byłeś jak Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolik Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.02.03, 14:43 jak to, gdzie był ? ferie zimowe przecież były - no to na pewno był na zimowisku dla dzieciaków jako uczestnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 15:55 W koncu jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 08.02.03, 14:45 Pndzel pojechał do naszych sąsiadów, żeby pracować w jednym z przybytków dzielnicy czerwonych latarni, w końcu skądś musiał mieć pieniądze na opłacenie internetu na następne 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 14:52 Uwierzcie mu, on wiec co pisze! Oj, dobrze wie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 16:25 Pndzel, uscisnelabym cie z mila checia, ale tylko objelam monitor. Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 19:57 Witaj wraz z przyległościami! A żegnałeś się? Gdzie byłeś jak cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 08.02.03, 20:11 Żegnać się nie żegnałem, bo się nie żegnam nigdy... ale witać się lubię, więc raz jeszcze ze wszystkimi (z zastrzeżeniem postu nr 1) się witam! Wasze zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:28 Bo On to robi, żebyśmy za nim tęskniły. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:30 Zarlaczka,Buggi nie wiem co na to Niech. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:36 tradycja1 napisała: > Zarlaczka,Buggi nie wiem co na to Niech. odpowiem za siebie: po tym co mi Niech napisal, ma taka kreche: ____________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:38 Tradi, Niech teraz miętosi jakieś panienki zza wycieraczki, więc nawet nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:35 zarlaczka napisała: > Bo On to robi, żebyśmy za nim tęskniły. ja za nim bardzej tesknie, niz za W.Czc. Niechem Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:47 Bo Niech jest jak pokrzywa..lekko dotniesz-parzy w piesc silniej chwycisz -nic nie zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re:Peeeeeeeendzel!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 21:47 No to teraz krecha dla bugola: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ Nie uslyszysz mnie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Peeeeeeeendzel!!!! 08.02.03, 21:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > No to teraz krecha dla bugola: >> │ > Nie uslyszysz mnie wiecej. a zobacze? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re:Peeeeeeeendzel!!!! 09.02.03, 11:22 Już teraz definitywnie jestem, wczoraj musiałem jeszcze się w realu przywitać co spowodowało, że w klawisze ciężko mi było trafić, jeszcze teraz czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Niech straszy 08.02.03, 21:53 Usłyszeć Cię jeszcze Bugol nie zdążył, a już Go straszych, że nigdy nie dostąpi tego zaszczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:22 Witaj Pndzlu! A przywiozłeś jakieś prezenty? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:46 Pewnie napisze, że On jest najlepszym prezentem i że nic cenniejszego nie mógł dla nas znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:55 zarlaczka napisała: > Pewnie napisze, że On jest najlepszym prezentem i że nic cenniejszego nie mógł > dla nas znaleźć. W rzeczy samej... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 11:57 Tylko pozostaje teraz pytanie, w jaki sposób Ty ten prezent podzielisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:16 Ale ja mam również DUSZĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: No nareszcie Pan Pndzelek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 13:18 Te ci zostawia na oslode. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:35 Zostawią, zostawią... nie dałyby rady przełknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:37 Od razu zostawią, nawet nie wiesz, co ja potrafię przełknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:21 To ją w końcu pokaż, bo jakoś tak na słowo, to mi trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:33 Mam, mam... i to całkiem obszerną... WYPASIONĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: No nareszcie Pan Pndzelek! 09.02.03, 13:38 A ta dusza, to Ci się z tuszą nie pomyliła? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 13:52 Nareszcie jesteś. Miło Cię tu widzieć, wiedząc żeś cały i zdrów. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:08 Cały, zdrów i na zawsze TU... Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:09 pan_pndzelek napisał: > Cały, zdrów i na zawsze TU... chciałoby się rzec "niestety", ale szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 14:16 Jak ci szkoda slow, to nie pisz, gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:27 Szkoda słów, ten gamoń jest nieuleczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 14:51 dzięki za diagnozę, jest to dla mnie WYJĄTKOWO cenne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Zaczely sie dozynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 16:25 Pndzel, twoja ulubienica znowu ma na ciebie chrapke. Nie wiem dlaczego, moze lubi duzych mezczyzn. Normals podobno byl bardzo wysoki. Dobrze, ze ja jestem karlem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Zaczely sie dozynki!!! 09.02.03, 17:09 Ledwie wrócić zdążyłem... ale co on/ona/ono chciało od tłustych wielorybic z Australii? Może samo jest tłuste i ma kompleks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zaczely sie dozynki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:13 Zostaw bidulke w spokoju, niech nad soba polkla w kaciku. Pewnie ma sporo powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zaczely sie dozynki!!! 09.02.03, 17:15 Pewnie chciała mieć Ciebie tylko dla siebie, bała się że tam tłum Twoich wielbicielek się powpisuje. Miej wzgląd na jej uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 19:14 Hej Pndzelku:)) Na wszelki wypadek nie czytałam poprzednich postów, spodziewajac się tego samego, co zwykle się dzieje na naszym forum. W niewiedzy zatem pozostając, jak powitali Cie inni, stwierdzam, że Twój powrót przysłuzy sie bez wątpienia forum warszawskiemu. Ostatnimi bowiem czasy trudno w spokoju w nim uczestniczyć, więc byc może Twój niezaprzeczalny autorytet wprowadzi jakiś ład w ten forumowy chaos. Dobrze, ze jestes. Niech(!) dobro i łagodnośc będą z Tobą! Pozdrawiam - spinkaa Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Witam po powrocie moich Przyjaciół!!!!!!!!!!! 09.02.03, 19:34 Panie Pdzelku, twój powrót ożywił nie tylko Warszawę, ale i oślą ławkę, chociaż nie bardzo rozumiem dlaczego zupełnie niewinne wątki wylądowały na tej ostatniej. Chyba będziesz zmuszony wziąć się do ciężkiej pracy i zrobić szkolenie adminom, bo znowu jakichś z łapanki po 1 zł/h nabrali i one mocno niekumate są. Odpowiedz Link Zgłoś