Dodaj do ulubionych

Ludzie z zadupi na Warszawskim forum.

IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 20:15
Cop oni tu robią? Pzrychodzą i nas obrażają. Sami pochodzą z jakiegoś zadupia
i nam zazdroszczą. Pewnie nawet tu nie byli. Gdyby wpadli to by się z
wrażenia posrali.
Obserwuj wątek
    • Gość: ElNino Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.icpnet.pl 17.02.03, 20:19
      Ja już to zrobiłem, jak przeczytałem Twój post, od którego bije wielką erudycją.
      • Gość: Niech Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:31
        ElNino, tym razem trafiles w 10. Tej pani nie lubimy.
    • Gość: lara_croft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:51
      warszawa i nic więcej. Poznań? to gdzieś pod gnieznem? (wiem że zaczniesz o
      erudycji więc z góry dzięki!)
      • Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: lara_croft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 22:06
          sorry respekt dla poznania
          • Gość: Niech [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 22:15
      • Gość: ElNino Re: Wciśnij czasami shift. IP: *.icpnet.pl 17.02.03, 22:43
        Aby uzyskać na ekranie dużą literkę należy wcisnąć shift+wybrana literka.
        Tłumaczę Ci to, bo jeśli mnie pamięć nie myli, to nazwy miast piszę się dużą
        literą. Ty nawet poprawnie nazwy swojego miasta nie potrafisz napisć, tak więc
        chyba podziękuję za dyskusję z Tobą.
        • Gość: Karuzelowy Re: wciśnijcie sobie SHIT ! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 18.02.03, 03:42
          Prawdą jest co Matuś opowiadali:
          te worsowiaki to ino spod Falenicy i Komorowa , bo insze dawno po wsiach
          rozjechali...

Szczecin pozdrawia Mądrą , Kulturalną i Gościnną STOLYCĘ
        • Gość: Normals Do wszechmądrego ElNino IP: 195.94.207.* 18.02.03, 08:32
          Gość portalu: ElNino napisał(a):

> Aby uzyskać na ekranie dużą literkę należy wcisnąć shift+wybrana literka.
          > Tłumaczę Ci to, bo jeśli mnie pamięć nie myli, to nazwy miast piszę się dużą
          > literą.

Nie dużą literą, a wielką literą - głąbie.
          • glory zgoda pomiedzy miastami. 18.02.03, 09:30
            Sluchajcie nerwusy. Proponuje ogolna buzke!
            Najwazniejsze ze spajsowe dziewczyny z UK zapowiedzialy ze nawet podzial
            Europy nie zagrozi polaczeniu sie Spice Girls. No kurcze to bylo dawno
            temu ,ale moj ulubiony girls band oswiadczyl ze wszystkie znaki na niebie i
            ziemi wskazuja na polaczenie sie slynnych artystek z Anglii i to wkrotce.
            Tylko przeraza mnie wypowiedz Posh ( zony Beckhama ), ze z checia by skopala
            dupe Sir Alexa, za to ze Sir Alex dobrym kopnieciem w brudnego buciora, ktory
            poszybowal w kierunku jej przystojnego mezula i rozwalil mu luk brwiowy.
            Shame, shame Alex.
          • Gość: ElNino Re: Do wszechmądrego Normalsa IP: *.icpnet.pl 18.02.03, 10:54
            Ja jako nieoświecony proszę Ciebie o zdefiniowanie różnicy między "duży"
            a "wielki".
            • Gość: Normals Re: Do wszechmądrego Normalsa IP: 195.94.207.* 18.02.03, 10:58
              Wg definicji różnica jest wielka i znacząca. I fundamentalna jeszcze.
              • Gość: ElNino [...] IP: *.icpnet.pl 18.02.03, 11:05
                • Gość: Normals [...] IP: 195.94.207.* 18.02.03, 11:09
                  • Gość: ElNino Re: Do wszechmądrego Normalsa IP: *.icpnet.pl 18.02.03, 11:12
                    Widzę, że nie jesteś zdolny do tego by udzielić mi odpowiedzi. No tak, ale to
                    normalne w Twoim stanie mendo. A może musisz skoczyć do biblioteki po słownik?,
                    poczekam.
                    • Gość: Normals Re: Do wszechmądrego Normalsa IP: 195.94.207.* 18.02.03, 11:16
                      Śmieszny jesteś. Nie potrafisz przyznać siędo błędu. Poprawnie mówi się wielką
                      literą, bo duża litera, to może być litera pisana dużą czcionką. No ale cóź,
                      nie każdy jest normalny.

bez pzdr, bo nie warto, mendo
                      • Gość: Niech Proba rozsztrzygniecia IP: 217.197.165.* 18.02.03, 11:36
                        Slownik ortograficzny PWN Szymczaka w czesci gramatycznej podaje wymiennie
                        okreslenie duza i wielka.
                      • Gość: filip Re: Do wszechmądrego Normalsa IP: *.man.polbox.pl 18.02.03, 11:44
                        > Śmieszny jesteś. Nie potrafisz przyznać siędo błędu. Poprawnie mówi się
                        wielką
                        > literą, bo duża litera, to może być litera pisana dużą czcionką. No ale cóź,
                        > nie każdy jest normalny.

Poprawnie mówi się nie "wielką literą", tylko "z wielkiej litery", jeśli już.
                        To forum przekształca się w wirtualną spelunę. Zaczynam rozumieć dlaczego
                        Warszawiaków się nie lubi.
                        • Gość: Niech Re: Do idioty powyzej IP: 217.197.165.* 18.02.03, 11:52
                          Ale zes przypierdolil! Z wielkiej litery to ewidentny blad - zreszta rusycyzm.
                          Wez do reki byle slownik poprawnej polszczyzny i poczytaj haslo "wielki". W tym
                          kontekscie twoje uwagi o spelunie i lubieniu w-szawiakow nabieraja niezbyt
                          milego zapaszku.
                          • Gość: Normals Re: Do idioty powyzej IP: 195.94.207.* 18.02.03, 12:00
                            Wyskoczył jak filip
                          • Gość: filip Odpowiedź "idioty" IP: *.man.polbox.pl 18.02.03, 12:48
                            > Ale zes przypierdolil! Z wielkiej litery to ewidentny blad - zreszta
                            rusycyzm.
                            > Wez do reki byle slownik poprawnej polszczyzny i poczytaj haslo "wielki". W
                            tym

Przyznaję się do błędu z "wielką literą", a nawet do jeszcze jednego z mojego
                            poprzedniego postu ("warszawiak" pisze się "małą literą"). Zastanawiam się
                            tylko w jakim słowniku odnalazłeś słowo "przypierdolił" oraz czy wiesz co to
                            znaczy "idiota". A Tobie proponuję zastanowić się, czy język, którym się
                            posługujesz na tym forum, nie ma przypadkiem zbyt wiele wspólnego z językiem
                            blokowej żulerii.
                            • Gość: ElNino Re: Odpowiedź dla idioty. IP: *.icpnet.pl 18.02.03, 14:37
                              Bądźmy poprawni, nie żulerii, tylko żulerni. Jak tak nauczysz się pisać, to
                              potem będziesz mógł podyskutować.
                              • Gość: Normals Re: Odpowiedź dla idioty. IP: 195.94.207.* 18.02.03, 14:48
                                Gość portalu: ElNino napisał(a):

> Bądźmy poprawni, nie żulerii, tylko żulerni. Jak tak nauczysz się pisać, to
                                > potem będziesz mógł podyskutować.

Zapomniałeś dodać, ty mendo.
                                • Gość: ElNino Re: Odpowiedź dla idioty. IP: *.icpnet.pl 18.02.03, 14:50
                                  Tem rarytas zostawiam tylko dla Ciebie.
                                  • Gość: Niech Idiota jest idiota IP: 217.197.165.* 18.02.03, 14:55
                                    I niech juz tak zostanie.
                                    sjp.pwn.pl/haslo.php?id=51490
                                    • Gość: lara_croft Re: Idiota jest idiota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 19:26
                                      Trudno żeby Warszawiacy nie bronili się przed ludżmi którzy wchodzą na ich
                                      forum i wyklinają. Mówcie co chcecie ale świadczy to jedynie o ich braku
                                      kultury i tlko sobie robią w ten sposób wstyd. Nie wiem dlaczego stolica jest
                                      tak wrogo postrzegana. czyżbyśmy włazili na wasze fora i obrażali mieszkańców
                                      waszych miast? dziękuje za miłe słowa od ukochanych rodaków!!!
                              • Gość: filip Re: Odpowiedź dla idioty. IP: *.man.polbox.pl 19.02.03, 10:11
                                > Bądźmy poprawni, nie żulerii, tylko żulerni. Jak tak nauczysz się pisać, to
                                > potem będziesz mógł podyskutować.

Dziękuję, że wyraziłeś łaskawą i warunkową zgodę na dyskusję z Tobą. Rozumiem,
                                że zabrakło Ci argumentów, skoro ograniczyłeś się do wytykania literówek. Udało
                                Ci się jednak napisać posta bez wulgaryzmów, co uważam za znaczący postęp (a
                                może przypadek?). Sprawdź przy okazji w jednym ze swoich słowników jakie jest
                                znaczenie słowa "idiota" i - jeśli nie przekracza to Twoich możliwości - daruj
                                sobie kolejną chamską wypowiedź skierowaną do mojej osoby.
    • puma_ Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. 18.02.03, 10:01
      Hej mamuśka! Swoją wypowiedzią pokazałaś niestety że z kulturą warszawską masz
      tyle wspólnego co "ludzie z zadupi"

• Gość: Leszek [...] IP: 1.5.* / 192.168.2.* 18.02.03, 17:59
      • Gość: Robal Jatka IP: *.acn.pl 18.02.03, 23:38
        Po przeczytaniu całej dyskusji mam wrażenie, że jestem gdzieś gdzie Samoobrona
        już doszła do władzy. I gdzie jakikolwiek dyskurs sprowadza się do: "ty chuju" -
        "ty kurwo" - "ty mendo", bo po pierwsze, nic mocniejszego nie da się już
        powiedzieć, po drugie, wszystko co "mocne" już zostało użyte, i po trzecie,
        nikt nie ma ponad to, co przytoczone, nic więcej do powiedzenia.
        • Gość: Niech [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 23:45
          • Gość: Robal [...] IP: *.acn.pl 18.02.03, 23:56
            • Gość: Niech Re: Jatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:14
              Robal, moze jestem w bledzie - ale nie pamietam twoich postow. Ale nie zebys
              nie pisal, tylko nie pamietam. Uderz sie w piers i powiedz - nie wazne co forum
              zrobilo dla mnie, wazne co ja zrobilem dla forum.
              • Gość: Robal Re: Jatka IP: *.acn.pl 19.02.03, 00:49
                Staram się pisać z sensem (zresztą jest wyszukiwarka). No, ale może
                rzeczywiście się czepiam i to bez sensu. Spadam.
                • Gość: Niech Re: Jatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:51
                  Spoko. Bez nerw. Jeszcze pogadamy.
        • Gość: bork Re: Jatka IP: *.chello.pl 21.02.03, 16:00
          Sorry!!! jeszcze Robal
    • Gość: zadupnik Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.proxy.aol.com 19.02.03, 01:40
      Najwiekszym zadupiem w Europie jest Warszawa. Nie wiedzialas?? To juz teraz
      wiesz a wiesz naprawde niewiele.
    • Gość: bork Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.chello.pl 19.02.03, 10:22
      Sama jestem z Warszawy ale to co tu sie dzieje jest zenujace. Wstyd mi za was.
      To warszawka a nie Warszawa.
      • omar1 [...] 19.02.03, 17:35
      • Gość: lara_croft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 19:30
        nie wierze że jestes z Warszawy a jedyne za kogo możesz się wstydzić to ludzie
        spoza którzy którzy Warszawiaków potrafią tylko obrażać!!!
        • Gość: Niech [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 21:59
          • Gość: bork Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.chello.pl 20.02.03, 09:17
            szkoda słów, nie jestes wart uwagi
    • Gość: do MMUSI Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: 81.15.237.* 19.02.03, 19:54
      i czego zazdroscic? ze mieszkaja tam takie larwy jak ty? załosne
      • omar1 Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. 19.02.03, 20:29
        Gość portalu: do MMUSI napisał(a):

> i czego zazdroscic? ze mieszkaja tam takie larwy jak ty? załosne
        żałosny to jestes ty głąbie ...
        • Gość: beemka Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 22:29
          Ludzie, przejrzyjcie caly watek: polowa listow wykasowana... Jak to o Was
          swiadczy?
          • Gość: Niech Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 22:58
            A wiesz co w nich bylo? Jak sie dowiesz napisz. Adres znasz: niech@berdyczow.pl.
            • Gość: lara_croft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 20:09
              dobra nie lubicie nas to trudno, a i jak zwykle dziękuje za komplementy do
              mnie skierowane!!!
          • Gość: bork Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.chello.pl 21.02.03, 15:57
            Jak narazie to tylko beemka jest na poziomie (chociaż mam nadzieję, że się mylę)
            • Gość: lara_crpft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 19:30
              ta kłótnia jest bez sensu ludzie spoza są nam rzeczywiście potrzebni żeby
              nas "podpiłować" ale miło by było gdyby przytym nie byli zbyt ostrzy. mimo
              wszystko jesteśmy b. delikatni:)
              • Gość: ElNino Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 21:20
                Chętnie bym sprawdił osobiście Twoja delikatność dupeńko.
                • Gość: lara_croft Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 21:48
                  no np. jak?...
                  • Gość: ElNino Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 22:42
                    Daj niunia adres i jakąś godzinkę, i jestem u Ciebie.
                    • Gość: Niech Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 22:44
                      Wez gume. Najlepiej michelina. Caly zestaw - zimowy.
                      • Gość: ElNino Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 22:49
                        Znowu zaczynasz drażnić moja męskośc Niech'u?
                  • Gość: ElNino Re: Poczujesz poznańską delikatność. IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 22:44
                    • Gość: Niech Re: Poczujesz poznańską delikatność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 22:57
                      Nie pisz tego - nie odczepisz sie od niej nigdy. Zadne deratyzacje itp. nie
                      pomoga. No chyba ze zrzuca ja na Irak.
                      • Gość: ElNino Re: Poczujesz poznańską delikatność. IP: *.icpnet.pl 21.02.03, 23:03
                        W tym problem, że ta dupeńka zaczęła mnie intrygować.
                        • Gość: Niech Re: Poczujesz poznańską delikatność. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 23:31
                          Niewinnosc uchowana przez 60 lat zawsze intryguje.
                          • Gość: ElNino Re: Poczujesz poznańską delikatność. IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 00:43
                            To taka z niej stara rura?
    • Gość: qba Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.range217-44.btcentralplus.com 22.02.03, 01:44
      A co to właściwie jest ta Warszawa ? Gdzie to jest? Bo u mnie w Londynie to
      taka knajpa z golonką na murzynowie gdzie paru cwaniaczków ze śmiesznym
      akcentem próbowało sie dorobić. Ale za małomiasteczkowi byli do prawdziewgo
      świata.
      • Gość: Niech Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 11:51
        Niezbyt rozumiem co i jak piszezsz. Czyzby to bylo po angielsku?
    • Gość: zolibuuusz Re: Ludzie z zadupi na Warszawskim forum. IP: *.chello.pl 22.02.03, 12:12
      ja jestem rodowitym warszawiakiem i prosze nie obrazac tych prawdziwych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka