Gość: edward IP: *.stacje.agora.pl 10.02.03, 17:47 Strach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henry Re: Białołęka IP: *.waw-bia.leased.ids.pl 11.02.03, 07:01 Brakuje melin z handlem alkoholem a policja wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samolot gówno nie mapa IP: *.acn.pl 12.02.03, 02:53 zostałem okradziony z telefonu komórkowego na ulicy - klasyczne wyrwanie z ręki - zero reakcji ludzi, którzy wychodzili z busu. polski standard w stylu "społeczności lokalnych". i gdzie jest kurwa moje zgłoszenie (na policje) na tej Państwa "mapce" ? Ludzie i tak wiedzą jak zajebiście jest mieszkać w stolicy. Bujajta się Redaktorki. Bye ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helikopter Re: gówno nie mapa IP: 213.195.142.* 12.02.03, 03:41 po chuj się włóczysz po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurwa DEBIL NO Re: gówno nie mapa IP: *.chello.pl 16.02.03, 23:04 Gość portalu: samolot napisał(a): > zostałem okradziony z telefonu komórkowego na ulicy - klasyczne > wyrwanie z ręki - zero reakcji ludzi, którzy wychodzili z busu. > polski standard w stylu "społeczności lokalnych". > i gdzie jest kurwa moje zgłoszenie (na policje) na tej Państwa > "mapce" ? > Ludzie i tak wiedzą jak zajebiście jest mieszkać w stolicy. > Bujajta się Redaktorki. Bye ! DEBILU jak nie wypelnisz ankiety to nie bedzie ....Pozatym kiedy to bylo pacanie kiedy Cie okradli ???????????Co sadzisz ze policja siedzi i rozbija swoje statystyki na ulice ???? Sami to musimy zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdab Re: Białołęka IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 12.02.03, 08:43 To jest rzeczywiście gówno a nie mapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaj Re: Białołęka IP: 158.66.46.* 19.02.03, 11:52 To jest przykre, że we własnym mieście nie mażna czuć się bezpiecznie. Wszystko schodzi na psy. Kiedyś to byli prawdziwi Fachowcy, tacy prawdziwie honorni. Dzisiaj są menele - przez małe "m" - i pętaki. Urodziłam się i wychowałam na tej prawdziwej Pradze. Okraść czy napaść "swojego" - to było nieetyczne! To się nigdy nie zdarzyło! Teraz, teraz "sąsiad" z mojej ulicy, przychodzi mnie okraść! Dobrze, że moi dziadkowie nie dożyli tych czasów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jer Re: Białołęka IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 19.02.03, 18:10 Dane o kradzieżach samochodów są z I połowy 2002 r. , mamy już rok 2003. Jeśli policja tak sprawnie reaguje na sytuacje to tylko siąść i płakać. Na moim osiedlu (ul Stefanika) tylko w drugiej połowie stycznia br. skradziono 3 samochody. Niech policja zacznie nękać złodziei , sprawdza warsztaty, a nie układa zza biurka gówniane mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kintol Re: Białołęka IP: *.104.popsite.net 21.02.03, 03:50 Ma Pani racje Pani Wando! Ja tez mieszkalem na Pradze od 1941 do 1965 roku. Chodzilem do szkoly i gimnazjum. Czesto, o roznych porach doby chodzilem w najodleglejsze zakatki Pragi, Brodna , Grochowa. Nikt, nigdy mnie nie napadl ani nie okradl ani tez nikogo z mojej rodziny. Byli "chlopaki", a jakze, staly pikety na niektorych rogach. Ale nikogo nie zaczepiali. W niedziele przed poludniem to byla przyjemnosc popatrzec na chlopakow, np. na rogu Targowej i Zabkowskiej. Spodnie wyprasowane ze mucha by sie rozprula gdyby usiadla na kancie, buty zamszaki na sztoperze, odpowiednia, kolorowa skarpeta, koszula nakrochmalona ale bez krawata. Wlosy uczesane w kaczy kuper przy uzyciu bialka a moze i nawet wody z cukrem. Kolnierzyk rozpiety i glowa wysunieta lekko do przodu (zeby maz z wlosow nie pobrudzila kolnierzyka). Obserwowali cizie. Robili glosne kometarze ale nie wulgarne. A gdy ktos ich zaczepil, to "nie daj Boze". Byl i Kazio Globus I Bimber i Wariat a znalazl sie i zwykly bandyta Paramonow. Sad dal mu czape. Chodzic mozna bylo spokojnie i w dzien i w nocy. Pewno, byly i speluny i bimbrownie i miejsca gdzie bylo mozna oberwac, jak sie tam poszlo i w dodatku rozrabialo. Zwykly przechodzen czul sie raczej bezpiecznie. Ale nie bede juz sie zanadto rozwlekal. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KYSO Re: Białołęka IP: 217.153.35.* 21.02.03, 16:04 Wittiga terror!!!Ulica złą sławą owiana. TARCHOMIN-SQAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZW Re: Białołęka IP: 217.153.35.* 21.02.03, 16:08 Pozdrowienia dla wszystkich ziomków z Wittiga i okolic - trzymajta się.Zaden jeba.. pies nas niezmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo ziomki Re: Białołęka IP: *.cplus.com.pl 27.02.03, 09:55 O ale opcja ja jestem z Atutowej mieszkam na Tarcho juz 18 lat i jest spoko Polecam zycie na blokach, ustawki na boisku i takie tam inne ekscesy Elko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayer Re: Białołęka IP: *.acn.waw.pl 02.03.03, 22:07 A ja mam plecy na tarchominie!!! I mnie h..... obchodzi czy ktoś komórkę mi zwałuje czy nie. Jak jakiś cwel ją zwinie to ma w pierdol. Pozdrawiam wszystkich prawych(bez policji) ludzi na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOOOM Re: Białołęka IP: *.acn.pl 04.03.03, 22:14 ELO POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z TARCHOMINA A PRZEDEWSZYSTKIM WSZYSTKICH Z 2 GIM !!!!!!!!!!!!!! NARAZIE !!!!!!!!!!!:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Kodeks Hammurabiego IP: 195.94.198.* 22.03.03, 13:52 A czy ktoś z Was wie, że patrol policyjny z tzw. służb prewencyjnych może przejechać w ciągu 12-godzinnej służby 40 km? Na więcej nie ma pieniędzy...Jak tu ma być bezpiecznie, skoro mamy takie zasdady i taki prawo? Jestem za kodeksem Hammurabiego i zwisają mi te gadki o humanitaryzmie, ze mną się nikt nie obchodził jak z jajkiem wyrywając mi torebkę... Odpowiedz Link Zgłoś